Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. szeptember 7., hétfő 16:17

Nem ezt írta Sunsky, de sebaj. RMCF meg tényleg nem gyűlölködik, soha :lol: :lol: meg hehe sem olyan :lol:
Hátha az AM -ra gondolsz.... :lol: :lol: :lol: akkor jogos,de egyébként nem kulázok senkit sem a csapatból,akikre meg negativ kritikát gyakorolok,mint pl carlo,khedira vagy iker az elmúlt években,azt tisztelettel teszem,többször is kiemelve az érdemeit,és korábbi erényeit......

Egyébként én is visszavettem az aktivitásból,mert tényleg elment a fórum egy kicsit olyan irányba ami nekem túl sok,de nyilván az én véleményem csak egy és nem is annyira mérték.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 7., hétfő 16:16

Boky írta: igen, a másik pedig, hogy a 128% az 228% :)
45 a 128%-a a 35-nek, így akarja kifejezni az AS, ha jól nézem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2015. szeptember 7., hétfő 16:15

Realista24 írta:Az 128% lesz, 35 millió volt, 45 millióval emelkedett.
In just one year the Colombian has seen his market value multiply by 128% according
igen, a másik pedig, hogy a 128% az 228% :)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 7., hétfő 16:14

Az 128% lesz, 35 millió volt, 45 millióval emelkedett.
In just one year the Colombian has seen his market value multiply by 128% according
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2015. szeptember 7., hétfő 16:05

James Rodriguez piaci értéke egy év alatt 28 százalékkal nőtt. A kolumbiai középpályás ára a német “Transfermarkt” szerint tavaly óta 45 millió euróval emelkedett, így idén már 80 millió euróra tehető.
Csupán egy esztendő leforgása alatt a kolumbiai játékos piaci értéke 128 százalékos lett a német “Transfermarkt” szerint, ami a játékosok értékére és statisztikájára specializálódott weboldal.
a számok mintha nem igazán stimmelnének.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 7., hétfő 15:56

Elég zavaros az a tiszta víz.
Te provokálsz, te kezdesz a személyeskedést, majd visszakapsz az arcodba egy személyeskedést, és arra menne a warn? Oké. De akkor magadnak is adj egy warnt. Zöldként neked kellene példát mutatnod, nem hergelni, provokálni a fórumozókat, mégis megteszed. Utána reagáltál még egyet, amire először írni akartam valamit, aztán rájöttem, hogy nem akarok ismét lealacsonyodni arra a szintre. Erre megtoldottad még egy hsz-szel, miután nem válaszoltam.
Még mindig nem érted, sebaj. Majd egyszer meg fogod talán.
tt a példa erre. Nem én írtam, de más is látja ugyanazt, amit én. Tubatibi +1 is jelzi, hogy nem egyedül vagyok a véleményemmel.
Mi a példa? Max annyi, hogy Sunsky egy idióta, aki még arra is rosszul emlékszik, hogy miért és hányszor lett kirakva. De végeredményben, tényleg van hasonlóság köztetek, ezt jól látod.
Főleg annak fényében, hogy mik meg lettek engedve Khedira, Bale, DM, Higuáin becsmérlésére, de Benzemáról, Iscoról, Pogbáról már nem lehet úgy írni, mert jönnek a modik.
Nagy szavak, tények nélkül. Mint mindig ebben a témában. Úgy írjátok ezt, mintha ki-be járnátok a magánzárkába, aztán ha jobban megnézzük a legtöbbje Barcás volt, meg igazi primitív madridista.
Sosem állt szándékomban provokálni, sosem akartam, hogy miattam vitázzanak emberek.
Ezt ügyesen titkoltad eddig.
Én annyit írtam vissza, hogy nem Perez az, hanem Carlo. Ugyanazt a szót használva. Én kaptam 1 hónapot, csabi semmit.
Ahogy látod Csabi már írni sem mer hónapok óta, durván megfenyítettük.
Nem lehet mást látni, mint gyűlölködést. Utálom ezt a mélyről gyökeredző gyűlölködést, ami itt 1-2 labdarúgó felé árad. Volt itt 1-2 kutyaütő játékos, de egyikük sem kapott annyi egyoldalú savazást, amit Khedira és manapság Bale kap.
Vagy amit Carlo tőled.

A másik véglet is jelen van, az pedig a kultstátusz 1-2 játékosnál. Kurva érdekes, hogy amiket leírnak manapság CR-ről, hogy már lefelé halad a csúcsról, jövőre el kéne adni, már sosem lesz a régi, én már egy ideje ezt látom, le is írtam. Sokáig provokátornak voltam tartva, a CR-fanok kifordultak a hitükből, és orrvérzésig vitatkoztak velem. Realista is adta alájuk a lovat. Aztán hirtelen idén megváltozott a szél fújása, mert Realista is elkezdte finoman CR-t ekézni. Most már nem gáz, hogy a fél éve provokációnak tartott dolgokat hirtelen más leírja? Fél éve még provokáció volt, most már nem az?
Mondjuk te azt írtad, hogy CR egy közepes játékos sok góllal, ellenben nézd meg azt, amit én írtam, és amiért elkezdtem fikázni. Apró különbség van a kettő között. Sebaj.
Karakter ahhoz kell, hogy valaki fel merje vállalni a véleményét akkor is, ha tudja, a többség nem fog vele egyetérteni, és ki áll akkor is az igazáért, amikor senki sem támogatja ebben. Én ezt megteszem. Sosem bújtam a tömeg szoknyája alá, sosem szajkóztam azt, amit a tömeg, csak azért, hogy népszerűbb legyek. Valószínűleg többen kedvelnének itt a fórumon, ha KAKoznék, meg CR-t isteníteném minden egyes kiesőjelölt csapatnak vágott tripla után, de nem teszem. Mert egy fórumra ilyen is kell. Aki nem a sablont nyomja.
Hónapokig ekézted Carlót, meg hogy a MU a foci csúcsa, a BM agyonver minket és így tovább, és így tovább. Aztán lealáztuk a BM-et, leszopattuk az Atmát te meg eltűntél hetekre. De te sosem bújkálsz.
A KAK-ra meg nem vagy méltó.

Sunsky leírta, hogy sok értelmes fórumozó már nem fórumozik itt ilyen-olyan okok miatt. Nagyon kevésre csökkent a száma azoknak, akiknek érdemes elolvasni a hsz-t. RMFC, CSOki, Vanillia Sky, Sonic, Madridronnie, hehe (amikor nem mérhetetlenül elfogult témában ír), nekik érdemes elolvasni a hsz-eit (van még 1-2, akik idetartoznak, de most hirtelen ennyi ugrott be, ha valakit kihagytam, sajnálom.), mert a gyűlölködésen és a sablonon kívül van valami más is bennük. Egy új gondolat, egy más látásmód.
Nem ezt írta Sunsky, de sebaj. RMCF meg tényleg nem gyűlölködik, soha :lol: :lol: meg hehe sem olyan :lol:
Úgy gondolom, hogy egy fórum minőségét az is meghatározza, hogy milyen karakterek a fórum irányítói, hogyan formálják a közösséget, hogyan segítik elő a kulturált eszmecserét, partnerek-e egyáltalán ebben. Nem akarok senkit megbántani, nem akarok senki ellen uszítani, nem akarok provokálni, de úgy gondolom, hogy ebben, és példamutatásban nem mindig végeznek megfelelő munkát.
Így van, az is meghatározza, hogy milyen a vezetőség. És jól látod, leírtam már, vagytok páran akik kiérdemeltétek a jelenlegi helyzeteteket az állandó mártírkodással, mint ez a "jajj jönnek a moderátorok" szöveg. Aztán meg lehet nézni, hogy ki miért és hányszor volt pihenőn. Változtatni egyikőtök sem akar vagy egyszerűen nem tud, csak panaszkodik, de tenni, azt már nem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. szeptember 7., hétfő 15:30

Öntsünk tiszta vizet a pohárba:
Matt a burkoltan hergeljük a fórumot nagymestere, aztán ha arcba kapja, akkor sír.
Sosem volt célom a fórum hergelése. Viszont van egy véleményem a dolgokról, ami sokszor nem egyezik az átlag véleményével, vagy sokan sértőnek találják, mert éppen a kiskedvencüket találja meg az írásom. Ha valaki ezt hergelésnek veszi, sajnálom, nem szándékos.
Ujra leirom. En feltetlezest irtam, o konkrétan állította. Ilyenert amugy mehetne a warn, de meg jo fej is voltam.
Te provokálsz, te kezdesz a személyeskedést, majd visszakapsz az arcodba egy személyeskedést, és arra menne a warn? Oké. De akkor magadnak is adj egy warnt. Zöldként neked kellene példát mutatnod, nem hergelni, provokálni a fórumozókat, mégis megteszed. Utána reagáltál még egyet, amire először írni akartam valamit, aztán rájöttem, hogy nem akarok ismét lealacsonyodni arra a szintre. Erre megtoldottad még egy hsz-szel, miután nem válaszoltam.
nem tudom mi bajod.. Szeretem az oldalt, de a te személyed tönkreteszi, tudom h nem fogok hiányozni, felőlem jöhet a végleges.. Mindenesetre az elgondolkodtató h hányan miattad nem fórumoznak itt és hányan kerülnek ki azmiatt amiért én is most... Neked mindent szabad, engem eddig is tök ártalmatlan dolgokért küldtél pihenőre.. Legalábbis ahhoz képest amiket te megengedsz magadnak... Kicsit irritáló a lenéző, fölényeskedő stílusod...
ű

Itt a példa erre. Nem én írtam, de más is látja ugyanazt, amit én. Tubatibi +1 is jelzi, hogy nem egyedül vagyok a véleményemmel.

Még egy dolog. A legutóbbi 1 hónapos kitiltásom oka az volt, hogy "csabi" kommentálta Carlo elküldését, és Perezre írt egy jelzőt. Nem emlékszem mi volt az, de sértő, becsmérlő volt, határesete annak, amit egy fórumon meg lehet engedni. Én annyit írtam vissza, hogy nem Perez az, hanem Carlo. Ugyanazt a szót használva. Én kaptam 1 hónapot, csabi semmit. Nincs azzal gond, ha moderáljuk az embereket, csak ne essen már bele a móderátorstáb abba a hibába, hogy kettős mérce van.

A trógerság, amit meg írtam... Nos ha ezt valaki személyes sértésnek veszi, mert a kedvencéről ezt írtam, hát nehéz ezt kommentálnom. Főleg annak fényében, hogy mik meg lettek engedve Khedira, Bale, DM, Higuáin becsmérlésére, de Benzemáról, Iscoról, Pogbáról már nem lehet úgy írni, mert jönnek a modik. Kicsit kellene a kevésbé népszerűbb játékosokról írt véleményeket is moderálni, mert én szégyellem magam mások helyett, amit Baleről, Khediráról azaz a kedvenc csapatuk játékosáról egyesek írnak. Nem véletlenül védtem meg őket nem egy alkalommal.

Nem lehet mást látni, mint gyűlölködést. Utálom ezt a mélyről gyökeredző gyűlölködést, ami itt 1-2 labdarúgó felé árad. Volt itt 1-2 kutyaütő játékos, de egyikük sem kapott annyi egyoldalú savazást, amit Khedira és manapság Bale kap.

A másik véglet is jelen van, az pedig a kultstátusz 1-2 játékosnál. Kurva érdekes, hogy amiket leírnak manapság CR-ről, hogy már lefelé halad a csúcsról, jövőre el kéne adni, már sosem lesz a régi, én már egy ideje ezt látom, le is írtam. Sokáig provokátornak voltam tartva, a CR-fanok kifordultak a hitükből, és orrvérzésig vitatkoztak velem. Realista is adta alájuk a lovat. Aztán hirtelen idén megváltozott a szél fújása, mert Realista is elkezdte finoman CR-t ekézni. Most már nem gáz, hogy a fél éve provokációnak tartott dolgokat hirtelen más leírja? Fél éve még provokáció volt, most már nem az?

A válasz az, hogy akkor sem volt az. Akkor sem provokáltam. Ez volt a véleményem.
De egyszer ernem meg hogy sírás helyett tökös(ék) vagy(tok) es nem másban keresitek a menekülő útvonalat. De ahhoz kene egy kis karakter.
Karakter ahhoz kell, hogy valaki fel merje vállalni a véleményét akkor is, ha tudja, a többség nem fog vele egyetérteni, és ki áll akkor is az igazáért, amikor senki sem támogatja ebben. Én ezt megteszem. Sosem bújtam a tömeg szoknyája alá, sosem szajkóztam azt, amit a tömeg, csak azért, hogy népszerűbb legyek. Valószínűleg többen kedvelnének itt a fórumon, ha KAKoznék, meg CR-t isteníteném minden egyes kiesőjelölt csapatnak vágott tripla után, de nem teszem. Mert egy fórumra ilyen is kell. Aki nem a sablont nyomja.

Sunsky leírta, hogy sok értelmes fórumozó már nem fórumozik itt ilyen-olyan okok miatt. Nagyon kevésre csökkent a száma azoknak, akiknek érdemes elolvasni a hsz-t. RMFC, CSOki, Vanillia Sky, Sonic, Madridronnie, hehe (amikor nem mérhetetlenül elfogult témában ír), nekik érdemes elolvasni a hsz-eit (van még 1-2, akik idetartoznak, de most hirtelen ennyi ugrott be, ha valakit kihagytam, sajnálom.), mert a gyűlölködésen és a sablonon kívül van valami más is bennük. Egy új gondolat, egy más látásmód. Régen 'distán sokkal többen voltak. Mielőtt még nekem estek, én nem tartom magam a fent említett fórumozók kategóriájába. Az írásaim sokszor sekélyesek, és hiányzik az írásaimból az, amit angol szakkifejezéssel "fancy"-nek neveznek. De próbálok kicsit hozzátenni a fórumhoz, kicsit színesíteni. Akkor szoktam általában írni, amikor van olyan mondanivalóm, ami mástól nem jött elő, vagy kicsit árnyalni akarom a képet. Amikor nyerünk 5-0-ra, nincs értelme még egy dicsőítő hsz-t írni. Ha nincs mondanivalóm, nem írok. Nyilván akkor lesz új mondanivalóm, ha észreveszek egy hibát, vagy egy változást, vagy kiszúrok egy újonnan fennálló mintát. Sokszor ez provokációnak és negatívnak tűnik. Sajnálom. De megint csak azt tudom írni, hogy nem fogok minden 5-0 után ódákat zengeni a csapatról a szimpátia elnyerése érdekében. Másfelől meg nekem magasan van mérce. Engem a csapat nyűgözzön le tavasszal is. Az a kunszt, nem az őszi félkomoly 5-0-k.

Úgy gondolom, hogy egy fórum minőségét az is meghatározza, hogy milyen karakterek a fórum irányítói, hogyan formálják a közösséget, hogyan segítik elő a kulturált eszmecserét, partnerek-e egyáltalán ebben. Nem akarok senkit megbántani, nem akarok senki ellen uszítani, nem akarok provokálni, de úgy gondolom, hogy ebben, és példamutatásban nem mindig végeznek megfelelő munkát.

Bocsánat, hogy hosszú lett, és bocsánat ha valakit a neve említésének elmaradása (vagy éppen használata) miatt megsértettem. Sosem állt szándékomban provokálni, sosem akartam, hogy miattam vitázzanak emberek.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. szeptember 7., hétfő 15:14

Pipita írta:Szerintem tartsunk kiszavazósót, ha már így maunikázunk. :lol:
R24!!! Lehetek én a műsorvezető??? :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. szeptember 7., hétfő 15:10

k!ll3rcsöcs írta:
Vagy a mai naptól minden egyes nap szavazzunk ki valakit. :mrgreen:
Akkor sziasztok. :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

k!ll3rcsöcs
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, CR, Zlatan
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2015. szeptember 7., hétfő 15:09

Vagy a mai naptól minden egyes nap szavazzunk ki valakit. :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 7., hétfő 14:59

Arra emlékszem, azért kapta, mert épp engem küldött el a jóédes anyámba. :lol: :lol:
Lehet. És akkor csodálkozik, meg osztja az észt, de legalább nem pluszegyezik, mint a másik :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. szeptember 7., hétfő 14:56

Realista24 írta:
Sunsky írta:Az az igazság Realista h te egy fasz vagy aki a való életben kissebségi komplexussal küzd vagy nem tudom mi bajod..
Különösebb bajom nincs, csak nem szeretem a kétszínű embereket.
Neked mindent szabad, engem eddig is tök ártalmatlan dolgokért küldtél pihenőre..
Egyszer kaptál 1 hónapot, de biztos én vagyok a fasz és nem te a gyökér :lol:
>>>>
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015.05.03. 14:28
Sunsky
Ok: nagy az arcod, tudnám mire.
Időtartam: 1 hónap
Legalábbis ahhoz képest amiket te megengedsz magadnak... Kicsit irritáló a lenéző, fölényeskedő stílusod...
Amit megkövetelnek az olyan felhasználók, mint te, pont olyat.
Arra emlékszem, azért kapta, mert épp engem küldött el a jóédes anyámba. :lol: :lol:
Akkor írjunk már ki szavazást, hogy szeretnénk-e dühöngőt! :lol:
Szerintem tartsunk kiszavazósót, ha már így maunikázunk. :lol:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. szeptember 7., hétfő 14:47

El Maestro írta: Vannak tippjeim kik lehetnek azok, de nem szeretném megidézni egyikőjüket sem. :lol:
Egyértelműen a lázadók támaszpontján vannak,

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az eurobarca facebook csoportjában, és épp arról szavaznak, melyikünk nője lehet a legkövérebb :lol:
Nem illik.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. szeptember 7., hétfő 14:45

Realista24 írta:
A lényeg, hogy ennyi erővel mindenkit figyelmeztetni lehetne, aki pl nem képes egy játékos nevét helyesen leírni, vagy gúnynevekkel aggatja tele, meg aztán fikázni is szokás elég sok mindenkit.
Elhiheted, hogy volt egy ilyen időszak, aztán aki megértette megértette, egy bizonyos réteg, a sötétebb fajta meg ugyanúgy csinálja.
Például azt is leírtam, hogy a dagadt pincérezés nem lesz menő a fórumon, de majd páran biztos csodálkozni fognak, ha jutalmazzuk őket.
A molett pincér belefér?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

El Maestro
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls

HozzászólásSzerző: El Maestro » 2015. szeptember 7., hétfő 14:44

ziro4vr írta:
El Maestro írta:Engem is érdekelne az a veretes névsor. Hátha köszönetet kéne nyilvánítani R24-nek. :lol: :lol:
Egyébként danomics nekem is hiányzik, ezt az egy pontot meg kell adnom. :lol: :lol:

Na de kik a többiek? :hmmm: Adják ki a lázadók a fekete listát.

Vannak tippjeim kik lehetnek azok, de nem szeretném megidézni egyikőjüket sem. :lol:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 7., hétfő 14:42

P. Krisz írta:
Na de kik a többiek? :hmmm:
Réj is ott lehet közöttük . :shifty:
Ő jönne, csak általában lebukik. Szeret minket :sziv: :sziv:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. szeptember 7., hétfő 14:41

Na de kik a többiek? :hmmm:
Réj is ott lehet közöttük . :shifty:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. szeptember 7., hétfő 14:38

El Maestro írta:Engem is érdekelne az a veretes névsor. Hátha köszönetet kéne nyilvánítani R24-nek. :lol: :lol:
Egyébként danomics nekem is hiányzik, ezt az egy pontot meg kell adnom. :lol: :lol:

Na de kik a többiek? :hmmm: Adják ki a lázadók a fekete listát.
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 7., hétfő 14:37

Nem kell, az vagyok, én tudom magamról, ellenben jó néhány arccal, akik azt hiszik, hogy illatosat szarnak :lol:

Ja, és akiben ennyi a feszkó, mint Sunskyban, annak a régi tanácsomat javaslom. Menj haza és verd ki.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. szeptember 7., hétfő 14:36

Az az igazság Realista h te egy fasz vagy
Ez a "fasz" biztositja tobbek kozt,hogy te is kinyilvánithatod a vèlemènyed kedvenc csapatod legnagyobb magyar rajongoi oldalán.Ingyen ès bèrmentve.
Ezt most èn kèrem ki magamnak az o nevèben is.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Vissza: