Kommentáld a híreket
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Amúgy ha Isco el, akkor akár egy cserét is meg lehet húzni Götzével. Mondjuk nem tudom Carlo tervez majd e vele, de eddigi bajor karrierje egy nagy nudli, viszont sok van benne.
Bár ott van meg Asensio, a norvég meg ki tudja hány kötelező kezdő.
Bár ott van meg Asensio, a norvég meg ki tudja hány kötelező kezdő.
Nem illik.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
anno mikor volt vmi ifjúsági torna, u20 vb talán, már nemtom... na ott figyeltem én fel rá, oktatta a mezőnyt, olyan cseleket nyomott, meg irányított, mintha vmi fiatal ronaldinho lett volna. Akkor azt mondtam h ő lesz a következő nagy brazil csillag. Aztán elment a Shaktarba...
Az biztos h sok van benne, kérdés h minnyit vesztegetett el ott. De igazából tökmind1, tuti nem gondolkodunk rajta. Ha isco megy akkor a helyére Asensio jön.
Az biztos h sok van benne, kérdés h minnyit vesztegetett el ott. De igazából tökmind1, tuti nem gondolkodunk rajta. Ha isco megy akkor a helyére Asensio jön.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Hát nem tudom, nagy szerencsejáték onnan hozni egy brazilt. Akár ki lehet fogni egy Douglas Costát de egy Luiz Adrianot vagy ki tudja milyen máshol balféket is.Remy írta:Amúgy, ha Isco lelép a nyáron, akkor a Shaktarból elhoznám a helyére Alex Teixeira-t. Brutálisan megy idén a brazil. (tavaly sem volt rossz...)
Nem illik.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
közben Blatter és Platini is nyolcéves eltiltást kapott
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Amúgy, ha Isco lelép a nyáron, akkor a Shaktarból elhoznám a helyére Alex Teixeira-t. Brutálisan megy idén a brazil. (tavaly sem volt rossz...)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
miro írta:Ramos odatette.."Ha az elnök azt mondja, hogy Benítez a megoldás, akkor az bizonyára úgy van. Mi vagyunk az alattvalók, ő pedig a király." - SR
Az szééépp...na tegyük meg tétjeinket meddig marad Perez meddig Ramos és meddig Benitez
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Ramos odatette.."Ha az elnök azt mondja, hogy Benítez a megoldás, akkor az bizonyára úgy van. Mi vagyunk az alattvalók, ő pedig a király." - SR
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Egyèbkènt szoktak.Bár lehet hogy már leszoktak rola,mivel a szokásos sablonszart nyomja az osszes edzo.Amúgy az újságírók szoktak olyan kérdéseket feltenni, amik a taktikával és játékmodorral kapcsolatosak? Pld. hogy középpályán miért ver minket agyon egy Villarreal, Sevilla, vagy hogy egy Rayo miért fut 2 km-el többet az első 15 perc alatt? Vagy ilyenekre nem is válaszolna?
De emlèkszem mèg,mikor az oreg Trapattoni rendes továbbkèpzèst tartott a mèdiának egy egy sajtotájèkoztaton meccs után,taktikárol,rendszerekrol,stb...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
ebben kellene rendszert bevezetni. Kellene egy állandó szakmai fórum (kérdés, hogyan működne és ki állítaná fel/választaná meg) olyan megbízható (a klubhoz közel álló) és hozzáértő emberekből, akik közép- és hosszútávú, iránymutató stratégiát dolgoznának ki szigorúan sportszakmai szempontból, legyen szó az első csapat keretét alkotó játékosok típusáról, az utánpótlásról stb. Ezeknek a feltételeknek meg kellene felelnie minden soros elnöknek és juntanak. Eleve olyan játékosokat, edzőket szerződtethetnének csak, akik sportszakmai szempontból is megfelelőek. Nyilván a gazdasági szempontok is fontosak, amiket a mindenkori vezetőség figyelembe kell vegyen, de nem elsődlegesek, egészen addig, amíg ezt megtehetjük. Természetesen az aktuális edzőnek is lenne beleszólása az új idény keretének kialakításába, ő mondhatná meg, hogy milyen típusú játékosra és azon belül is kire lenne szüksége az elképzelt stílushoz/taktikához a következő idényben. De az totálisan elhibázott, hogy valami alapján (mert az adott játékos származási országának piacából nagyot lehet szakítani, mert egy másik bajnokságban vagy egy világversenyen az adott illető volt a legjobb játékos/gólkirály, mert egy ügynökcápa beetet mindenkit stb.) leigazolunk embereket, aztán az aktuális edző főzzön azzal, ami van, egyébként is a "világ legjobb játékosai itt játszanak". El lehet hozni párat a megszerezhető top játékosokból, erről is szólnia kell a RM-nak, de nem olyat, aki nem illik ide, nem hiányposztra jött vagy nem nyújt minőség béli javulást a posztján szereplőhöz képest stb.kiserik írta:szakmai csapat
Így volna koncepció, sportszakmai stratégia, évente csak pár játékos jönne-menne. Így az edzők és játékosok is szívesen jönnének.
Amúgy az újságírók szoktak olyan kérdéseket feltenni, amik a taktikával és játékmodorral kapcsolatosak? Pld. hogy középpályán miért ver minket agyon egy Villarreal, Sevilla, vagy hogy egy Rayo miért fut 2 km-el többet az első 15 perc alatt? Vagy ilyenekre nem is válaszolna?sentry írta:Hihetetlen ez a nyilatkozat
Kész ez a az emberA mérkőzésről: “Egy pár percig elvesztettük az összpontosításunkat, de aztán megtettük, amit meg kellett tennünk. Remekül reagáltunk a bekapott gólok után. A csapat azt tette, amire szükség volt. Gólokat rúgtunk és győztünk. A mai mérkőzés teljesen más volt, mint a Villarreal elleni. Ez minden.”
Nem is tudom mit mondjak.
Hihetetlen ez a nyilatkozat.
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Mikor menesztette Mout, akkor szerintem megfogadta, hogy még egyszer nem ad akkora hatalmat egy edzőnek sem. Az igazolásokat egyértelműen ő intézi és valószínűleg bele szól másba is, pl kiknek is kellene sokat játszani. Ezeknek abszolult nem az ő feladatainak kellene lennie, hanem az edzőnek és egy szakmai csapatnak. Amíg ez nincs rendbe rakva, lehet itt bárki az edző, úgy is csak egy báb lesz.Realista24 írta:Én azon a véleményen vagyok, hogy amikor Mout megbuktatták, akkor Pérez is normálisabban dolgozott.kiserik írta:Mindig a győzelem az elfogadható csak. Amúgy se Benitezen múlik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én azon a véleményen vagyok, hogy amikor Mout megbuktatták, akkor Pérez is normálisabban dolgozott.kiserik írta:Mindig a győzelem az elfogadható csak. Amúgy se Benitezen múlik.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Mindig a győzelem az elfogadható csak. Amúgy se Benitezen múlik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem kérdés. Utóbbi.Más: ti Real szurkolók hányan fogadtátok volna el azt inkább, hogy kikaptok ma, de Benítezt garantáltan menesztik, minthogy nyertek és marad?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Én ehhez a témához csak annyit fűznék hozzá, hogy szerintem a Barcának van egy nagy előnye, az állandóság. Amit úgy értek, hogy most már évek óta edzőtől függetlenül ugyanaz az alapja a játékunknak, kisebb-nagyobb változtatásokkal.
Más: ti Real szurkolók hányan fogadtátok volna el azt inkább, hogy kikaptok ma, de Benítezt garantáltan menesztik, minthogy nyertek és marad?
Más: ti Real szurkolók hányan fogadtátok volna el azt inkább, hogy kikaptok ma, de Benítezt garantáltan menesztik, minthogy nyertek és marad?
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Calderón idejében nálunk Raúl keresett a legtöbbet, 6 millió €-t. Angliában ekkor sem volt már ritka az évi 10 millió feletti fizu. Még szép, hogy nem voltunk csábítóak.
Merci Zizou!
Részben igazad is van, de részben nincs. Miért van az, hogy a Barca, a BM, az City azt vesz meg, akit akar, csak mindig mi szívunk, mikor elvileg annyira csábító klub vagyunk? Nálunk mindig közbe jön valami, elromlik a fax, mindig dupla/tripla árat kell fizetni, stb. Ezek nem véletlenek. 3 év alatt 1 top játékos tette le mellettünk a voksát, az Kroos. A többiek vagy túlértékeltek, vagy tehetségek, brutális összegekért és fizetésekért. És sajnos, ha folytatódik ez a vesszőfutás, ez a koncepció nélküli izé, a kupák nélküli élet, akkor egyre kevésbé leszünk vonzóak szerintem.
Mi is pont azokat vesszük meg(kivéve neymar), akiket akarunk, pont azok a játékosok vannak itt. Őket akartuk. A City meg...még szerencse, hogy ők olyan olcsón veszik a játékosaikat! De pl Isco pont helyettük választott minket. Danilot is akarta a barca a hírek szerint, ő inkább ide akart jönni. Reus nem akart a barcába menni (mondjuk amiatt, mert nem biztos, hogy fix kezdő lett volna). James minket akart mindenképpen. De Gea jött volna ide, mint a huzat.
De eleve most vannak itt a hírek, pletykák, hogy mi van a valóságban, azt meg nem tudhatjuk. Nem nagyon szokott olyan interjú lenni, hogy egy játékos bemondja, hogy ott volt az asztalán x csapattól az ugyanolyan ajánlat, de ő ezt vagy azt a csapatot választotta. Eleve mi nem is tudhatjuk, hogy melyik csapat mit ajánlott a játékosoknak pontosan. Miután döntött, onnantól meg a játékos is nyilván úgy adja elő, mintha csak azt a csapatot akarta volna.
Persze az kétségtelen, hogy a barca talán hívogatóbb, naná, hogy az. Amíg Messi ki nem öregszik, szarul nem lehet választani velük. De itt a Calderoni időkről volt szó, amikor kb 10 csapat is vonzóbb volt talán nálunk. Most esetleg 1-2 talán.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Csak az a "baj", hogy nyártól megint jön az új projekt, legalábbis nem tudom elképzelni, hogy Benitez legyen az edzőnk a következő szezonban is. Viszont akkor ismét felmerül a kérdés bennem, miért vágtuk ki Carlo-t? Persze elfogult vagyok mert én őt szeretném még most is edzőnek, úgy is , hogy tisztában vagyok a hibáival, erősségeivel, de ez ami most van, az abszolút bizonyítja mennyire rossz döntés volt az egész. Teljes kilátástalanság egy-két meccstől eltekintve, és minden bizonnyal egy újabb edzőváltással kezdjük a következő évet is. Ettől rosszabb semmiképp sem lenne ebben biztos vagyok akkor sem ha maradt volna az olasz mester, sőt. Ha ki is kaptunk volna a Clasicon, (amiben nem hiszek,de ez csak az én véleményem természetesen ) akkor sem ilyen megalázó szégyenletes módon.___Samy___ írta:
Itt a hiba, ezen kell változtatni, nem minden évben új projektbe fogni.
Óriási fejetlenség van nálunk, orvosi stábtól kezdve mindenhol.
Az meg, hogy most már Toni is távolodna a csapattól..
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- ___Samy___
Én nem féltem őket (persze Bale kivétel, ő minél messzebb legyen innen). A tavalyi ősszel bőven húzóemberek voltak ők is. Ha jó a rendszer, jó a koncepció, akkor ott vannak a legjobbak között.
A másik két csapatban megvan a kellő állandóság, és a megfelelő rendszer, amibe tökéletesen idomulnak a játékosok. Azért megnézném őket fordított helyzetben, minden évben új edző, új koncepció, új felállás. Nem biztos, hogy az MSN lenne a legjobb trió.
A másik két csapatban megvan a kellő állandóság, és a megfelelő rendszer, amibe tökéletesen idomulnak a játékosok. Azért megnézném őket fordított helyzetben, minden évben új edző, új koncepció, új felállás. Nem biztos, hogy az MSN lenne a legjobb trió.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
James egyértelműen jobb ezeknél, nem ez a kérdés. De az MSN játékosainak a szintjét nem éri el, ahogy Bale sem. Ezzel a két játékossal (de még idevehetjük Iscot is) vannak kétségeim a hosszútávú hasznukat illetően. Lehet, hogy pusztán a környezet megfelelő, lehet hogy a felállás elvi hibái miatt nem képesek magukból kihozni a maximumot, de minél többet látom őket játszani, egyre inkább látom kidomborodni azokat a hiányosságokat, amiket az MSN-nél, vagy a BM egyes támadóinál nem látni. Pedig ebből a trióból kettő biztos, hogy még 2-3 éven át alapkezdő lesz a Realban.Azért nálam egy James nem egy kategória Sneijderrel vagy VDV-vel. Azért a 08-09-es csapatot vessük már össze a mostanival. Akkoriban olyan futkorásztak itt, mint Sneijder, VDV, Drenthe, Heinze, Cannavaro, Huntelaar, Saviola, Gago. Balfékek gyülekezete, komolyan. Az egész világ rajtunk röhögött, BL-ben bárki kiejtett minket, akkor kaptunk 6-ot a barcától otthon, stb. Közben olyanok sem akartak idejönni, mint pl David Villa, Fabregas vagy Dani Alves.