Zene
- ___Samy___
Re: Zene
2Pac - Better Days (feat.Skylar Grey)
Tupac Shakur - True Story (2013) Remix
utóbbinak az alapja talán ismerős lehet
Tupac Shakur - True Story (2013) Remix
utóbbinak az alapja talán ismerős lehet
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
ezt már megint elszúrtad azzal, hogy feat bustát toltál
meg azzal, hogy hallgattál utána egy top5öst amíg mondjuk az AK top10 se, de egy sub bass norba halott pénz stb szintet simán elérnek...
Hardwell feat. Chris Jones - Young Again (Official Music Video)
meg azzal, hogy hallgattál utána egy top5öst amíg mondjuk az AK top10 se, de egy sub bass norba halott pénz stb szintet simán elérnek...
Hardwell feat. Chris Jones - Young Again (Official Music Video)
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Steve Antal - Ez vagyok (Bootleg Verzió - Official)
Ezután direkt meghallgattam egy Busta AK számot. Hát pár osztály különbség van köztük. Pedig én is már több, mint 8 éve magyar rapet hallgatok és szeretem pár gyengébb előadót is, de az RTM-et nem veszi be a gyomrom.
Ezután direkt meghallgattam egy Busta AK számot. Hát pár osztály különbség van köztük. Pedig én is már több, mint 8 éve magyar rapet hallgatok és szeretem pár gyengébb előadót is, de az RTM-et nem veszi be a gyomrom.
- Seraf
ebből tolom is az összeset immár bő 10éve és ettől függetlenül mind után teljesen nyugodt szívvel tolom be akármelyik AK26 albumotcsabi* írta:na jó.. ezek elérik az elégségest de jó szívvel.. olyan 1,70.. na jó nem érik el ezt se.. nem tudom mi tetszik ezekben akárkinek is.. komolyanSeraf írta:én a helyedben azér betolnék egy utolsó ütemet vagy egy soha sem érsz el-t mielött egy lapon említesz egy egész csapatot bustával...
inkább nyomass egy kis scarcityt, akph-t, nks-t, mikeet, siskát, barbárokat, dsp-t, garaget.. és még sorolhatnám, annyi kiváló magyar mc van, nem kell rtm-et hallgatni kivéve ha mazo vagy
BLR - A Napok Rabja km. GZOO (Official Music Video)
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
azt a kva...ez nagyon nagy
nagyon nagy szar...
és csak dicséretet lehet olvasni alatta. Szánalmas ízlése van a mai magyar hip-hop szeretőknek, tisztelet a kivételnek
mondjuk nemtudom, lehet nálam magas a mérce, aki 90%ban külföldit hallgat, a minőséget, és itthoniból is Sub Bass-en meg mondjuk Anonimon nőttem fel
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
Jézus, ez a "Csináljuk a cirkuszt"... Komolyan valaki képes a medvére azt a rímet írni, hogy kecskére. Hát, ha ezt a "zenét" valaki még egyszer meghallgattatja velem, én fellógatom magam az első fára. Tömény borzalom az egész. Legalább jártak volna irodalom órára, 1-2 rím talán rájuk ragadt volna.
Nagyjából itt jobbak ezek az asszonáncok, mint amit Bustáék művelnek
Nagyjából itt jobbak ezek az asszonáncok, mint amit Bustáék művelnek
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
na jó.. ezek elérik az elégségest de jó szívvel.. olyan 1,70.. na jó nem érik el ezt se.. nem tudom mi tetszik ezekben akárkinek is.. komolyanSeraf írta:én a helyedben azér betolnék egy utolsó ütemet vagy egy soha sem érsz el-t mielött egy lapon említesz egy egész csapatot bustával...
inkább nyomass egy kis scarcityt, akph-t, nks-t, mikeet, siskát, barbárokat, dsp-t, garaget.. és még sorolhatnám, annyi kiváló magyar mc van, nem kell rtm-et hallgatni kivéve ha mazo vagy
- pheco
Hát a legszörnyűbb az egészben, hogy még Bustanál is rosszabb az AK Legalábbis a vékony gyerek, az valami tragédia szerintem, nagyon gyenge rímek, rossz flow. Kötél remixhez is volt szerencsém, abban is borzalmas. Bsw, Essemm, Fura Csé nagyon lerappeli a 3 RTM-est. Nem hiszem el egyébként, hogy ezt nem hallják az RTM fanok. Mondjuk nem érdekelnek túlságosan, csak sajnálom, hogy a Garage meg a Bsw így összehaverkodtak velük.Seraf írta:én a helyedben azér betolnék egy utolsó ütemet vagy egy soha sem érsz el-t mielött egy lapon említesz egy egész csapatot bustával...
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Nekem igazán nincs bajom a magyar rappel, csak egy átlagos fideszes polgármester vagy vállalkozó nagyobb gengszter, mint a rapperek 99 százaléka Aztán kölcsönöznek egy bömbit, felveszik a Supra pólót és gengszterek.
Amúgymeg. Lóry B, Dope, Ganxsta, Szasza. Koppintás és gecirégen is volt, de ezt még nem röhögtem ki alapbóé
Amúgymeg. Lóry B, Dope, Ganxsta, Szasza. Koppintás és gecirégen is volt, de ezt még nem röhögtem ki alapbóé
- Seraf
én a helyedben azér betolnék egy utolsó ütemet vagy egy soha sem érsz el-t mielött egy lapon említesz egy egész csapatot bustával...
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
most komolyan.. az rtm-ből mikor hoz bárki is legalább egy elégséges szintet?Seraf írta:RTM ALL STARZ 3 - Csináljuk A Cirkuszt | OFFICIAL MUSIC VIDEO |
hmm, érdekes... szerintem ebbe pont busta hozza még a legjobbat, bár az AK meg redOne se hozta a szokásos szintet szóval nem volt nehéz
- Seraf
RTM ALL STARZ 3 - Csináljuk A Cirkuszt | OFFICIAL MUSIC VIDEO |
hmm, érdekes... szerintem ebbe pont busta hozza még a legjobbat, bár az AK meg redOne se hozta a szokásos szintet szóval nem volt nehéz
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
- pheco
Erre most elővettem Hatalmas album lesz, úgy érzem a Dogmánál jobb lesz, de talán a 1st szintjét is eléri majd. Imádom ezeket az alapokat.___Samy___ írta:Istenem, mekkora költő ez a fasziSeraf írta:Steve Antal - Saját Magam Arca (Official)
továbbra is a legnagyobb magyar mc
- Seraf
elég kemény lett az új Logic album, bár a régiek egy fokkal jobban bejöttek, de mindig öröm ha megemlíti egy MC Budapestet egy rím erejéig, szóval lájk
Silla feat. Flo Mega - Echo // prod. Manuel Mayer (16BARS.TV PREMIERE)
Silla feat. Flo Mega - Echo // prod. Manuel Mayer (16BARS.TV PREMIERE)
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Receptor & Maximova - Bayu Bayu
Gyönyörű drum&bass, egészen egyedi hangulatú.
Gyönyörű drum&bass, egészen egyedi hangulatú.