Elektronika
Re: Elektronika
Nézte valaki a tegnapi Keynote-ot?
Volt magyar közvetítés is, mondjuk borzalmasan gagyi.
Egy Apple TV-re bekéne ruházni.
Mondjuk a kedvencem Star Wars BB-8.
Volt magyar közvetítés is, mondjuk borzalmasan gagyi.
Egy Apple TV-re bekéne ruházni.
Mondjuk a kedvencem Star Wars BB-8.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
Codeblocks.orgVictor írta:Skacok! Honnan tudnám letölteni a C programozói programot? Nem a C++-t, azt megtaláltam
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
Skacok! Honnan tudnám letölteni a C programozói programot? Nem a C++-t, azt megtaláltam
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Sziasztok!
Valaki tudna linket adni/átküldeni székely hangot igo gps-hez? Nem találom sehol a neten.
Valaki tudna linket adni/átküldeni székely hangot igo gps-hez? Nem találom sehol a neten.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Amig azt is fel nem tori valaki.P. Krisz írta:Ugyanis majd az Xbox One is Win 10-et fog használni , és majd ha idővel lesznek rá tört játékok akkor azokat törli majd .
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- P. Krisz
Fake , vagyis csak részben .rashidm írta:Én azt olvastam illetve mesélték is, hogy a tört verziójú cuccokat leszedi a Win10. Ez mennyire igaz?
Ugyanis majd az Xbox One is Win 10-et fog használni , és majd ha idővel lesznek rá tört játékok akkor azokat törli majd .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Passz, én nem igazán játszom már, hogy ehhez érdemben hozzá tudják szólni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Én azt olvastam illetve mesélték is, hogy a tört verziójú cuccokat leszedi a Win10. Ez mennyire igaz?
Újíts, de már leírtuk vagy 100szor, hogy megéri.csabi* írta:win10ről tapasztalatok? láttam sokan váltottatok rá innen, negatívumokat és pozitívumokat írhattok bátran. eddig win7(nem eredeti) volt a gépen, hang még mindig nincs és akkor reinstall helyett újítok 10re
köszi
K
K
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
srácok!
Intel Core 2 DUO PCU E7200 2.53 GHz, 4 GB RAM és AMD Radeon R7 200 -al nem kéne könnyen futnia nálam a FIFA 14-nek? Csak mert tavaly még úgy ahogy jó volt gyengébb kártyával, idén már nagyon szaggat. Azt nem tudom, hogy számít, hogy nincs fent DirectX?
Intel Core 2 DUO PCU E7200 2.53 GHz, 4 GB RAM és AMD Radeon R7 200 -al nem kéne könnyen futnia nálam a FIFA 14-nek? Csak mert tavaly még úgy ahogy jó volt gyengébb kártyával, idén már nagyon szaggat. Azt nem tudom, hogy számít, hogy nincs fent DirectX?
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
win10ről tapasztalatok? láttam sokan váltottatok rá innen, negatívumokat és pozitívumokat írhattok bátran. eddig win7(nem eredeti) volt a gépen, hang még mindig nincs és akkor reinstall helyett újítok 10re
köszi
köszi
-
asztali. gondoltam én is arra, megnéztem először, hogy nem-e a hangfalak mentek ki, telóra rádugva tökéletesen szólnak, azt meg kétlem, hogy egyszerre menjen ki a hangkártyám és az alaplapi integrált cuccos mivel egyiknél sincs eredmény na közben a vindóz észbe kapott és végre hibaüzit már kiírja. viszont megoldást nem talál rá. kapja be
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Asztali gép vagy laptop? Mondjuk ha ezek sem segítettek, akkor könnyen lehet, hogy műszaki gond van, azon a win10 sem segít.
Nem illik.
-
semmiziro4vr írta: tolj egy rendszervisszaállítást
lehet átállok én is win10re akkor
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
tolj egy rendszervisszaállítástcsabi* írta:pheco írta: Nem kellett volna annyi bustát hallgatni, tuti az cseszte szét
csak a rivotrilmjuzikk!!!44
.. ja nem
valaki esetleg segíteni is tudna? még mindig nincs megoldás
Nem illik.
-
pheco írta: Nem kellett volna annyi bustát hallgatni, tuti az cseszte szét
csak a rivotrilmjuzikk!!!44
.. ja nem
valaki esetleg segíteni is tudna? még mindig nincs megoldás
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem kellett volna annyi bustát hallgatni, tuti az cseszte szétcsabi* írta:s.o.s!!
nincs hang a gépen, próbálkoztam új kodekkel, hangkártya driver frissítéssel, igen és még jó helyre is van bedugva a kábel. ötletek?
-
s.o.s!!
nincs hang a gépen, próbálkoztam új kodekkel, hangkártya driver frissítéssel, igen és még jó helyre is van bedugva a kábel. ötletek?
- chosenone46
de ha átállítod a régiót UK-ra, vagy US-ra akkor működni fog.csabi87 írta:hamesz írta:Valaki eltudná mondani, hogy kell bekapcsolni Windows 10-ben a cortanát? Mert én már mindent próbáltam, de sehogy se akar működni. Kinek hogy sikerült működésre bírni? Vagy valami jó leírást tudnátok linkelni róla? Mert amiket eddig én találtam és próbáltam az nem volt jó.
A Cortana jelenleg Magyarországon nem működik.
"...csak a kedvesség, az öröm,
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
hamesz írta:Valaki eltudná mondani, hogy kell bekapcsolni Windows 10-ben a cortanát? Mert én már mindent próbáltam, de sehogy se akar működni. Kinek hogy sikerült működésre bírni? Vagy valami jó leírást tudnátok linkelni róla? Mert amiket eddig én találtam és próbáltam az nem volt jó.
A Cortana jelenleg Magyarországon nem működik.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.