Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
nzooli93
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. szeptember 9., hétfő 13:56

Meg a selejtezoknel minden meccsrol volt külön 3-4 perces összefoglaló, meg volt minden naprol egy fel oras is,amiben minden meccs benne volt. Szóval aki többet nézi a focit, és több csapattal képben akar lenni,annak hasznos lehet,mert egy helyen ott van minden, akkor nézel ra,amikor akarsz.
Nyilvan aki csak megnezi a kedvenc csapatát, azert a havi 1-2 meccsert valóban nem erheti meg annyira. Mondjuk nekem az hogy ket kattintas, fullhd,es tudom,hogy vegig is nezhetem,nekem meg fogja erni.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2024. szeptember 9., hétfő 13:47

Egyelore azert szerintem ez nincs tularazva. Nyilvan bosszanto hogy van egy tvs elofizetesed az internettel egyutt melle ha ugy van fizetsz netflixet, disneyt vagy valamit es akkor meg ezt meg azt.. de onmagaban ez a havi 1990 szerintem nem a vilag. A magyar szakertoket meg tovabbra sem kotelezo hallgatni akkorse ha elofizetsz ra.

Kicsit ilyen na akkor en mar csak azert se fizetek elo.. ne fizess nem kotelezo. En inkabb raszanom azt a havi 2ezret minthogy egy meccs elott 56db reklamot kelljen kikattintani ami utana 20 percenkent megall es kezdheted elolrol.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 9., hétfő 13:30

En csak erre reagaltam:
Én biztos hogy nem fogok előfizetni,főleg így hogy kimondottan lehúzáscéllal tették streamplatformra az egészet.
Nem az egeszet tettek at.
Nem lehuzas cellal, hanem profit cellal, mivel nem nonprofit vallalatrol van szo, plusz az emberek munkaberet is ki kell termelni, plusz addicionalis koltsegek.
Nem kotelezo elofzetni ra, ahogy eddig sem tetted, tettuk, mehet a kalozkodas, ha ugy van.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

weah
Kedvenc játékosaid: weah
Kedvenc csapatod: feyenord arsenal

HozzászólásSzerző: weah » 2024. szeptember 9., hétfő 13:25

Realista24 írta:
weah írta: Én biztos hogy nem fogok előfizetni,főleg így hogy kimondottan lehúzáscéllal tették streamplatformra az egészet.Most őszintén!Van olyan aki egyszerre több mérkőzést néz egyszerre?Anno volt rá példa de gyorsan megtanltam hogy nem szabad,mert újra kell nézni felvételről,és az egész csak felbacca az agyad.Amennyiben az általam preferált meccsett nem tudom hazai csatornán elérni,akkor marad a stream,ami nálam teljesen akadásmentesen működik ingyen.Különben sem hiányzik a sok okostojás elemezgetése,70-es IQ-val.Persze ha magyarul tudom nézni,nyilván úgy fogom,de nem mérvadó szempont.
Varj, igazabol eddig is igy mukodott. X meccset kivalasztott a csatorna, amelyiknel a jogok voltak, es ha mast akartal nezni, kerestel ra forrast.

Most ha jol ertem, lesz par meccs ugyanigy, tehat amit alapbol tudsz latni xy csatornan, de ha tobbet akarsz, akkor ott az rtl plusz es nezheted, es melle kapsz magyar szakertest. Nyilvan ennek dija van.
Egy meccsnapon lesz x-y számú meccs,azt mind megfogják szakérteni a nagy szagértők,csak azt nem tudom kik???Bár mondjuk az egész ország abból áll,biztos lesznek "hozzáértők"
A focink a béka segge alatt viszont szagértőkből kifogyhatattlan kis hazánk.Köszönöm,én nem kérek belőle belőlük,legalábbis nem vagyk hajlandó előfizetni hogy Sebők meg társai megmagyarázzák hogy nekik higgyek ne a szememnek :D

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 9., hétfő 13:04

weah írta: Én biztos hogy nem fogok előfizetni,főleg így hogy kimondottan lehúzáscéllal tették streamplatformra az egészet.Most őszintén!Van olyan aki egyszerre több mérkőzést néz egyszerre?Anno volt rá példa de gyorsan megtanltam hogy nem szabad,mert újra kell nézni felvételről,és az egész csak felbacca az agyad.Amennyiben az általam preferált meccsett nem tudom hazai csatornán elérni,akkor marad a stream,ami nálam teljesen akadásmentesen működik ingyen.Különben sem hiányzik a sok okostojás elemezgetése,70-es IQ-val.Persze ha magyarul tudom nézni,nyilván úgy fogom,de nem mérvadó szempont.
Varj, igazabol eddig is igy mukodott. X meccset kivalasztott a csatorna, amelyiknel a jogok voltak, es ha mast akartal nezni, kerestel ra forrast.

Most ha jol ertem, lesz par meccs ugyanigy, tehat amit alapbol tudsz latni xy csatornan, de ha tobbet akarsz, akkor ott az rtl plusz es nezheted, es melle kapsz magyar szakertest. Nyilvan ennek dija van.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

weah

HozzászólásSzerző: weah » 2024. szeptember 9., hétfő 13:02

nzooli93 írta: Jo de megkapjuk melle a Balazs/Mónika/Győzike összest is :mrgreen:
Mondjuk az is igaz,erre nem is gondoltam :hmmm:

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. szeptember 9., hétfő 12:56

Jo de megkapjuk melle a Balazs/Mónika/Győzike összest is :mrgreen:

weah

HozzászólásSzerző: weah » 2024. szeptember 9., hétfő 12:55

Én biztos hogy nem fogok előfizetni,főleg így hogy kimondottan lehúzáscéllal tették streamplatformra az egészet.Most őszintén!Van olyan aki egyszerre több mérkőzést néz egyszerre?Anno volt rá példa de gyorsan megtanltam hogy nem szabad,mert újra kell nézni felvételről,és az egész csak felbacca az agyad.Amennyiben az általam preferált meccsett nem tudom hazai csatornán elérni,akkor marad a stream,ami nálam teljesen akadásmentesen működik ingyen.Különben sem hiányzik a sok okostojás elemezgetése,70-es IQ-val.Persze ha magyarul tudom nézni,nyilván úgy fogom,de nem mérvadó szempont.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 9., hétfő 8:08

nzooli93 írta: Amugy ez sokszor tvs közvetítésnel is benne van. Eredmenyeknel mar villog a piros nagy esely felirat,mikozben a tv meg a tamadas elején tart.

Amugy 1-2 selejtezobe beleneztem,hogy milyen a felület,de nem volt csúszás a meccseknel. Max annyi, amennyi a tvs közvetítésnel is szokott lenni.
Köszi! Mar csak az a bajom, hogy a vidaa storeban nincs rtl+ app :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. szeptember 9., hétfő 7:21

Amugy ez sokszor tvs közvetítésnel is benne van. Eredmenyeknel mar villog a piros nagy esely felirat,mikozben a tv meg a tamadas elején tart.

Amugy 1-2 selejtezobe beleneztem,hogy milyen a felület,de nem volt csúszás a meccseknel. Max annyi, amennyi a tvs közvetítésnel is szokott lenni.

bluebike

HozzászólásSzerző: bluebike » 2024. szeptember 9., hétfő 7:11

Realista24 írta: Nekem a legfontosabb kerdesem, hogy mi lesz a gyorsabb, az eredmenyek.com vagy a stream?
Mivel stream, ez is 5-10-20-30 mp-es kesesben lesz?
Te is előre tudod, hogy jön a gól? :lol: Nekem ezért kell kikapcsopni a sofascore értesítéseket meccs alatt, mert mindig lelővi a poént. :D

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 9., hétfő 7:09

Nekem a legfontosabb kerdesem, hogy mi lesz a gyorsabb, az eredmenyek.com vagy a stream?
Mivel stream, ez is 5-10-20-30 mp-es kesesben lesz?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. szeptember 9., hétfő 0:31

Halfkey írta: Biztos nem fogok fizetni úgy hogy azt sem tudom mihez kell mihez nem. Sokkal egyszerűbb lenne és én valszeg többet is fizetnék összesítve ha mondjuk 500 forint lenne egy adott meccs, megkapnám a felvételt is ha mégsem tudom végig nézni, és valami egyszerű kezelőfelületű appon tvn/mobilon menne ez.
Dehát kb ezt csinálják amit írsz.

Kifizeted a havidíjat és az összes BL meccset nézheted élőben magyar kommentárral (mondjuk ez inkább hátrány :lol: ) és később visszanézheted bármelyiket. Az rtl+ a legnagyobb szolgáltatók boxján eleve elérhető (Voda, Telekom, Yettel), chromecasttel lehet amúgy tükrözni okostelót is. App is van, telóról is nézheted, a streaming felületük meg szintén egyszerű.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. szeptember 9., hétfő 0:03

Biztos nem fogok fizetni úgy hogy azt sem tudom mihez kell mihez nem. Sokkal egyszerűbb lenne és én valszeg többet is fizetnék összesítve ha mondjuk 500 forint lenne egy adott meccs, megkapnám a felvételt is ha mégsem tudom végig nézni, és valami egyszerű kezelőfelületű appon tvn/mobilon menne ez.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. szeptember 8., vasárnap 23:35

Kibaszott vicc ez az egesz.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. szeptember 8., vasárnap 23:24

Dupla D írta:
balaton10 írta:

Elo kell fizetni, es talan jobb is mostanaban, mert emelik majd az arat. Ugyhogy eves mindenkepp.
honnan ez az infó? Nem találom ezt így leírva sehol, hogy RTL+ Active nem elég a BL-hez.
Az Rtl+ active biztos nem lesz elég, azzal eleve kevés tartalom elérhető, sorozatok első részei, vagy nehany kiválasztott adásuk csak pár napig. Semmire nem jó, csak beléphetsz a felületre meg belenézhetsz pár dologba.

Annó megörültem hogy adott a Vodafone aktiváló kódot a rtl+-hoz, mondom fasza nem nézek tévét nagyon, de így bele tudok nézni ebbe abba. Aha, lófaszt, amit akartam sorozat abból csak a pilot volt elérhető. 2ezer forint a havidíj. Az emelkedik most 3-ra a BL miatt.

https://www.goal.com/hu/h%C3%ADrek/az-r ... 81686e62bf

"Vidus Gabriella azt is elmondta, hogy a minőségnek és az exkluzív sportjognak ára lesz, ami „lehet, hogy érzelmi hullámokat vet majd, de többet is adunk majd, és a következő három évben bizonyítani fogunk”.

Mennyibe fog ez nekünk kerülni?
Az RTL+ mostani 1990 forintos havidíja szeptember közepétől 2990 forintra fog emelkedni. Fontos viszont kiemelni, hogy továbbra is él az úgynevezett éves ajánlat. Jelenleg is lehet csatlatkozni ehhez, és akkor 8 hónap áráért 12 hónapot kap az előfizető. Ezzel pedig az árakat is be lehet fagyasztani."
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. szeptember 8., vasárnap 23:07

balaton10 írta:
Babinho írta: Tehát az rtl+ active nem elég? Kell az éves/havi?
Most akkor van értelme az eves 15K előfizetésnek?
Kelleni fog ez a real meccsekhez?
Elo kell fizetni, es talan jobb is mostanaban, mert emelik majd az arat. Ugyhogy eves mindenkepp.
honnan ez az infó? Nem találom ezt így leírva sehol, hogy RTL+ Active nem elég a BL-hez.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

balaton10

HozzászólásSzerző: balaton10 » 2024. szeptember 8., vasárnap 20:13

Babinho írta: Tehát az rtl+ active nem elég? Kell az éves/havi?

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2024. szeptember 8., vasárnap 16:33

Tehát az rtl+ active nem elég? Kell az éves/havi?

balaton10

HozzászólásSzerző: balaton10 » 2024. szeptember 8., vasárnap 16:22

ikarus93 írta: Akinek Direct Oneja van az fogja tudni nézni a BLt?
En ugy lattam hogy csak a sport tv-k szerepelnek az elo adasok kozott amik ugye kozvetitenek par meccset. Magat az rtl-t es a tarsadoit is lehet eloben nezni, csak ugye ott meg nem lesznek meccsek. Ezert kell az rtl+ elofizetes, ami meg ugye jar a direct one-hoz, csakhogy az meg egy olyan csomag ami nem ad hozzaferest az elo kozvetitesek nezesehez. Magyarul elo kell fizetni az rtl+-ra, es akkor egy haztartason belul 2 eszkozzel lehet eloben meccseket nezni.

Vissza: