GoatRealista24 írta: A fizikális tesztek elvégzését követően megállapították, hogy Bale van a legjobb állapotban.
Gareth Bale - 18
Re: Gareth Bale - 11
A végén fog kapni mégegy esélytRealista24 írta: A fizikális tesztek elvégzését követően megállapították, hogy Bale van a legjobb állapotban.
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
Biztos sokat golfozott.Realista24 írta: A fizikális tesztek elvégzését követően megállapították, hogy Bale van a legjobb állapotban.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
A fizikális tesztek elvégzését követően megállapították, hogy Bale van a legjobb állapotban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Bale on the Bernabéu whistles: “It makes you feel worse, you lose confidence. When you miss a chance & you get whistled at, the goal automatically becomes smaller. I had 80,000 people at the Bernabéu whistling at me, then you play worse and the fans get angrier.” [marca]
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Max az én igazságom, a ténylegeset úgy se tudjuk meg Nekem valahogy hihetőbb, hogy picit mindenki sáros a buliban, mint hogy egy valakit/valamit kiáltsunk ki bűnösnek, mindenki más pedig ártatlan. A sajtó, a vezetőség, Perez, Bale és a makimajom ügynöke, de még ki tudja, hogy ki, ugyan úgy benne van ilyen, olyan módon. Amiben biztos vagyok, hogy a teljesítménye, az itt töltött idő nem egyenértékű azzal, hogy (egyes források szerint) a klub valaha volt eddigi legdrágább igazolása.Realista24 írta:Ha ezt akarod elhinni, akkor valóban ez az igazság.kiserik írta:
Már Carlo is megmondta, hogy nincs rá szüksége mégis játszania kellett. ZZ is el akarta küldetni az első turnusában, majd inkább ő állt fel. Jó pár éve már, hogy nem az edzők miatt van itt Bale, hanem a vezetőség, és igen, Perez miatt. Most már, hogy a kutyának sem kell, most már persze belátta és túladna rajta, de ez a vonat már elment.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha ezt akarod elhinni, akkor valóban ez az igazság.kiserik írta:Már Carlo is megmondta, hogy nincs rá szüksége mégis játszania kellett. ZZ is el akarta küldetni az első turnusában, majd inkább ő állt fel. Jó pár éve már, hogy nem az edzők miatt van itt Bale, hanem a vezetőség, és igen, Perez miatt. Most már, hogy a kutyának sem kell, most már persze belátta és túladna rajta, de ez a vonat már elment.Realista24 írta:
Perez miben ludas? Ha előre látta volna, hogy ez lesz, nem hosszabbít vele szerződést.
Továbbra sincs akkora gond, mint amilyennek be van állítva, legalábbis szerintem. Emberileg számomra is egy nulla, bár más azt mondaná rá, hogy csak zárkózott személyiség.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo annyit mondott, hogy játszatnia kellett többet, mint amennyit őt akarta volna.kiserik írta:Már Carlo is megmondta, hogy nincs rá szüksége mégis játszania kellett. ZZ is el akarta küldetni az első turnusában, majd inkább ő állt fel. Jó pár éve már, hogy nem az edzők miatt van itt Bale, hanem a vezetőség, és igen, Perez miatt. Most már, hogy a kutyának sem kell, most már persze belátta és túladna rajta, de ez a vonat már elment.Realista24 írta:
Perez miben ludas? Ha előre látta volna, hogy ez lesz, nem hosszabbít vele szerződést.
Továbbra sincs akkora gond, mint amilyennek be van állítva, legalábbis szerintem. Emberileg számomra is egy nulla, bár más azt mondaná rá, hogy csak zárkózott személyiség.
ZZ mikor már el akarta adni, nem kellett senkinek és ő sem akart el menni. Ja és biztos nem emiatt állt fel ZZ.
Rekord összegű játékos aki tudott volna nagy dolgokat véghezvinni, így érthető hogy megkapta az utolsó utáni esélyt is. Emiatt nem venném elő a vezetőséget.
Már Carlo is megmondta, hogy nincs rá szüksége mégis játszania kellett. ZZ is el akarta küldetni az első turnusában, majd inkább ő állt fel. Jó pár éve már, hogy nem az edzők miatt van itt Bale, hanem a vezetőség, és igen, Perez miatt. Most már, hogy a kutyának sem kell, most már persze belátta és túladna rajta, de ez a vonat már elment.Realista24 írta:Perez miben ludas? Ha előre látta volna, hogy ez lesz, nem hosszabbít vele szerződést.kiserik írta:
Gond lenne akkor is, legalábbis nekem. A Real Madrid történelmének legdrágább játékosa, tavalyig a második legjobban fizetett. Ehhez képest nem lehet egy lapon említeni a legnagyobbakkal, huzamosabb ideig soha nem lehetett rá számítani és most a végére teljesen beleszarik a klubba. Ez persze nem csak az ő sara. A vezetőség, Perezzel az élen legalább olyan lúdas ebben.
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Perez miben ludas? Ha előre látta volna, hogy ez lesz, nem hosszabbít vele szerződést.kiserik írta:Gond lenne akkor is, legalábbis nekem. A Real Madrid történelmének legdrágább játékosa, tavalyig a második legjobban fizetett. Ehhez képest nem lehet egy lapon említeni a legnagyobbakkal, huzamosabb ideig soha nem lehetett rá számítani és most a végére teljesen beleszarik a klubba. Ez persze nem csak az ő sara. A vezetőség, Perezzel az élen legalább olyan lúdas ebben.Realista24 írta:
Én nem csípem, mert egy tapló paraszt, de a megítélése nagyban a sajtó hibája. Régen is biztos, hogy megvoltak az ilyen játékosok, csak hát nem volt ilyen mértékű tájékoztatás.
Az tény és való, hogy a szurkolókat is le se szarja, jó példa erre, amikor ő dedikált a szurkolóknak egy meccs előtt. De tartom, 15 évvel ezelőtt a negyedéről nem tudnánk ezeknek, és semmi gond nem lenne vele.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Gond lenne akkor is, legalábbis nekem. A Real Madrid történelmének legdrágább játékosa, tavalyig a második legjobban fizetett. Ehhez képest nem lehet egy lapon említeni a legnagyobbakkal, huzamosabb ideig soha nem lehetett rá számítani és most a végére teljesen beleszarik a klubba. Ez persze nem csak az ő sara. A vezetőség, Perezzel az élen legalább olyan lúdas ebben.Realista24 írta:Én nem csípem, mert egy tapló paraszt, de a megítélése nagyban a sajtó hibája. Régen is biztos, hogy megvoltak az ilyen játékosok, csak hát nem volt ilyen mértékű tájékoztatás.realistahuni írta: Az új szerződése kudarc inkább, abba nem kellett volna belemenni, persze nyilván utólag könnyű okoskodni, akkor még azt hitték, hogy átveszi Cé helyét, mindenkit elvitt a 18-as döntő utáni eufória.
Viszont akkor is porcelán volt, ez lehetett volna érv legalább egy rövidebb szerződés mellett.
Az amit most művel már lassan művészet, négyszeres BL győzteskén a madridisták nagyrésze arcon köpné, azért ezt nem sokan mondhatják el magukról.
Az tény és való, hogy a szurkolókat is le se szarja, jó példa erre, amikor ő dedikált a szurkolóknak egy meccs előtt. De tartom, 15 évvel ezelőtt a negyedéről nem tudnánk ezeknek, és semmi gond nem lenne vele.
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én nem csípem, mert egy tapló paraszt, de a megítélése nagyban a sajtó hibája. Régen is biztos, hogy megvoltak az ilyen játékosok, csak hát nem volt ilyen mértékű tájékoztatás.realistahuni írta: Az új szerződése kudarc inkább, abba nem kellett volna belemenni, persze nyilván utólag könnyű okoskodni, akkor még azt hitték, hogy átveszi Cé helyét, mindenkit elvitt a 18-as döntő utáni eufória.
Viszont akkor is porcelán volt, ez lehetett volna érv legalább egy rövidebb szerződés mellett.
Az amit most művel már lassan művészet, négyszeres BL győzteskén a madridisták nagyrésze arcon köpné, azért ezt nem sokan mondhatják el magukról.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Az új szerződése kudarc inkább, abba nem kellett volna belemenni, persze nyilván utólag könnyű okoskodni, akkor még azt hitték, hogy átveszi Cé helyét, mindenkit elvitt a 18-as döntő utáni eufória.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
KAG írta: BTW, egy Kaká szerintem sokkal, de sokkal nagyobb kudarc volt, mint Gareth.
+1
Ez forditva lenne igaza mondjuk.pheco írta:James elso szezonja > Gareth barmelyik szezonja
Garethnek 18 vegen kellett volna mennie.
Szep gollal bucsuzik es mehet golfozni Kinaba.
Zizou es CR pedig marad és megkimeljuk magunkat attol a rettenetes 19s szezontol.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Egyaltalan nem kudarc a csavo, csak akkor kellett volna kiszallni belole, amikor a kopasz azt mondta, hogy eleg. Helyette maradt a vadlo, jott Lopetegui mester, meg Solari, meg anyamkinja. Persze ezeket nem Bale nyakaba kell varrni. Ha eladjak amikor kellett volna, mindenki jobb szivvel emlekszik vissza ra. Amit azota muvel, a menedzserevel kez a kezben, az szanalom a kobon.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jujjpheco írta: James elso szezonja > Gareth barmelyik szezonja
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
James elso szezonja > Gareth barmelyik szezonja
Kaka, persze, de azért nézzük meg ezt a névsort:
Modric: 35 millió
Isco: 30 millió
Case: 6 millió
Kroos: 25 millió
Navas: 10 millió
Varane: 10 millió
Bale: 100 millió és brutál nagy fizetés már az első naptól kezdve. Érdekes lista: https://www.transfermarkt.co.uk/real-ma ... verein/418
James. Na ő volt kudarc
Modric: 35 millió
Isco: 30 millió
Case: 6 millió
Kroos: 25 millió
Navas: 10 millió
Varane: 10 millió
Bale: 100 millió és brutál nagy fizetés már az első naptól kezdve. Érdekes lista: https://www.transfermarkt.co.uk/real-ma ... verein/418
James. Na ő volt kudarc
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
BTW, egy Kaká szerintem sokkal, de sokkal nagyobb kudarc volt, mint Gareth.
ZIDANE
A fenéket volt kudarc, vele is hoztuk el ezt a 4 BLt. Minden egyes centet megért ez a szerencsecsomag.
És sokban nagyon is szerepe volt, még ha tényleg több is várható el tőle. Klasszis játékos, csak már leszarja az egészet. Olyan momentumai voltak döntő pillantokban, amire sok ember nem képes és igen, nem volt ezekből sok, de azokkal bőven hozzátette a magáét.
Bale nagyon is jó vétel, csak el kellett volna küldeni már a Liverpool elleni döntő után, ehelyett meg CR ment el... De ez egy másik történet.
Azóta hagyjuk is az emberünket... És ott még volt egy jó nyara meg pár jó meccse, ahol elhittük róla, aztán kifújt.... De az első 5 évet nem lehet nem pozitívan nézni, még ha sokkal több is rejlett benne.
És sokban nagyon is szerepe volt, még ha tényleg több is várható el tőle. Klasszis játékos, csak már leszarja az egészet. Olyan momentumai voltak döntő pillantokban, amire sok ember nem képes és igen, nem volt ezekből sok, de azokkal bőven hozzátette a magáét.
Bale nagyon is jó vétel, csak el kellett volna küldeni már a Liverpool elleni döntő után, ehelyett meg CR ment el... De ez egy másik történet.
Azóta hagyjuk is az emberünket... És ott még volt egy jó nyara meg pár jó meccse, ahol elhittük róla, aztán kifújt.... De az első 5 évet nem lehet nem pozitívan nézni, még ha sokkal több is rejlett benne.