Jo de gagora szuksegunk volt, argentinkent megtudta messit sokszor allitani.CS0ki írta: Az semmi, én konkrétan emlékszem, hogy gago miatt szállt le a vonatról. Hogy nem is kell ide fabregas, az argentin srác megoldja! és ez nem vicc, tényleg így volt. Az már más kérdés, hogy én mi a tökömért emlékszem ilyenekre.
Real Madrid vs. Barcelona
- Galacticos
Re: Real Madrid vs. Barcelona
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Gaginho kolyokkent egyazegybe redondo volt, mentek a felpasszok, gyors kombinativ jatekok, nem a balfasz xavi fele oldalpassz ajulasig.
Aztan nem lepte meg a szintet, de csak azert, mert argentin
Hogy miert emlekszel ilyesmire, ott magadban kell rendberakni a dolgokat, kivanok hozza erot es kitartast
Aztan nem lepte meg a szintet, de csak azert, mert argentin
Hogy miert emlekszel ilyesmire, ott magadban kell rendberakni a dolgokat, kivanok hozza erot es kitartast
thereisonly1ronaldo
Az semmi, én konkrétan emlékszem, hogy gago miatt szállt le a vonatról. Hogy nem is kell ide fabregas, az argentin srác megoldja! és ez nem vicc, tényleg így volt. Az már más kérdés, hogy én mi a tökömért emlékszem ilyenekre.Galacticos írta:Tenyleg basszus 2008-09 kornyeken a fabregas vonaton is elol ultel.hehetheoriginal írta: En birtam, mikor egyik legnagyobb tehetsegkent forditott hatat a barcanak es lepett le 16 evesen inkabb az arsenalba, reyesszel csipaztam oket.
Nem lett volna rossz, ha perez elhozza hozzank.
- hehetheoriginal
Én emlékszem károgásra is hogy miért CRt vettük, miért nem Cescet, nem 100% hogy hehito mester volt, de tippre igen
- Galacticos
Tenyleg basszus 2008-09 kornyeken a fabregas vonaton is elol ultel.hehetheoriginal írta: En birtam, mikor egyik legnagyobb tehetsegkent forditott hatat a barcanak es lepett le 16 evesen inkabb az arsenalba, reyesszel csipaztam oket.
Nyilvan eb-vb-eb kombo meg el-bl minden esett neki, de amikor berobbant es fiatalon iszonyu erett jatekot mutatott meg az akkor stadion miatti penzhianyos arsenalba volt brutal huzoember akkor en sokkal tobbet lattam bele. Neki nagyon nem az iniesta xavi paros moge kellett volna menni padozni, pedig a szamai ott is jok voltak de stabil kezdo soha nem volt. Kar eete valahol, szerintem azert abba a karrierbe is tobb volt.
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Az öreg varane mekkora volt az a jelenet. Fuh..poronty írta: Chelsea-be se volt teljesen használhatatlan. Mondjuk a legemlékezetesebb jelenet tőle az marad, mikor Varane 10 méter hátrányból megfutotta.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Chelsea-be se volt teljesen használhatatlan. Mondjuk a legemlékezetesebb jelenet tőle az marad, mikor Varane 10 méter hátrányból megfutotta.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Arsenalban elég fasza volt, de utána a beleerőszakolt fals9 pozijával nekem halványabb lett a radaron.
Nem illik.
- hehetheoriginal
En birtam, mikor egyik legnagyobb tehetsegkent forditott hatat a barcanak es lepett le 16 evesen inkabb az arsenalba, reyesszel csipaztam oket.
thereisonly1ronaldo
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Azért ezt pont túléljük te vén pöcs.hehetheoriginal írta: Oregszunk bazmeg, csecs fabregas visszavonult
Nem illik.
- hehetheoriginal
Azert Ronaldinho is lejatszott par meccset az Akademianhehetheoriginal írta:Allitolag a rabok csaladjai sorba viszik be a gyerekeket latogatasi idoben, hogy irja ala a mezeket, kap ertuk vmi penzt, amit a "börtönshopban" elkölthet cigire meg csokiradzsi91 írta:
Mindeközben a börtönválogatottban jobbhátvéd danialves
Mondjuk nekunk is van mit kitenni a vitrinbe, öreg robinho is huvoson csücsül
- hehetheoriginal
Allitolag a rabok csaladjai sorba viszik be a gyerekeket latogatasi idoben, hogy irja ala a mezeket, kap ertuk vmi penzt, amit a "börtönshopban" elkölthet cigire meg csokiradzsi91 írta:Mindeközben a börtönválogatottban jobbhátvéd danialvesrikko írta:
Így van. Pont ezért nem ült Benzema egy percet sem a sitten, ahogy Cr sem
Mondjuk nekunk is van mit kitenni a vitrinbe, öreg robinho is huvoson csücsül
thereisonly1ronaldo
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mindeközben a börtönválogatottban jobbhátvéd danialvesrikko írta:Így van. Pont ezért nem ült Benzema egy percet sem a sitten, ahogy Cr semhehetheoriginal írta: Mindenre van magyarazat
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- hehetheoriginal
Karim, te vagy az?Realista24 írta:Azért nem ültem mert amit kaptak büntetést, nem kell leülni.rikko írta:
Így van. Pont ezért nem ült Benzema egy percet sem a sitten, ahogy Cr sem
De ezt tudhatnád, mert a fel Barca is így volt.
Eleg a penz?
Ne kuldjek?
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Azért nem ültem mert amit kaptak büntetést, nem kell leülni.rikko írta:Így van. Pont ezért nem ült Benzema egy percet sem a sitten, ahogy Cr semhehetheoriginal írta: Mindenre van magyarazat
De ezt tudhatnád, mert a fel Barca is így volt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Miert kellett volna ulniuk? Kaptak bortonbuntetest csak kimagyaraztak magukat?rikko írta:Így van. Pont ezért nem ült Benzema egy percet sem a sitten, ahogy Cr semhehetheoriginal írta: Mindenre van magyarazat
- hehetheoriginal
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Vagy Messi apja?rikko írta:Így van. Pont ezért nem ült Benzema egy percet sem a sitten, ahogy Cr semhehetheoriginal írta: Mindenre van magyarazat
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid