Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)
Valverde szerintem is tok sulytalan,mai napig nem ertem mit lat benne Zidane,de jolvan. Egy levante ellen sem tennem be mondjuk kezdobe..
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
hamar elkezdődnek a bajok, amiről egész nyáron szó volt és akkor még ott van kroos, ő se fogja már bírni ezt a terhelést, meg ennyi meccset. lehet imadkozni hogy isco, valverde, james valami isteni csoda folytan megfelelők lesznek azokra a posztokra amikhez kb nem sok közük van. az uruval én meg nem számolok olyan súlytalan számomraToti írta: Modric helyett ki a legvaloszinubb opcio jovohetre? Felteve ,hogy a formacio marad. Gondolom isco lesz belole.
Modric helyett ki a legvaloszinubb opcio jovohetre? Felteve ,hogy a formacio marad. Gondolom isco lesz belole.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Rohadt eletbe nagyon kellene az a pogba a kpra
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Azért erőltetném, mert látok benne fantáziát. 2x játszottunk így idén, 2 edzőmeccsen. Igaz, hogy nem klappolt, de voltak olyan periódusok, amikor kijött ebből a felállásból, hogy milyen frankó lenne, ha tökéletesre csiszolnánk. Nem akarnám egyébkébt alap felállásnak, de ilyen szitukban, meg plusz taktikai fegyvernek óriási lenne.kiserik írta: Minek? Eddig ez a felállás egy fabatkát sem ért. Minek erőltessük?
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
Hivatalos kezdő:
13. Courtois
4. Sergio Ramos
5. Varane
8. Kroos
9. Benzema
10. Modric
11. Bale
12. Marcelo
14. Casemiro
19. Odriozola
28. Vinicius Jr.
Pad:
1. Keylor Navas
3. Militão
6. Nacho
16. James
17. Lucas Vázquez
18. Jović
22. Isco.
13. Courtois
4. Sergio Ramos
5. Varane
8. Kroos
9. Benzema
10. Modric
11. Bale
12. Marcelo
14. Casemiro
19. Odriozola
28. Vinicius Jr.
Pad:
1. Keylor Navas
3. Militão
6. Nacho
16. James
17. Lucas Vázquez
18. Jović
22. Isco.
-
Ha ezeken a meccseken max 2x veszítünk pontot akkor megeszem a kalapom... esélytelen...MyStiQ írta: Nem érdekel már a kezdő sem, csak jöjjön végre az első tétmeccs.
A tegnapi Barca botlás után meg kimondottan fontos meccs lesz, hogy lélektanilag hogy kezdik a srácok a szezont. Jelenleg nem érdekel a mutatott játék meg semmi, valahogy húzzuk be. Elnézve a sorsolást, az idegenbeli meccseink a következők lesznek: Celta Vigo (1. forduló), Villarreal (3.), Sevilla (5.), Atletico Madrid (7.), Mallorca (9.), Barcelona (10.), miközben a hazai meccsek papírformának tűnnek. Álomszerű lenne, ha ezen a 6 idegenbeli meccsen maximum 2x veszítene pontokat a csapat, akkor tényleg valós esélyünk lenne a bajnokságra.
Nem érdekel már a kezdő sem, csak jöjjön végre az első tétmeccs.
A tegnapi Barca botlás után meg kimondottan fontos meccs lesz, hogy lélektanilag hogy kezdik a srácok a szezont. Jelenleg nem érdekel a mutatott játék meg semmi, valahogy húzzuk be. Elnézve a sorsolást, az idegenbeli meccseink a következők lesznek: Celta Vigo (1. forduló), Villarreal (3.), Sevilla (5.), Atletico Madrid (7.), Mallorca (9.), Barcelona (10.), miközben a hazai meccsek papírformának tűnnek. Álomszerű lenne, ha ezen a 6 idegenbeli meccsen maximum 2x veszítene pontokat a csapat, akkor tényleg valós esélyünk lenne a bajnokságra.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Szerintem is berakja Balet a kezdobe. Ha jol jatszik, elviszik, ha szarul, akkor ujabb indok hogy miert mellozheti a kovetkezo meccseken.
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Igen, kicsit túltoljátok a Vdb imádatot, de mindig ez van, tavaly Vini vártuk messiásként, aztán télen Brahimot.
Mintha befutott világsztárokról beszélnénk..
Mintha befutott világsztárokról beszélnénk..
Ennél statikusabb csapatot össze sem lehetne rakni. VdB-re meg úgy tekintenek itt páran, mint a csúcs Yaya Touréra....ekissm írta: Kövezzetek meg, de én ezt tolnám: Kürt, Odri, Ramos, Varane, Marci, Case Valverde Kroos Modric Benz és Jovic/Vini 41212 gyémánt. Brahim, Hazard majd nagyon kell előre. VdB nélkül meg úgy is megbaszódunktavaszra.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, R9, Ramos, Marcelo, Raúl, Modric, Kroos, Valverde
Kövezzetek meg, de én ezt tolnám: Kürt, Odri, Ramos, Varane, Marci, Case Valverde Kroos Modric Benz és Jovic/Vini 41212 gyémánt. Brahim, Hazard majd nagyon kell előre. VdB nélkül meg úgy is megbaszódunktavaszra.
Carvajal elvileg eltiltott. Ha feldobja a régi 433-at, akkor meg gyakorlatilag szemenköp mindenkit, főleg saját magát. Meglátjuk.Kerlon írta:Esélytelen, hogy támadóbb csapatot rakjon fel ZZ. Szinte látom magam előtt, amit Csabi írt korábbankiserik írta: Mai tippem:
Tbo-Odri,Varane,Ramos,Marcelo-Case,Kroos-LV,Isco,Vini-Karim. Esetleg Isco helyett Jovic és akkor inkább támadóbb.
Tbo-Carvajal,Varane,Ramos,Marcelo-Case,Kroos, Modric-LV,Vini-Karim
Tényleg. Az a jómadár is itt van még. Képes vagyok teljesen elfelejteni. Remélem ZZbis így teszFenoo írta: Szerintem Bale-t berakja kezdőbe.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
-
Szerintem Bale-t berakja kezdőbe.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ez lesz csak sajnos azóta kiderült hogy carvajal mégsem játszhat. úgyhogy lehet ott lesz vazkez, előtte meg béla.
Esélytelen, hogy támadóbb csapatot rakjon fel ZZ. Szinte látom magam előtt, amit Csabi írt korábbankiserik írta: Mai tippem:
Tbo-Odri,Varane,Ramos,Marcelo-Case,Kroos-LV,Isco,Vini-Karim. Esetleg Isco helyett Jovic és akkor inkább támadóbb.
Tbo-Carvajal,Varane,Ramos,Marcelo-Case,Kroos, Modric-LV,Vini-Karim
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Mai tippem:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Nagyon meglepodnek ha Brahim nulla eloszezonnal kezdene.wZoLee7 írta: En kipakolnam elore a Benzema Vinicius Brahim harmast, mogottuk Modric Valverde Kroos es megkell tolni az elejet
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Ha én lennék Zidane ezt tenném fel ma:
Keylor-Carvajal,Ramos,Varane,Marcelo-Brahim,Modric,Casemiro,Kroos-Jovic,Benzema
Keylor-Carvajal,Ramos,Varane,Marcelo-Brahim,Modric,Casemiro,Kroos-Jovic,Benzema
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
352 ben, a széleken szoktak támadó szellemű védők szerepelni.G. V.tinho írta:Ez mitől 352? Marcelo meg Carvajal védő.kiserik írta:
Minek? Eddig ez a felállás egy fabatkát sem ért. Minek erőltessük?
Marcinál jobb nem is kell oda.
De nekem sem kenyerem ez a felállás.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."