Sami Khedira - 6
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Sami Khedira - 6
Jó lesz Ő a padra,szerintem Ő még tűrne is.
Kezdőbe jó lenne helyette a Gündogan srác, mellé Verratti..
előttük meg Özil/Modric..
amúgy ma elég jól ment Mesut a széleken..pedig eddig nem volt erőssége.
Kezdőbe jó lenne helyette a Gündogan srác, mellé Verratti..
előttük meg Özil/Modric..
amúgy ma elég jól ment Mesut a széleken..pedig eddig nem volt erőssége.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Azért, mert felüdülés volt nélküle látni a csapatot. Nem volt körülményeskedés, folyt a játék. Essien meg sem közelíti a fénykorát, de így is sokkal jobb, mint Sami.DavieS írta:Amúgy ez a legnagyobb, hagyd, jól szorakozok....Kerlon írta:Nem értem minek kell egy olyan meccs utána csóri Mr. Tunéziáit b sztatni, amikor még padon se volt.
Alonso helyén én eltudnám képzelni. Annyi dolga lenne, hogy megszerezné és lepasszolná, de mondjuk a gyors labdakihozataloknál lehet lefagyna a rendszer... Jó lesz ő tehermentesítőnek, ha arra lesz szükség.Sierra írta:Alapvetően tényleg kevés ide, de idén (meg már tavaly is volt rá példa) olyan szerepkörben játszik, ami egyszerűen túlnyúl a képességein, nem tudja hozni ezt a posztot. Azért az első évében messze nem volt ilyen szerencsétlen. Ha jó közegbe kerülne a középpályán, akár még hasznos is lehet. De padon elfér azt mondom (egyelőre ).
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
Amúgy ez a legnagyobb, hagyd, jól szorakozok....Kerlon írta:Nem értem minek kell egy olyan meccs utána csóri Mr. Tunéziáit b sztatni, amikor még padon se volt.
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
Nem értem minek kell egy olyan meccs utána csóri Mr. Tunéziáit b sztatni, amikor még padon se volt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Alapvetően tényleg kevés ide, de idén (meg már tavaly is volt rá példa) olyan szerepkörben játszik, ami egyszerűen túlnyúl a képességein, nem tudja hozni ezt a posztot. Azért az első évében messze nem volt ilyen szerencsétlen. Ha jó közegbe kerülne a középpályán, akár még hasznos is lehet. De padon elfér azt mondom (egyelőre ).
- Realjoe
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ne bántsátok már szegényt ...Addig örüljetek amíg a helyén van..A padon.. Mellékesen jövőre csereembernek tökéletes lenne...Rombolásban kiváló..Azt nagyszerűen csinálja...(ha már mást nem)
- flori
atom nagy szerencsétlen a tag...
de azért nem csodálkoznék,ha mellette lenne egy modric + vki és hibátlanul nyomná.
nem ásnám még ,egyszerűen olyan szerepe van most a csapatban,hogy kiütközik mekkora analfabéta a labdával.
de azért nem csodálkoznék,ha mellette lenne egy modric + vki és hibátlanul nyomná.
nem ásnám még ,egyszerűen olyan szerepe van most a csapatban,hogy kiütközik mekkora analfabéta a labdával.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Maradj...
...ott...
...ahol...
...vagy.
A padon. Lécci.
...ott...
...ahol...
...vagy.
A padon. Lécci.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Hiányoztál a mai csapatból. Nélküled nem az igazi a csapatjáték, te vagy a Real Madrid motorja.
- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Szerintem elég sanszos,hogy a nyakunkon marad,amivel nincs is gond abban az esetben,ha a következő edzőnk elsősorban a padon számol vele,oda talán még elég lehet. Egyébként a mérkőzéseken egész jókat lehet derülni rajta,bár a mi esetünkben ez inkább tragikomédia,mert jelen formában nem sok hasznára van a csapatnak.DavieS írta:Abban reménykedek, hogy Mouval komolyan nagyon összenöttek, és akkor talán magával vinné a Chelseabe, mi meg elhozzuk Ramirest a kékektől.L.Miki írta: Nyáron mehet Isten hírével akárhova...
- fringsquad
- Kedvenc játékosaid: cé, marci, jesé, modric
- Kedvenc csapatod: rm
az a legnagyobb probléma, h akármit csinál ez az ember örökké ő marad a szar. én nem azt akarom mondani, h mennyire jó meg minden, mert én se szeretem mikor elől tökéletlenkedik, ennyit tud kész. mou a balfasz, h beteszi a kezdőbe. de abban biztos vagyok, h a csapatból az egyik legjobban akaró játékos. ha az egész csapat annyira hajtana mint ez az ember akkor rég nem itt tartanánk. de ugye ott a ha...
itt azzal van a baj, hogy mounak a védekezés fontosabb és azért van ott a kezdőben, ha nem így lenne akkor simán modric-alonso páros lenne.
itt azzal van a baj, hogy mounak a védekezés fontosabb és azért van ott a kezdőben, ha nem így lenne akkor simán modric-alonso páros lenne.
carvajal.bale.vidal.jesé
- DavieS
Abban reménykedek, hogy Mouval komolyan nagyon összenöttek, és akkor talán magával vinné a Chelseabe, mi meg elhozzuk Ramirest a kékektől.L.Miki írta: Nyáron mehet Isten hírével akárhova...
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
- L.Miki
Összefoglalva amit írtál, az így hangzana: NEM REAL MADRIDBA VALÓ!peti_madrid írta:Tegnap is Alonso beállítása után nekem nagyon úgy tűnt, hogy A Herceg játszott előrébb, nem pedig Modric. Volt egy helyzet, amikor vihette a labdát tisztán, kontráztunk épp és be akarta indítani Higuaínt. Csak mire végiggondolta, hogy hova is kéne passzolni meg hogy rúgja meg a labdát, addigra odaértek a védők. Valami eszméletlenül lassú felfogású és bugyuta emberről beszélünk :S
Egyszerűen nem haladja meg azt a mércét, amit meg kellene, körülményesen lassú és buta, és húzza vissza a csapatot. Nyáron mehet Isten hírével akárhova...
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Tegnap is Alonso beállítása után nekem nagyon úgy tűnt, hogy A Herceg játszott előrébb, nem pedig Modric. Volt egy helyzet, amikor vihette a labdát tisztán, kontráztunk épp és be akarta indítani Higuaínt. Csak mire végiggondolta, hogy hova is kéne passzolni meg hogy rúgja meg a labdát, addigra odaértek a védők. Valami eszméletlenül lassú felfogású és bugyuta emberről beszélünk :S
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
Ebben sok minden benne van.realistahuni írta:Olvasom ezt az érintetlenek listáját, és nem benne van baszki...
Én nem tudom, de Madridban nagyon erős rózsaszín szemüvegeket osztogathatnak, én akivel beszélek róla és kicsit is ismeri a focit, simán röhög rajta. Ennyire középszerű(en gyenge) játékos nem tudom mikor fészkelte be magát a csapatba ilyen hosszú időn keresztül.
És az a baj, hogy ez már tényleg nem vicces, mert jött a semmiből egy Casemiro, akiről azt se tudtuk ki, meg amúgy se nagy eresztés, és mégis felüdülés volt azon az egy meccsen őt nézni Khedira helyett.
Kezd szánalmas lenni ez a helyzet...
Egyébként mostanában miért játszik csatárt?
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Olvasom ezt az érintetlenek listáját, és nem benne van baszki...
Én nem tudom, de Madridban nagyon erős rózsaszín szemüvegeket osztogathatnak, én akivel beszélek róla és kicsit is ismeri a focit, simán röhög rajta. Ennyire középszerű(en gyenge) játékos nem tudom mikor fészkelte be magát a csapatba ilyen hosszú időn keresztül.
És az a baj, hogy ez már tényleg nem vicces, mert jött a semmiből egy Casemiro, akiről azt se tudtuk ki, meg amúgy se nagy eresztés, és mégis felüdülés volt azon az egy meccsen őt nézni Khedira helyett.
- TBone
- Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC
b meg . igazából ezen röhögni se szabadna. komolyan, esett kelt a labdában, de mikor szabadon veheti át a labdát, akkor is, eltelt fél perc mire kitalálta, kinek is kéne passzolni.DavieS írta:bejött és rúgtunk 2 gólt és majdnem továbbmentünk...
if you know what i mean
- DavieS
bejött és rúgtunk 2 gólt és majdnem továbbmentünk...
if you know what i mean
if you know what i mean
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Volt egy jelenet, amikor kikísérte a lasztit, hogy a dortmund szögletet rúghasson.
Aztán utána, amikor a fejéhez kapott, vmi kegyetlen bamba pofát vágott , azt a képet nem tudná vki belinkelni nekem?, avatarnak tökéletes lenne.
Aztán utána, amikor a fejéhez kapott, vmi kegyetlen bamba pofát vágott , azt a képet nem tudná vki belinkelni nekem?, avatarnak tökéletes lenne.