Spanyol bajnokság
- flori
Re: Spanyol bajnokság
Sociedad jól lefőtt... pedig kéne a rutin Odegaardnak.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
2 csoportkör és egy selejtező hely.sonic írta: Hany europa liga hely van? 2 vagy 3?
+ a CdR győztese, úgyhogy 4 csapat is lehet az Európa Ligában, ha így marad jelenleg.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
sonic írta: Hany europa liga hely van? 2 vagy 3?
3
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Hany europa liga hely van? 2 vagy 3?
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
nesztek, Reguilón lemásolta Mendyt nagy gólt lőtt
Ahha, megvan azt az almenüt nem is láttam, atyaég mennyi opció van még ott. Köszi!kiserik írta:Telefonról vagyok, így nehéz, de próbáld: liga, sub menu, matchday + table fül alatt.Sierra írta: hát én ott nem látok olyan opciót amit írtam.
Telefonról vagyok, így nehéz, de próbáld: liga, sub menu, matchday + table fül alatt.Sierra írta:hát én ott nem látok olyan opciót amit írtam.kiserik írta:Transfermarkt?
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
hát én ott nem látok olyan opciót amit írtam.kiserik írta:Transfermarkt?
Transfermarkt?Sierra írta: Tudtok olyan oldalt, ahol fordulóról fordulóra meg lehet nézni a bajnoki tabellák állását? Akár régebbi szezonokban is.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Tudtok olyan oldalt, ahol fordulóról fordulóra meg lehet nézni a bajnoki tabellák állását? Akár régebbi szezonokban is.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
arra gondolsz ahol a madridi szenyvíz vezeték is látszott? nem is bánnám ha a stadion zár miatt a bernabeu sokkal gyorsabban haladhatnasonic írta:Gondolom sok mulik azon hogy a kovetkezo szezont lehet-e kozonseg elott jatszani. Ha nem lehetnek nezok akkor szerintem marad a distefano, a bernabeu-t meg tudjak addig faragni.dzsi91 írta: Kövi szezont már a Perez stadionban kezdjük vagy maradunk a distefanoban?
A legutobbi kepek amiket lattam a munkalatokrol.... Haaaat ott se mostanaban lesz meccs. Persze egy honap alatt sokmindent lehet csinalni, de azert eleg haborus allapotok voltak.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Gondolom sok mulik azon hogy a kovetkezo szezont lehet-e kozonseg elott jatszani. Ha nem lehetnek nezok akkor szerintem marad a distefano, a bernabeu-t meg tudjak addig faragni.dzsi91 írta: Kövi szezont már a Perez stadionban kezdjük vagy maradunk a distefanoban?
A legutobbi kepek amiket lattam a munkalatokrol.... Haaaat ott se mostanaban lesz meccs. Persze egy honap alatt sokmindent lehet csinalni, de azert eleg haborus allapotok voltak.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Kövi szezont már a Perez stadionban kezdjük vagy maradunk a distefanoban?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Nekem is az maradt meg amikor leszopattak a csucs Milant a BL-ben. Mennyire orultem. Bar mumusok voltak de en csiptem oket mindig, ok nem fekudtek le soha senkinek. Kar ertuk nagyon. Mi tortent ott?
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Diego Tristan se maradjon kiPetr írta:
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Az óriási volt amikor elkenték a csúcs Milan száját a BL-ben, de amúgymeg nekünk voltak a legnagyobb mumusaink. Nem hiányoznak.
Az a Depor egy zsenialis csapat volt, bar pottom voltam meg, valahogy mindig az o meccseikbe botlottam bele. Kesobb pedig sokat olvastam roluk, ahogy nehany meccsuket is visszaneztem.
Makaay nekem hatalmas kedvencem volt, ahogy a Bayernbe igazolasa utan is az maradt. Egy igazi zseni, ritka ma az ilyen csatar.
Djalminha nagyon ugyes srac volt, bar sem a Depor elott, sem utan nem volt kepes hozni az extrat, ahogy a valogatottban sem. Igazi cselmester.
Scaloni szerintem a liga egyik legjobb szelsovedoje volt abban az idoben es en meg merem kockaztatni, hogy talan a legjobb. Valodi Depor legenda, de sajnos a valogatott karrier nem jott be neki az argentinoknal.
Conceição karrierje ha jol emlekszem nem jott ossze igazan a Realban, de ha jol remlik, teljesen ertheto volt az atigazolasa egybol a bajnoki cim utan. Igeretes kozeppalyas volt.
Mauro Silva meg Scaloninal is nagyobb Depor csillag, Frannal egyutt, aki szinten ott jatszott akkoriban. Ok ketten a legtobbszor leptek palyara a klub szineiben.
Naybet pedig athatolhatatlan volt kozepen, o is a Deporban teljesedett ki.
Songo'o szinten emlitesre melto. Nagy karriert nem futott be a Deporon kivul es volt 1-2 lepkeje, de atombiztos kapus volt.
Nem is olyan regen pont a Deporon nosztalgiaztam, ez pedig kikivankozott belolem. Erdemes nezni roluk nehany videot, mert bar a bajnoksagban sok csapat gyengelkedett akkoriban, egy eros Barcaval vagy Reallal is fel tudtak volna venni a versenyt.
Makaay nekem hatalmas kedvencem volt, ahogy a Bayernbe igazolasa utan is az maradt. Egy igazi zseni, ritka ma az ilyen csatar.
Djalminha nagyon ugyes srac volt, bar sem a Depor elott, sem utan nem volt kepes hozni az extrat, ahogy a valogatottban sem. Igazi cselmester.
Scaloni szerintem a liga egyik legjobb szelsovedoje volt abban az idoben es en meg merem kockaztatni, hogy talan a legjobb. Valodi Depor legenda, de sajnos a valogatott karrier nem jott be neki az argentinoknal.
Conceição karrierje ha jol emlekszem nem jott ossze igazan a Realban, de ha jol remlik, teljesen ertheto volt az atigazolasa egybol a bajnoki cim utan. Igeretes kozeppalyas volt.
Mauro Silva meg Scaloninal is nagyobb Depor csillag, Frannal egyutt, aki szinten ott jatszott akkoriban. Ok ketten a legtobbszor leptek palyara a klub szineiben.
Naybet pedig athatolhatatlan volt kozepen, o is a Deporban teljesedett ki.
Songo'o szinten emlitesre melto. Nagy karriert nem futott be a Deporon kivul es volt 1-2 lepkeje, de atombiztos kapus volt.
Nem is olyan regen pont a Deporon nosztalgiaztam, ez pedig kikivankozott belolem. Erdemes nezni roluk nehany videot, mert bar a bajnoksagban sok csapat gyengelkedett akkoriban, egy eros Barcaval vagy Reallal is fel tudtak volna venni a versenyt.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
https://en.wikipedia.org/wiki/1999%E2%8 ... B1a_seasonTjacks írta:Pont néztem én is még pár fordulóval ezelöttRemy írta: Egy forduló van vissza a második ligában és a Depor kieső helyen áll. Kemény.
Emlékszem még a 2000-évek elején jó kis csapatuk volt, valamelyik szezonban a vége felé vezették a ligát(nem néztem utána pontosan mikor, de egy képes sport újság cikkre emlékszem: "Megbotlott a Deportivo, kapaszkodik a Barca!"
Nehéz volt a Riazorban nyerni, évekig nem is sikerült a fiúknak.
2000-ben bajnokok lettek, mi az ötödik helyen végeztünk abban a szezonban.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Pont néztem én is még pár fordulóval ezelöttRemy írta: Egy forduló van vissza a második ligában és a Depor kieső helyen áll. Kemény.
Emlékszem még a 2000-évek elején jó kis csapatuk volt, valamelyik szezonban a vége felé vezették a ligát(nem néztem utána pontosan mikor, de egy képes sport újság cikkre emlékszem: "Megbotlott a Deportivo, kapaszkodik a Barca!"
Nehéz volt a Riazorban nyerni, évekig nem is sikerült a fiúknak.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Egy forduló van vissza a második ligában és a Depor kieső helyen áll. Kemény.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots