Én is úgy tudom, hogy Olmo a Pérez família csókosa. Aztán a száműzött Pedro Chueca olyan "megbízhatatlan" szakember, hogy azóta is minden játékos hozzá jár maszek ellátásraRealista24 írta: Én úgy tudom, hogy Pérez haverja, mármint a doki.
Kommentáld a híreket
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Én úgy tudom, hogy Pérez haverja, mármint a doki. José úr talán Pérez jobb keze, legalábbis minden komolyabb hír/transzfer mögött ott volt a neve.revolver írta:Az ő nagy spanja Benitez meg talán az orvosi stáb feje is, nem? Ha ő is repülne, talán egy kicsit normálisabb lenne a helyzet a vezetőségben.COPE: A legfrissebb hírek szerint José Angel Sánchez hamarosan elhagyja a Real Madrid vezetőségét.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Hát ha megadnák a hosszútávú bizalmat, akkor nem sok jobb opciót tudnék mondani nála, de én itt ebben nem bíznék, azért meg nem kell leültetni a padra, hogy elkótyavetyéljük.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
Az ő nagy spanja Benitez meg talán az orvosi stáb feje is, nem? Ha ő is repülne, talán egy kicsit normálisabb lenne a helyzet a vezetőségben.COPE: A legfrissebb hírek szerint José Angel Sánchez hamarosan elhagyja a Real Madrid vezetőségét.
Zidane az a fickó akinek eredményektől függetlenül is adnák minimum 2,5 évet ha januárban kinevezik.
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Esetleg Ranieri vagy Allegri jöhetne még szóba. De tényleg a perezi logika alapján a Mancini-Pellegrini szintű edzőké lenne a pálya. Amúgy Benitez is ide tartozott mostanában, a csapatai teljesítménye alapján. 2 évnél tovább úgysem marad itt senki egy ideig.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
A Perez féle logika alapján Mancini/LVG, vagy valami noname brazil/spanyol edző jöhet.lestat írta:Carlo a BM-be??
Akkor viszont nemtudnék most mást.mondani Benitez helyett...márpedig ő tuti menni fog.
Morinho nemkell...Klopp off...Guardiola akkorse kene ha csak o lenne az utolso...nem mintha ő ide vágyna...szerintem ebből Dárdai lesz.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Carlo a BM-be??
Akkor viszont nemtudnék most mást.mondani Benitez helyett...márpedig ő tuti menni fog.
Morinho nemkell...Klopp off...Guardiola akkorse kene ha csak o lenne az utolso...nem mintha ő ide vágyna...szerintem ebből Dárdai lesz.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hízelgő, hogy sokan azt hiszik, hogy olyan infóink vannak, amik másnak nem, de ilyenről nincs szó, pusztán annyiról, hogy néhány hírrel többet olvasunk, meg esetleg több forrásból.V. Mester 77 írta:Köszönöm Corleone!
Korábban egyébként - néhány hete - felröppent a hír, és akkor azt hozták le, hogy Pérez megvétózta, mert nem akar még egy döntéshozó embert az igazgatóságba, de a jelek szerint a rossz eredmények miatt, vagy nyomás hatására megváltozott a véleménye.
Mijatovicra nem tudom, hogy mennyi esély van, mert Calderón embere volt, azokat pedig látványosan rúgta ki anno Pérez, játékostól a szertárosig...furcsállnám, ha valóban bekövetkezne. Na meg nem is örülnék neki, mert nem hagyott jó emlékeket, ha jól emlékszem Marcelo az egyedüli kivétel.De pl. Robinho elboltolását nem tudom megbocsátani neki.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Az tény, hogy kellene valaki Benzema mögé, de az öreg már 40 éve visszavonult, nem hiszem, hogy visszatérne.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- Mester77
Köszönöm Corleone!
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Sir Alex Ferguson nem lenne jó opció a padra?
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC
Korabban irt rola a Marca, hogy mivel Pardeza ota -bar o is csak inkabb a latszat miatt volt -betoltetlen ez a poszt, felmerult, hogy bekene tolteni es tenylegesen kihasznalni a lehetosegeket amiket rejt magaban.. Aki jelolt volt, az a Sevilla sportigazgatoja, Monchi. Az o nevehez fuzodik tobbek kozott Dani Alves, Baptista, Adriano, Kondogbia vagy epp Bacca szerzodtetese..V. Mester 77 írta:Azt, h Te/ti, mint bennfentesek nem tudod/tudjátok-e, h mennyi a valószínűsége a hírnek?Realista24 írta:Mit szeretnél megtudni a híren kívül?
Pérez tényleg akar egy sport igazgatót, és ha igen valóban Mijatovic lenne a célpont? Van- e nagyobb százalékú sansza vmelyik hír résznek? Tudtok valami konkrétumot?
Akkor o cafolta a hireket, hogy erkezne a klubhoz, nagyon is elegedett a sevillai allasaval, meg hat tisztaban van/volt vele, hogy akkora szabadsagot nem kapna, mint amekkora esetleg kellhet neki stb. Szoval utana el is csitultak a dolgok, azota en nem olvastam uj hirt errol.
#happyshitting
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo,Guti,Figo,Marcelo,Modric,James
Várj egy picit! R24 éppen Pérez-el skypeolV. Mester 77 írta: Pérez tényleg akar egy sport igazgatót, és ha igen valóban Mijatovic lenne a célpont? Van- e nagyobb százalékú sansza vmelyik hír résznek? Tudtok valami konkrétumot?
Szerintem amugy senki NEM TUD semmit,bár itt írta valaki lentebb,hogy bizony rohadtul külön kéne szedni a sport/üzlet kategóriát és kezdeni építeni valamit.
- Mester77
Azt, h Te/ti, mint bennfentesek nem tudod/tudjátok-e, h mennyi a valószínűsége a hírnek?Realista24 írta:Mit szeretnél megtudni a híren kívül?
Pérez tényleg akar egy sport igazgatót, és ha igen valóban Mijatovic lenne a célpont? Van- e nagyobb százalékú sansza vmelyik hír résznek? Tudtok valami konkrétumot?
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ezt értem, de mi a kérdés? Mit szeretnél megtudni a híren kívül?V. Mester 77 írta:Írtátok, h Pérez mégiscsak szeretne sportigazgatót és, h tán Mihajlovic az egyik célpont. Erről érdeklődnék.Realista24 írta: Mi a kérdés?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Szerintem neki edzoi licence sincsen.Amugy szimpi a fazon.Valdanot jo lenne megfuzni, hogy jojjon edzőnek
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
Valdanot jo lenne megfuzni, hogy jojjon edzőnek de ugy emlekszem volt a Mr Presidentevel egy kisebbfajta osszezordulesuk, igy sok eselyt nem latok ra, bar o madridista. Meg Lucescut sem tartom rossz szakembernek, az mar mas kerdes mit kezdene a sztarocskakkkal. Anno az Interben sem volt az igazi. Azert említem mar oket is, mert tenyleg keves az ertelmes, elerheto edzo.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
babaking írta:DárdaiwZoLee7 írta:
Nyilván tudom, hogy vicceltél, de én rendkívül örülnék neki, ha egyszer edzhetné a csapatot. Semmi esetre sem most, mert pillanatok alatt szétszednék. De egyszer... talán
Mondjuk Pali van annyira hüséges, hogy nem nagyon megy a Herthából máshova, a válogatottak kivéve, de talán majd egyszer:)[/quote]
Most írjam azt, hogy nem vicceltem? Annyi a baj vele, hogy őt sem tisztelnék a játékosok, hiába tenne rendet a primadonnák között. Képes lenne rá, de erre képes lenne Zidane is. Viszont én féltem őt, nálam nem kérdés, legkésőbb nyáron Zidane ül a padra, de lehet hogy pont ezzel ássuk el a karrierjét olyan mélyre, ahonnan már nem jön vissza.
- Mester77
V. Mester 77 írta:Írtátok, h Pérez mégiscsak szeretne sportigazgatót és, h tán Mijatović az egyik célpont. Erről érdeklődnék.Realista24 írta: Mi a kérdés?
itt a hír pontosan:
"Madridom.hu
5 Std. ·
Florentino mégis csak szeretne egy sportogazgatót, jelöltje pedig nem más, mint Predrag Mijatović. Az egykori Real Madrid játékos Ramón Calderón elnöksége alatt már betöltötte ezt a pozíciót (2006-2009), kisebb-nagyobb sikerekkel."
Erre gondoltam.