Lehet szubjektív, de Messi kb abban az évben minden rekordot megdöntött és valahogy abban az évben én kicsit sem éreztem, hogy Ronaldonak esélye lehet. 93 gól az 93 gól. Ha ezt fordítva lett volna, akkor mindenki totál felháborodott volna, ha esetlen nem Ronaldo kapja.dzsi91 írta:2012:CR
Aranylabda
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Aranylabda - 2014
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Az egész ott borult, hogy behozták az UEFA év játékosa díjat...
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
2012:dzsi91 írta:az új rendszer meg borult Messi 2012es aranylabdája miatt...
Messi 91 gól; CR 63 gól
Ezt miért is kellett volna CR-nek nyernie? Ezt már egyszer eljátszottuk amúgy emlékszem, 11-ben számított a kupa, 12-ben meg nem, azt mondtátok akkor. De 2011-ben CR 60 gólt lőtt és Messi 59-et, ez enyhén szorosabbnak mondható, ezért számított, hogy ki milyen kupát nyert abban az évben gondolom. 2012-ben viszont Messi 91 gólt lőtt, ami totális rekord, nehogy már nem érdemelte meg, amikor az egyéni statisztikák vannak már előnyben..
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
A régi rendszer is kifogásolható volt,mert ilyen Owenek meg Cannavarok nyertek,bár jobb volt mint a mostani...Ami biztos,hogy ez a két tag (Messi és CR) ha hoznak egy gyenge évet akkor is magasan a mezőny fölött vannak, legyen az robben neuer müller vagy bárki...itt az elosztásokkal van még mindig a gond ami szerintem most januárba kicsit helyre jön ha Cé 3szoros aranylabdás lesz.
egy régi rendszerben:
2008:CR
2009:Messi
2010: egyiksem
2011:Messi
2012:CR
2013:egyik sem
2014:CR
Egy olyan rendszerben ahol kettejük közül kell választani:
2010:Messi
2013:CR
A régi rendszer borult Messi 2010es aranylabdája miatt, az új rendszer meg borult Messi 2012es aranylabdája miatt...
egy régi rendszerben:
2010: egyiksem
2013:egyik sem
Egy olyan rendszerben ahol kettejük közül kell választani:
2010:Messi
2013:CR
A régi rendszer borult Messi 2010es aranylabdája miatt, az új rendszer meg borult Messi 2012es aranylabdája miatt...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Melyik nem az a 4 közül? Bárhogy is ment a hiszti, hogy Iniesta és Sneijder is megérdemelte volna, az azért volt, mert csapataikkal jól szerepeltek. De egyénileg Messi annyival a mezőny fölé nőtt azokban az években, hogy teljesen megérdemelte, szerintem. Legalábbis én úgy érzem, hogyha az ő aranylabdái közül egy nem jogos, akkor tavaly CR-é sem, ugyanis voltak ott németek, bayernesek, akik kiemelkedtek bőven.négyből kettő aranylabdája jogos
De mondom, nálam egyéni cím az aranylabda (csak sokak logikája szerint mégsem...) ez most ilyen elosztásban jött ki eddig, idén 4-3, jövőre pedig meglehet a 4. Neuer közelében nem lesz a győzelemnek, ahogy Messi sem idén.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Ez pont olyan, mint a gólpassz > gól, az angol trollfoci elkezdte, és ezzel azonosítjátok a Barca drukkereket, pedig ilyet nálunk senki nem mond.. Vagy ha találsz ilyet, akkor megemelem kalapom..dzsi91 írta:Messi gurul le a dombon,de a hívői megpróbálják fent tartani, nem bírják már sokáig az ilyen marhaságokkal , hogy "controlled the tempo"
Mellik kettőt kapta érdemtelenül?mathers írta: Messinek meg különösebb indok nem kell, hogy aranylabdát nyerjen mert a négyből kettő aranylabdája jogos.
Az manapság az UEFA év játékosa díj, CR meg is nyerte.. Meg azt megnyerte Ini és Ribery is, mint ahogy megnyerték volna anno a régi rendszerben az Aranylasztit.mathers írta:A régi rendszer sokkal jobb volt.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Pont azért veszélyes ez a Neuer gyerek,mert Messi nem kaphatja...Hirtelen,hogy Cé a király mindenki megunta ezt a vagy Messi kapja vagy Cé a bogyót dolgot...(persze ez Messi uralomnál senkit nem zavart) Lesznek bizony sokan akik azért szavaznak majd Neuerre,hogy ne Cé nyerjen, a kampány már beindult, de abból nagy botrány lenne ha idén nem Cé nyerne szóval szerintem pont a FIFA lesz az aki akkor is odaadja majd Cé-nek ha papíron nem ő nyer. De reméljük,hogy a szavazók nem teljesen vakok, mert akkor valami 50%al kéne CR nyerjen.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Na ha igazad lesz akkor bevállalok én is egy 24 all seasonstTúllihegitek az első helyet, pláne Messi első helyét.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Na, megnéztem a La Décima videót megint. Abban sehol egy Messi, Neuer is csak annyit tűnik fel benne, hogy szedi ki a labdákat a hálóból
Ellenben Ramos ott van, de még mennyire...
Túllihegitek az első helyet, pláne Messi első helyét.
Ellenben Ramos ott van, de még mennyire...
Túllihegitek az első helyet, pláne Messi első helyét.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Az előző lasztit is Messi nyerte volna csak ahogy már előttem írták a FIFA már nem merte bevállalni, hogy sorozatban neki adják az ötödiket. Más vetélytársa meg mivel nem igazán volt így odaadták CR-nek, hogy örüljenek a Realosak is. Messinek meg különösebb indok nem kell, hogy aranylabdát nyerjen mert a négyből kettő aranylabdája jogos. A real meg úgy CR szerintem nem a FIFA kedvence és most hogy volt vébé előbb odaadnánk Neurnek. Holott Messi évében nem számított a vébé. Nálam Neuer se érdemelne aranylabdát meg lehet itt felhozni érveket, hogy miért nem meg bla bla. Ugyanúgy messinél is fel lehetett hozni, amikor nem jogosan kapta meg a lasztikat, de kit érdekelt? Senkit. Megkapta és kész. Pár napig csámcsogtak rajta és szépen mindenki elfelejtette és 4 aranylabda mégis az ő neve mellett van. Még a vébé aranylabdát is képesek voltak neki odaadni, mert találtak valami buta statisztikát amiben jobb volt Messi. És hiába szólt be az UEFA meg minden változni semmi sem fog. És ettől félek, hogy most legutóbb nem Messi nyert ezért most nyugodt szívvel odaadják neki és a FIFÁT ezúttal sem fogja érdekelni, hogy jogos-e vagy sem. Szempontok sincsenek, hogy mi alapján ítélik oda. Vagyis vannak mindig az alapján, ami Messinek kedvez. Majd most idén betolják,hogy Messi is lövi azért a gólokat csak azért lő kevesebbet, mert most ő inkább gólpasszokat is osztogat és ez halálos kombó. Arról ne is beszéljük, ha ma véletlenül gurít egy barátságos meccsen Portugáliának pár lasztit a hálóba akkor az aranylabda szavazásnál ez a barátságos meccs többet fog érni, mint egy BL döntő... Lehet mondani, hogy hülyeség meg paranoia, de már eljátszották ezt egy párszor. A kérdés az, hogy ha messi megkapja akkor abból nagy balhé lenne most kifejezetten. De hát a FIFÁT a vébé évében se érdekelte lazán odatolták neki. Ez az egész bűzlik. Már rég nem a teljesítmény dönt, hanem a szimpátia. Szomorú, de ez van. A régi rendszer sokkal jobb volt.
- dzsi91
Messiben az volt a jó,hogy az egész tavasza úgy ahogy volt kuka és mindenki nyomatta,hogy a vb-re készül, ahol aztán a csoportmeccseken a kis csapatok ellen jó volt a kieséses szakaszban meg gyenge.
Aztán jött az ősz,nagy várakozásokkal,hogy a king is back aztán úgy kell összekukázni neki érdemeket,hogy ne semmisüljön meg teljesen ha CR-hez hasonlítják... Gólpasszok? tavaly Crnek több volt,ugyanannyi meccsen.Idén eddig Messi 9 gólpassz CR 6...Nem valami meggyőző annak tudadtában,hogy emellett Cé 12 góllal vert többet...
Messi gurul le a dombon,de a hívői megpróbálják fent tartani, nem bírják már sokáig az ilyen marhaságokkal , hogy "controlled the tempo"
Aztán jött az ősz,nagy várakozásokkal,hogy a king is back aztán úgy kell összekukázni neki érdemeket,hogy ne semmisüljön meg teljesen ha CR-hez hasonlítják... Gólpasszok? tavaly Crnek több volt,ugyanannyi meccsen.Idén eddig Messi 9 gólpassz CR 6...Nem valami meggyőző annak tudadtában,hogy emellett Cé 12 góllal vert többet...
Messi gurul le a dombon,de a hívői megpróbálják fent tartani, nem bírják már sokáig az ilyen marhaságokkal , hogy "controlled the tempo"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez csak 4namost.. az én top5 emberem.
cr adva van.
neuert annyira tolja mostmár a média, meg mindenki, h hihetetlen. meg német, meg ilyen dumák. de azért csak nyert vb-t, bajnokságot, kupát..
ramos. nem kell indokolni, lehet elfogultság, de nagyot nyomott tavasszal.
robben.
Amúgy nálam is. Cé, Ramos, DM, Neuer, Robben. Az első fix, a többit boxolják le egymás között.
Ugyehogyugye? És ez így is lesz, ötbe azért bekerül, de háromba nem.én messit most minden geciség nélkül... de az 5be sem tenném be.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
én messit most minden geciség nélkül... de az 5be sem tenném be.
már eleve kezdjük azzal, h lófasz kupát sem nyert tavaly, vmint egyénileg sem bizonyult semmiben a legjobbnak. (max vmi legtöbb assist, más nem) de ilyen hülyeségekkel hagyjanak is, h legtöbbször meccs legjobbja, meg ilyen faszságok.. aha. legtöbbet sétáló, legtöbbet hányó, stb..
namost.. az én top3 emberem.
cr adva van.
neuert annyira tolja mostmár a média, meg mindenki, h hihetetlen. meg német, meg ilyen dumák. de azért csak nyert vb-t, bajnokságot, kupát..
ramos. nem szeretném indokolni, lehet elfogultság, de nagyot nyomott tavasszal.
már eleve kezdjük azzal, h lófasz kupát sem nyert tavaly, vmint egyénileg sem bizonyult semmiben a legjobbnak. (max vmi legtöbb assist, más nem) de ilyen hülyeségekkel hagyjanak is, h legtöbbször meccs legjobbja, meg ilyen faszságok.. aha. legtöbbet sétáló, legtöbbet hányó, stb..
namost.. az én top3 emberem.
cr adva van.
ramos. nem szeretném indokolni, lehet elfogultság, de nagyot nyomott tavasszal.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na jól van, mindennek van határaToti írta:de ő azt is mondta, h pogba jön a nyáron. nemjött.ziro4vr írta:zöldell a neve, Benzema az istene
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
de ő azt is mondta, h pogba jön a nyáron. nemjött.ziro4vr írta:zöldell a neve, Benzema az istene
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
zöldell a neve, Benzema az isteneToti írta: hmm?
ki mondta, h top3as lesz?
fix, h nem lesz dm az, de még 5ben sem.
a top 3 totál egyértelmű. cr, neuer, messi
ismerve az aranylabda elmúlt éveit..
Nem illik.
hmm?DM-et meg nem, annak is van egy mögöttes üzenete, hogy manapság elég ha néha kumma jó vagy és villansz kettőt, ez top3-as helyezést ér. Korábban az ilyen fickók a lisára sem fértek fel kb.
ki mondta, h top3as lesz?
fix, h nem lesz dm az, de még 5ben sem.
a top 3 totál egyértelmű. cr, neuer, messi
ismerve az aranylabda elmúlt éveit..
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Az UEFA tudott, de a FIFA nem lesz az..nem fogják elismerni a saját balfaszságukat, plusz van most ott balhé elég, automatikusan betolják az argentínt, nem lesz különösebb felszisszenés.Realista24 írta:Értem, de az UEFA tudott korrekt lenni? Platiniék megmondták (vagy Blatter), hogy a VB aranylabda vicc volt neki. Akkor miért tolnák be?
Meg amúgy is, marketing szempontból is jobb most kitenni. Hangos lenne tőle a sajtó, legalább egy évig. A "rossz" reklám a legjobb.
Amúgy nálam DM messze nem top3-as, CR, egy német és mondjuk Ramos vagy Robben. A két argentin közt annyi a különbség, hogy a jófiút érdemes tolniuk, DM-et meg nem, annak is van egy mögöttes üzenete, hogy manapság elég ha néha kumma jó vagy és villansz kettőt, ez top3-as helyezést ér. Korábban az ilyen fickók a lisára sem fértek fel kb.
Értem amít írsz R24 és adom is, csak én távolabbról nézem, és így tudják valahogy fenntartani a zsenikultuszt szerintem.
Nem illik.
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Neuer-t a 0-5-os elodonto utan nem raknam a 3 legjobb koze.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Értem, de az UEFA tudott korrekt lenni? Platiniék megmondták (vagy Blatter), hogy a VB aranylabda vicc volt neki. Akkor miért tolnák be?
Meg amúgy is, marketing szempontból is jobb most kitenni. Hangos lenne tőle a sajtó, legalább egy évig. A "rossz" reklám a legjobb.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema