El beszélünk egymás mellett. Érdemes és tanulságos megnézni pár heat map-et. Dani nem csak akkor megy be középre, mikor szélt nyit a szélsőnek. Tegnap is középen kóborolt folyamatosan és még jobb szélső sem volt a pályánHalfkey írta: Mendy, Marcelo, és az általad említett LV is ezt csinálta védõként. Ez megnyitja a szélt a szélsõknek, abszolút tudatos elem. Odri lehet túl hülye ezt felfogni, rajta még nem figyeltem meg
Más felállásban ez hasznos, ebben nem.
Daniel Carvajal - 2
Re: Daniel Carvajal - 2
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Mendy, Marcelo, és az általad említett LV is ezt csinálta védõként. Ez megnyitja a szélt a szélsõknek, abszolút tudatos elem. Odri lehet túl hülye ezt felfogni, rajta még nem figyeltem meg
Csak nézd meg LV és Odri helyezkedését. Dani sokszor már a kp-n középen van és védekezésben is sokszor megy be középre. Ezek a különbségek megvannak a játékosainknál és ZZ rendszerében helye van. Nála nincsenek szoros, kötött mozgások, engedi ezt a szabadságot a játékosoknak. Míg LV jobbszélsőként is inkább a vonalon mozog, addig Asensio befelé. Ugyan ez a másik oldalon a Vini-Hazard páros.Halfkey írta: Ez nem Dani játéka, Zidane az összes szélső védőtől ezt kéri. De ennek 433ban több az értelme mint így.
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Ez nem Dani játéka, Zidane az összes szélső védőtől ezt kéri. De ennek 433ban több az értelme mint így.
Dani játékának egyik eleme, hogy mászik be középre. Ez 5 védős felállásban nem túl nyerő. Odrival és LV-vel azért működik jobban, mert ők leragadnak az oldalvonalra.
Egyébként tegnap nem álltunk át 433ra. Marco Marcelo helyére, posztjára jött. Végig 532 lett volna a játék, de a problémák miatt sokszor olyan korcs alakzatok jöttek ki, hogy a kutya megveszne tőle.
Egyébként tegnap nem álltunk át 433ra. Marco Marcelo helyére, posztjára jött. Végig 532 lett volna a játék, de a problémák miatt sokszor olyan korcs alakzatok jöttek ki, hogy a kutya megveszne tőle.
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Meg mondjuk teljesen egyedül volt a jobb oldalon?
Balon ott volt Marcelonak Vinicius és Kroos is. Neki támadója nem volt elől, Modric is sokszor közepén volt, vagy a balra ment a támadással. Nagyon egyoldalas volt a csapat, kicsit sem éreztem hogy ez Danin múlt volna.
Amint átálltunk 4-3-3ra (amikor már Odri volt...) sokkal jobban szét tudtuk húzni a chelsea védelmét, jövőhéten remélem így fogunk kezdeni. Legfeljebb Asensio helyett legyen Fede a jobbon ha addig felépül...
Balon ott volt Marcelonak Vinicius és Kroos is. Neki támadója nem volt elől, Modric is sokszor közepén volt, vagy a balra ment a támadással. Nagyon egyoldalas volt a csapat, kicsit sem éreztem hogy ez Danin múlt volna.
Amint átálltunk 4-3-3ra (amikor már Odri volt...) sokkal jobban szét tudtuk húzni a chelsea védelmét, jövőhéten remélem így fogunk kezdeni. Legfeljebb Asensio helyett legyen Fede a jobbon ha addig felépül...
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nagyon gyenge volt tegnap, de szerintem ez félig-meddig betudható annak is a meccshiánya mellett, hogy nem igazán érezte még, hogy mennyit kéne támadni és védekezni ebben a pozícióban. 5 védős rendszerben még nem játszott, mert amióta ezt behozta Zidane, ő végig sérült volt.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
-
- Kedvenc játékosaid: Karim
Nagyon kellettél volna , de sajna még nincs meg a ritmus így, hogy nem volt (oltásellenes )baloldal, azért reménykedtem.... talán jövő héten
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
chronic írta: Ő még a mi játékosunk? Az ember 3 éve nem tud lejátszani egymás után 3 meccset.
Evek ota nincs helyette mas.
Nem az ő hibája.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Ő még a mi játékosunk? Az ember 3 éve nem tud lejátszani egymás után 3 meccset.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Vargáné mellé kell egy vezér karakter. Nachos marad középen.ToniKroos írta:Varane lesz már, szóval Nacho mehet ki, ha úgy van.BlancoMark írta: Chelsea ellen már visszatérhet? Fede nem egy életbiztosítás oda jobbra.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
inkább Eder akkor már. Nachot ki nem venném középrőlToniKroos írta:Varane lesz már, szóval Nacho mehet ki, ha úgy van.BlancoMark írta: Chelsea ellen már visszatérhet? Fede nem egy életbiztosítás oda jobbra.
Varane lesz már, szóval Nacho mehet ki, ha úgy van.BlancoMark írta: Chelsea ellen már visszatérhet? Fede nem egy életbiztosítás oda jobbra.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én már azt is elfelejtettem hogy a keretben vanBlancoMark írta:Ez a hozzászólás se öregedett túl szépen.Realista24 írta: Carvajal rendben van, ott lesz az erőltetett meneten.
Chelsea ellen már visszatérhet? Fede nem egy életbiztosítás oda jobbra.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BlancoMark
Ez a hozzászólás se öregedett túl szépen.Realista24 írta: Carvajal rendben van, ott lesz az erőltetett meneten.
Chelsea ellen már visszatérhet? Fede nem egy életbiztosítás oda jobbra.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Carvajal rendben van, ott lesz az erőltetett meneten.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, R9, Ramos, Marcelo, Raúl, Modric, Kroos, Valverde
Köszi! Meglátjuk, remélem április közepére játékba lendül...kodo írta:Transfermarkt szerint aprilis 2 a visszateres. Nyilvan nem mervado, de szerintem annal korábban nem latjuk.ekissm írta: Van valami hír van Dánielről? Classico és BL körre lehet már?
Nagyon kéne a végére, szerintem ebben 3 4 3-ban nagyon tudna élni ő is, kellenek a beadásai, cselei a jobb szélen.
Transfermarkt szerint aprilis 2 a visszateres. Nyilvan nem mervado, de szerintem annal korábban nem latjuk.ekissm írta: Van valami hír van Dánielről? Classico és BL körre lehet már?
Nagyon kéne a végére, szerintem ebben 3 4 3-ban nagyon tudna élni ő is, kellenek a beadásai, cselei a jobb szélen.
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, R9, Ramos, Marcelo, Raúl, Modric, Kroos, Valverde
Van valami hír van Dánielről? Classico és BL körre lehet már?
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Akkor az ő szezonjának is vége.Fenoo írta: 1,5 - 2 hónapot írnak...