HozzászólásSzerző: Babinho » 2015. december 16., szerda 11:00
Tök mind1 ki az edző...mármint Rafa után mert ő soha nem volt idevaló.
Zidane, Ancelotti és Mourinho is SIKERES lenne ha megfelelő koncepcióval dolgoznánk. 2-3 év után leesne az újabb BL és fenntartható is lenne a sikerkorszak. HA...
- Perez felszívódna...mert az ő fejében már sajnos eltorzult a bernabeu ideológia. Ez már csak kapkodás, zsarnokság amit ő csinál.
- KELL sportigazgató és normális menedzsment. Hát nézzünk már meg egy bayernt hogy működik évtizedek óta! Szét kell választani a sport és az üzleti tevékenységet, és mindkettőt külön szakértő brigád kell irányítsa! A sporthoz nyugodtan jöhet Robi Carlos, Raúl stb., a kettő szektor élére egy egy ember Butra és valaki. Őket pedig felügyelje az igazgatótanács. Hát bazzeg ilyen szervezeti fejetlenség, ilyen koncepció nélküli semmi mint ami nálunk van...
- A keret egységét fenn kell tartani és a stílus meghatározni és az alapján igazolni és NEVELNI! Hát mi a tökömért nem lehet több Carvajalt csinálni? Hát nem igazolunk Marcelo,Higuain,Gago pakkokat (most csak a példa kedvéért őket emelem ki egyedül), akikből 1 ultimate posztja legjobbja lett, az argentin meg ideig óráig sikeres volt sport szempontból majd 3x-os áron adtuk el. Hasonlítsuk már őket össze egy Baleel? Ha kikapunk egy meccsen ahol Marcelo az egyik legjobbunk és Bale a legszarabb, melyik fakad sírva a meccs után, vagy püföli a földet? Nem a tetves kolonc! És félreértés ne essék Kroos se fog soha, de jelenleg a keretben ez az egyesúly abszolút felborult! Alig vannak spanyoljaink, madridistáink akik alázattal mennek ki! És figyelembe kell venni azt is, hogy ez a keret így vagy úgy egyenként már mindent megnyert (mindenkinek van EB,VB,Bajnokság, Bl, Kupa közül min. 2 kettő), a jelenlegi keret töltelékek meg mindig is csak padosak lesznek. Én elhiszem, hogy Lucas baromi szimpatikus ahogy hajt, de basszus most komolyan abból a bajnok Castillából pont a leggyengébbet sikerült itt tartani? Miért nem ment már Jesé kölcsön? Morata a tavalyi év után miért nem jött vissza Chicha helyére? Miért nincs a real madridnak 2 kiba... csatára? 2!!! Felfoghatatlan hibák, elképzelések, válaszok a kudarcra...
Persze meglepve nem vagyok...Perez Nem tudomjánál eldobtam a következő 2 évet...nem eredmény szempontjából. Annál nagyobb a baj.