Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, KTE
Re: Kommentáld a híreket
Megtudja valaki mondani hogy a real mai malmöi edzésére belehet e menni? Vagy zart edzes lesz?
----------------Courtois/Lunin
Carvajal/Vazquez---Militao/Nacho---Alaba/Rüdiger---Mendy/Miguel
------Casemiro/ Tchouaméni
Valverde/Modric-----Kroos/Camavinga
Rodrigo/Asensio----Vinicius/Hazard
------Benzema/RdT
Carvajal/Vazquez---Militao/Nacho---Alaba/Rüdiger---Mendy/Miguel
------Casemiro/ Tchouaméni
Valverde/Modric-----Kroos/Camavinga
Rodrigo/Asensio----Vinicius/Hazard
------Benzema/RdT
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
https://pbs.twimg.com/media/CP-pKEoWoAA4bRE.jpg
Jó derbi lesz, ha ezek így lesznek.
Jó derbi lesz, ha ezek így lesznek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Amúgy az LL miért nem vezette még be a gólvonal technológiát??? PL-ben már tavaly is volt, világ eseményeken megint van.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Gratula a kosárcsapatnak!! Remélem jó példa lesz a focistáink számára
(nem is tudtam, hogy kosárban is van világkupa, mostmár ezzel is okosabb lettem)
(nem is tudtam, hogy kosárban is van világkupa, mostmár ezzel is okosabb lettem)
Nézem vissza a meccsünket a sport1-en és két dolgot nem értek:
1. Faragót minek engedik még rendes focit közetíteni.
2. Hogy a 'csába nem lőttünk gólt.
1. Faragót minek engedik még rendes focit közetíteni.
2. Hogy a 'csába nem lőttünk gólt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Fuck Logic, leírják, hogy aztán a végére biggyesszék, hogy cáfolva, minőségi oldal az NSO az tuti.Realista24 írta:NSO is ma reggel hozza le a Higus nyilatkozatot, ami már meg lett cáfolva persze a végére odaírják, hogy cáfolva.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
NSO is ma reggel hozza le a Higus nyilatkozatot, ami már meg lett cáfolva persze a végére odaírják, hogy cáfolva.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Rátok férne, már egy egészséges támadó harmad, ráadásul érdekes lesz a derbi, mert ugye az AtMa struktúrája elég sokat változott erre a szezonra. Érdekes lesz a meccs az biztos.Realista24 írta: Az AS mai információja szerint James, Gareth Bale, Sergio Ramos is készen fog állni a derbire, így a gálakezdő futhat ki a Calderónban.
Remélem igaz.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az AS mai információja szerint James, Gareth Bale, Sergio Ramos is készen fog állni a derbire, így a gálakezdő futhat ki a Calderónban.Toti írta:beszarok.Rossz hír; a Marca arról is beszámol, hogy James és Danilo sem lesz játékra kész a madridi derbire.
addig még van 1 hét, kb biztos vagyok benne, h vki még lesérül.
Remélem igaz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
beszarok.Rossz hír; a Marca arról is beszámol, hogy James és Danilo sem lesz játékra kész a madridi derbire.
addig még van 1 hét, kb biztos vagyok benne, h vki még lesérül.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
irtam mar en is korábban. de ez nem pech, ez tendenciaBBeno írta:amilyen pechesen vagyunk ma törik meg a malaga gólképtelensége a lényeg hogy többet rúgjunk. hiába nme tudnak gólt lőni. kapni is alig kapnak. nehéz dolgunk lesz.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Eddig joforman nem is volt alkalmuk egyutt jatszani. Szerencsetlenek akkor jatszottak egyutt amikor, a liga egyik legerosebb csapata az Atletico ellen voltak kenytelenek eloszor osszeallni kezdokent. Raadasul akkor a csapat szar paszban volt az rivalis pedi joban....ez azert mas meccs lesz. De nem artana mondjuk parszor oket egyutt is jatszatni, mert meg fogunk ilyen helyzetbe kerulni.___Samy___ írta:Hát, azért én a Varane-Nacho párostól nem vagyok túlságosan elájulva. Egyenként, egy rutinosabb rókával nagyszerűek, de ketten együtt nem igazán működtek eddig.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
amilyen pechesen vagyunk ma törik meg a malaga gólképtelensége a lényeg hogy többet rúgjunk. hiába nme tudnak gólt lőni. kapni is alig kapnak. nehéz dolgunk lesz.
- ___Samy___
Hát, azért én a Varane-Nacho párostól nem vagyok túlságosan elájulva. Egyenként, egy rutinosabb rókával nagyszerűek, de ketten együtt nem igazán működtek eddig.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Az a nagy szerencsénk, hogy Nachora is lazán lehet számítani mèg ennél kicsit komolyabb meccsen is.csabi87 írta:Most látom,hogy Pepe is megsérült.
2 hetet írnak neki.
Jó hogy tűri a padot (persze azért sajnálni nem kell, nincs olyan rossz dolga ) és mèg a szélekre is be lehet dobni.
Nem kell miatta aggódni, Ramos meg szépen lassan úgyis felépül.
Most látom,hogy Pepe is megsérült.
2 hetet írnak neki.
2 hetet írnak neki.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Igaz. Szerintem ez a "vagy sem" inkább arra vonatkozhat, hogy marad-e még egy idényt, vagy ha jól alakul minden, akkor jön vissza.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Isten igazából a cikk szövege lett félrevezető, mert azt mondta, nem gondolkozott még rajta, hogy visszajön-e vagy sem.Dupla D írta:Ez elég félrevezető cím azért a cikknek, mert nem azt írta, hogy még nem tudja, hogy vissza akar-e jönni, hanem hogy még nincs itt az ideje ezen gondolkodni.Asensio: “Nem tudom még, hogy visszatérek-e a Real Madridhoz”
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Ez elég félrevezető cím azért a cikknek, mert nem azt írta, hogy még nem tudja, hogy vissza akar-e jönni, hanem hogy még nincs itt az ideje ezen gondolkodni.Asensio: “Nem tudom még, hogy visszatérek-e a Real Madridhoz”
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Na, akkor Abnernek annyit...Pedig jókat írtak róla, de egy újabb szalagszakadással együtt már nem lesz belőle semmi. Szerencsétlen gyerek...