Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. december 23., szerda 16:46

dzsi91 írta:ő elvinné a balhét mindenki vele foglalkozna és kicsit leszállnának Cé-ről meg Bale-ről, Benzema is elég sokat kapott mostanában a médiában.
Ezt egyszer valaki bedobta, aztán azóta is ez megy. Ugyanúgy kivolt kezdve a csapat akkor is, amikor itt volt, most sem venne le ilyesféle terhet a játékosokról. Annál meg nagyobb az egója, hogy azt játszák el vele, hogy jön fél évre, mert nem találnak jobbat, aztán mehet tovább. Kicsit távol áll a valóságtól amit írsz, abszolút nem ilyen egyszerű.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. december 23., szerda 16:42

kecsu10 írta:Mourinho ne jojjjon mar ide vissza, ahogyan távozott az azt vetítene elore, hogy ujra jonne a buli. Micsoda media cirkusz lenne el tudjatok kepzelni? Egyebkent is hatalmas, de a puszta személyére mar eleve raszallnanak.

Igazából nekünk most(megint) pont valami ilyesmire van szükségünk, ő elvinné a balhét mindenki vele foglalkozna és kicsit leszállnának Cé-ről meg Bale-ről, Benzema is elég sokat kapott mostanában a médiában.Szakmai tudása meg megkérdőjelezhetetlen... Szerintem senki sem hosszútávú megoldásnak gondolja,de erre a fél évre bőven jó lenne, szerintem Ramossal is meg Cével is megoldanák a problémákat... És így akkor nem áldozzuk fel Zizu-t.

Simán kinézem Joséból,hogy aláír hozzánk úgy,hogy bármi is történjen ő nyáron tovább áll, szerintem ez a verzió jot tenne neki is meg a csapatnak is, ezt a fél évet megnyomná mindenki edzőstől a szertárosig, aztán ha nem jön be akkor mi van? semmi, nyártól úgy is megint reboot.

A balhékon meg nemtudom,hogy lehet fennakadni, nélküle is van balhé dögivel, ha ő itt van legalább az róla szól, meg az ilyen piqé félékkel nem bánik kesztyűs kézzel.

Én sose bíztam benítezben, már a kinevezése is egy kabaré volt, de megadtam neki az esélyt, azt tudtam,hogy a respektje 0 lesz, de a faszi taktikailag is gyenge, olyan edző még itt nem volt aki se a támadó se a védekező részt nem tudta összerakni...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 23., szerda 16:32

Itt a bejelentés
Real Madrid extend basketball coach Pablo Laso's contract.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 23., szerda 15:48

Valami ilyesmi lehet most bent az öltözőben. :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2015. december 23., szerda 15:45

De most képzeljétek el azokat az arcokat. Boldogan mennek Ramosék az edzésre, megszabadultak Beníteztől, erre az öltözőben Mourinhó várná őket, a taktikai táblán pedig már fel lenne rajzolva a 4231. Perez lenne az évszázad trollja :mrgreen:
Merci Zizou!

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. december 23., szerda 15:41

Buitre írta:jöjjön bárki, csak a pincér takarodjon el, én így vagyok vele
jelenleg én is, de azért mourinhót nem szívesen látnám. mondjuk legalább ismer mindenkit, és a barcát gyorsba megszopatnánk megint. :mrgreen:

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2015. december 23., szerda 15:39

Buitre írta:Bielsa?
Nem rossz edző ő, szigorú, de nem idegbeteg. Mourinonál valami elpattan mindig. Gondolom, felvett valamilyen személyiségjegyet a sikerek (vagy más) miatt, amit hosszú távon nem bírnak a játékosai.

Mindenképp olyasvalaki kell, aki profi labdarúgóként is letett valamit az asztalra. Úgy látszik, a keret hangadói csak ilyen edzővel tudnak azonosulni (pl. Ancelotti).
Merci Zizou!

Buitre
Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño

HozzászólásSzerző: Buitre » 2015. december 23., szerda 15:23

ericco írta:Jöjjön bárki, csak az idegbeteg ne
Bielsa? :mrgreen:

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. december 23., szerda 14:42

A campba világszenzácio lenne ha nyernènk.Minden tulzás nèlkul.Aztán ott az atma,simán leikszelhetnek a bernabeuba.Azután a sevilla,a valencia,a villarael a celta...egyik sem fogja olcson adni magát.
Nyilván nem jelenti azt,hogy akkor majd a barca meg innentol mindent nyer.
De a csapat jelen állapotát tekintve,dekoncentrácio,mentális szètesès,kilikkesedès,frakciok....hát hát hát....
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2015. december 23., szerda 14:25

még a Nou Campba is megyünk majd
Az 0:5 lesz :mrgreen:
jöjjön bárki, csak a pincér takarodjon el, én így vagyok vele
Én is így vagoyk vele valahogy. Jöjjön bárki, csak az idegbeteg ne :D
Merci Zizou!

