Közben elintéztem. Megújítottam a díjcsomagot így kapok 2 új boxot. Ugyanaz az előfizu 100Ft-al drágább az új boxokkal.(IPTV M csomag volt amúgy)dzsi91 írta: Na hát megnéztem az én boxom az még a régi fajta és semmilyen alkalmazást nem tudok rá letölteni, ilyen default appok vannak rajta időjárás email meg euro arfolyam azt ennyi.2-3 éve lett bekötve ha felhívom őket, hogy hozzanak ki új fajtát kicserélik ingyé az összeset?
Bajnokok Ligája
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Bajnokok Ligája
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nézd meg milyen csomagban vagy, ha S-nél nagyobb akkor úgy nézem kb az összes szolgaltatónál el kéne tud érni az RTL+t a csomag részeként. Szóval akkor igen, ki kéne cseréljék ha régi a box.dzsi91 írta: Na hát megnéztem az én boxom az még a régi fajta és semmilyen alkalmazást nem tudok rá letölteni, ilyen default appok vannak rajta időjárás email meg euro arfolyam azt ennyi.2-3 éve lett bekötve ha felhívom őket, hogy hozzanak ki új fajtát kicserélik ingyé az összeset?
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- ikarus93
Akinek Direct Oneja van az fogja tudni nézni a BLt?
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Na hát megnéztem az én boxom az még a régi fajta és semmilyen alkalmazást nem tudok rá letölteni, ilyen default appok vannak rajta időjárás email meg euro arfolyam azt ennyi.2-3 éve lett bekötve ha felhívom őket, hogy hozzanak ki új fajtát kicserélik ingyé az összeset?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- dzsi91
Köszi akkor este megnézem.Pad'em írta:Tv szolgáltatódnál kell legyen RTL+. Nekem a vodafone ad a tévécsomagjához, így ott van alapból ha a menübe bemegyek az RTL+/tv2 play/hbo max stb. De Telekomnál is benne van a csomagokban, yettelnél is.dzsi91 írta: A legnagyobb gond, hogy a buzi rtl alkalmazás nincs samsung tv-re ipadről meg nem engedi tükrözni semmilyen tv-re a szaros applikációjukat. Szóval vagy végigvezetek egy hdmi kábelt pcről tv-re vagy nézhetem monitoron vagy ipaden a meccseket úgy, hogy van előfizetésem. hát a kurvaanyjukat.
- Galacticos
Telekomos boxra letoltheto az rtl+ app akkor is ha samsung tv. Annyi hogy nem a tv menujebol inditod hanem a box alkalmazasok kozul.
- Pad'em
Tv szolgáltatódnál kell legyen RTL+. Nekem a vodafone ad a tévécsomagjához, így ott van alapból ha a menübe bemegyek az RTL+/tv2 play/hbo max stb. De Telekomnál is benne van a csomagokban, yettelnél is.dzsi91 írta: A legnagyobb gond, hogy a buzi rtl alkalmazás nincs samsung tv-re ipadről meg nem engedi tükrözni semmilyen tv-re a szaros applikációjukat. Szóval vagy végigvezetek egy hdmi kábelt pcről tv-re vagy nézhetem monitoron vagy ipaden a meccseket úgy, hogy van előfizetésem. hát a kurvaanyjukat.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- dzsi91
A legnagyobb gond, hogy a buzi rtl alkalmazás nincs samsung tv-re ipadről meg nem engedi tükrözni semmilyen tv-re a szaros applikációjukat. Szóval vagy végigvezetek egy hdmi kábelt pcről tv-re vagy nézhetem monitoron vagy ipaden a meccseket úgy, hogy van előfizetésem. hát a kurvaanyjukat.
-
Jelenleg ez nem túl nagy gond. Tavasszal lesz probléma, amikor majd nem 8 meccs közül lehet választani, hanem 2. Én előfizettem, ne ezen múljon, hogy nem látom a BL meccset.bluebike írta: Így, hogy túl vagyunk a sorsoláson, és egyre inkább közeledik az első forduló, elkezdte piszkálni a gondolataimat a kérdés, hogy hogyan is fog kinézni idén a gyakorlatban a közvetítések felosztása. Semmi másra nem tudok hagyatkozni, mint az elérhető tv műsorokra, ez alapján csináltam egy kis gyűjtést.
Az új UEFA rendszerben a liga fázisban mindhárom tornának lesz egy-egy exkluzív fordulója, amikor csak ebben a sorozatban rendeznek fordulót a héten, három napra - kedd, szerda, csütörtök - szétosztva. A BL-ben ez a legelső forduló lesz (szept. 17.-18.-19.), ami tehát három játéknapon kerül megrendezésre, a többi forduló már a hagyományos kedd-szerda felosztásban zajlik majd.
A műsorújság (port.hu) szerint tehát az RTL Három egyetlen meccset ad majd (a tv-ben, és az összeset streamelve az RTL Pluszon ugye), hogy melyiket, azt egyelőre sehol nem találom, csak annyi infó van, hogy kedd esti 9 órásat.
Kedden a Sport1 a Juventus - PSV és a Real Madrid - Stuttgart,
a Sport2 a Young Boys - Aston Villa és a Bayern München - Dinamo Zagreb mérkőzéseket közvetíti. Az első játéknapon kerül még megrendezésre az AC Milan - Liverpool (jó eséllyel ezt adja majd az RTL3), és a Sporting - Lille csörte.
Szerdán a Sport1 a Bologna - Shaktar Donyeck és a PSG - Girona,
a Sport2 a Sparta Praha - Salzburg és a Bruges - Dortmund meccseket adja. Lejátszák még a Celtic - Slovan Bratislavat és a Manchester City - Intert.
Csütörtökön a Sport1-en élőben a Veszprém és a Szeged kézi BL meccseit lehet majd nézni a műsorsávban, ezek után felvételről lehet majd nézni a Crvena Zvezda - Benfica és a Feyenord - Leverkusen találkozókat,
a Sport2-n pedig élőben a Feyenord - Leverkusent és az Atlético Madrid - RB Lipcsét. Kimarad a közvetítések sorából az Atalanta - Arsenal, Brest - Sturm Graz és a Monaco - Barcelona.
Azt ugye tudjuk, hogy a RTL-nél vannak az úgy nevezett "A" közvetítési jogok, a SPORTtv-nél a "B" jogok. A fentiek alapján nekem az körvonalazódik, hogy az RTL választ először, de egyetlen meccset, amit aztán eldönthet, hogy leadja a tv-ben, vagy nem. Ezért közvetítik majd kedden Szoboszlai meccsét, és stoppolják szerdán a Man City Inter, csütörtökön a Monaco Barcát. A maradékból pedig az AMC (Sport1/2) válogathat, akik jellemzően leadják a két 18:45-ös meccset, és 2-2 21:00-sat, akárcsak tavaly, itt nincs érdemi változás. De akkor ezek szerint napi egy meccs "stoppolásával" akarja az RTL az előfizetés felé terelni az embereket? Azért elég nagy falatokat hagy így a konkurenciának, megérte ezért a rekord licitáció a közvetítési jogokért?
Amúgy én semmi más, csak egy laikus érdeklődő vagyok, nem ismerek üzleti szándékokat, indokokat, szabályokat, pusztán a neten fellelhető infók alapján merült fel bennem a kérdés. Alapvetően nem sajnálom tőlük, sőt örülök neki, hogy piaci alapokra helyeződik a portéka, és nem adópénzből adja le az M4. Persze az más kérdés, hogy így lesznek érdekes meccsek, amikről lemarad, aki nem hajlandó előfizetni. De ugye "valamit valamiért", ahogy a bölcs csángó vezér mondaná.
Így, hogy túl vagyunk a sorsoláson, és egyre inkább közeledik az első forduló, elkezdte piszkálni a gondolataimat a kérdés, hogy hogyan is fog kinézni idén a gyakorlatban a közvetítések felosztása. Semmi másra nem tudok hagyatkozni, mint az elérhető tv műsorokra, ez alapján csináltam egy kis gyűjtést.
Az új UEFA rendszerben a liga fázisban mindhárom tornának lesz egy-egy exkluzív fordulója, amikor csak ebben a sorozatban rendeznek fordulót a héten, három napra - kedd, szerda, csütörtök - szétosztva. A BL-ben ez a legelső forduló lesz (szept. 17.-18.-19.), ami tehát három játéknapon kerül megrendezésre, a többi forduló már a hagyományos kedd-szerda felosztásban zajlik majd.
A műsorújság (port.hu) szerint tehát az RTL Három egyetlen meccset ad majd (a tv-ben, és az összeset streamelve az RTL Pluszon ugye), hogy melyiket, azt egyelőre sehol nem találom, csak annyi infó van, hogy kedd esti 9 órásat.
a Sport2 a Young Boys - Aston Villa és a Bayern München - Dinamo Zagreb mérkőzéseket közvetíti. Az első játéknapon kerül még megrendezésre az AC Milan - Liverpool (jó eséllyel ezt adja majd az RTL3), és a Sporting - Lille csörte.
a Sport2 a Sparta Praha - Salzburg és a Bruges - Dortmund meccseket adja. Lejátszák még a Celtic - Slovan Bratislavat és a Manchester City - Intert.
Csütörtökön a Sport1-en élőben a Veszprém és a Szeged kézi BL meccseit lehet majd nézni a műsorsávban, ezek után felvételről lehet majd nézni a Crvena Zvezda - Benfica és a Feyenord - Leverkusen találkozókat,
a Sport2-n pedig élőben a Feyenord - Leverkusent és az Atlético Madrid - RB Lipcsét. Kimarad a közvetítések sorából az Atalanta - Arsenal, Brest - Sturm Graz és a Monaco - Barcelona.
Azt ugye tudjuk, hogy a RTL-nél vannak az úgy nevezett "A" közvetítési jogok, a SPORTtv-nél a "B" jogok. A fentiek alapján nekem az körvonalazódik, hogy az RTL választ először, de egyetlen meccset, amit aztán eldönthet, hogy leadja a tv-ben, vagy nem. Ezért közvetítik majd kedden Szoboszlai meccsét, és stoppolják szerdán a Man City Inter, csütörtökön a Monaco Barcát. A maradékból pedig az AMC (Sport1/2) válogathat, akik jellemzően leadják a két 18:45-ös meccset, és 2-2 21:00-sat, akárcsak tavaly, itt nincs érdemi változás. De akkor ezek szerint napi egy meccs "stoppolásával" akarja az RTL az előfizetés felé terelni az embereket? Azért elég nagy falatokat hagy így a konkurenciának, megérte ezért a rekord licitáció a közvetítési jogokért?
Amúgy én semmi más, csak egy laikus érdeklődő vagyok, nem ismerek üzleti szándékokat, indokokat, szabályokat, pusztán a neten fellelhető infók alapján merült fel bennem a kérdés. Alapvetően nem sajnálom tőlük, sőt örülök neki, hogy piaci alapokra helyeződik a portéka, és nem adópénzből adja le az M4. Persze az más kérdés, hogy így lesznek érdekes meccsek, amikről lemarad, aki nem hajlandó előfizetni. De ugye "valamit valamiért", ahogy a bölcs csángó vezér mondaná.
Az a baj hogy a meccs produktum romlik, de pont nem azért mert ‘hígul’ a mezőny, hanem mert atlétikailag mindenki javul: ma már mindenki tökéletes robot katona. Ezek nyilván hipotézisek, de én nem vagyok benne biztos hogy rosszabb meccsek lennének ha bevonnánk egy piciv gyengébb játékosokat is, sőt.Kerlon írta:Igy is higul a mezony, egyre gyengebb minoseg leszHalfkey írta: Szerintem az oldják meg olyan szempontból valid hogy nincs előírva sehol, hogy legyenek emberek akik minden meccsen játszanak. Baseball meccsből rohadt sok van, és
mivel megterhelő dobni, váltogatják többen a posztot. Ez csak egy megszokás a fociban hogy a sztárok mindig nyomni akarják.
Igy is higul a mezony, egyre gyengebb minoseg leszHalfkey írta: Szerintem az oldják meg olyan szempontból valid hogy nincs előírva sehol, hogy legyenek emberek akik minden meccsen játszanak. Baseball meccsből rohadt sok van, és
mivel megterhelő dobni, váltogatják többen a posztot. Ez csak egy megszokás a fociban hogy a sztárok mindig nyomni akarják.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Szerintem az oldják meg olyan szempontból valid hogy nincs előírva sehol, hogy legyenek emberek akik minden meccsen játszanak. Baseball meccsből rohadt sok van, és
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Carlo még forgat is. Igaz, így is van 6 játékos, aki mindig kezd.
De ha van 8, és ki tudja hány kerültünk lesz még, akkor azért ez a forgatás sem valósítható meg igazán.
Jelen állás szerint középpályan és belső védőknél egyszerűen nincs kit forgatni.
De ha van 8, és ki tudja hány kerültünk lesz még, akkor azért ez a forgatás sem valósítható meg igazán.
Jelen állás szerint középpályan és belső védőknél egyszerűen nincs kit forgatni.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Van kettő patent kezdőre való játékosunk, forgatni kéne a keretet, nem csapágyasra hajtani mindenkit.
Nagy neveket is le lehet kapni 60-70-ben, de akkor sem dől össze a világ, ha nem kezdenek éppen minden meccsen.
Ha meg nem használjuk ki a keretet, akkor nem kell csodálkozni..
Nagy neveket is le lehet kapni 60-70-ben, de akkor sem dől össze a világ, ha nem kezdenek éppen minden meccsen.
Ha meg nem használjuk ki a keretet, akkor nem kell csodálkozni..
- nzooli93
Baumstark Tibor azt mondja a Bl-el jövő extra terhelésre,hogy "oldják meg"
Behozták öt cserét, folyamatos innováció van edzésben, táplálkozásban, fejlődik minden,mindenre szakemberek vannak, osszak be a pihenoket, meg edzők oldják meg
Behozták öt cserét, folyamatos innováció van edzésben, táplálkozásban, fejlődik minden,mindenre szakemberek vannak, osszak be a pihenoket, meg edzők oldják meg
Szerintem ez a kritika nem túl koherens, legalábbis a következtetésnek nem sok köze van az állításhoz. Valóban senki nem ül le ezekre a meccsekre, de egy játéknapon ki ül le MINDEN meccsre? Hiszen nagy részük párhuzamosan megy… Nem ez alapján kell megítélni nézettség szempontból, hanem hogy van-e meccs az adott játéknapon amit leülnek megnézni?Pad'em írta: Úgy értem, hogy a nézők szempontjából. Young Boys - Aston Villa, Prága - Salzburg, Celtic - Bratislava, Bologna - Shakhtar, Belgrad - Benfica, Brest - Sturm Graz, Sporting - Lille. Ez csak az első meccsnapon. Ki ül le ezek elé? Ezzel a plusz 4 hellyel csak több senkit nem érdeklő meccs lett.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Nagyon ilyen szuperliga vibe-om lett a korábbi beszélgetéstől. Nem tudom, hogy az meg tudná-e oldani a problémákat, vagy csak másfajtákat hoz.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
bajnokságot engedtük eldzsi91 írta: Most nézem, hogy a csoport kör vagy miafaszomez utolsó 2 meccse január 22 és 29 az kemény lesz, hogy még a tavaszt sűrítették ezzel nem az őszt.Spanyol meg a szuperKupát lehetne is elengedni akkor az első meccsen.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K