Edző és vezetőség
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Re: Edző és vezetőség
Cserélj már hamarabb te vén digó.
Amúgy minden Ok
Amúgy minden Ok
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Annyira legalja ez a komment, hogy valami félelmetes.ferni írta: Hogy képes ennyire elmeccselni rangadókat? Miért variálja túl rendszeresen faszságokkal?
Persze ha sérült volt a Nacho-Mendy duó, akkor nem szóltam, de ez eddig nevetséges, amit Carlo ma összerakott fejben a pályán...
És az a vicc simán vezethetnénk, ha Vini nem ennyire buta.
City ellen felrakta a legjobb kezdőt, azt játszatta amit alapból játszunk meg amire képesek vagyunk, ma meg megint valami új formációt találtunk ki vagy én nem tudom mi volt ez néha
Mindig kitalál valamit, miközben elég lenne az amit tudunk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Hogy képes ennyire elmeccselni rangadókat? Miért variálja túl rendszeresen faszságokkal?
Persze ha sérült volt a Nacho-Mendy duó, akkor nem szóltam, de ez eddig nevetséges, amit Carlo ma összerakott fejben a pályán...
City ellen felrakta a legjobb kezdőt, azt játszatta amit alapból játszunk meg amire képesek vagyunk, ma meg megint valami új formációt találtunk ki vagy én nem tudom mi volt ez néha
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
LinkHalfkey írta: Nézegettem a meccs utáni nyilatkozat videókat, Bellit kérdezték az egyikben Carloról, és hogy mit ad a csapatnak. Nem meglepő módon arról beszélt hogy más edzőkkel szemben ahol nagyon fel van rajzolva mit kell csinálni, itt szabadság van.
Szeretettel küldöm hehének aki szerint Carlo unalomig gyakoroltatott sablont játszat, és nem engedi a játékosokat kibontakozni.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Amit Halfi ir, es amit te irsz is egyertelmu volt eddig is.hehetheoriginal írta:Akkor biniciust el kell adni.Halfkey írta: Nézegettem a meccs utáni nyilatkozat videókat, Bellit kérdezték az egyikben Carloról, és hogy mit ad a csapatnak. Nem meglepő módon arról beszélt hogy más edzőkkel szemben ahol nagyon fel van rajzolva mit kell csinálni, itt szabadság van.
Szeretettel küldöm hehének aki szerint Carlo unalomig gyakoroltatott sablont játszat, és nem engedi a játékosokat kibontakozni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Akkor biniciust el kell adni.Halfkey írta: Nézegettem a meccs utáni nyilatkozat videókat, Bellit kérdezték az egyikben Carloról, és hogy mit ad a csapatnak. Nem meglepő módon arról beszélt hogy más edzőkkel szemben ahol nagyon fel van rajzolva mit kell csinálni, itt szabadság van.
thereisonly1ronaldo
Nézegettem a meccs utáni nyilatkozat videókat, Bellit kérdezték az egyikben Carloról, és hogy mit ad a csapatnak. Nem meglepő módon arról beszélt hogy más edzőkkel szemben ahol nagyon fel van rajzolva mit kell csinálni, itt szabadság van.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
"Ancelotti can speak 5 different languages Spanish English French Italian and Winning."
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Carlo Ancelotti: “Now we can win the Champions League.”
Akkor jo, ha o mondja, elhiszem neki
Akkor jo, ha o mondja, elhiszem neki
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Ancelotti: "This was the only way to win against City. The only one. We defended in a spectacular way."
Igy igy.
Igy igy.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Megerdemel meg egy szezont Mbappeval, meg Davies-zel talan, mert tokeletesen vezeti a csapatunkat.realbeckham írta: Szépen meccselt. Mint valami római pajzs fal. Olyan férfi munka volt az egész. Becsuszasok, eroszakossag, blokkok, tökéletes tolodasok. Egyszer haaland 3 meterre ugrott fel, meg egyszer odapattan debruyne ele. Engem nem érdekel, hogy ilyen szinten feladta a támadó focit a csapat ( bár igy is voltak jo kontrak), de ha ezeket így lehet megfogni, akkor carlo megfogta így.
Szamomra ez a továbbjutás erzesben, elégedettségben egy bl győzelemmel felért. Már most szivesen ertekelem a szezont egy 10/9re. Azert nem maxos, mert a csereivel, meg neha a keret menedzselessel fel tud baszni.
Kezdő csatár nélkül, hatvedek nélkül honapokig a bajnokság szinte zsebben, blben csoda. Micsoda mentalis ero van a csapatban es az öregben. Rágózgatva, zsebretett kézzel, míg egy xavi szetveri a stadiont, pep meg 3 liter csulát köpköd ki meg tökig izzad. Nem érdekes, ha kövi körben kiesunk. Olyat meccselt Carlo, hogy ez win win, bármi lesz. Olyan ez a city, azzal a paddal, mint egy szteroidos Prime barca.
Xabialonsot szeretnem továbbra is majd. Ugy erzem megfaradt dolog ez es kellene nekem, mint nézőnek/szurkolonak egy új impulzus, viszont el kell ismerni, hogy ez egy komplikalt szezon es amit művelünk az ember feletti. Köszönöm ezeket az elmenyeket a Donnak. Jövőre kap egy mbappet. Arra még kíváncsi leszek nagyon.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szépen meccselt. Mint valami római pajzs fal. Olyan férfi munka volt az egész. Becsuszasok, eroszakossag, blokkok, tökéletes tolodasok. Egyszer haaland 3 meterre ugrott fel, meg egyszer odapattan debruyne ele. Engem nem érdekel, hogy ilyen szinten feladta a támadó focit a csapat ( bár igy is voltak jo kontrak), de ha ezeket így lehet megfogni, akkor carlo megfogta így.
Szamomra ez a továbbjutás erzesben, elégedettségben egy bl győzelemmel felért. Már most szivesen ertekelem a szezont egy 10/9re. Azert nem maxos, mert a csereivel, meg neha a keret menedzselessel fel tud baszni.
Kezdő csatár nélkül, hatvedek nélkül honapokig a bajnokság szinte zsebben, blben csoda. Micsoda mentalis ero van a csapatban es az öregben. Rágózgatva, zsebretett kézzel, míg egy xavi szetveri a stadiont, pep meg 3 liter csulát köpköd ki meg tökig izzad. Nem érdekes, ha kövi körben kiesunk. Olyat meccselt Carlo, hogy ez win win, bármi lesz. Olyan ez a city, azzal a paddal, mint egy szteroidos Prime barca.
Xabialonsot szeretnem továbbra is majd. Ugy erzem megfaradt dolog ez es kellene nekem, mint nézőnek/szurkolonak egy új impulzus, viszont el kell ismerni, hogy ez egy komplikalt szezon es amit művelünk az ember feletti. Köszönöm ezeket az elmenyeket a Donnak. Jövőre kap egy mbappet. Arra még kíváncsi leszek nagyon.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Nem, + az is tisztán kijelenthető hogy ha Kroos nincs a pályán akkor Modric blokkolja a lövéseketdzsi91 írta:Ahhoz nem volt köze, hogy vezettünk?ToniKroos írta: Carlo szépen belealudt a meccsbe szokás szerint. Kroos a 60. perctől folyamatos csúszásban volt, 2 gólba került, hogy nem bír normális időben cserélni, csak mikor már baj van. Itthon mondtam, hogy ebből baj lesz és későn kapcsol az öreg. Ha én innen a fotelből látom, nem hiszem el, hogy ott ők nem. Szóval gratulálok Ancelottinak, erősen benne van, hogy ez lett a vége.
Kaptunk két kurva nagy gólt kintről, ez van.
Ezt most miért tőlem kérdezed, meg hogy jön ez ide? Nem írtam ilyet, hogy nem volt köze hozzá. Én egy teljesen másik dologról beszélek, arról, ami a 60. perc után történt.dzsi91 írta:Ahhoz nem volt köze, hogy vezettünk?ToniKroos írta: Carlo szépen belealudt a meccsbe szokás szerint. Kroos a 60. perctől folyamatos csúszásban volt, 2 gólba került, hogy nem bír normális időben cserélni, csak mikor már baj van. Itthon mondtam, hogy ebből baj lesz és későn kapcsol az öreg. Ha én innen a fotelből látom, nem hiszem el, hogy ott ők nem. Szóval gratulálok Ancelottinak, erősen benne van, hogy ez lett a vége.
Az csak szerencse volt.dzsi91 írta:Ahhoz nem volt köze, hogy vezettünk?ToniKroos írta: Carlo szépen belealudt a meccsbe szokás szerint. Kroos a 60. perctől folyamatos csúszásban volt, 2 gólba került, hogy nem bír normális időben cserélni, csak mikor már baj van. Itthon mondtam, hogy ebből baj lesz és későn kapcsol az öreg. Ha én innen a fotelből látom, nem hiszem el, hogy ott ők nem. Szóval gratulálok Ancelottinak, erősen benne van, hogy ez lett a vége.
Ami pozitív dolog a csapattal,az vagy szerencse vagy szarul játszik az ellenfél azért annyira jó a csapat.
Itt edzőnek jó meglátása vagy taktikája nem lehet.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ahhoz nem volt köze, hogy vezettünk?ToniKroos írta: Carlo szépen belealudt a meccsbe szokás szerint. Kroos a 60. perctől folyamatos csúszásban volt, 2 gólba került, hogy nem bír normális időben cserélni, csak mikor már baj van. Itthon mondtam, hogy ebből baj lesz és későn kapcsol az öreg. Ha én innen a fotelből látom, nem hiszem el, hogy ott ők nem. Szóval gratulálok Ancelottinak, erősen benne van, hogy ez lett a vége.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Carlo szépen belealudt a meccsbe szokás szerint. Kroos a 60. perctől folyamatos csúszásban volt, 2 gólba került, hogy nem bír normális időben cserélni, csak mikor már baj van. Itthon mondtam, hogy ebből baj lesz és későn kapcsol az öreg. Ha én innen a fotelből látom, nem hiszem el, hogy ott ők nem. Szóval gratulálok Ancelottinak, erősen benne van, hogy ez lett a vége.
Sajnos kijön hogy nincs csatárunk, ennyi helyzetből 2-1 után nem az hogy nem rúgtunk gólt, egy értelmes lövésünk nem volt belőlük...
Ezek meg 2/2t bevertek picit messzebbről
Remélem Bappé le van már zsírozva.
Sajnos ekkora lyukakat nem lehet hagyni a csapatban, így is hatalmas szerencsénk van, hogy Mendy összekapta magát Carvajallal együtt.
Itt a mai meccsen már kettővel kellene röhögve mennünk.
Ezek meg 2/2t bevertek picit messzebbről
Remélem Bappé le van már zsírozva.
Sajnos ekkora lyukakat nem lehet hagyni a csapatban, így is hatalmas szerencsénk van, hogy Mendy összekapta magát Carvajallal együtt.
Itt a mai meccsen már kettővel kellene röhögve mennünk.