Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. október 29., csütörtök 20:35

Azèrt futballista hogy játszon.Kèpzeljunk csak el egy szituáciot ha pl magyar lenne,aztán lenne háborgás ha nem engednèk el a norvèg meccsre. :roll:
Egy lehetosège volna,ha lemondaná a válogatottságot.Mahd ha bolond lenne.Esetleg 10 èv mulva,mikor ámerikában kergeti majd a lasztit.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2015. október 29., csütörtök 20:02

Nem, de legalább a végét meghúzhatja. Okt.29 van. Ha csak 1-2 meccsel játszik több alkalommal, egy jó James akkor is főnyeremény lehet. Minden pontra szükség van, látjuk, hogy a végén milyen különbségek szoktak lenni. Ha éppen felépülve elmegy, és nem fokozatosan építik vissza, mint nálunk szokták, hanem két kemény meccsen 0tól 95ig, mert ott ő a húzóember és a szöv. kapintány félti az állását és nem fogja érdekelni az állapota, na akkor majd tényleg nem fogja végigjátszani az őszi szezont. Úgyhogy a válaszom az, hogy gyakorlatilag kihagyta az őszt, de ha nem engedjük el, akkor a szünetig még van rá esély, hogy segítsen néhány alkalommal.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 29., csütörtök 19:17

Torquemada írta:Ha most elengedik nov19ig, akkor elmondható, hogy az őszt gyakorlatilag nélküle játszottuk végig. Ráadásul biztos vagyok benne, hogy megint nem jön haza egészségesen. Évi 10-12 meccsért luxus ilyen árszínvonalú játékost tartani.
Ha nem engedjük el akkor vegigjatszotta az őszt?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2015. október 29., csütörtök 19:08

Szerintem nem nagyon tarthatjuk itthon, ha hívják. Gondolom, így van leszabályozva. A játékosra kellene hatni, hogy ne akarjon mindig ott lenni. Mert ez már tényleg mocsokság, hogy a válogatottban mindig játszik, nálunk meg gyógyul meg pénzt keres. A Real egyik legértékesebb játékosa (nem csak árában szerintem), de pl. Modric mellett a legsérülékenyebb is. Jobban kell vigyáznia magára, vagy meg kell vele beszélni, hogy ha így folytatja, akkor innentől kezdve kérje Pekermantól a gázsit. Akármilyen jó játékos is, jelenlegi helyzetben nem sokat érünk vele, tavaly is akkor esett ki, amikor a legnagyobb szükség lett volna rá, a bajnokság el is úszott, idén sem sok meccsen láttuk, pedig inkább őt nézném, mint Isco haszontalan flikkflakkozásait. Ha most elengedik nov19ig, akkor elmondható, hogy az őszt gyakorlatilag nélküle játszottuk végig. Ráadásul biztos vagyok benne, hogy megint nem jön haza egészségesen. Évi 10-12 meccsért luxus ilyen árszínvonalú játékost tartani.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. október 29., csütörtök 12:18

Pekerman úgy gondolja, ha már felépült James, akkor be is hívja a válogatottba. A Realhoz csak 2 nappal az El Clásico előtt fog visszatérni.
Hát én meg nem engedném el.
Hirtelen meghúzódna valamije szegény Jamesnek.
Remélem így tesz majd a klub.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

pavel
Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: pavel » 2015. október 28., szerda 7:24

dobd ki! :D
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."

Becksy23
Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. október 27., kedd 19:50

Realista24 írta:
Becksy23 írta:Nem holnap lesz Real Madrid - Las Palmas? Forza szerint igen, de lehrt rosszul tudja.
Ki az a Forza? Szombat 16 ora.
Telefonos alkalmazás, olyan mint a livescore. Köszi.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette

Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 27., kedd 18:11

Becksy23 írta:Nem holnap lesz Real Madrid - Las Palmas? Forza szerint igen, de lehrt rosszul tudja.
Ki az a Forza? Szombat 16 ora.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Becksy23
Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. október 27., kedd 18:05

Nem holnap lesz Real Madrid - Las Palmas? Forza szerint igen, de lehrt rosszul tudja.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette

Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. október 27., kedd 17:50

Ha előtte kezdenek el ezen agyalni oké, de most már teljesen mind1, nyertünk és kész.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. október 27., kedd 12:50

Mi a különbség egy szerda szombat és egy vasárnap szerda között ? Mert a vasárnap- szerda elég sokszor volt már ez előtt is.
Az, hogy most volt lehetőség, hogy máshogy legyen...Legtöbbször kényszerpályán mozog a szervezet is, mert heti két meccs, BL meccsek fix napokon, mindenképpen lesz 3 nap mkülönbséggel is meccs. Most viszont azon ritka hetek egyike volt(nem is tudom hány ilyen van még), amikor nem volt hétközi meccs, így akármikorra lehetett volna pakolni a meccset, akár hétfőre is. De reálisan nézve adta magát a vasárnap.

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. október 27., kedd 12:42

Mi a különbség egy szerda szombat és egy vasárnap szerda között ? Mert a vasárnap- szerda elég sokszor volt már ez előtt is.
Itt ne csak ezt nézd.
Két idegenbeli meccs volt egymásután.
Párizs Vigo 3 nap altt.
Ja és akkor berakták 16:00 órára még pluszban.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2015. október 27., kedd 12:39

Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

pavel
Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: pavel » 2015. október 27., kedd 12:27

Na a megmondóember Tebas csak rájött, mekkora köcsögség volt ez a PSG-CV kombó. Az Eibar ellenit mégis csak át tudták tenni vasárnapra?
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. október 27., kedd 9:42

Szólhatott volna a Real is hamarabb ez igaz, bár teljesen biztos vagyok benne, hogy elutasították volna. A TV társaságok diktálják a menetrendet, az ilyen Tebas félék csak asszisztálnak hozzá. Lehet, hogy a Barca és a Valencia is sorra kerül, de attól még ugyanúgy játékosok egészségét kockáztatják a semmi miatt..
Mivel ezen a héten nincs se BL se kupa igazán nem értem mi akadályozta volna meg őket, hogy vasárnap legyen a meccs...
Ezt én is elég nehezen tudom elhinni, bár ha jól láttam ez 2014-re vonatkoziik és akkor gondolom beleszámoltak egy rakás bónuszt a BL meg a világkupa megnyerése miatt. 2015-ben biztos vagyok benne, hogy a Barca fizet a legtöbbet. De érdekes, mert én is úgy tudtam, hogy nem mi adjuk a legmagasabb fizukat :hmmm:

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. október 27., kedd 8:45

Ezen nem is értem mit kell magyarázni. :hmmm: Nem véletlenül emlegetik ezt, ha semmit nem számítana, akkor nem is beszélne erről senki
Lehet.De azèrt nem vagyok arrol meggyozodve,hogy-ugye folyamatos terhelès alatt,heti kèt meccs általában-annyira sokat számitana.Játèkosoktol nem is nagyon hallottam hogy sokat panaszkodnának emiatt.Persze lehet hogy kimaradt.Minden esetre + - 1 nap ide vagy oda,simán hoztuk a meccset.Nyilván számit valamennyit nem mondom hogy nem,csak nagy divat lett,pláne Mourinho ota siránkozni ezen a mièrt ekkor játszunk mièrt nem akkor dolgon.Persze ez mèg istenes,de amikor a barca mondjuk kèt orával kèsobb kezd ugyan az nap,na mikor ilyenkor hozzák fel ezt,az már vicc kategoria :D
A másik kedvencem a mit mondott LE,Pique,Buszkecc stb a meccs után mantra :D Hát kit èrdekel mit hablatyol ossze vissza a sok idiota mint egy sebesult nèmet katona :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 27., kedd 7:53

A liga elnökét azonban nem hatották meg a panaszok: “A kezdési időpontok már 40 nappal ezelőtt ismertek voltak, és a madridiak nyilatkozatát csupán a mérkőzés előtt 24 órával hallottam.
Ha negyven nappal előre tudnám, hogy mikor van a meccs, akkor egyszerűbb lenne a meccsjegyek szervezése te farok...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. október 26., hétfő 21:11

Fejtsd már ki hogy mièrt?De ne a szokásos kozhelyekkel,amivel ezt magyarázni szokták.Èrdekelne.
Ezen nem is értem mit kell magyarázni. :hmmm: Nem véletlenül emlegetik ezt, ha semmit nem számítana, akkor nem is beszélne erről senki. A regenerálódás fizikailag és szellemileg is jobb lehet plusz egy nap felkészítésessel, nem csak a játékosok, hanem az edzői stáb részéről is. Nem véletlenül szokták ennek megfelelően intézni a menetrendet, ezért is volt meglepő a mostani meccs időpontja.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. október 26., hétfő 19:34

Dupla D írta:Csak míg a Barcánál mondjuk a játékosok reklámbevételeiből a klub nem részesül, addig nálunk igen. Ha azt levonnánk a fizetésből, akkor szerintem a top6-ban se lennénk benne.
Ez igaz. Csak engem meglepett. Azt hittem, hogy így is valahol a 3. 4. 5. hely körül lehetünk. Oda kéne azért figyelni, mert ha tényleg elindul majd egy hullám (ami talán már el is indult, nem véletlen lettünk elsők) akkor annak lehet nem lesz jó vége.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2015. október 26., hétfő 19:25

M1Ö írta:http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... 20-2446315

Az komoly... Mondjuk nekem hihetetlen. A Barca mindig is jó kis pénzeket fizetett a játékosoknak. A MU meg beteg összegeket fizet ki. Mondjuk ha igaz, akkor jogosn lehet elővenni 1 pár játékost, hogy miért is kap annyit amennyit. Aztán ne csodálkozzunk, hogy ha tényleg igaz lenne az Isco sztori és szépen sorban jönnének elő mindenkinél ezek a problémák.
Csak míg a Barcánál mondjuk a játékosok reklámbevételeiből a klub nem részesül, addig nálunk igen. Ha azt levonnánk a fizetésből, akkor szerintem a top6-ban se lennénk benne.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Vissza: