Edző és vezetőség
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Re: Edző és vezetőség
Most akkor Carlo meddig hosszabbított?
Én +2 évre emlékszem, de lehet benéztem..
Legjobb az lenne, ha 1 évet maradna még az öreg, majd utána érkezne Xabi és hozná magával a Wirtz+Frimpong csomagot.
Én +2 évre emlékszem, de lehet benéztem..
Legjobb az lenne, ha 1 évet maradna még az öreg, majd utána érkezne Xabi és hozná magával a Wirtz+Frimpong csomagot.
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Spanyolok beindultak a Xabi hírektől.
@relevo: Xabi Alonso deciding to continue with Leverkusen is in line with Real Madrid's road map. He is the favorite to take over from Ancelotti. At the club they consider Xabi as the ideal profile for the Real Madrid that is beginning to be built. A coach capable of handling young, hungry players, and at the same time elevate the elegance of Real Madrid, as Ancelotti continues to do.
At Real Madrid, they are clear: Xabi Alonso is the favorite & most desired to replace Ancelotti when the time comes. Despite Zidane always appearing as an option.
@diarioas: Xabi Alonso's plan is to coach Real Madrid. That's why he rejected Liverpool and Bayern Munich.
@relevo: Xabi Alonso deciding to continue with Leverkusen is in line with Real Madrid's road map. He is the favorite to take over from Ancelotti. At the club they consider Xabi as the ideal profile for the Real Madrid that is beginning to be built. A coach capable of handling young, hungry players, and at the same time elevate the elegance of Real Madrid, as Ancelotti continues to do.
At Real Madrid, they are clear: Xabi Alonso is the favorite & most desired to replace Ancelotti when the time comes. Despite Zidane always appearing as an option.
@diarioas: Xabi Alonso's plan is to coach Real Madrid. That's why he rejected Liverpool and Bayern Munich.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Csalóka nagyon, mert mindenki is nagyon rossz.kiserik írta: Mennyivel is vezetjük a ligát?
Bellingham egyedül hozta kb az egész őszt, kb pont annyival is vezetünk amit összefocizott a 90+ percekben
Mennyivel is vezetjük a ligát?
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Meg lehetne azt oldani 2 KHval is, amúgy is mindig többet kell rúgni
Én nagyon vágyom már valami rendes rendszerre, ne mindig csak találomra oldja meg mindenki.
Bajnoki címekhez pont egy stabil alapjáték hiányzik.
Én nagyon vágyom már valami rendes rendszerre, ne mindig csak találomra oldja meg mindenki.
Bajnoki címekhez pont egy stabil alapjáték hiányzik.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
hat ez igy ebben a formaban xabival a padon kb verhetetlennek tunne papiron.———————-——Courtois——————————-
————-—Rudiger-Militao-Alaba——————-
-Frimpong-Valverde-Tchoua-Cama-Davies-
———————Musiala——-Beli—————————-
————-——————Mbappe——————————-
ero, sebesseg, dinamika, relative fiatal atlageletkor es rutinos vedok komboja.
mondjuk csoro valverde egy szem feher mezonyjatekoskent messzirol kiszurhato lenne.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
ferni írta: Ti mennyire látnátok abban elképzelést, hogy jönne Xabi és próbálnánk valami hasonlót összehozni itt is, mint amit most játszik?
Elől/Középen lenne egy masszív trió
Bappé
Jude-Musiala
KPn egy
Cama, Tchou, Fede
Itt Camavinga meg Valverde is ki tudná akár segíteni szélre ha kell, bezárni a szélsőhátvédek mögé ha felmennek stb.
Szélsőhátvédek meg megadnék az igazi szélességet a csapatnak, Davies-Frimpong duóval ez is működhetne, de én Miguelt is elhoznám.
Militao, Rüdiger, Courtois trió meg egyértelmű ha vissza tudnak jönni rendesen a sérülésekből.
Ez már eléggé football manager, de szerintetek ez működőképes lehetne vagy a KP nem tudna így működni?
Amit leirtal, az mar 12 jatekos, mivel Xabi 3-4-2-1 et jatszat.
———————-——Courtois——————————-
————-—Rudiger-Militao-Alaba——————-
-Frimpong-Valverde-Tchoua-Cama-Davies-
———————Musiala——-Beli—————————-
————-——————Mbappe——————————-
Ti mennyire látnátok abban elképzelést, hogy jönne Xabi és próbálnánk valami hasonlót összehozni itt is, mint amit most játszik?
Bappé
Jude-Musiala
KPn egy
Cama, Tchou, Fede
Itt Camavinga meg Valverde is ki tudná akár segíteni szélre ha kell, bezárni a szélsőhátvédek mögé ha felmennek stb.
Szélsőhátvédek meg megadnék az igazi szélességet a csapatnak, Davies-Frimpong duóval ez is működhetne, de én Miguelt is elhoznám.
Militao, Rüdiger, Courtois trió meg egyértelmű ha vissza tudnak jönni rendesen a sérülésekből.
Ez már eléggé football manager, de szerintetek ez működőképes lehetne vagy a KP nem tudna így működni?
Bappé
Jude-Musiala
KPn egy
Cama, Tchou, Fede
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Utolso alannyal en is csinaltam volna egy kepet.Realista24 írta: https://x.com/totalcristiano/status/176 ... 69410?s=20
Perez
Egyebkent pedig Boldog Szülinapot neki, es sok ert, egeszseget a folytatashoz. A legnagyobb elnök ever.
De ja, ki mas lenne barmilyen sportagat tekintve a legnagyobb elnok? Esetleg Red Auerbach hasonlithato hozza az NBAbol, de akkoriban csak 8 csapat jatszott a ligaban.
Hatalmas respect Pereznek es remelem meg 10 evig folytathatja elnokkent. Isten eltesse!
Boldog születésnapot a főnöknek!
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
https://x.com/totalcristiano/status/176 ... 69410?s=20
Perez
Egyebkent pedig Boldog Szülinapot neki, es sok ert, egeszseget a folytatashoz. A legnagyobb elnök ever.
Perez
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
rodrigo brahim cserével, és joselu előre darálóba való berakásával, beli visszábbvonásával a kp-ra azért stabilak, baszók voltunk.
igaz akkor binicius épp sérült volt...
nem tudom modric mennyit bír, de tegnap is rutinból hozta, teljesen lenyugodott a játék amikor beállt a lipcse gólja után. szóval lehet kezdetném, akár toni kárára is.
de valverde is futkosáson kívül megint nem csinál hónapok óta semmi extrát, azért ő kissé el lett felejtve mikor kritizálni kell vkit.
igaz akkor binicius épp sérült volt...
nem tudom modric mennyit bír, de tegnap is rutinból hozta, teljesen lenyugodott a játék amikor beállt a lipcse gólja után. szóval lehet kezdetném, akár toni kárára is.
de valverde is futkosáson kívül megint nem csinál hónapok óta semmi extrát, azért ő kissé el lett felejtve mikor kritizálni kell vkit.
thereisonly1ronaldo
Jó gyerekek azért már lassan ott tartanak jó páran itt az oldalon hogy mi leszünk a leggyengébb csapat a 8-ban meg hogy mi fasznak jutottunk tovább Ancelotti is egy balfasz nem ért hozzá.
Egy rosszabb meccs után a Bl-ben.
Nyugi van már srácok.
Egy rosszabb meccs után a Bl-ben.
Nyugi van már srácok.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
Milyen jó a Lipcse szurkolóknak, hogy ők örülhetnek a továbbjutásnak... Oh wait...
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Oda-vissza lefocizott minket egy Lipcse, ezt szerintem kár lenne az ólomlábakra fogni. Valverde egész szezonban parádés középen és kidobta a jobbosra, Brahim a legjobb támadónk, és, ahogy sejteni lehetett, teljesítményt figyelmen kívül hagyva Carlo nem számol vele, számtalanszor beszoptuk a csatár nélküli játékot, gondolom senkit nem ért váratlanul, hogy megint szenvedtünk, feldobtunk 5db középpályást, és nem sikerült megszervezni se a védekezést, se a támadást, se a labdatartás nem ment, Nacho bármennyire megbízható volt egész karrierje során, idén teljesen kífújt, de, ha egészséges tuti kezdő.
Ólomláb ide vagy oda, meg mentális fáradtság, meg a többi, Carlo megint teljesen mellé ment. És lehet mínuszolni ateszt (mert egy kretén), de ez a párharc tényleg eléggé hasonló volt, mint a 2 évvel ezelőtti menetelésünk. Csak most nem egy topcsapat ellen szenvedtünk, hanem egy Lipcse ellen.
Ólomláb ide vagy oda, meg mentális fáradtság, meg a többi, Carlo megint teljesen mellé ment. És lehet mínuszolni ateszt (mert egy kretén), de ez a párharc tényleg eléggé hasonló volt, mint a 2 évvel ezelőtti menetelésünk. Csak most nem egy topcsapat ellen szenvedtünk, hanem egy Lipcse ellen.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Carlo elmondta, hogy a "felreertes" abbol fakad, hogy Carlot spanyol allampolgarkent tekinti az Ügyeszseg, es ezert mas merteku adot kellett volna fizetnie. Carloek ezt maskeppen gondoljak, meg amugy is befizette mar a buntetest, szoval a borton miatt nem aggodik, inkabb amiatt, hogy a csapat jobban jatszon.MVPP írta:Vagy nem kellett volna ügyeskedni. De az elmúlt évek példáit látva semmi nem lesz belőle, kifizeti és minden megy tovább.Kercsó írta:
hoppa
ki akarják billenteni az öreg a ritmusból
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Majdnem igazat is adok, de fogalmad es fogalmunk sincs, hogy ki milyen allapotban van.ToniKroos írta:Lehet itt nevetni, de igazuk van. Egy Real Madrid hazai pályán egy Lipcse ellen ne beszari taktikával eredményt védve menjen már fel a pályára. Ez a mai taktika (bár az odavágón is kurva gyengék voltunk) egy vicc volt, mintha valami kiscsapat lennénk. Feladva a stílusunkat (már amennyire van…) játszuk ezt a semmit. Elől nem volt senki, cserébe hátul szarok vagyunk. Én nem örültem Carlo hosszabbításának és az ilyenekkel csak megerősít benne, hogy hiba volt. Itt ma úgy kellett volna kimenni, hogy a Lipcsének eszébe se jusson, hogy továbbjuthat. Hát nem sikerült és Carlo ebben a fő bűnös.p.csabi1 írta:
Jaj ne...
Nekem ugy tunt, hogy mindenki olomlabakon jar, Jude is arnyeka volt onmaganak, egyedul Lunint es Kroost tudom kiemelni.
Az egyetlen, amit fel tudok hozni, mint edzoi hiba, az Brahim mellozese, arra kivancsi lennek, hogy miert volt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, R9
Vhogy az lenne az igazi, ha lenne egy fix labdajaratos, kreativ es dominans taktikank, aztan gondolkozzon az ellenfel, h mit csinal ellene.Kercsó írta: az öreg altat. egyrészt forma időzítés. másrészt így nem lehet kiismerni a taktikánkat
Ezt mondjuk bl-ben ha boritanqnk es ramennenk az eredményre, azt meg el tudnam viselni (mint a Lipcse ellen).
Ami engem zavar, h egy Mallorcat nem tudunk vedekezesre kenyszeriteni meg 60 percig sem, (mmint h egy erezheto folenyunk lenne..) Tenyleg nem jo nezni a meccseinket.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
az öreg altat. egyrészt forma időzítés. másrészt így nem lehet kiismerni a taktikánkat
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor