Ferencváros írta:
Sziasztok,
baromira nem vagyok képbe a konzolokkal, de barátnőmmel most kinéztünk egyet, valaki tudna egy normális véleményt írni róla? Mennyire gáz, hogy nincs optikai lemezmeghajtó, bármilyen játékot le lehet tölteni? Mennyire megbízható? Csak egy kontroller jár hozzá, a konzolvilag pedig azt írja róla, hogy Többjátékos mód: fizetős. Ha veszek hozzá még egy kontrollert, akkor tudunk többen játszani bármivel, ugye?
Bocsi a dilettáns kérdésekért.
szerk: főleg Fifa, NHL, NFL, just dance, sims, ilyenek pörögnének csak rajta
A konzol amiről szó van:
https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_x ... A1ci_C3_B3
Szerintem nem akkora gáz, hogy nincs optikai meghajtó, de ez felhasználó függő is. Én pl. van h megveszek egy játékot lemezen mondjuk 10e-ért, végigjátszom, majd eladom 8-9e-ért, tehát buktam 1-2 ezret. Ha te az online store-ból meg is tudod ugyanezt venni 5-6 ezerért, azt eladni nem fogod, tehát többet buksz (viszont mellette szól pl. a kényelem, van akinek megér ennyit).
Pro tipp: az online megvásárolt játékokat ahhoz az email címhez köti, amivel a gépet beregisztrálod, ezt megváltoztatni nem tudod. Csinálj a géphez egy saját email címet, amit egy esetleges eladás esetén oda tudsz adni a géphez, ezzel a játékokat is tovább adod a vásárlónak, növelve a gép értékét.