Gyere Jim, dobd be Arribast meg AlvarotRealista24 írta:Mondjuk szerintem nem mindegy, hogy a padon egy Rodrygod van vagy egy Mariano/Hazardod.Yazid írta: Nem nagy érvágás, legalabb nem kell nézni a szenvedését jobb szélen olyan lófing az ember
Rodrygo Goes - 11
Re: Rodrygo Goes - 21
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Mondjuk szerintem nem mindegy, hogy a padon egy Rodrygod van vagy egy Mariano/Hazardod.Yazid írta: Nem nagy érvágás, legalabb nem kell nézni a szenvedését jobb szélen olyan lófing az ember
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nem nagy érvágás, legalabb nem kell nézni a szenvedését jobb szélen olyan lófing az ember
- Pad'em
Igen, az Atleti, Barca & Betis meccset fogja valszeg kihagyni.Kercsó írta: ő is sérült?
azt írják 10 napra off
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
ő is sérült?
azt írják 10 napra off
azt írják 10 napra off
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Rodrygo: "Real Madrid or Barcelona? It was easy for me to choose. Everything was already agreed with Barcelona then Real Madrid happened. I didn't expect it. It was a scare at first, but then one of the happiest moments of my life."
@marca
Erre nem is emlekeztem.
@marca
Erre nem is emlekeztem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Megint elkezdett a csapat elfogyni basszus.Realista24 írta:Már sérülten ment a meccsbe is amúgy. Azt írják ma már sokkal jobban volt. Hétvégét azért kiulhetne.p.csabi1 írta: Vele mi újság?Komoly a sérülés?
Köszönöm az infót!
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Már sérülten ment a meccsbe is amúgy. Azt írják ma már sokkal jobban volt. Hétvégét azért kiulhetne.p.csabi1 írta: Vele mi újság?Komoly a sérülés?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Vele mi újság?Komoly a sérülés?
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
Sokszor nem a helyén játszik!Karim the king írta: Sokszor súlytalan
hat ez mi a tokom volt ez a gol ocsem!
-
- Kedvenc játékosaid: Karim
Sokszor súlytalan, de amikor nagyon kell, csak odabassza. Szeretem.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Szerintem (még) rossz döntés volna elengedni. Nem ment neki nagyon a játék, lekapták, persze ideges volt. Szerintem számtalanszor volt már ilyenkor máshol is "szócsata", azt hiszem egy Carlo intelligenciájú edzővel ezt meg lehet beszélni. Persze ha ebből tendencia lesz, menjen..
De eddig abszolút nem volt rá jellemző, egyébként egy szorgalmas, technikás, megbízható játékos. 2 szinttel van azért egy LV és minimum egyel Aszkünszáó előtt. Ilyen focistát már nem lehet minden bokorban találni.. Rosszabbat igen, de amíg felső polcos játékosokban sem dúskálunk elöl, a majdnem egészjókat nem kéne elzavarni.
De eddig abszolút nem volt rá jellemző, egyébként egy szorgalmas, technikás, megbízható játékos. 2 szinttel van azért egy LV és minimum egyel Aszkünszáó előtt. Ilyen focistát már nem lehet minden bokorban találni.. Rosszabbat igen, de amíg felső polcos játékosokban sem dúskálunk elöl, a majdnem egészjókat nem kéne elzavarni.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- ateeemadrid
Chiesa Brahim in Rodrygo Asensio out, sima
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Én is ezt csinálnám, de Vininek nincs helyettese sajnos. Hazarddal jól befürödtünk.Galacticos írta: Szerintem meg viniciussal egyutt le kell ultetni a padra hogy tudjak hogy egy normalis real madridba hol lenne a helyuk es ne arcoskodjanak amikor hetek/honapok ota szarok. Amikor egy asensio beall es lenduletet hoz, na ott mar baj van.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Galacticos
Szerintem meg viniciussal egyutt le kell ultetni a padra hogy tudjak hogy egy normalis real madridba hol lenne a helyuk es ne arcoskodjanak amikor hetek/honapok ota szarok. Amikor egy asensio beall es lenduletet hoz, na ott mar baj van.
szerintem at kell tenni fixen baloldalra es kesz sokkal jobb onnan
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Nem azt írtam hogy én mennyire tartom, hanem hogy mennyit kaphatnánk érte szerintem.
Egyrészt mi nem szoktunk akkora összegekért eladni.
Másrészt már egy top bajnokságban nyomja, 22 éves, nagyjából most kezd körvonalazódni, hogy mennyi lehet benne a karrierjében.
Könnyebb nagyobb pénzt lekasztani egy top bajnokság alatti szintű ligában részt vevő csapatnak.
Könnyebben villognak ott állandó játéklehetőség és bizalom mellett, és ami a legfontosabb a véleményem szerint, hogy az ilyen játékosokba könnyebb belelátni/belemagyarázni akár valós akár valótlan potenciált.
Rodrygonál ez 1-2 nagyon max 3 év alatt kiderül mennyi lesz, de azért már most is körvonalazódik ez
Szerintem!
Egyrészt mi nem szoktunk akkora összegekért eladni.
Másrészt már egy top bajnokságban nyomja, 22 éves, nagyjából most kezd körvonalazódni, hogy mennyi lehet benne a karrierjében.
Könnyebb nagyobb pénzt lekasztani egy top bajnokság alatti szintű ligában részt vevő csapatnak.
Könnyebben villognak ott állandó játéklehetőség és bizalom mellett, és ami a legfontosabb a véleményem szerint, hogy az ilyen játékosokba könnyebb belelátni/belemagyarázni akár valós akár valótlan potenciált.
Rodrygonál ez 1-2 nagyon max 3 év alatt kiderül mennyi lesz, de azért már most is körvonalazódik ez
Szerintem!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem angol és nem pörög a labdával értelmetlenül.Süti írta: Nagyon max 70et? Mudrykok meg Antonyk mennek 70ért...Palinak már most van egy zsák BL gólja, clutch momentje, 22 évesen.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Süti
Nagyon max 70et? Mudrykok meg Antonyk mennek 70ért...Palinak már most van egy zsák BL gólja, clutch momentje, 22 évesen.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.