Aranylabda

Foci a Real Madridon túl...
wxyz

Re: Aranylabda - 2014

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. december 1., hétfő 20:56

danianevem írta:
wxyz írta:és ez még semmi a sporthiradóhoz képest ahol valamelyik nap Khedirának akarták adni
Spanyol kupa, BL győzelem, VB arany. Vitathatatlan. :mrgreen:
igen, ezek voltak az érvek :lol:
és ami a durva, hogy nem cr utáló vagy német szurkoló kezdte, hanem egy realos

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. december 1., hétfő 20:54

mathers írta:Azért azon nevetek, hogy a legtöbben még így is kitalálnak valamit, hogy miért messinek kell kapni. :lol:
Miért kell foglalkozni az elvakult idiótákkal? Én is találok olyan kommenteket nso-n meg sporthíradón, hogy már rég felvágtam volna az ereimet, ha komolyan venném őket. (Nem egészen ide kapcsolódik, de a kedvencem az volt, amikor a Messi - Ronaldo "párharccal" kapcsolatban azt olvastam, hogy Ronaldo komplettebb játékos, mint Messi, MERT MAGASABB. :D ).

A top3-on egyébként nem lepődtem meg, előzetesen ezt a hármast vártam a fináléba. Messi mellett lehet felhozni érveket, de azokkal is egyetértek, akik azt mondják, hogy csak a neve miatt került be, illetve azért, hogy tovább lehessen nyomni a médiában az "évek óta tartó hatalmas rivalizálás a két szupersztár között" nevezetű dolgot. Úgyis Ronaldo lesz a befutó, megérdemelten, számomra ez nem kétséges. Messi talán a második helyre oda fog férni, de ez igazából lényegtelen. Na de majd jövőre, remélhetőleg.

mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. december 1., hétfő 20:48

Azért azon nevetek, hogy a legtöbben még így is kitalálnak valamit, hogy miért messinek kell kapni. :lol:

danianevem
Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. december 1., hétfő 20:32

wxyz írta:és ez még semmi a sporthiradóhoz képest ahol valamelyik nap Khedirának akarták adni
Spanyol kupa, BL győzelem, VB arany. Vitathatatlan. :mrgreen:

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. december 1., hétfő 20:25

Kerlon írta:Tudom, hogy itt senkit se érdekel a máshonnét hozott kommentár meg R24 is utálja, de ez hatalmas:
ha már ők hárman maradtak, akkor tényleg kapja Neuer, Messi a VB-ezüst ellenére sem futotta ott azt, amit tud, CR szóra sem érdemes, bár neki ott a BL-cím, az most lényegtelen, hogy eltűnt a döntőben, mint lófing az éjszakában, igaz, a végén bevert egy tizit és ez a kép marad meg sokakban, a pózer...
ha engem kérdeztek volna, én Diego Costának adnám, Falcao távozásával mindenki leírta az Atleticót, de ő a hátára vette a csapatot és megnyerték a világ legerősebb bajnokságát, ráadásul a BL-ben is döntőig meneteltek, ha kellett, a kapufát is szétrúgta, csak menjen be az a nyomorult gól, elképesztő a pali, még ha nagy bunkó is. VB nála is kuka, de ősszel egy új közegben is úgy játszott, ahogy csak a legnagyobbak tudnak, pedig a Chelseaben sokaknak megfeneklett a pályafutása, Shevától kezdve Torresig.
Costa :| :lol:
és ez még semmi a sporthiradóhoz képest ahol valamelyik nap Khedirának akarták adni

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. december 1., hétfő 19:29

Kerlon írta:...

Mit akarsz, jól megindokolta, én ezután ha tehetném rá szavaznék.. :lol:
Csabi írta:az a goal éves díja. a legjobb50 labdarúgó az adott szezonban. cé lett az első
http://static.goal.com/439300/439340_heroa.jpg
Áááh, így már értem. Mondjuk egy goal.com által odaítélt díjat beírni oknak egy Aranylabda szavazáson, hát.. :lol:

mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. december 1., hétfő 19:26

Azért más fórumokon olvastam olyat, hogy CR mit keres ott. VB nem csinált semmit a gólok meg ne számítsanak már egy ilyenbe. Persze 2010-et valahogy gyorsan elfelejti mindenki. :coffee: Inkább nem is írok semmit, mert még valami nagyon durva lesz és mehetek innen a pics*ba. :lol:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 1., hétfő 19:26

jaaa
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. december 1., hétfő 19:25

palesz77 írta:
Toti írta:még egy :mrgreen:
Ezt most csak kíváncsiságból kérdezem, hogy mi az a Goal 50 award? :hmmm: Hogy lőtt 50 gólt?
az a goal éves díja. a legjobb50 labdarúgó az adott szezonban. cé lett az első
http://static.goal.com/439300/439340_heroa.jpg

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. december 1., hétfő 19:21

a kozeppalyan keresd :ike:

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. december 1., hétfő 19:19

miért lenne itt? nálunk nem forward volt dimaria. sztem a kpn kell keresni.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. december 1., hétfő 19:18

talán a középpályásoknál keresd...

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 1., hétfő 19:17

Amúgy az mi, hogy még itt sincs DM? :lol: :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. december 1., hétfő 19:12

Mivel szimpátia szavazás, én most már egyáltalán nem tartom elképzelhetetlennek, hogy Messi nyer...simán benne van, sokkal szimpatikusabb az embereknek, mint CR...nagyot fogok csalódni, ha idén nem Cristiano kapja :-(

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 1., hétfő 19:11

Tudom, hogy itt senkit se érdekel a máshonnét hozott kommentár meg R24 is utálja, de ez hatalmas:
ha már ők hárman maradtak, akkor tényleg kapja Neuer, Messi a VB-ezüst ellenére sem futotta ott azt, amit tud, CR szóra sem érdemes, bár neki ott a BL-cím, az most lényegtelen, hogy eltűnt a döntőben, mint lófing az éjszakában, igaz, a végén bevert egy tizit és ez a kép marad meg sokakban, a pózer...
ha engem kérdeztek volna, én Diego Costának adnám, Falcao távozásával mindenki leírta az Atleticót, de ő a hátára vette a csapatot és megnyerték a világ legerősebb bajnokságát, ráadásul a BL-ben is döntőig meneteltek, ha kellett, a kapufát is szétrúgta, csak menjen be az a nyomorult gól, elképesztő a pali, még ha nagy bunkó is. VB nála is kuka, de ősszel egy új közegben is úgy játszott, ahogy csak a legnagyobbak tudnak, pedig a Chelseaben sokaknak megfeneklett a pályafutása, Shevától kezdve Torresig.
K

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. december 1., hétfő 18:46

de a többieket még így is verte statban, CR-n kívül.
stat szerint meg benzema a harmadik, közben meg tudjuk a valóságot
az év eddigi legnagyobb vicce, hogy messi bekerült a három közé

ha már felhozzák a vb-t, hogy döntőzött meg miegymás....dm sokkal többet tett hozzá ahhoz, hogy ott voltak a döntőben, ráadásul még bl-t és kupát nyert, és mégsincs ott
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. december 1., hétfő 18:41

Puskás-díjat remélem James kapja. A három gól közül ő érdemli meg leginkább szerintem. Egyébként én a Fulhames gyereknek adtam volna.

palesz77

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. december 1., hétfő 18:35

Toti írta:még egy :mrgreen:
Ezt most csak kíváncsiságból kérdezem, hogy mi az a Goal 50 award? :hmmm: Hogy lőtt 50 gólt?

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. december 1., hétfő 18:27

Tudni lehetett ezt

A szavazók nagy része nem az alapján szavaz, hogy ki volt az adott évben a legjobb, hanem kit tartanak a legjobbnak, ki a kedvenc

Simán benne van, hogy meg is nyeri

palesz77

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. december 1., hétfő 18:21

ateeemadrid írta:Mondjuk azért ezt a Messi top3at nehéz elhinni, simán van 7-8 játékos aki jobban megérdemelné. Barcásoknak egyébként mi a véleményük? Jogos a top3? Esetleg az első hely is?
Nálam nem lenne bent a top3-ban. Idén nagyon visszaesett a teljesítménye, és sokszor lélektelenül játszott, nálam ez nem top3-as szint volt - még ha ennek ellenére is több gólt lőtt, mint arról sokan csak álmodni mernek. Szóval nálam nem érdemelné meg, gondolom rájöttetek már.. :D

Egyedül azért örülnék, ha megnyerné, mert akkor kb értékét vesztené a díj, és végre mindenki hagyná a francba ezt az Aranylabda mizériát.. :lol:

Vissza: