Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. október 26., hétfő 19:11

http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... 20-2446315

Az komoly... Mondjuk nekem hihetetlen. A Barca mindig is jó kis pénzeket fizetett a játékosoknak. A MU meg beteg összegeket fizet ki. Mondjuk ha igaz, akkor jogosn lehet elővenni 1 pár játékost, hogy miért is kap annyit amennyit. Aztán ne csodálkozzunk, hogy ha tényleg igaz lenne az Isco sztori és szépen sorban jönnének elő mindenkinél ezek a problémák.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. október 26., hétfő 19:03

morientes írta:Fejtsd már ki hogy mièrt?De ne a szokásos kozhelyekkel,amivel ezt magyarázni szokták.Èrdekelne.
Nem engem kértél, de közhely vagy nem, sokat számít ám ez. Főleg ha ilyen szerencsétlenül jön ki, hogy 2 idegenbeli meccs. Több utazás, kevesebb pihenés, kevesebb idő a felkészülésre, begyakarolni az adott taktikát.

Szerdán meccs. Azt nem tudom mikor repülnek haza meccs után, vagy csak másnap, de a csütörtöki edzés már így is-úgy is problémásabb. Marad a péntek. 1 nap felkészülés meg nem valami sok.

Tehát ha nem is számít nagyon sokat, de egy kis csúszással is lehet pontokat bukni. :)
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. október 26., hétfő 18:49

Elég, ha csak egy nagyon kicsit számít, azon már bőven lehet bukni pontokat.
Fejtsd már ki hogy mièrt?De ne a szokásos kozhelyekkel,amivel ezt magyarázni szokták.Èrdekelne.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. október 26., hétfő 15:10

Egyszer talán mintha Giggs nyilatkozott volna a tèma kapcsán egy olyat hogy + - 1 nap nem sokat számit folyamatos terhelès alatt.
Elég, ha csak egy nagyon kicsit számít, azon már bőven lehet bukni pontokat. Semmi értelme nem volt ennek, hogy most szombaton kelljen játszanunk, pláne úgy, hogy most nem is lesz hétközben meccs. Én nem szoktam ezen problémázni alapból, de ennek így most semmi értelme nem volt.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. október 25., vasárnap 12:38

csabi87 írta:De ez nem a Bundesliga és nem tud érdekelni a német bajnokság.Itt sosem volt ez divat.
Ennyi.
Majd térjünk vissza erre,ha a többi csapatot is leszivatják így.
Kössz.
Elkènyeztetett kislányok.
Persze nekem nagy a gyanum hogy ez is csak olyan dolog amire lehet fogni.Mèg ha folyamatosan 2,5 naponta kellene pályára lèpni megèrtenèm (vagy nem),de igy hogy egyszer egyszer elofordul,tul nagy feneket keritunk neki azt hiszem.
Egyszer talán mintha Giggs nyilatkozott volna a tèma kapcsán egy olyat hogy + - 1 nap nem sokat számit folyamatos terhelès alatt.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2015. október 25., vasárnap 10:38

Már leírtam korábban, hogy a bundesligában aki szerdán játszott a blben, az ugyan úgy szombaton játszik, mint aki kedden, mert az csütörtöki európa ligások játszanak vasárnap. Ott mégsem problémázik senki ezen.
Mondjuk a bundásban van egy kialakult rendszer, meg aztán vasárnap csak 2 meccs van. Nálunk 1 meccs pénteken és hétfőn, szombaton és vasárnap 4-4. Aztán ahogy esik, úgy puffan. Jövő héten BL sincs, simán játszhattunk volna mi ma, a Barca meg tegnap. De valamiért nagyon erőltetve van nekünk ez a szombat 4 óra. Gondolom a szokkicikínai miatt...

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. október 25., vasárnap 10:28

MesQueUnClub írta:Pláne, hogy a Bayernnek azért nem egy RM/Barca/Atma tridentével kell felvenni a versenyt a bajnokságban.
Nekik nem gond, de a másik 3 csapatnak az. Mondjuk ettől függetlenül ez a szerda-szombat most elég rosszul jött ki, hogy 2 erős csapat volt az ellen, ráadásul idegenben is.

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. október 25., vasárnap 10:08

Pláne, hogy a Bayernnek azért nem egy RM/Barca/Atma tridentével kell felvenni a versenyt a bajnokságban.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. október 25., vasárnap 9:59

De ez nem a Bundesliga és nem tud érdekelni a német bajnokság.Itt sosem volt ez divat.
Ennyi.
Majd térjünk vissza erre,ha a többi csapatot is leszivatják így.
Kössz.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. október 25., vasárnap 9:57

csabi87 írta:
“Két és fél nap telt el a legutóbbi meccsünk óta. Meglepett, hogy szombaton kell játszanunk a szerda után. Biztos vagyok benne, hogy másik játékhéten más csapatoknak sem fog több idő jutni a regenerálódásra. Megmutattuk a csapat karakterét és minőségét, elégedett vagyok.”
Erre kíváncsi leszek én is.Meg arra is,hogy mikor fog a csapat a bajnokságban kétszer otthol játszani egymásután.
Már leírtam korábban, hogy a bundesligában aki szerdán játszott a blben, az ugyan úgy szombaton játszik, mint aki kedden, mert az csütörtöki európa ligások játszanak vasárnap. Ott mégsem problémázik senki ezen.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. október 25., vasárnap 9:44

“Két és fél nap telt el a legutóbbi meccsünk óta. Meglepett, hogy szombaton kell játszanunk a szerda után. Biztos vagyok benne, hogy másik játékhéten más csapatoknak sem fog több idő jutni a regenerálódásra. Megmutattuk a csapat karakterét és minőségét, elégedett vagyok.”
Erre kíváncsi leszek én is.Meg arra is,hogy mikor fog a csapat a bajnokságban kétszer otthol játszani egymásután.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. október 23., péntek 21:42

Nálam a madridista ott kezdődik, hogy csapat a mindene, és esetleg rosszabb fizetés, rosszabb trófeanyerési esélyek mellett is hű marad a csapathoz. Nem csak egy játékos, hanem tisztában van azzal, mit jelent a madridizmus, és azért szolgálja a klubot, mert szívből szereti, nem azért mert megfizetik.
Fentebb irod,hogy nyáron el lett kuldve az utolso igaz madridista,aztán most meg ez.Rosszabb fizetès,stb.Kifelejtetted hogy esetleges alapcsaptabol tortèno mellozès esetèn is.Na mindegy.
vagy a Romának Totti.
O mondjuk èppen speciális eset,volt szo rola hogy leigazolja a Real,de mivel o maga is a klub tulajdonosainak,vagy mondjuk rèszvènyeseinek egyike,igy anyagilag rengeteget esett volna anyagilag a Roma azsioja,ha elmegy.Ezèrt maradt.Abban az idoben olyan adossaghalmazt gongyolitett maga elott a klub,hogy Totti volt a garancia arra,hogy ne csodoljon be.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. október 23., péntek 17:26

Már nem nagyon tudom èrtelmezni matt,hogy tulajdonkèppen te mit èrtesz a szo alatt,èn azt èrtem,hogy aki ennèl a klubnál tevèkenykedik,az tegye oda magát teljes szivvel,nyujtsa tudása legjavát,hivatásnak tekintse,ne csak szimpla munkának.Aztán persze ha elkerul máshová,hogy az után mi marad meg benne a real madridbol,hogy szorit e azután is a csapatnak,az nem tartozik rám.
Pont ezt írtam. Ezt én nem a madridista szóval jellemezném. Ezek a mai vérprofik. Ha csak ezt várjuk el tőlük, akkor ne vonjuk vissza a madridista jelzőt, ha jobb ajánlat miatt távozni szeretne.

Nálam a madridista ott kezdődik, hogy csapat a mindene, és esetleg rosszabb fizetés, rosszabb trófeanyerési esélyek mellett is hű marad a csapathoz. Nem csak egy játékos, hanem tisztában van azzal, mit jelent a madridizmus, és azért szolgálja a klubot, mert szívből szereti, nem azért mert megfizetik. Olyan emberek jelentik ezt, ami a Poolnak Gerrard vagy a Romának Totti. Persze nem kell klasszisnak lennie, itt a klubhűség a lényeg. De ez a fogalom ma már 1-2 kivételtől eltekintve nem létezik.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. október 23., péntek 17:03

Sérülések: “Az orvosi csapat? Az egyik legjobb, akikkel eddig együtt dolgoztam. Elégedett vagyok a munkájukkal.”
egyre hitelesebb minden szava
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. október 23., péntek 16:32

Persze csak akkor, ha ugyanazt értjük a szó alatt.
Már nem nagyon tudom èrtelmezni matt,hogy tulajdonkèppen te mit èrtesz a szo alatt,èn azt èrtem,hogy aki ennèl a klubnál tevèkenykedik,az tegye oda magát teljes szivvel,nyujtsa tudása legjavát,hivatásnak tekintse,ne csak szimpla munkának.Aztán persze ha elkerul máshová,hogy az után mi marad meg benne a real madridbol,hogy szorit e azután is a csapatnak,az nem tartozik rám.
Hierro, Raúl, Iker... Egyikükkel sem úgy lett bánva, mint egy klubikonnal illene.
Nem tudom mire gondolsz,Raul,aki most ugye aktuális,is maradhatott volna,Mou mellett,mert akkor o mar ide,pedig nagy kedvencem,de kevès volt.De o mèg játszani akart,el ment a,salkèba,ahol mèg volt 2 sikeres ève.Aztán elment levezetni,pènzt keresni.De a klub egyáltalán nem bánt vele mostohán,visszavárja mèg most is.Ès ugy nèz ki,vissza is jon majd idovel.Hierro is,egyszeruen már nem felelt meg annak a kovetelmènynek,ahogy Iker sem.Ennyi a tortènet.Van aki le tudja ezt nyelni,van aki nem.De a szurkereknèl ezek az emberek ikonisztikus figurák,voltak ès lesznek,ès azt hiszem ez a lènyeg. :)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Vosztok
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Ibrahimovic, Cantona, Griezmann
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea

HozzászólásSzerző: Vosztok » 2015. október 23., péntek 16:19

A sokak által várt Agüero netto keresete £ 8.5 millio, hülye lenne £10 millio alatt Realba jönni. Annyit meg nem kap, maradjon csak Manchesterben
https://youtu.be/nmOE4AtDRDk
https://youtu.be/35_YJNHFkWA

Navas - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - James/Bale, Modric, Kroos, Isco - Benzema, Griezmann

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 23., péntek 15:49

Vosztok írta:
Realista24 írta:ON, fizetési lista a Realnál:
https://pbs.twimg.com/media/CR_39xaUcAAUxiP.jpg
Ez adózás előtti bér vagy már a netto?Ha jól tudom a spanyol adó a sportolókra kb 50%-os adókulccsal dolgozik.
Nettó.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vosztok
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Ibrahimovic, Cantona, Griezmann
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea

HozzászólásSzerző: Vosztok » 2015. október 23., péntek 15:45

Realista24 írta:ON, fizetési lista a Realnál:
https://pbs.twimg.com/media/CR_39xaUcAAUxiP.jpg
Ez adózás előtti bér vagy már a netto?Ha jól tudom a spanyol adó a sportolókra kb 50%-os adókulccsal dolgozik.
https://youtu.be/nmOE4AtDRDk
https://youtu.be/35_YJNHFkWA

Navas - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - James/Bale, Modric, Kroos, Isco - Benzema, Griezmann

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. október 23., péntek 15:20

Egyèbkènt meg,aki ennèl a klubnál játszik,munkátvállal,az mindig legyen madridista
Ez egy idillikus elvárás. Soha nem volt azonban reális, és sosem lesz az.

Persze csak akkor, ha ugyanazt értjük a szó alatt. Mert ha egy tágabb, lazább jelentést tulajdonítasz a szónak, akkor bizony rá lehet aggatni sok mindenkire, de akkor maga a szó veszti el a jelentését, és az igazi értékét, és igazából a "vérprofi" madridi szinonímájaként lehet értelmezni. Szerintem ennél azért többet jelent. De egy zsoldossal szemben a valódi jelentésnek megfelelő elvárásokat támasztani naív dolog.
Maradhatott volna a padon...ha akkora madridista....
Jogos. Csak a klub sem éppen megfelelően viszonyult a korábbi madridistákhoz. Hierro, Raúl, Iker... Egyikükkel sem úgy lett bánva, mint egy klubikonnal illene. Ne várjunk egyoldalú odaadást a játékosok részéről. Maradjunk annyiban, ha Iker nem madridista, akkor nincs egy madridista sem jelenleg a keretben, és több, mint 10 éve nem is volt.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 23., péntek 15:09

Szükség van még egyáltalán madridistákra?
Szerintem igen.
Nem lehet sikeres egy csapat madridisták nélkül? Vagy attól már lehet sikeres a csapat, hogy a padon ül 1-2 madridista, de a kezdőben és a vezérek között már egy sincs?
Itt nem a sikerességről van szó.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: