Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. május 13., péntek 8:53

Pad'em írta:
raul 4 ever írta: Nálam ez inkább ide tartozik, de egyáltalán nem félek, hogy jövőre MBappe és Vinivel mi lesz. Tegnap is sokszor cserélt helyet a 2 brazil, a jobblábas Vininek nyilván nem volt gond onnan passzolni, kíváncsi vagyok, hogy a hátralévő 2 bajnokin továbbra is Vini/Rodry lesz-e és megy-e majd ez a helycserélgetősdi.. Abszolút nem mozgott rosszul Vini a jobboson sem..
Volt Vini tegnap a jobboldalon? Ez nekem annyira nem tűnt fel :D
ha vedekezni fut hatra, akkor vegulis jobb oldalon vedekezi lr az ellenfelet :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. május 13., péntek 8:51

raul 4 ever írta: Nálam ez inkább ide tartozik, de egyáltalán nem félek, hogy jövőre MBappe és Vinivel mi lesz. Tegnap is sokszor cserélt helyet a 2 brazil, a jobblábas Vininek nyilván nem volt gond onnan passzolni, kíváncsi vagyok, hogy a hátralévő 2 bajnokin továbbra is Vini/Rodry lesz-e és megy-e majd ez a helycserélgetősdi.. Abszolút nem mozgott rosszul Vini a jobboson sem..
Volt Vini tegnap a jobboldalon? Ez nekem annyira nem tűnt fel :D
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. május 13., péntek 8:46

Donát írta: Nem csodálom, hogy még nem írt senki, nincs nagyon mit, egy ilyen meccsről, csak annyit, hogy pacsi srácok!*
Valóban nincs nagyon mit, várható volt, hogy az atma elleni lötyögés után (ami bőven belefért) azért hazai pályán komoly erődemonstráció lesz.. Lett is..

Modric, Vini, Cama már megkapta a saját topikjában a jogos dicséretet, bár érik pár szótár update, a varázsló, varázslat szavak mellé oda kell tenni Modricot :salute: :salute: ...

Még az is belefér, hogy ilyen futottak még belgák is kapjanak pár percet majd a cadiz+betis ellen, meg Mariano és Jovic is élvezze ki a napokat fehér mezben, aztán kalap-kabát..

Nálam ez inkább ide tartozik, de egyáltalán nem félek, hogy jövőre MBappe és Vinivel mi lesz. Tegnap is sokszor cserélt helyet a 2 brazil, a jobblábas Vininek nyilván nem volt gond onnan passzolni, kíváncsi vagyok, hogy a hátralévő 2 bajnokin továbbra is Vini/Rodry lesz-e és megy-e majd ez a helycserélgetősdi.. Abszolút nem mozgott rosszul Vini a jobboson sem..

Visszatérnek a Figo/ZZ napok, ők is állandóan kavarogtak, Vini és MBappe is fognak.. Jó lesz ez..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 13., péntek 7:51

Donát írta:
lordgabi írta:
Militao ott volt a padon, pihent. Carvajal pihentetés miatt a keretbe se került. Marcelo sérült, Alaba továbbra is sérült, de szerintem rendbe fog jönni, inkább óvatosak vele.
Köszi! Nem tudom a transfermarkt ér e valamit ilyen szempontból, de Alaba.ra azt írják, hogy 16.án esedékes a visszatérése. Ez gondolom azt jelenti, hogy kezdi az edzéseket. Carvajalra viszont azt írják, hogy 21.én, valamint a sérülése "Knock". Az micsoda, koccanás? 😅 Húzódás? Akkor az ilyen semmi komoly téma, de hivatalosan sérülésnek jelölik? Vagy bullshittel a TM.
Carvajal is out of the squad for the match against Levante due to discomfort in his hamstrings. [cope]

Carvajal is fine, he's resting. It's very likely he will not start against Levante tomorrow.
@miguelitocope

Szívesen :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. május 13., péntek 7:48

lordgabi írta:
Donát írta:A City meccs óta kicsit elkutyálkodtam, le vagyok maradva.
Szóval a védelem sérültekkel most hogyan áll (leginkább a BL döntő szempontjából)? Militao tegnap csak pihent? Alaba mikor térhet vissza? Az ő hiányzása kezd aggasztó lenni. Carvajal-lal mizu van? :agree:
Militao ott volt a padon, pihent. Carvajal pihentetés miatt a keretbe se került. Marcelo sérült, Alaba továbbra is sérült, de szerintem rendbe fog jönni, inkább óvatosak vele.
Köszi! Nem tudom a transfermarkt ér e valamit ilyen szempontból, de Alaba.ra azt írják, hogy 16.án esedékes a visszatérése. Ez gondolom azt jelenti, hogy kezdi az edzéseket. Carvajalra viszont azt írják, hogy 21.én, valamint a sérülése "Knock". Az micsoda, koccanás? 😅 Húzódás? Akkor az ilyen semmi komoly téma, de hivatalosan sérülésnek jelölik? Vagy bullshittel a TM.

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2022. május 13., péntek 7:40

Donát írta:A City meccs óta kicsit elkutyálkodtam, le vagyok maradva.
Szóval a védelem sérültekkel most hogyan áll (leginkább a BL döntő szempontjából)? Militao tegnap csak pihent? Alaba mikor térhet vissza? Az ő hiányzása kezd aggasztó lenni. Carvajal-lal mizu van? :agree:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. május 13., péntek 7:28

Nem csodálom, hogy még nem írt senki, nincs nagyon mit, egy ilyen meccsről, csak annyit, hogy pacsi srácok!

Én se a meccsről írok, de igazából fogalmam sincs melyik topicba kéne. :D

A City meccs óta kicsit elkutyálkodtam, le vagyok maradva.

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. május 9., hétfő 8:55

Ez a meccs is jó volt vmire:
-Lunin: most pl. nem tűnt olyan sutának, mint a kupameccseken, akár több sót is ehetne jövőre (bár nem tudom, hogy néha azért nem emelte a kezét se, mert tudta úgyis mellé megy (az azért menő :D), vagy telj. esélytelen volt)
-A hegylakó: a hüje tiziről kb. nem ő tehetett, nem is értem mit csinált előtte a középpálya.. Látszik, hogy van egy szint, amire bőven elég.. Még 1-2 ilyen meccs akár feljebb is srófolhatja az eladási árát nyárra :lol: :mrgreen:

Amúgy kb. ennyi értelme volt az egésznek.. Kimentek, mozogtak egy jót a fiúk és senki nem sérült meg..

Nálam továbbra is JovicésMarianoout van, értem, h a szerb öt perccel 9 előtt került a kezdőbe, meg egy vödör csavar volt mögötte a csapat, de nagyon 0 a fiú, ugyanannyit tett hozzá a meccshez, mint én a karosszékemben, meg a faltörőkos is egy tragikomédia.. Állandóan sérült, vagy félremegy az injekció, vagy borzasztó amikor játszik.. MBappe ÉS EGY MÁSIK csatár is kell nyáron, meg vkp (bár Cama ha a védelem előtt szeret, akkor tolja ott, whatev), meg jobbhátvéd. De mindegy, a címek utáni prémiumokból futja is majd ezekre...

3 meccs van, nyugodtan mehet a rotáció addig, edzésen meg csak kocogjanak, maradjanak kondiba és ne sérüljön meg senki..
Bár hétközben gála lesz :coffee:

Hajrá!!
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 9., hétfő 7:55

Carlo a meccs után elmondta, hogy Valverde helye a kezdőben megkérdőjelezhetetlen.

Trollkodott is egyet...megkérdezte az újságírókat, hogy ma nem beszélünk a büntetőkről? Majd mosolyogva felállt és kiment. :mrgreen:
https://twitter.com/MadridSports_/statu ... KfATKbBv5Q

Marianót a meccs előtt beinjekciózták, amitől a lába "lehalt", ezért nem tudott játszani.

Elmondta még a Don, hogy nem volt szükségünk pontokra, ellenben pihenésre igen. A Cadiz elleni meccs után kezdődik a felkészülés a döntőre.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Whiteheart
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude

HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2022. május 8., vasárnap 23:30

...BL döntőre nem tud senki úgy felpörögni mint mi, tarts ki...
Másrészt pedig nehogy azt hidd h nem fog már senkit használni a kezdőből Ancelotti... De egy nagyon sűrű pár hét után vagyunk, most pihi volt.. mert megtehetjük! És pont az Atletico ellen 😂 ők is érezték h leszrjuk őket és mégse tudtak kitömni.. selejt banda

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. május 8., vasárnap 23:15

Pszichológiailag lehetünk majd bajban, valóban fennállhat majd a leülés veszélye május végéig. Olyan feszített tempóban mentünk, minden héten élet-halál rangadókkal, majd bajnoki arany, BL döntő, kvázi már siker a szezon. Nehéz lesz majd felpörögni megint a megfelelő mentális állapotra.

Biztos vagyok benne, hogy felőröltük volna ezt az Atleticót is ma ha kell mint a Sevillát pár hete.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. május 8., vasárnap 23:04

Mindenki telefosta.
Ez volt ma este :lol:

Nzedge
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2022. május 8., vasárnap 23:04

Nehéz elfogadni, de nem lehet minden meccset 100%-on tolni. :mrgreen:
Ez az Atletico pörgött, nekünk pedig nem állt érdekünkben meghalni ma a pályán.
Bár Jovic egyszer megszakadhatna már a mezért.. :'(

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2022. május 8., vasárnap 23:03

Ez volt az első derbi, amit nyertek az új stadionban. :lol: :lol: :lol:
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. május 8., vasárnap 23:00

Tipszmikszelnek a fiuk, hogy legyen penz Bappera.

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2022. május 8., vasárnap 22:59

Belefér. Adtunk egy kis morzsát a csürhének, örülnek is neki. :mrgreen:
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. május 8., vasárnap 22:59

Értem én hogy nekik fontos pontok, de amit Simeone itt lemūvel a végén.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. május 8., vasárnap 0:01

Ááááh még mindig mosolyogva nézem ezeket a City elleni párharc videókat. :D Meg az egész idei BL idény videóit. Elképesztő menetelés, és páratlan is egyben. Megmerem kockáztatni, hogy a legkomolyabb BL szezonunk ez, már csak a comeback-ek meg a kiejtett ellenfelek miatt is. Nekem nagyon jó előérzetem van, ez a csapat egyszerűen annyira bika, hogy nem veszíthetünk a döntőben (sem). :salute:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. május 7., szombat 23:56

Azért ez mekkora figura volt :ozil: Case Modric Kroos, középkezdésből 10 mp alatt ziccer.

https://twitter.com/KaixerT8/status/152 ... aa-yw&s=19

De ugye csak mázlink volt, összesen ha 10 percet fociztunk a 6 meccs alatt. Fú ha megnyerjük de finom lesz látni, ahogy a sok nímand peet kelejancsi féle kamuexpert belepusztul

kecsu10
Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker

HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2022. május 7., szombat 9:15

https://www.youtube.com/watch?v=5sRa9tmU9Yk&t=126s

Szerintem a hatalmas mentális erőben, ami a Madridot jellemzi, ennek nagy szerepe volt. Legjobb emlékeim szerint a bl gólokat tekintve eddig nagyjából egál volt Messi-Cr között, viszont innentől kezdve CR elkattant, és ment vele a csapat is. Ebből merítettek erőt, aki ismeri a pszichológia alapjait az tudja, micsoda "hajtóerő" tud egy ilyen lenni. Aztán ez párosult az edzőink győztes mentalitásával, amibe már a fiatalok is szocializálódnak. Blatter bácsi gúnyolódni akart, (gusztustalan módon, nézni is bicskanyitogató), aztán elhozta a bl történetének legsikeresebb, mentálisan legerősebb csapatát. :)

Vissza: