Kommentáld a híreket
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Real Madrid board’s plan for next summer 2024:
- Try to sign Kylian Mbappé.
- Try sign to sign LB, preferably Alphonso Davies.
- Try to sign a new RB.
- Arrival of Endrick.
@relevo
Cpt. Obvious klaviatúrát ragadott, de amúgy ja, tökéletes tervnek tűnik.
- Try to sign Kylian Mbappé.
- Try sign to sign LB, preferably Alphonso Davies.
- Try to sign a new RB.
- Arrival of Endrick.
@relevo
Cpt. Obvious klaviatúrát ragadott, de amúgy ja, tökéletes tervnek tűnik.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
+1, mintFaust írta:En emiatt a video miatt mar most utalom.realbeckham írta: Hehe jókat fog irni a topicjaba. Előre látom.
https://vm.tiktok.com/ZGJTfJ651/
valami low budget wesley snipes egy uj penge filmben nemi pc bohockodassal
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Kezdem megkedvelni tuchelt
Idehajtja a gyereket, mint anno kroos is jött, amikor elűzték
Idehajtja a gyereket, mint anno kroos is jött, amikor elűzték
thereisonly1ronaldo
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Egyik nyilatkozat sem lazadas, elmondtak azokat a tenyeket amiket mi is latunk.
Carlo papa szerintem magasrol tesz ezekre a hulyesegekre. Ketlem h guardiolasan elzarkozna, lehet hozza fordulni, minden erintettel megbeszeltek mar ezeket tobbszor is. Tchou vegkepp nem mondott semmi kulonoset. Tenyleg egyedul Rodrygot lehet elovenni l, de nem azert mert barmit is mondott, hanem mert rettento szar a teljesitmenye hetek ota.
Szepek a Musialas hirek, de nagy hulyeseg lenne idehozni ugy h van a keretben 2-3 tkp. Nekunk a vedelem ket oldalara kell ember, egy csatar es ha marad penz egy khv is, mert szerintem Alaba, Rudiger es Nacho mar nagyon kifele megy.
Carlo papa szerintem magasrol tesz ezekre a hulyesegekre. Ketlem h guardiolasan elzarkozna, lehet hozza fordulni, minden erintettel megbeszeltek mar ezeket tobbszor is. Tchou vegkepp nem mondott semmi kulonoset. Tenyleg egyedul Rodrygot lehet elovenni l, de nem azert mert barmit is mondott, hanem mert rettento szar a teljesitmenye hetek ota.
Szepek a Musialas hirek, de nagy hulyeseg lenne idehozni ugy h van a keretben 2-3 tkp. Nekunk a vedelem ket oldalara kell ember, egy csatar es ha marad penz egy khv is, mert szerintem Alaba, Rudiger es Nacho mar nagyon kifele megy.
- Pad'em
Marcás szösszenet már volt tegnap, de ez az árulás vicces Biztos ami biztos sztem tuti Sevillában is balhátvéd lesz Cama Elöl meg Vini × Joselu ha nyerni akar Ancelotti.
Musiala sztem esélytelen, meg Bellinghammel kb egy poszt. Wirtz-et is írták már, hogy figyeljük, ő ugyanez.
Musiala sztem esélytelen, meg Bellinghammel kb egy poszt. Wirtz-et is írták már, hogy figyeljük, ő ugyanez.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
A Real lecsapna a német foci egyik legnagyobb tehetségére, a Bayern München 20 éves támadó középpályására, Jamal Musialára, akit 110 millió euróra taksál a klubja, de a játékos kezd elégedetlen lenni azzal, hogy Thomas Tucheltől a megszokottnál kevesebb lehetőséget kap. (Sportbild) Spanyol sajtóhírek szerint bár a Real remekül kezdte összességében az idényt, a csapat öltözőjében egyre nagyobb az elégedetlenség Carlo Ancelotti döntései miatt. Konkrétan Eduardo Camavinga, Rodrygo, és Luka Modric is felemelte a hangját az elmúlt hetekben az olasz szakvezető ellen az öltözőben is. Az első két játékos frusztrációjának adott hangot amiatt, hogy szerintük nem a megfelelő pozícióban játszatják őket és emiatt nem tudnak klasszis teljesítményt nyújtani, Modric pedig igencsak elégedetlen a neki jutó játékidő miatt. (Marca)
Camavinganak elvileg megigerte Carlo, hogy iden csak is a kozeppalyan fog jatszani, ezt arulasnak veszi a francia. Rodrygonak meg szimplan kinyilt a csipaja.
Ettol fuggetlenul, ha Modric, Kroos kifut, Ceballos tavozik en nagyon adnam Musialat.
Camavinganak elvileg megigerte Carlo, hogy iden csak is a kozeppalyan fog jatszani, ezt arulasnak veszi a francia. Rodrygonak meg szimplan kinyilt a csipaja.
Ettol fuggetlenul, ha Modric, Kroos kifut, Ceballos tavozik en nagyon adnam Musialat.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nagyjabol ugyanezt mondja, nem szereti, de ott kell jatszania. Illetve, hogy minden perc ajandek ennel a csapatnal.kiserik írta:Na ezt hiányolom én Rodrygo nyilatkozatából.Pad'em írta:
Igen semmi extra, Tchout a középhátvédségről kérdezték, elmondta, hogy nem akar ott játszani de ha kell a csapatnak persze fog. Modric meg ugyanazt amit eddig, hogy furcsa neki, hogy nem minden meccsen kezdő.