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. december 23., szerda 14:04

Mike írta:mi az hogy nem arról vagyunk híresek?
Nem nagyon jöttünk még fel hátrányból a bajnokságban. Még Capelloval sikerült utoljára 8 éve, a nagy hajrával.
Mike írta:Meg milyen akkora hátrány?
A -6 pont (mert ugye egymás elleni számít a végén) úgy, hogy még a Nou Campba is megyünk majd. A szurkolók a csapat és a vezetőség ellen vannak. Igazából semmi nem szól mellettünk. Persze jó dolog az optimizmus, de azért ne csinálj úgy mintha nem értenéd, hogy mit írok. :)
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2015. december 23., szerda 13:47

mi az hogy nem arról vagyunk híresek? Meg milyen akkora hátrány? Nemértem
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. december 23., szerda 13:26

Mike írta:dehogy kuka ez az év. Vagyis az év igen, de a szezon az nem. Ne mondja nekem senki hogy ez a keret nem elég egy BL címhez, sőt, az 5 pont hátrány is ledolgozható a bajnokságban. Most jön egy kritikus időszak, január-február, sztem mindkét csapat fog bukni, lesz esély felzárkózni.
Persze, papíron nem. Csak nem arról vagyunk híresek, hogy ekkora hátrányból visszahozzuk és megnyerjük. Alapból nem hiszek abban, hogy egy edzőváltás hirtelen helyre hozna mindent és esélyesek lennénk a bajnokságban meg a BL-ben is.

kecsu10
Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker

HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2015. december 23., szerda 13:18

Mourinho ne jojjjon mar ide vissza, ahogyan távozott az azt vetítene elore, hogy ujra jonne a buli. Micsoda media cirkusz lenne el tudjatok kepzelni? Egyebkent is hatalmas, de a puszta személyére mar eleve raszallnanak. S ugye o nem az a bacsi aki csendben szokott lenni es nem mond semmi érdekeset. A játékosokkal valo viszonya s finoman szolva kétséges. A focija sem jobb Rafanal, semmi kedvem a bekkelest nezni ismet, mert mi jol kontrazunk. A Chelseanel sem jott be mar meg egyszer, itt miert jonne be? Nem lehetunk annyira naivak, hogy ilyesmiben bízzunk.

Buitre
Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño

HozzászólásSzerző: Buitre » 2015. december 23., szerda 12:41

jöjjön bárki, csak a pincér takarodjon el, én így vagyok vele

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2015. december 23., szerda 12:31

Mike írta:dehogy kuka ez az év. Vagyis az év igen, de a szezon az nem. Ne mondja nekem senki hogy ez a keret nem elég egy BL címhez, sőt, az 5 pont hátrány is ledolgozható a bajnokságban. Most jön egy kritikus időszak, január-február, sztem mindkét csapat fog bukni, lesz esély felzárkózni.

Inkább most kéne szépen leülni és átgondolni hogy hogyan tovább, mert még bőven lehet sikeres szezonunk.
És nem szabad elfelejteni, hogy a Barca kb 7 meccsel többet játszik februárig, mint mi.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. december 23., szerda 12:30

Kedvelem Mourinhot, tisztelem azt amit itt lepakolt, de hosszútávon őt már semmiképp sem ültetném a Real padjára, ehhez a kerethez meg végképp nem.

DE, most egy olyan ponton van a Real Madrid és maga Mourinho is ,hogy minden mind1... Benitez teljesen elvesztette(meg se volt neki soha) az öltözőt.Egy szezon végéig tartó szerződést odavágni Mourinho elé, Így Zidane sem ég be rögtön és Mourinho sem marad munkanélkül,nyáron majd úgy is viszi a Mu vagy a psg... Ez a CR féle real az utolsókat rúgja már,rúghatna egy jó nagyot így utolsónak talán a közös nosztalgiázás összehozna pár trófeát szezon végére :D Meg nekem amúgy is a kontráink hiányoznak, hátha Mourinho vissza hozná azokat.

Szóval én adnám, kizárólag egy fél évre, tűzoltásnak.Ha meg nem jön be akkor mivan? Legalább Piqének lenne vitapartnere :mrgreen:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2015. december 23., szerda 12:25

dehogy kuka ez az év. Vagyis az év igen, de a szezon az nem. Ne mondja nekem senki hogy ez a keret nem elég egy BL címhez, sőt, az 5 pont hátrány is ledolgozható a bajnokságban. Most jön egy kritikus időszak, január-február, sztem mindkét csapat fog bukni, lesz esély felzárkózni.

Inkább most kéne szépen leülni és átgondolni hogy hogyan tovább, mert még bőven lehet sikeres szezonunk.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. december 23., szerda 12:20

ericco írta:Maradjon csak ott, ahol van.
Tehát maradjon munka nélkül? :Đ
ericco írta:A Bayern le volt focizva, a térfelükről sem jöttek ki.
Konkrétan azt sem tudták, hogy eszik vagy isszák. Elég gála szagú meccs volt, erre kiestünk... :lol:
morientes írta:Khediraval mi a helyzet?
Nyáron jön vissza Torinoból Morataval kézen fogva! :mrgreen:
Mike írta:vagy pont ettől kéne félni? :lol:
Annyira nem kell félni semmitől, mert elég valószínű, hogy ennek az évnek már kuka. Nem kéne pánikszerű döntéseket hozni. Ezt már vigyék végig így, ahogy van. Aztán a nyáron üljenek le szépen, nyugodtan, gondoljanak át mindent és kezdődhet a meló. Már csak az a baj, hogy minden nyáron várjuk a tökéletes elképzelést, igazolásokat, munkát, aztán kapjuk a pofont... :( :mrgreen:

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2015. december 23., szerda 12:19

Mike írta:nem kell félni, úgyis Benitez marad az edző

vagy pont ettől kéne félni? :lol:
Valahogy engem nem nyugtat meg, ha ő marad az edző... de az sem, ha José... :kivagyhe:

Vissza: