HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. december 15., kedd 19:36
Bármennyire is csíptem Ancelottit, én nem szeretném ha visszajönne, csak a káposzta jó melegítve. Mourinho sokat segített, kellett ő nagyon, de nem szeretném őt sem többet itt látni. Viszont az teljesen nyilvánvaló, hogy kell valaki Rafa helyett, mert ez így nem állapot. Zizu jó lenne már, de féltem, hogy neki ez még egyszerre túl nagy falat lenne. Nagy elvárás, nagy nyomás. Bár roppant intelligens embernek tűnik, de egy kis taktikai képzettséget még magára kell szednie. Pedagógusnak több, mint megfelelő már most is, biztos vagyok benne, hogy nagy szerepet játszott a jelenléte a Tizedik megnyerésében.
Az elmúlt évek alatt nagyjából azért körvonalazódni látszik a dolog. Hosszabb távon egy olyan edzőre lesz szükségünk, aki nem zsarnokoskodik (Mou), nem játszik beszari focit, és akire a játékosok fel tudnak nézni, szeressenek vele együtt dolgozni. Ja, és a legfontosabb, hogy hagyják dolgozni. Noname edző totál értelmetlen döntés lenne, így eléggé le van szűkülve a piac. Zidane jó lesz, de még nem most. Addig meg kell valaki.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"