Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 7., szombat 8:43

Szerintem réj megérett arra, hogy a studióban elemezzen Kele Jancsiékkal.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2022. május 6., péntek 23:02

Ilyenkor örömteli, hogy Real drukker az ember.
Jóban-rosszban a csapat mellett állva, de amikor ekkora hatalmas örömököet okoz az ember(ek) számára a csapat, akkor már megáll sokszor az ember lélegzete.
Rengetegszer úgy érezhettük, hogy lemondhatunk mindenről, Chelsea, PSG, City ellen is, de csodák márpedig vannak. Az a sok idióta néző (nem szurkoló, drukker) pedig, akik elindultak hazafelé, kimentek a stadionból, magukra vessenek. Épp nekik kéne tudni, hogy "csodák márpedig vannak", akkor van vége a meccsnek, amikor a bíró lefujja azt!

Amúgy mérges voltam Carlora a meccs közben. Fura mód totál elfelejtettem, hogy meccs volt, így az első félidőről kb ugy ahogy van, lemaradtam. De az eredményt látva, nem is baj... Viszont az a CKM középpálya, halálos. Negatív értelemben. NEM KÉNE már azt erőltetni, főleg nem BL szinten. Bajnokságban még ESETLEG, de már ott se igazán. Jó volt, szép volt, de ennyi volt. Ahogy szépen leszedegette őket, és a Camavinga-Valverde páros összeállt ott, az is okozta a csoda kezdőlökését, akár még Ceballost odatéve, ez lehetne egy jövőbeli középpályás trió, legalábbis a hátralévő bajnokikon lehetne ezzel kisérletezgetni.

Rodrygo meg egyszerűen fantasztikus néha. Esetek többségében ha kezdő, akkor eltűnik. Viszont csereként tökéletesen teljesít általában. Inter ellen is eldöntötte a meccset, asszem 1-0ra nyert a Real. Most is, és korábban is lőtt már fontos gólokat. Vini inkább a bajnokságban tündökölt, Rodrygo pedig a BL-ben - mert az elmúlt napokban sok FB-huszárt láttam, akik fikázták őt, hogy egy "csatártól" ez a gólmennyiség krva kevés. Aztán azárt ki lettek oktatva, hogy Rodrygo többnyire csere + inkább szélső támadó. de örülhetünk, hogy ilyen 12.embere van a csapatnak.

Jó lenne kialakítani egy, a korábbi mintára egy B csapatot. Amikor is ugye a James, Morata, Lucas, Isco, Asensio féle brigád szállította a csapatnak a bajnokságot, míg a CKM, BBC pedig a BL győzelmet. Az alapkövek már nagyjából megvannak, már csak ki kéne alakítani egy rendszert.

ekissm
Kedvenc játékosaid: Zizou, R9, Ramos, Marcelo, Raúl, Modric, Kroos, Valverde

HozzászólásSzerző: ekissm » 2022. május 6., péntek 15:02

Nem tudom, ezt hova kéne írnom. Nagy pacsi a "Van élet a CKM..." cikk szerzője/fordítója szerkesztőjének. Nagyon jó kis elemzés. Érdekes nem csak érzelmi, ha nem elemzői szemmel is visszatekinteni a meccsre.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. május 6., péntek 8:38

Kerlon írta: https://vm.tiktok.com/ZMLn98wEn/

A végén talán ez volt a legszebb. Nem volt ott egy nagy öreg sem, se CKM, se Benzema, se Marcelo, hanem ott láttuk a Real Madrid jövőjét egy ilyen meccsen a pályán.

Vinicius és Rodrygo nem tudom, hogy szedték össze magukat az elmúlt évben, de hihetetlen. Camavinga és Valverde meg egy kincs, utóbbi a future CSK-nk. Eszméletlen mennyire dúlnak benne az érzelmek és tisztán látszik, hogy megdöglene a csapatért. :salute:
Elképesztő videó tényleg. Olyan szinten különleges ez a csapat, hogy hihetetlen. Marcelo, Benzema, Modric, igazi veteránok, és még ennyi trófeával a zsebükben, ennyi év után is ilyen szenvedéllyel nyomják, páratlan az fix. Gyászidőszak lesz, amikor ez a 2012 óta egyben lévő mag visszavonul, és megannyi brutális párharcot és gyönyörű emléket hátrahagynak. :'( :'( :'( :'( :'(

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. május 6., péntek 8:32

Kerlon írta: https://vm.tiktok.com/ZMLn98wEn/

A végén talán ez volt a legszebb. Nem volt ott egy nagy öreg sem, se CKM, se Benzema, se Marcelo, hanem ott láttuk a Real Madrid jövőjét egy ilyen meccsen a pályán.

Vinicius és Rodrygo nem tudom, hogy szedték össze magukat az elmúlt évben, de hihetetlen. Camavinga és Valverde meg egy kincs, utóbbi a future CSK-nk. Eszméletlen mennyire dúlnak benne az érzelmek és tisztán látszik, hogy megdöglene a csapatért. :salute:
Pfu kenyer ez mekkora video :ozil:
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

SzB
Kedvenc játékosaid: CR7

HozzászólásSzerző: SzB » 2022. május 6., péntek 6:37

„Don’t try to understand it, this is Real Madrid.”
Matthew Clark
5 May 2022

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. május 5., csütörtök 22:29

Pad'em írta: Jesús "The Towering Inferno" Vallejo vs Manchester City || UCL 2021-2022 Semi-Final || CRAZY Defensive Skills

https://twitter.com/calotejon/status/15 ... uw9-Q&s=19

5-ször röpült felé a laszti, 5-ször fejelte ki. Aztán meccs után megevett pár manchesteri szurkolót. Well done.

Hosszabbításos védelmeink láttán nem térek magamhoz: volt egyszer egy LV Carvajal Alaba Marcelo meg most egy LV Carvajal Nacho Vallejo Mendy. 0 kapott gól. Persze előttük ott volt mindkétszer a kangörcsös Fede Cama páros Pintus által felkészítve.

Álom az élet.
kurva jó :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. május 5., csütörtök 22:16

Jesús "The Towering Inferno" Vallejo vs Manchester City || UCL 2021-2022 Semi-Final || CRAZY Defensive Skills

https://twitter.com/calotejon/status/15 ... uw9-Q&s=19

5-ször röpült felé a laszti, 5-ször fejelte ki. Aztán meccs után megevett pár manchesteri szurkolót. Well done.

Hosszabbításos védelmeink láttán nem térek magamhoz: volt egyszer egy LV Carvajal Alaba Marcelo meg most egy LV Carvajal Nacho Vallejo Mendy. 0 kapott gól. Persze előttük ott volt mindkétszer a kangörcsös Fede Cama páros Pintus által felkészítve.

Álom az élet.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. május 5., csütörtök 21:23

h3x0r írta: Expected goals (xG): Real 2.32 - City 1.37
xG first half: Real 0.46 - City 0.28
xG second half: Real 1.00 - City 0.44
xG second half before Rodrygo's goals: Real 0.41 - City 0.34
xG extra time: Real 0.86 - City 0.71
(fotmob.com)
Nem hiszek az xg-ben, illetve, h erre verve mondják az okosok, hogy A szar, B meg jó, mert 1000 más dolgon múlik.

DE...
Egyébként full nem az a meccs volt, ahol a city 100% poszesziónnal egykapuzott és Körte 2 bravúr között bemutatott egy harmadikat, hanem a Realnak is voltak (büdös nagy) helyzetei.. Nem is értem, aki előveszi a csapatot, h nem érdemelte meg a döntőt/győzelmet..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Professore
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias

HozzászólásSzerző: Professore » 2022. május 5., csütörtök 20:06

el magico írta:
24 éves vagyok és az ötödik BL döntőmben szoríthatok a csapatomnak. Ötödik. Más szurkolók meg összetennék a kezüket, ha csak egyszer láthatnák a sajátjukat egy fináláben.

Bármi is lesz, örök hálám üldözi ezt a generációt :sziv: Csodálatos érzés Madridistának lenni.
Nekem meg holnap jön a negyedik X (rohadtul telik az idő :-( ). Asszony kérdezte pár napja mit szeretnék szülinapra aztán megkaptam tegnap a leges legjobbat :kalapos:

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2022. május 5., csütörtök 19:40

el magico írta:

24 éves vagyok és az ötödik BL döntőmben szoríthatok a csapatomnak. Ötödik. Más szurkolók meg összetennék a kezüket, ha csak egyszer láthatnák a sajátjukat egy fináláben.

Bármi is lesz, örök hálám üldözi ezt a generációt :sziv: Csodálatos érzés Madridistának lenni.
:sziv: :salute:

Szóról szóra.
Megérte 12 évet várni. Utána megindultunk mint a ketchup.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2022. május 5., csütörtök 19:22

ronaldo99 írta: Amikor bő 20 évvel ezelőtt kiválasztottam ezt a nagyszerű klubot amit életem végéig szeretni fogok el sem tudtam képzelni hogy ennyi csodás pillanattal fog megajándékozni.

Amikor más csapatok szúrkolóival beszélek fociról, egyszerűen fel sem tudják fogni, hogy mit jelent ennek a csapatnak szurkolni és hogy mit jelent ez a klub a labdarúgás számára.
:sziv: :sziv: :sziv:

ThePilgrim
Kedvenc játékosaid: Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: ThePilgrim » 2022. május 5., csütörtök 19:09

el magico írta: Még mindig nem értem mi történt itt... nem csak tegnap, hanem egész tavasszal.
Ez egy álom. Sőt, az az érzésem van, mintha egy sablonos hollywoodi filmet néznék, ahol a főhős mindig a szakadék széléről megmenekül, és a végén mindig győz a jó.
Ez egyszerűen tényleg képtelenség :lol: erre csak a Real Madrid képes.
Én ma már odáig jutottam a gondolkodásban, hogy ez nem lehet más, mint valami Mátrix-szerű szimuláció, amit rátoltak valamikor 3425-ben a befőttesüvegben lötyögő agyamra... :lol: :lol: :lol:

Ez az egész tavaszi szezon basszus... A bajnoki cím mellett kiütjük a BL-ből az összes olajos csapatot olyan remontadakkal, hogy abból évi egy is őrület lenne, miközben a Barca kiesik még az Európa Ligából is. Hát ilyen van? Dehogy van... :lol:

node
Kedvenc játékosaid: Modric, Ronaldo (R9), Ronaldinho, Zidane

HozzászólásSzerző: node » 2022. május 5., csütörtök 19:07

Meg kell követnem Guardiola-t. Pont azt csinálta tegnap, amit írtam, hogy nem fog: biztonsági, semmi fakszni játék, és tovább lépnek egy egygólos győzelemmel. A 89. percig működött is, aztán szembe jött a klubkarakter, ezért nem róhatjuk meg :)

ronaldo99
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Guti

HozzászólásSzerző: ronaldo99 » 2022. május 5., csütörtök 18:58

Amikor bő 20 évvel ezelőtt kiválasztottam ezt a nagyszerű klubot amit életem végéig szeretni fogok el sem tudtam képzelni hogy ennyi csodás pillanattal fog megajándékozni.

Amikor más csapatok szúrkolóival beszélek fociról, egyszerűen fel sem tudják fogni, hogy mit jelent ennek a csapatnak szurkolni és hogy mit jelent ez a klub a labdarúgás számára.

Carlo pedig számomra a tökéletes edző. Emlékszem már a Milanos időszakában is alig vártam hogy egyszer itt kössön ki. Nagyon sajnáltam amikor Perez elküldte, viszont legalább akkora meglepetés volt az is, hogy idén visszatért. Remélem nyugdíj előtt még berak pár trófeát a vitrinbe, és úgy vonul vissza mint a valaha volt legnagyobb edző.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. május 5., csütörtök 18:44

https://vm.tiktok.com/ZMLn98wEn/

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

el magico
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo

HozzászólásSzerző: el magico » 2022. május 5., csütörtök 18:43

Még mindig nem értem mi történt itt... nem csak tegnap, hanem egész tavasszal.
Ez egy álom. Sőt, az az érzésem van, mintha egy sablonos hollywoodi filmet néznék, ahol a főhős mindig a szakadék széléről megmenekül, és a végén mindig győz a jó.
Ez egyszerűen tényleg képtelenség :lol: erre csak a Real Madrid képes.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. május 5., csütörtök 17:50

en sokkal szebb es fajinabb öcskös vagyok :mrgreen:
thereisonly1ronaldo

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2022. május 5., csütörtök 17:34

hehetheoriginal írta: testközelből: https://www.youtube.com/watch?v=bFeC5UB ... l=DjMaRiiO

amig le nem tiltják :mrgreen:

gyerek 3. gólnál monnya bappe fiam ezt nezzed hallgasd :lol: :lol:
Tetszik a szedett szemoldokod, de azt hittem a fulbevalo a bal fulbe megy.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. május 5., csütörtök 17:28

Pont kifutottam a szerkesztesi idobol :smile:

Most, hogy xg-ben is jobb meccset hoztunk, az uj szakertoi kifogas az lett, hogy hany lovesunk talalt kaput :lol: Azt valahogy mindig elfelejtik hozza tenni, hogy Benzemanak, Vininek meg Modricnak is voltak helyzetei, csak epp fole mentek.

Vissza: