VB - 2014

Archívum

Ki volt a világbajnokság legjobb játékosa?

A szavazás 2014. július 16., szerda 21:44-kor befejeződött.

James
20
17%
Messi
12
10%
Robben
52
44%
Neuer
2
2%
Kroos
11
9%
Hummels
0
0 szavazat
Di María
4
3%
Lahm
1
1%
Mascherano
15
13%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 117

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: VB - 2014

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. június 19., csütörtök 17:55

Szerintetek a spanyolok becsületből legyőzik az ausztrálokat? :hmmm:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. június 19., csütörtök 17:51

realistahuni írta:
Ezt kellene az agyába vésni az összes hirtelen jött antispanyol divatdrukkernek, mert egyszerűen kibaszottul szánalmas ami tegnap óta megy... :sly:
Sok az antispanyol ez tény. Facebookon még több, pfúúú, ami ott ment... :roll: Viszont, sokan ITT, nem a spanyolokon röhögtek, hanem VdB-n, aki bohócot csinált magából, és ezáltal a spanyol válogatottból is.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. június 19., csütörtök 17:46

Nagyon ajánlom kompany írását mindenkinek, nagyon korrekt módon meg lett fogalmazva az egész spanyol ügy.
http://kompany.blog.nepsport.hu/archive ... t_lattunk/
Az 1950-es brazil, az '54-es magyar vagy a '70-es évek holland válogatottjára a végső ajtó kinyitása előtti utolsó pillanatban fordították rá a kulcsot. Hozzájuk képest ez a spanyol csapat öt évig állt a nyitott ajtónál a küszöb másik oldalán és rugdosta le röhögve a helyükre lépni szándékozókat. A világ örök igazságainak megdöntésére azonban ők sem képesek, és ez így van rendjén.
Ezt kellene az agyába vésni az összes hirtelen jött antispanyol divatdrukkernek, mert egyszerűen kibaszottul szánalmas ami tegnap óta megy... :sly:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. június 19., csütörtök 17:37

Egyébként semlegesként nagyon jó vb eddig.

2csapat győzelmének tudnék nagyon örülni: Francia,Portugál de persze tisztában vagyok az esélyeikkel így nem nagyon vágna földhöz ha mégsem.

Utána jönnek a csapatok akiknek nem szorítok de azért jó érzéssel töltene el ha végül megynernék:Német,Holland,Olasz stb...

Aztán a full semleges Brazília,nincs bajom Velük régen nagy brazil fan voltam de ezek a mostaniak számomra tök semlegesek, nem utálom őket és nem is szeretem.

És végül van 2 csapat akiktől a hideg kirázna ha megnyernék:Spanyolok emiatt az ócska tiki-tala miatt (hálistennek repülnek is haza) és Argentína,nem utálom Messit de felborúlna a világegyetem ha ő vb-t nyerne, az elkövetkezendő ezer évre meglenne az univerzum focistája,szal ők ne.

Persze ha valami meglepetés csapat nyerné a végén annak is örülnék és hangosan kacagnék 1 hétig...szal bármi lesz,ha a végén nem Argentína nyer én boldog vb-t tudok majd magam mögött. :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

realfan91
Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane

HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. június 19., csütörtök 17:21

A kolumbiaiaknál most is erősebb a pad, mint a kezdő. :D Guarin, Martinez, Ramos, Bacca. Elképesztő névsor. :)

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. június 19., csütörtök 17:12

sentry írta:
numberone1 írta:Na a vegen kiderul, h mindenki tudta elore :lol:
+1

Kb kabaré az egész, ami megy tegnap óta. :lol:
Én is megjósoltam :D De tényleg ezzel szerintem a spanyoldrukkereken kívül(sőt még ők is) mindenki tisztában volt,hogy itt megeszik ezt a tiki-takát,láttuk az elmúlt 2 szezont,ahogy kapott a tiki-taka egy normális ellenfelet jött is a cumi.

Én egy éve nyáron elkezdtem hajtogatni,hogy Messinek nem a Barca az utolsó Európai topcsapata,akkor 1-2 évet saccoltam neki még a barcában...akkor kinevettetek lesajnáltatok (:D )... elvan mentve a hsz szal majd eljön még az én időm is :D de mivel madridista vagyok így Mostmár annak szurkolok hogy King Leo még 100 évig uralkodjon,mert az nekünk csak jó. :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2014. június 19., csütörtök 16:53

numberone1 írta:Na a vegen kiderul, h mindenki tudta elore :lol:
+1

Kb kabaré az egész, ami megy tegnap óta. :lol:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 19., csütörtök 16:52

RealRaúl77 írta:Értettem én a kérdést. Te nem érted a szempontjaimat.
Ertem en a szempontjaidat, csak nem tudom elfogadni oket. :mrgreen:

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. június 19., csütörtök 16:44

h3x0r írta: Mar bocs, de akkor te nem ertetted a kerdest :Đ
Ket kerdes volt:
- Kinek szurkolsz?
- Ki nyeri?
En a portugaloknak szurkolok, az elsonel be is jeloltem oket, a masodiknal viszont eszembe se jutott, hogy oket jeloljem be. (vegul az olaszokra ment a szavazat)
Értettem én a kérdést. Te nem érted a szempontjaimat.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. június 19., csütörtök 15:46

Remy írta:
h3x0r írta:
Persze most mindenki nagyon okos, de kivancsi vagyok hogy a hollandok elleni meccs elott hanyan mondtak volna azt hogy a spanyolok nem jutnak tovabb.
Ha objektíven nézem a VB-t, akkor én a 16 között vártam azt, hogy kiesnek, hát megleptek :D Viszont győztesnek még mindig a németeket várom, ha nem a szívemre hallgatok.
Igazából két olyan csapattól kaptak ki, akikkel a 16 között meccseltek volna normális esetben, szóval engem annyira nem lepett meg. Amúgy semmi kilátás nem volt a játékukban.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 19., csütörtök 15:36

RealRaúl77 írta:
h3x0r írta:Mint ahogy itt is 180-bol 39-en azt jeloltek be, hogy a spanyolok nyernek a vegen, tehat 5-bol 1 ember.
Én meg az olaszokra nyomtam, mégsem hiszem azt, hogy ők olyan nagy esélyesek lehetnek. Mivel nekik drukkolok, nyilván ebben reménykedem, emiatt nem nyomtam másra.
Mar bocs, de akkor te nem ertetted a kerdest :Đ
Ket kerdes volt:
- Kinek szurkolsz?
- Ki nyeri?
En a portugaloknak szurkolok, az elsonel be is jeloltem oket, a masodiknal viszont eszembe se jutott, hogy oket jeloljem be. (vegul az olaszokra ment a szavazat)

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. június 19., csütörtök 15:26

h3x0r írta:Mint ahogy itt is 180-bol 39-en azt jeloltek be, hogy a spanyolok nyernek a vegen, tehat 5-bol 1 ember.
Én meg az olaszokra nyomtam, mégsem hiszem azt, hogy ők olyan nagy esélyesek lehetnek. Mivel nekik drukkolok, nyilván ebben reménykedem, emiatt nem nyomtam másra.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. június 19., csütörtök 15:25

GT37 írta:VdB ment volna Alexisékkel: KATT
:lol: :lol:

megszokta már, hogy a győztes buszra kell felszállni. :lol:
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. június 19., csütörtök 15:23

Ami engem illet, én mindenkinél előbb kezdtem el mondani, hogy mi lesz, és tökéletesen igazam is lett, én jövendöltem a legpontosabban, a többiek csak jöttek utánam, mint a birkák. :kivagyhe:

VdB ment volna Alexisékkel: KATT :lol:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. június 19., csütörtök 15:18

h3x0r írta:
Persze most mindenki nagyon okos, de kivancsi vagyok hogy a hollandok elleni meccs elott hanyan mondtak volna azt hogy a spanyolok nem jutnak tovabb.
Ha objektíven nézem a VB-t, akkor én a 16 között vártam azt, hogy kiesnek, hát megleptek :D Viszont győztesnek még mindig a németeket várom, ha nem a szívemre hallgatok.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 19., csütörtök 15:09

Pipita írta: Az egyértelmű volt, hogy vége lesz annak a korszaknak is, mint minden másik korszaknak is. Mondjuk ezt te is leírtad...
Egyébként mióta RMCF mondja a tiki taka végét, azóta még lepottyant egy VB meg egy EB, én ezt nem könyvelném el olyan hű de nagy jóssikernek.
Megjósolni nem azt volt nagy dolog, hogy vége lesz, hanem azt, hogy mikor. Na ez sok embernek nem sikerült szerintem. Del Bosquénak biztosan nem, sajnos.
A nagy nehezen megnyert 2010-es VB utan is mindenki azt hangoztatta, hogy a spanyoloknak annyi, RIP tiki - taka, jon az EB, a nemetek legazoljak oket, stb. Megha nem is olyan konnyen, de azert csak behuztak a spanyolok.

A Messieken felnott barcas gyerekeken kivul mindenki tudta, hogy elobb vagy utobb vege van az o rendszeruknek is, a kerdes csak az volt hogy mikor. Del Bosque ugy gondolta, hogy meg egy VB-t ki tud csikarni ebbol a generaciobol, de ugy nez ki nem jott ossze. Mint ahogy itt is 180-bol 39-en azt jeloltek be, hogy a spanyolok nyernek a vegen, tehat 5-bol 1 ember. (pedig a forumozok nagy resze az atlag "megnezek neha par meccset" szurkolokhoz kepest jobban kepbe vannak a temaval kapcsolatban)

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. június 19., csütörtök 15:05

Na a vegen kiderul, h mindenki tudta elore :lol:
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. június 19., csütörtök 15:03

rengeteg a megmondóember. :mrgreen:
elhiszem, hogy itt mindenki látja előre a jövőt, de ne jöjjön már minden második ember, hogy ő megmondta. elég egy is. én is írtam már dolgokat, amik az idő múlásával beigazolódtak, de nem jövök minden ilyen után, hogy "hádeénmegmondtam".

Remy ez csak és kizárólag ellened irányult!! nem, természetesen nem. :mrgreen:

most már csak azon kell összevesznetek, hogy melyikőtök mondta előbb, és jobban. :lol:
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 19., csütörtök 15:01

Hehe: de én nem kibic módjára nyomtam ezt hanem mert az a kitűnő állomány el lett víve egy rossz irányba. a sok jó játékos még egy ideig megoldotta...de egyre esett össze a légvár. azért mondtam mert kivehető volt. nem csak találgatok.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. június 19., csütörtök 14:59

Remy írta:
Pipita írta:
Megjósolni nem azt volt nagy dolog, hogy vége lesz, hanem azt, hogy mikor. Na ez sok embernek nem sikerült szerintem. Del Bosquénak biztosan nem, sajnos.
A 2012-13-as szezonban kezdtem el mondogatni, hogy gáz van a barcánál, és már nem olyanok, mint előtte. Nekem estek páran, hogy hát a barca.... ahha... ott már mentek lefelé, és láthatóan mentek lefelé.
2012 tavaszán már voltak gondok,nem véletlen hogy a Chelsea ellen kiestünk, még ha pechesen akkor is. Nagyjából onnan mennek relatíve rosszul a dolgok.
Persze előtte is akadt gondunk a betömörülő ellenféllel, de 2012 tavaszától már nem csak ez volt a probléma.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Vissza: