PC (játékok, Steam, konfiguráció)
- P. Krisz
Re: PC (játékok, Steam, konfiguráció)
Sehogy.
Max. ha az accountodat adod el, de az nem éppen legális.
Max. ha az accountodat adod el, de az nem éppen legális.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
használt játékot hogy tudok eladni? black ops 4-et adnám el, de csak egy kód van a dobozban. ha én már felhasználtam, attól más is használhatja? vagy ez hogy működik?
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mortal Kombat 11
Nem spórolták ki a vért belőle Nagyon várós.
Valaki tudja ki lehet az a női karakter aki végén a homokóra mellett áll?
Nem spórolták ki a vért belőle Nagyon várós.
Valaki tudja ki lehet az a női karakter aki végén a homokóra mellett áll?
Sportklub Csíkszereda
Arjen Robben Oranje R.M.C.F. Luka Modric
Valentino Rossi Usain Bolt Mikaela Shiffrin Federica Pellegrini
St.Louis Blues Utah Utes
Arjen Robben Oranje R.M.C.F. Luka Modric
Valentino Rossi Usain Bolt Mikaela Shiffrin Federica Pellegrini
St.Louis Blues Utah Utes
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
akit érdekel, destiny 2 ingyen van jelenleg.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
- P. Krisz
Pro tipp.
Menj vissza Kefalóniába, öld meg A -t, lootold ki, add el a szemet, ér vagy 2500 pénzt.
Menj vissza Kefalóniába, öld meg A -t, lootold ki, add el a szemet, ér vagy 2500 pénzt.
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Neccesebb ellenfeleket elcsalom egy partoldalra és lerúgom őket.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- P. Krisz
Csak is Kassandra.Remy írta:...
Spartan kick zseniális. Zsoldosokat pedig besorozom a hajóra. Lassan belepakoltam 40 órát és 8-9 szigetre még el se mentem.
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
új cod-dal tolja valaki? én megvettem, de a videokártyám szervizben van, úgyhogy szopás kíváncsi vagyok át tud-e téríteni a pubg-tól.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hülye kérdésre, hülye válasz.P. Krisz írta:AC Odyssey-t tolja valaki ? Elég durván ráfüggtem, a történet pedig meglepően jó lett. Ezio trilógia mellé oda lehetne rakni.
25 óra, és még a fejlődési szintek felét se értem el. Óriási a map, tele lehetőségekkel, bár ez korábban sem volt probléma. A harcrendszer elég szépet fejlődött, és talán nehezebb is lett. A vérdíjra hajtó katonák idegesítőek, de jó kis loot van bennük.
Alexios-szal tolom, jó arc. Illetve az is tetszik, hogy a párbeszédeknél vannak választási lehetőségek. Némelyik ugyan nem nagyon befolyásolja az adott beszélgetést, de vannak elég komoly helyzetek is és választási lehetőségek.
Meglepően jó, bár én az Origins-szel is nagyon elvoltam, sőt... játékmechanikában egy kalap alá veszem a kettőt, hiába vannak újítások, egyedül karakterfejlődében van számomra érdemi fejlődés. Épp emiatt elevenedett fel Ezio kalandja.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- P. Krisz
AC Odyssey-t tolja valaki ? Elég durván ráfüggtem, a történet pedig meglepően jó lett. Ezio trilógia mellé oda lehetne rakni.
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Jah lattam chaten irtad is meccs kozben hogu a srac a szinpadon teljesen elveszett
Tegnap nagyon szép meccset játszottak a Liquid ellen.wZoLee7 írta:Statok...mintha azt neznenk h Varane keves golt rug...nem minden a stat, sot, jobban szamit az amit nem latunk es hallunk egy egy kozvetites alatt. Ha olyan gyenge lenne mar reg lecsereltek volna, a cis regio tele van nagy remenyu fiatalokkal
ISSAA sajnos nagyon csúnyán megremegett a tét alatt meg ennyi néző előtt, de elhozni egy mapot nagy teljesítmény volt és a másik kettőn is azért helyt álltak.
Woxic viszont elbírta a tétet.
DeadFox bakker az első meg a 3. Mapon nagyon sokáig a legtöbbet lőtte a csapatban...
DeadFox meg Bondik próbálták pótolni ISSAAt, de azt a carryt nem lehetett pótolni, a Liquid aimja meg félelmetes, csak úgy lőtték a fejeseket, sokszor esélye se volt a HRnek.
Ha a jordán elbírta volna a nyomást a meccs is simán meg lehetett volna, de teljesen összetört.
Viszont top8, Major Legendák, ez valami hatalmas teljesítmény a HRtől, kíváncsi vagyok mire lehetnek még képesek vagy most voltak a csúcson.
Ma Na'Vi - mibr és Astralis-Liquid
Érdekes meccsek lesznek, s1mplenek kijárna egy Major Döntő, Liquidnek meg javulnia kell, akkor lehet esélye az Astralis ellen.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Statok...mintha azt neznenk h Varane keves golt rug...nem minden a stat, sot, jobban szamit az amit nem latunk es hallunk egy egy kozvetites alatt. Ha olyan gyenge lenne mar reg lecsereltek volna, a cis regio tele van nagy remenyu fiatalokkal
- P. Krisz
Nem vagyok oda a verekedős játékokért, de ez a Jump Force rohadt jónak tűnik eddig.
Karakterlista:
One Piece: Luffy, Zoro, Sanji, Sabo, Blackbeard
Dragon Ball: Son Goku, Vegeta, Freiza
Naruto: Naruto, Sasuke
Bleach: Ichigo, Rukia, Aizen
Hunter X Hunter: Gon, Killua, Kurapika, Hisoka
Yu Yu Hakusho: Yusuke, Toguro
Yu-Gi-Oh!: Yugi
Bleachből Zaraki Kenpachi vagy Isshin jobban adná, Yama báról nem is beszélve.
Saját karaktert is lehet kreálni.
Októberben béta, megjelenés február.
Karakterlista:
One Piece: Luffy, Zoro, Sanji, Sabo, Blackbeard
Dragon Ball: Son Goku, Vegeta, Freiza
Naruto: Naruto, Sasuke
Bleach: Ichigo, Rukia, Aizen
Hunter X Hunter: Gon, Killua, Kurapika, Hisoka
Yu Yu Hakusho: Yusuke, Toguro
Yu-Gi-Oh!: Yugi
Bleachből Zaraki Kenpachi vagy Isshin jobban adná, Yama báról nem is beszélve.
Saját karaktert is lehet kreálni.
Októberben béta, megjelenés február.
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- ateeemadrid
Erre a support szerepkörre tökéletes DeadFox, a statjai a szerepköre miatt is szarabbak, illetve azért is, mert eredetileg wpzett ugye. Kellenek az ilyen arcok is egy csapatba. Elég megnézni a mouzt, elment az elviekben leggyengébb Styko, jött helyette azért egy nagy név Snax személyében, azt azóta jóval gyengébben játszanak.
Egyébként kár, hogy a francia csé így leépült, nem nagyon tudok így kinek szorítani a majoron, DeadFox miatt a HR-rel szimpatizálok, de a Liquid ellen úgyis mennek haza szerintem. Azt viszont remélem, hogy az Astralis nem nyeri meg, unalmas már, nagyon dominálnak most, lepje meg őket valaki.
Egyébként kár, hogy a francia csé így leépült, nem nagyon tudok így kinek szorítani a majoron, DeadFox miatt a HR-rel szimpatizálok, de a Liquid ellen úgyis mennek haza szerintem. Azt viszont remélem, hogy az Astralis nem nyeri meg, unalmas már, nagyon dominálnak most, lepje meg őket valaki.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
DeadFox korábban egyénileg is húzóerő volt, viszont már folyamatosan esik a teljesítménye, ha nem is akkora mértékben, hogy kijelenthető legyen, hogy hátráltató tényező, de egyértelműen gyengült az utóbbi időben. Legalábbis statok alapján.
De mint tudjuk csében nem minden a stat, lehet, hogy csapatszinten és kohézió szempontjából ő a tökéletes 5. láncszem, sőt valószínűleg így is van, különben már hoztak volna a helyére egy tehetséges ukránt, mert tucatszámra vannak ott, akik ütnék ezt a szintet statban, mégsincs még csak szó se a távozásáról. Ez valamit azért jelenthet.
De mint tudjuk csében nem minden a stat, lehet, hogy csapatszinten és kohézió szempontjából ő a tökéletes 5. láncszem, sőt valószínűleg így is van, különben már hoztak volna a helyére egy tehetséges ukránt, mert tucatszámra vannak ott, akik ütnék ezt a szintet statban, mégsincs még csak szó se a távozásáról. Ez valamit azért jelenthet.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
https://www.hltv.org/news/24837/faceit- ... iew-part-2
a ma pályáralépő 20 játékosból MESSZEMENŐEN deadfox a leggyengébb (sőt, megnéztem az előző napot is...a 40 játékosból csak edwardnak vannak gyengébb statjai). az egész HR-ben, mióta woxic meg issaa bekerült ő a leggyengébb. ange1 az IGL de még így is jobb mutatókkal rendelkezik mint ő. bondik meg vagy jó vagy nem, az mindegy, de legalább átlagban hoz egy oké (nem fasza) de oké szintet.
én nem azt mondom hogy ki kell baszni, vagy hogy általánosságban szar, ez a csapat amiben van egy jó munkás, és bejöttek a lépések számukra. mindenesetre nem deadfox húzza őket. btw, az awp nem véletlenül lett elvéve tőle. woxic teljesen más dimenzió. wp nélkül deadfox legalább tud supportot játszani, awp-vel elég nehéz volt, szenvedtek is. de lehet okoskodni, hogy magyar mentalitás leszólni, csak engem kurvára nem érdekel, mert ahogy mondtam, ha japán lenne is ez lenne a véleményem. az hogy valaki a lejátszott 200 körükből két 1v1 clutchra emlékszik csak nem az én bajom.
a ma pályáralépő 20 játékosból MESSZEMENŐEN deadfox a leggyengébb (sőt, megnéztem az előző napot is...a 40 játékosból csak edwardnak vannak gyengébb statjai). az egész HR-ben, mióta woxic meg issaa bekerült ő a leggyengébb. ange1 az IGL de még így is jobb mutatókkal rendelkezik mint ő. bondik meg vagy jó vagy nem, az mindegy, de legalább átlagban hoz egy oké (nem fasza) de oké szintet.
én nem azt mondom hogy ki kell baszni, vagy hogy általánosságban szar, ez a csapat amiben van egy jó munkás, és bejöttek a lépések számukra. mindenesetre nem deadfox húzza őket. btw, az awp nem véletlenül lett elvéve tőle. woxic teljesen más dimenzió. wp nélkül deadfox legalább tud supportot játszani, awp-vel elég nehéz volt, szenvedtek is. de lehet okoskodni, hogy magyar mentalitás leszólni, csak engem kurvára nem érdekel, mert ahogy mondtam, ha japán lenne is ez lenne a véleményem. az hogy valaki a lejátszott 200 körükből két 1v1 clutchra emlékszik csak nem az én bajom.
Véleményed szerint az elmúlt 2 hétben a Major események alatt DeadFox kilógott a HellRaisersből?
Én nézem a Majort folyamat az elmúlt 2 hétben és egyáltalán nem lóg ki szerintem.
Szerinted egy nem top csapat elbírna egy ennyire nulla embert és képes lenne bejutni a Majorre, majd a Top 16ba, majd a Top 8ba, miközben bondik (kivéve ma) meg Ange1 se egy frag gyáros? (Persze a Buchholz rendszer segített nekik, ez tagadhatatlan.)
Én nézem a Majort folyamat az elmúlt 2 hétben és egyáltalán nem lóg ki szerintem.
Szerinted egy nem top csapat elbírna egy ennyire nulla embert és képes lenne bejutni a Majorre, majd a Top 16ba, majd a Top 8ba, miközben bondik (kivéve ma) meg Ange1 se egy frag gyáros? (Persze a Buchholz rendszer segített nekik, ez tagadhatatlan.)
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
de kilóg. az a te véleményed ez meg az enyém. ha megengeded nekem is van. és leszarom hogy magyar vagy nem, marokkói lenne is ugyanez lenne a véleményem.wZoLee7 írta:egyáltalán nem lóg ki lefelé, tipikus magyar mentalitás, kb minden meccsük alatt ezt toljak chaten is mintha fizetnének érte, de már megszoktam h magyarok nem szurkolnak magyarnak inkább flamelikCsabi írta:kár hogy messze ő a leggyengébb játékos a HR-ből.
Nagyon sok clutch szituban villogott a meccsek végén, főleg az overtimeba torkolló meccseiken.Csabi írta:kár hogy messze ő a leggyengébb játékos a HR-ből.
Volt ott 4k, végén 1v1gyel, utso körben dupla entry, meccspontnál 3k és azzal lett vége a meccsnek, aztán ninja defuse majd egy embertelen rántás AWPvel fejre, utolsó kettő egymás utáni körben, az optic ellen és kb ezzel nyerték meg.
Elvették tőle a AWPt, de mikor pl trainen megkapta a 2. AWPt nagyon ment neki.
Áttették egy számára szar szerepkörbe, és nagyon jól csinálja ezt a support szerepkört a Majoron, lehet szidni, hogy szar alapból, de a Major alatt parádés.
Top16ba annyira nem villogott, csak a Cloud9 ellen, de azt amit kell hozta most is, fnatic ellen most 44-47be lett, ami support szerepkörben nagyon is jó.
De kvalin nagyon oda tette magát, amikor a legjobban kellett és nem remegett meg a keze.