Kommentáld a híreket
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Nem láttam semmi rendes link nincs...youtube-os is off lett.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
Becks szabadrúgása után Fergie jegyzetel... "David még mindig remekül rúgja a szabadot..."lestat írta:https://www.youtube.com/watch?v=ag7wmb0vhFU
youtube llinket találtam csak normálisat,...nálunk TV nem adja semmi
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Becks szabadrúgása után Fergie jegyzetel... "David még mindig remekül rúgja a szabadot..."lestat írta:https://www.youtube.com/watch?v=ag7wmb0vhFU
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- lestat
https://www.youtube.com/watch?v=ag7wmb0vhFU
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
- lestat
Én is kerestem Rojadirectán de ott nincs semmi...ha találok valamit irok.
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
mai gála meccs csak streamen lesz követhető vagy közvetíti TV?
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Èrtem.De ugye ami egy levantenal belefèr,az itt már nem biztos...azért a levantéban nem egyszer megszórták, és úgy felállt, hogy a Real Madrid első számú kapusa jelenleg. jó, ebben a mondatban van némi túlzás, de remélem érted mire akarok célozni.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
morientes írta:Èn csak attol tartok Navas-al kapcsolatban,hogy ha ne aggy isten egyszer megszorják,fel tudna e állni a traumábol vagy sem.wZoLee7 írta:A koruk sem utolsó szempont, de én ezzel megvárom a szezon végét. Ha visszaesik Navas nincs kérdés, ha ezen a szinten marad végig akkor jövő nyáron lesznek itt ellentétek bőven
Mentálisabban erosebbnek èrzem DDG-t,mind attol fuggetlenul,hogy Navason is volt nyomás a nyáron nem kicsi,ugye mivel nem tudta mi lesz a sorsa...
azért a levantéban nem egyszer megszórták, és úgy felállt, hogy a Real Madrid első számú kapusa jelenleg. jó, ebben a mondatban van némi túlzás, de remélem érted mire akarok célozni.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ezért is írtam, meg kell várni a szezon a végét. Bár szerintem bekötött szemmel kezek nélkül is védhetne úgy hogy alig kap gólt, akkor is jönne DDG.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Èn csak attol tartok Navas-al kapcsolatban,hogy ha ne aggy isten egyszer megszorják,fel tudna e állni a traumábol vagy sem.wZoLee7 írta:A koruk sem utolsó szempont, de én ezzel megvárom a szezon végét. Ha visszaesik Navas nincs kérdés, ha ezen a szinten marad végig akkor jövő nyáron lesznek itt ellentétek bőven
Mentálisabban erosebbnek èrzem DDG-t,mind attol fuggetlenul,hogy Navason is volt nyomás a nyáron nem kicsi,ugye mivel nem tudta mi lesz a sorsa...
LEGIO PATRIA NOSTRA
- wZoLee7
A koruk sem utolsó szempont, de én ezzel megvárom a szezon végét. Ha visszaesik Navas nincs kérdés, ha ezen a szinten marad végig akkor jövő nyáron lesznek itt ellentétek bőven
- defender3
- Kedvenc játékosaid: Puyol
- Kedvenc csapatod: Barca
A legrosszabb dolgok egyike a két kezdő szintű kapus tartása egy csapatnál. Ilyenkor lesznek elégedlenségek.
Meg ha Navas tudja tartani a szintet akkor meg még szakmailag se lenne ok arra, hogy kapust igazoljatok. Persze tudom, hogy Pereznek fontosabb a marketing és jobban hangzik a csapatban egy De Gea mint egy Navas.
Meg ha Navas tudja tartani a szintet akkor meg még szakmailag se lenne ok arra, hogy kapust igazoljatok. Persze tudom, hogy Pereznek fontosabb a marketing és jobban hangzik a csapatban egy De Gea mint egy Navas.
- wZoLee7
Ennek a kapus váltogatásnak sose volt, sose lesz értelme. Azért itt tartani meg, hogy mi van ha DDG lesérül...hát nálam nem egy szimpatikus lépés
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
En meg remelem, hogy mindenkeppen marad Navas. Kell a ket minosegi kapus, ugyanis mivan akkor, ha leserul az egyik, mint anno Casillas? Vagy most Navas? Marad egy tartalek kapusunk, mint most Casilla. Navas egesz szezonban 3 golt kapott, Kiko 2 meccsen 4et. Ha a Sevilla ellen Navas ved, nem kapunk ki, a nyakamat rá. Maradjon Navas, johet felolem De Gea, es ha leserulne, nyugodt szivvel fogja mindenki Navast latni a kapuban. De Gea bajnoksag + BL, Navas bajnoksag + Kupa.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR
- wZoLee7
Hát én meg remélem, hogy ha megvesszük De Geat, Navas távozik. Többet érdemelne ő annál, mint hogy újabb szezont üljön végig a padon.Angol hírek szerint a Real Madrid végül 42 millió eurót fog fizetni De Geáért a nyáron. És ha hinni lehet a híreknek, Navas is marad.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
MUNYban ez van:palesz77 írta:Diego Torres mennyire megbízható hírforrás? Most olvasom twitteren, hogy Jamesnek is gondjai vannak Benítezzel, 15 nappal a Sevilla elleni meccs előtt is fitt volt már - Benítez állításával ellentétben -, és most a gólja után azt mondta, hogy "ezt küldi azoknak, akik szerint nincs jól".
Nem tudom mennyire igaz, de ha igen, akkor érdekes nagyon. Lehet feszkó bőven az edző megkötött kezei miatt, de amíg ez nem változik, addig tökmindegy ki ül ott igazából..
James: "I am ready for another 90mins, I am training well for Real Madrid, I am feeling fine. Keep saying that I am not well..."
ames: "There was one play in which I ran 45 meters very hard, and they say I am not in good form..."
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Az érdekes lenne, ha Benitez így kezelné azt, hogy néhány játékosnak a kezdőben kell lennie, akit amúgy nem tenne oda. Csak az a baj, hogy ezt nem Jamesszel kellene eljátszani, aki talán tudna pluszt adni a csapatnak.palesz77 írta:Diego Torres mennyire megbízható hírforrás? Most olvasom twitteren, hogy Jamesnek is gondjai vannak Benítezzel, 15 nappal a Sevilla elleni meccs előtt is fitt volt már - Benítez állításával ellentétben -, és most a gólja után azt mondta, hogy "ezt küldi azoknak, akik szerint nincs jól".
Nem tudom mennyire igaz, de ha igen, akkor érdekes nagyon. Lehet feszkó bőven az edző megkötött kezei miatt, de amíg ez nem változik, addig tökmindegy ki ül ott igazából..
Már a hétvégén is mondta Farkas Norbi a meccs alatt ezt.
Érdekes...
Érdekes...
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Diego Torres mennyire megbízható hírforrás? Most olvasom twitteren, hogy Jamesnek is gondjai vannak Benítezzel, 15 nappal a Sevilla elleni meccs előtt is fitt volt már - Benítez állításával ellentétben -, és most a gólja után azt mondta, hogy "ezt küldi azoknak, akik szerint nincs jól".