Berti írta:
kiserik írta:
Na ez is megvolt, pipa
Nem pont ide tartozik, bár ma is volt ilyen, ami feltűnt, hogy Magyar Péter egyre több dolgot vesz át a Mi hazánktól. Mivel nem vagyok fanatikus, ez nekem jó. 2 éve lesz meggyőzni arról, hogy komolyan is gondolja és nem csak kampányfogás. Ha sikerül neki, akkor tőlem kap 1-et '26-ban.
Nem vagy fanatikus?
Nagyon remélem, hogy nem fog kapni szavazatot tőled.
Nem. Nekem mindegy, hogy milyen párt és hogy hívják a politikusokat, ha azonosulni tudok azzal, amit képviselnek (képviselnek, nem ígérgetnek, vagy hazudnak), akkor támogatom őket.
A második mondatodat meg egyszerűen nem is értem (bár ha arra gondoltál, hogy eddig bárkire szavaztam, az záros határidőn belül földbe állt (MIÉP, Jobbik, Összefogás)
).
Mit mond Magyar Péter? Erős, szuverén nemzet kell, nem Európai Egyesült Államok. Az EU jelenleg úgy rossz, ahogy van. Erősíteni kell a hadsereget. Nem kér a migrációból és a bevándorlásból. Urbanizáció helyett ténylegesen fejleszteni kell a vidéket. A nagy gigacégek helyett a kkv-kat kell segíteni. Semmilyen külföldi befolyásolás nem megengedett, nyugati sem. Az Orosz-Ukrán háborút az oroszok kezdték, de az amerikaiak provokálták ki, egyik kutya másik eb. Romokban az élelmiszer előállításunk. Állami kézbe kell visszaadni a végrehajtást.
Ez csak pár gondolat, ami gyakorlatilag szóról szóra egyezik a Mi hazánk véleményével. Tegnap már a méhészetet is említette, ami Toroczkai legutóbbi mániája. Ha ezekhez tartja magát Magyar, akkor az nekem tetszik és rá fogok voksolni. Te azt kívánod, hogy ez ne történjen meg. Ez csak akkor lesz így, ha kiderül, hogy MP végig hazudott. Te tényleg ezt akarod?
ui: linkelem Toroczkai tegnap emlegetett videóját. Annak, akinek van bármilyen élelmiszer előállítással foglalkozó ismerőse és problémás az értékesítés (méhészek, alma, uborka stb) ajánlom megnézni az utolsó pár percet, hátha segít
https://www.youtube.com/watch?v=eRFOw2QHfM4