Szerintem semmivel nem rosszabb vagy jobb, mint amit a tobbiek mondtak.
A gond ott van, hogy egy poszton sem nyujtott meg iden ertekelhetot, ellenben mondjuk a ket franciaval.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Na ezt hiányolom én Rodrygo nyilatkozatából.Pad'em írta:Igen semmi extra, Tchout a középhátvédségről kérdezték, elmondta, hogy nem akar ott játszani de ha kell a csapatnak persze fog. Modric meg ugyanazt amit eddig, hogy furcsa neki, hogy nem minden meccsen kezdő.Realista24 írta:
Tchou meg Modric is nyilatkozott? Azokat nem olvastam.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mbappe idei legnagyobb oromore:
https://x.com/Football__Tweet/status/17 ... 29988?s=20
Mindent elmond a szintjerol.
https://x.com/Football__Tweet/status/17 ... 29988?s=20
Mindent elmond a szintjerol.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
sztm marad a seggén, párizsban.ANDS írta:Endrick biztosan érkezik. Mbappe klubváltására azért nem mernék fogadni.Dupla D írta: …
Szerintem Mbappé 10-es lehet majd, ahogy a válogatottban. Endrick meg ha a nagycsapatba jön rögtön, akkor simán lehet, hogy tényleg 9-est kap, mert nem lesz nagyon más lehetőség a 25 mez miatt.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Pad'em
Igen semmi extra, Tchout a középhátvédségről kérdezték, elmondta, hogy nem akar ott játszani de ha kell a csapatnak persze fog. Modric meg ugyanazt amit eddig, hogy furcsa neki, hogy nem minden meccsen kezdő.Realista24 írta:Tchou meg Modric is nyilatkozott? Azokat nem olvastam.Pad'em írta: Marca persze meglovagolja a válogatott nyilatkozatokat. "Ancelotti lázadói" címlapon Modric, Rodrygo, Camavinga és Tchouaméni...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tchou meg Modric is nyilatkozott? Azokat nem olvastam.Pad'em írta: Marca persze meglovagolja a válogatott nyilatkozatokat. "Ancelotti lázadói" címlapon Modric, Rodrygo, Camavinga és Tchouaméni...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Marca persze meglovagolja a válogatott nyilatkozatokat. "Ancelotti lázadói" címlapon Modric, Rodrygo, Camavinga és Tchouaméni...
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
csak romario tudott focizni, jezusereje geci ne tegy ilyet velembazmeg
thereisonly1ronaldo
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Szerintem Mbappé 10-es lehet majd, ahogy a válogatottban. Endrick meg ha a nagycsapatba jön rögtön, akkor simán lehet, hogy tényleg 9-est kap, mert nem lesz nagyon más lehetőség a 25 mez miatt.realbeckham írta: Amugy nekem sincs bajom ezekkel a gyerekekkel. Ilyen generáció. Mulltkor fifat streamelt es ordibalt idegsegebe. Felőlem mehet harmadiknak vini, meg cama mellé a krisztus szobor tetejére ungabungázninis. Ugy is a pályán mutatott teljesítménye miatt fogunk ítéletet mondani.
Látszik, hogy bohóc, meg ilyen Kevin Hart alkat. A 9es mez erős, meg az amugy is bappáé. Továbbra is kíváncsian várom ezt a kölyköt. Legyen egy kis gombóc romario, azt kivanom neki.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Amugy nekem sincs bajom ezekkel a gyerekekkel. Ilyen generáció. Mulltkor fifat streamelt es ordibalt idegsegebe. Felőlem mehet harmadiknak vini, meg cama mellé a krisztus szobor tetejére ungabungázninis. Ugy is a pályán mutatott teljesítménye miatt fogunk ítéletet mondani.
Látszik, hogy bohóc, meg ilyen Kevin Hart alkat. A 9es mez erős, meg az amugy is bappáé. Továbbra is kíváncsian várom ezt a kölyköt. Legyen egy kis gombóc romario, azt kivanom neki.
Ha lövi majd a gólokat, felőlem úgy kapkodja hehe makkját a makkfáról ahogy akarja. A pálya fog csak érdekelni. Fizikumban elég jó kombó a srác, meglátjuk mit tudunk belőle kihozni. Elég fiatal ahhoz, hogy nem feltétlen baj ha most nem rakja még szét a brazil ligát.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
előadná így neked a ,
hopp, juliska, hopp, mariskat
ébredéskor, besambazna hozzád
* csak egy magnó hiányzik a válláról, vagy hehe összázezres hupitörpikés walkmanje
hopp, juliska, hopp, mariskat
ébredéskor, besambazna hozzád
* csak egy magnó hiányzik a válláról, vagy hehe összázezres hupitörpikés walkmanje
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
En emiatt a video miatt mar most utalom.realbeckham írta: Hehe jókat fog irni a topicjaba. Előre látom.
https://vm.tiktok.com/ZGJTfJ651/
Még odébb van, de remélem ez valami áprilisi viccRealista24 írta: The number 9 shirt is waiting for Endrick next year. He will be sent directly to the first team.