Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: Politika

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 31., péntek 18:54

Faust írta:
hehetheoriginal írta: ott is van, mint én holnap:
https://www.youtube.com/watch?v=O4jLWeO ... RadicsPeti

:lol:
Te jo eg. :lol:
amugy most áll ossze a kép, ugye a balfasz anno az alapitok kozt volt, de a hirtelen jott siker soran annyira rakapott a drogra meg a kurvakra, hogy inkabb jobbnak lattak eltenni szem elol, kikuldtek brusszelbe "harcolni" :lol: :lol: :lol:

az ember teljesen tropa, évek ota nem lattam beszelni, de ez klinikai eset, valoban biodiszlet.
azon csodalkozom, hogy meg tudott allni a laban, es hogy mi mennyi mindent kellett vajon beszednie elotte, hogy vegigbirja allva ezt a masfel vagy hany orat.
kibaszott durva, sok kurva faszszopo fideszszavazo meg nyomja automatikusan..
thereisonly1ronaldo

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2024. május 31., péntek 17:42

hehetheoriginal írta: ott is van, mint én holnap:

Te jo eg. :lol:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 31., péntek 17:39

ott is van, mint én holnap:

thereisonly1ronaldo

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. május 31., péntek 14:05

Tomi hányszor fogja a dollár, baloldal, soros és háború szavakat bepréselni 1 percbe? Ivós játék challenge
beszeltetek tegnap deutsch szohasznalatarol, hat most lattam a fbn, hogy egyik tiszas aktivista strigulazta a mantrat.

gyucsany : 1
dollarbaloldal : 12
soros : 8
haboru : 6
migrans : 9
brusszel : 7

nem tudom, hogy teljesen valid e, de ez 8 perc alatt eleg wtf. :lol:

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. május 31., péntek 12:05

nyilvan nagy atrendezodest nem hoz a vita, de ha valakik ezzel erosodtek, azok a kutyak, az ide oda csellengo mkkp szavazokat be lehetett gyujteni ezzel.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 31., péntek 10:55

itt a lényeg tegnaprol:
https://www.youtube.com/watch?v=JZpkuYh ... aP%C3%A1rt
thereisonly1ronaldo

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. május 31., péntek 9:05

legfrisebb kosa laller :mrgreen:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 31., péntek 8:09

A legnagyobb dolog akkor is az hogy volt valami a köztévében 14 év után.
Igen, nem volt vita de legalább valamit sikerült elérni, ami óriási dolog.

Eddig volt 4 évente 5-5 perc ahol el lehetett bohóckodni külön, ez egy nagy lépés volt összességében bárki bármit mond.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. május 31., péntek 8:07

Berti írta:
kiserik írta: Na ez is megvolt, pipa :lol:

Nem pont ide tartozik, bár ma is volt ilyen, ami feltűnt, hogy Magyar Péter egyre több dolgot vesz át a Mi hazánktól. Mivel nem vagyok fanatikus, ez nekem jó. 2 éve lesz meggyőzni arról, hogy komolyan is gondolja és nem csak kampányfogás. Ha sikerül neki, akkor tőlem kap 1-et '26-ban.
Nem vagy fanatikus? :kalapos:
Nagyon remélem, hogy nem fog kapni szavazatot tőled.
Nem. Nekem mindegy, hogy milyen párt és hogy hívják a politikusokat, ha azonosulni tudok azzal, amit képviselnek (képviselnek, nem ígérgetnek, vagy hazudnak), akkor támogatom őket.
A második mondatodat meg egyszerűen nem is értem (bár ha arra gondoltál, hogy eddig bárkire szavaztam, az záros határidőn belül földbe állt (MIÉP, Jobbik, Összefogás) :lol: ).

Mit mond Magyar Péter? Erős, szuverén nemzet kell, nem Európai Egyesült Államok. Az EU jelenleg úgy rossz, ahogy van. Erősíteni kell a hadsereget. Nem kér a migrációból és a bevándorlásból. Urbanizáció helyett ténylegesen fejleszteni kell a vidéket. A nagy gigacégek helyett a kkv-kat kell segíteni. Semmilyen külföldi befolyásolás nem megengedett, nyugati sem. Az Orosz-Ukrán háborút az oroszok kezdték, de az amerikaiak provokálták ki, egyik kutya másik eb. Romokban az élelmiszer előállításunk. Állami kézbe kell visszaadni a végrehajtást.

Ez csak pár gondolat, ami gyakorlatilag szóról szóra egyezik a Mi hazánk véleményével. Tegnap már a méhészetet is említette, ami Toroczkai legutóbbi mániája. Ha ezekhez tartja magát Magyar, akkor az nekem tetszik és rá fogok voksolni. Te azt kívánod, hogy ez ne történjen meg. Ez csak akkor lesz így, ha kiderül, hogy MP végig hazudott. Te tényleg ezt akarod?

ui: linkelem Toroczkai tegnap emlegetett videóját. Annak, akinek van bármilyen élelmiszer előállítással foglalkozó ismerőse és problémás az értékesítés (méhészek, alma, uborka stb) ajánlom megnézni az utolsó pár percet, hátha segít https://www.youtube.com/watch?v=eRFOw2QHfM4
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kiserik 2024. május 31., péntek 8:11-kor.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 31., péntek 7:21

szuveNERitás :kalapos:
thereisonly1ronaldo

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. május 31., péntek 7:10

ArjenMagicRobben írta: Nyilván nem fog börtönbe menni, de azért jó látni hogy bűnösnek találták.
Most még megy a tapsikolas, de valojaban epp talcan kinaljak Trumpnak az "el akarnak hallgattatni" kartyat, amit o ki is fog jatszani es pont ezzel nyeri meg a valasztast osszel.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 31., péntek 5:09

jó látni hogy bűnösnek találták.
Nyilvan.... :coffee: :fpalm:

Fuggetlen bíróságok mindenfele :lol:
thereisonly1ronaldo

ArjenMagicRobben

HozzászólásSzerző: ArjenMagicRobben » 2024. május 31., péntek 4:12

Hozok egy kis külföldit, Trumpot ma elítélték a New Yorki bíróságon. Mind a 34 vádpontban bűnösnek találták. Az ítéletet majd júliusban hozzák meg ha jól értettem, de mindegyik vádpont alapvetően pár év börtönnel járhat. Nyilván nem fog börtönbe menni, de azért jó látni hogy bűnösnek találták.

De a legjobb rész most jön, Trump mai nyilatkozatának egy része:
"You have a Soros backed DA and the whole thing."
Úgy látszik Vitya meggyőzte Trumpot a Soros-tervről :mrgreen:
Sportklub Csíkszereda
Arjen Robben Oranje R.M.C.F. Luka Modric
Valentino Rossi Usain Bolt Mikaela Shiffrin Federica Pellegrini
St.Louis Blues Utah Utes

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. május 31., péntek 0:56

Szerintem meg mindenkinek igazi példaképet mutatott, hisz ha ki tudod mondani hogy dollárbaloldal és hogy guruló dollárok, akár te is lehetsz listavezető :)

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. május 31., péntek 0:54

amugy tompika "nagyot megy" az online terben, konkretan a csöfideszeseken kivul mindenki szerint a leggyalazatosabb teljesitmenyt nyujtotta.

nyilvan az most a kimondott cel, hogy a bazist osszetartsak, nem lonek ok mar semmilyen bizonytalan retegre, ehhez pedig ez is eleg lehet, de tenyleg borzaszto volt.
nem voltak nagyok az elvarasok, de meg azt is alul sikerult teljesitse ezzel a mantraval. :D

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 31., péntek 0:23

RealVazquez írta: Na gyerekek, friss infót hozok belső körökből (itteni szaknyelven: a kebabostól): több belsős felmérés szerint 40% alatt van a Fidesz-KDNP támogatottsága!!! Ezt tudjak ők is, ezért is jelentette be Menczer, hogy soha nem látott fokozatba kapcsolnak. A DK lassan közelebb van az 5-höz, mint a 10%-hoz. De ami nagyon érdekes: közel 2 millió a bizonytalanok aránya!!!! Ha sikerülne őket valahogy meggyőzni, hogy a függöny mögött ne a fideszre húzzák az X-et, az óriási bukást eredményezhet Orbánéknak. Akár az is elképzelhető, hogy egyszámjegyű mandátumszámot hoznak össze.

Nagyon kíváncsi vagyok. A mai “vita” pedig Deutsch és Toroczkai kivételével egész korrektül sikerült, itt kezdődik a demokrácia. Ja és még valami: ott voltam a Várkert Bazárnál az elejétől a végéig. Több alkalommal, több politikust is megtapsolt a tömeg, volt olyan állítás, mondat Dobrevtől, amit tapsot kapott, de aztán persze elküldtük melegebb éghajlatra :kalapos: na de viccet félretéve, na meg azt, hogy ígérni bárki bármit tud, voltak szép elképzelések, beszédek, szinte mindenki hozzátett valamit. Kivéve D.Tamást. Ő botrány volt és szégyen. :lol:
Nagy lesz sajnos a pofáraesés pont ezek miatt, miközben ennyi idő alatt már az is óriási eredmény lenne, ha szimplán bejönnének a második helyre, ami kb fix meg lesz.

Nem lesz itt semmilyen csoda.

Még... :shifty:

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. május 31., péntek 0:20

na visszaneztem, hat a memot, jobbikot, 2rk-t, lmp-t, momentumot atlepkedtem.
mzp es bruti a show elemek miatt erdekes volt, dajcson es dobreven kinjaban tudott az ember mosolyogni, mp szerintem hozta amit lehet 8p alatt, toroczkai meg szerintem azert eleg jol adta el magat, mintha kivulrol nezne a "csurhere", o most azert biztos jol osszerantotta a sajatjait.

sajnos mint vita, ertekelhetetlen, de ez a letszam miatt varhato volt.

Na gyerekek, friss infót hozok belső körökből (itteni szaknyelven: a kebabostól): több belsős felmérés szerint 40% alatt van a Fidesz-KDNP támogatottsága
ne shutterkedje' , 50 szazalek, roncstarsadalom. :D

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. május 30., csütörtök 23:50

Na gyerekek, friss infót hozok belső körökből (itteni szaknyelven: a kebabostól): több belsős felmérés szerint 40% alatt van a Fidesz-KDNP támogatottsága!!! Ezt tudjak ők is, ezért is jelentette be Menczer, hogy soha nem látott fokozatba kapcsolnak. A DK lassan közelebb van az 5-höz, mint a 10%-hoz. De ami nagyon érdekes: közel 2 millió a bizonytalanok aránya!!!! Ha sikerülne őket valahogy meggyőzni, hogy a függöny mögött ne a fideszre húzzák az X-et, az óriási bukást eredményezhet Orbánéknak. Akár az is elképzelhető, hogy egyszámjegyű mandátumszámot hoznak össze.

Nagyon kíváncsi vagyok. A mai “vita” pedig Deutsch és Toroczkai kivételével egész korrektül sikerült, itt kezdődik a demokrácia. Ja és még valami: ott voltam a Várkert Bazárnál az elejétől a végéig. Több alkalommal, több politikust is megtapsolt a tömeg, volt olyan állítás, mondat Dobrevtől, amit tapsot kapott, de aztán persze elküldtük melegebb éghajlatra :kalapos: na de viccet félretéve, na meg azt, hogy ígérni bárki bármit tud, voltak szép elképzelések, beszédek, szinte mindenki hozzátett valamit. Kivéve D.Tamást. Ő botrány volt és szégyen. :lol:
:goat:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 30., csütörtök 23:28

Mai Bruti szereplés, aki lemaradt volna róla :lol:

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. május 30., csütörtök 23:21

Szerintem Deutsch azt hozta, amit várt tőle mindenki. Mind fideszes, mind ellenzéki oldalon. A fideszesek azt hallották tőle, amit egyébként is hallanak hónapok óta. Nekik ez jó volt.

MP szerintem is gyenge volt. Azt éreztem, hogy nem volt eléggé felkészülve (ami érthető is). A többiek rendesen betanulták a szöveget, ő viszont mintha az adás előtt írta volna meg. Kevesebb több lett volna szerintem.

Bruti szerintem mentett valamit a Kutyáknak.

Dobrev remek szónok csak kurvára nem hiteles.

Donáth szar témákat hozott be, de tetszett a végén a beszólása.

MZP retorikai stílusa kár hogy ilyen. Sajnos neki már lefőtt, amit be kéne látnia. Pedig ő többre lett volna hivatott.

Toroczkai szerintem jól hozta a formáját. Szerintem meglepően simán fogják átlépni az 5%-ot.

Róna Péternél azt éreztem, hogy nulla politikai érzéke van, de jobban örülnék, ha politikai analfabéták, szakemberek és nem politikusok lennének döntéshozók. Ettől függetlenül ezzel senkit nem nyert meg.

Fidesz szerintem szokásához híven felül fogja teljesíteni a közvéleménykutatásokat.

Tipp:
Fidesz 48%
Tisza 24%
DK 14%
Mihazánk 7%
Momentum 3%
MKKP 3%
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Vissza: