VB - 2014

Archívum

Ki volt a világbajnokság legjobb játékosa?

A szavazás 2014. július 16., szerda 21:44-kor befejeződött.

James
20
17%
Messi
12
10%
Robben
52
44%
Neuer
2
2%
Kroos
11
9%
Hummels
0
0 szavazat
Di María
4
3%
Lahm
1
1%
Mascherano
15
13%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 117

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: VB - 2014

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. június 19., csütörtök 14:50

Pipita írta:
Megjósolni nem azt volt nagy dolog, hogy vége lesz, hanem azt, hogy mikor. Na ez sok embernek nem sikerült szerintem. Del Bosquénak biztosan nem, sajnos.
A 2012-13-as szezonban kezdtem el mondogatni, hogy gáz van a barcánál, és már nem olyanok, mint előtte. Nekem estek páran, hogy hát a barca.... ahha... ott már mentek lefelé, és láthatóan mentek lefelé.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. június 19., csütörtök 14:38

aki ezt nem látta évek óta, az barlangban élt vagy úgy ragaszkodott az utópiába, mint a barca messibe
Az egyértelmű volt, hogy vége lesz annak a korszaknak is, mint minden másik korszaknak is. Mondjuk ezt te is leírtad...
Egyébként mióta RMCF mondja a tiki taka végét, azóta még lepottyant egy VB meg egy EB, én ezt nem könyvelném el olyan hű de nagy jóssikernek.
Megjósolni nem azt volt nagy dolog, hogy vége lesz, hanem azt, hogy mikor. Na ez sok embernek nem sikerült szerintem. Del Bosquénak biztosan nem, sajnos.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 19., csütörtök 14:07

Anthony írta:http://sportgeza.hu/futball/2014/vb/cik ... anyolokat/
Na bumm, meg vagyok lepődve. Ez itt egy kivételesen értelmes cikk. Minden le van írva. Nuff said.
utólag de sok mindenki okos már :lol: :lol: :lol:

RMCF már évek óta monnya, hogy gebasz lesz. (jó persze semmi sem tart örökké, tehát így nem tévedhetett nagyot :lol: )
a 2010-es vébé minden idők legszarabbja volt, a spanyolok a csupa 1:0-kal tettek róla bőven.
aztán tavaly a konfödkupa döntőben meg is mutatták a barátaim, hogy ennek annyi, miközben a barcát egyre több csapat és egyre többször verte bucira.
aki ezt nem látta évek óta, az barlangban élt vagy úgy ragaszkodott az utópiába, mint a barca messibe
Kép
Kép
Kép

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. június 19., csütörtök 13:45

http://sportgeza.hu/futball/2014/vb/cik ... anyolokat/
Na bumm, meg vagyok lepődve. Ez itt egy kivételesen értelmes cikk. Minden le van írva. Nuff said.

'Az
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo.

HozzászólásSzerző: 'Az » 2014. június 19., csütörtök 13:10

Robben :lol:

parádésak ezek a videók :)

"Winners focus on winning, losers focus on winners. - Conor McGregor

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. június 19., csütörtök 13:08

Így néznének ki a válogatottak bevándorlók nélkül
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

DenielGunner
Kedvenc játékosaid: Walcott, Ramsey, Cazorla, Mertasacker,
Kedvenc csapatod: Arsenal
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: DenielGunner » 2014. június 19., csütörtök 12:55

Persze hogy a gyenge kozeppalya volt a gond (xavi, xabi, busi, silva), de nem hinnem hogy Mata vagy Cazorla barmivel is nagyobb elorelepest jelentett volna. Mondjuk a par kulcsember lecsereleset mar 2 evvel ezelott az EB gyozelem utan meg kellett volna huzni, vagy legalabbis ki kellett volna probalni masokat is.
Én úgy vettem észre hogy tegnap mikor beállt Cazorla akkor kicsit fellendült a spanyolok játéka. Egyébként én nyilván nem is a játéktudás miatt írtam a fenti játékosokat hanem azért mert ők még biztosan éhesek a sikerre és ez látszott is az arcokon mikor beálltak. Nem mondom hogy VBt nyert volna Spanyolország ha a padon ülő, bizonyítani vágyó játékosok játszanak de ebből a csoportból továbbmennek az holt biztos. Szerintem.
"If you do not believe you can do it then you have no chance at all." - Arséne Wenger

Acewill
Kedvenc játékosaid: zidane, benz, luka

HozzászólásSzerző: Acewill » 2014. június 19., csütörtök 12:54

h3x0r írta:
RealRaúl77 írta:Egyébként a franciáknál is ezt a tüzet hiányoltam, ami lehet csak azért nem volt meg, mert Honduras az ellenfél. Ez majd kiderül, hosszútávon.
En is ezt erzem, a franciak elfocizgatnak, esetenkent szepen is, de hianyzik toluk egy igazi vezer, aki megy, csinalja, hajtja a tobbieket. Talan a kovetkezo EB-n majd Pogba.
Remélem nem lesz igazatok és a franciák jók lehetnek egy elődöntőre/döntőre, én mind a két forgatókönyvet el tudom képzelni, hogy lélektelenül, flegmáskodva kiesnek, vagy szervezett, okos focival, egyéni villanásokkal (Pogba, Benzema, Griezmann, Varane) a végsőkig menetelnek. Hát remélem az utóbbi válik realitássa, mindenesetre holnap a svájciakat jó lenne megverni, és bebiztosítani a továbbjutást!!

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. június 19., csütörtök 12:51

A spanyoloknál minden baj volt, amit csak el lehet képzelni:
- motiváció: 0
- keret összeállítás: voltak jobb opciók is
- edző: 0
- kapus: gyenge
- védelem: gyenge
- középpálya: gyenge, még a passzolgatás sem ment
- támadók: ultragyenge

Van 15 középpályásuk a spanyoloknak, akik a fülükön is megpörgetik a labdát, de a kapura egyikük sem veszélyes. Ki lőtte volna a gólokat? Costa? Torres? :lol:
Nálam Villa kezdett volna, meg Fabregas is, kapuba Lopez, középpálya se volt jó. Semmi nem volt jó..

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 19., csütörtök 12:47

RealRaúl77 írta:Spanyoloknál egy bajt láttam.
Mentek, csinálták, hajtottak is, de... szív nélkül. Nem volt bennük tűz, nem volt bennük semmi. Szarunk az egészbe benyomást keltettek. Hiányzott az átütő erő emiatt, nem értek oda, illetve nagyon ritkán értek oda a kapu elé. Lelketlen bagázs lett az egész.
Ezt ok is pontosan lattak.

Xabi Alonso: “Nem volt meg bennünk a kellő ambíció és éhség, nem győztük meg magunkat róla, hogy akarjuk ezt a trófeát. A sikerek és a boldogság a múlté, elfogyott és nem tudtuk fenntartani. Lelkileg nem álltunk készen, és mindent egybevéve, jelenleg nem vagyunk a legjobb formánkban, és olyan csapatok ellen játszottunk, akik a legjobbjukat nyújtottak, mi pedig megyünk haza. A korszakok vereséggel zárulnak, ez pedig egy fájó zárás volt”. Forrás: Madridom.hu
RealRaúl77 írta:Egyébként a franciáknál is ezt a tüzet hiányoltam, ami lehet csak azért nem volt meg, mert Honduras az ellenfél. Ez majd kiderül, hosszútávon.
En is ezt erzem, a franciak elfocizgatnak, esetenkent szepen is, de hianyzik toluk egy igazi vezer, aki megy, csinalja, hajtja a tobbieket. Talan a kovetkezo EB-n majd Pogba.
DenielGunner írta:Szerintem ha a szokásos felállás helyett Mata,Cazorla,Fabregas stb játszott volna nem esnek ki.
Persze hogy a gyenge kozeppalya volt a gond (xavi, xabi, busi, silva), de nem hinnem hogy Mata vagy Cazorla barmivel is nagyobb elorelepest jelentett volna. Mondjuk a par kulcsember lecsereleset mar 2 evvel ezelott az EB gyozelem utan meg kellett volna huzni, vagy legalabbis ki kellett volna probalni masokat is.
dzsi91 írta:Jó de a Portugáloknál most kb csak CR van, az se megoldás, Argentínát majd most meglátjuk, VB-t vagy tökéletes csapattal, vagy egy világklasszissal és egy jó csapattal mögötte...Mind1 szerintem a spanyoloktól nagyon hiányzik már egy "aranylabdás" forma, ahhoz képest ,hogy milyen erőt képviselnek a világ futballjában.
A 2008-as gyozelmuk egyertelmu csapatmunka volt, nem 1-2 emberen mulott a dolog, hanem mindenki hozzatette a magaet. 2010-ben vegig Villa vitte oket a goljaival, mint ahogy 2012-ben Iniesta teremtette meg a kulonbseget.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. június 19., csütörtök 12:31

DenielGunner írta:
dzsi91 írta:A spanyolokkal mindig is az volt a baj,hogy nem képesek kinevelni egy úgymond Zseni-t, egy extraklasszis-t aki a képes a világ legjobbja lenni, tele voltak mindig nagyon jó játékosokkal Mint Raúl,Iniesta stb, de egy megkérdőjelezhetetlenül világ legjobbja játékost sosem tudtak előrántani, aki képes egyedül vinni őket...Itt olyanokra gondolok mint Zidane,R9,CR stb... Ezért a spanyolok csak akkor nyerhetnek nagy tornákat ,ha a csapatuk tökéletes összhangban van,nekik csakis csapatjátékkal van esélyük, ezért kellett 2010ig várjanak az első vb-címre, mert addigra állt nekik össze egy igazi csapat.
Míg a többi nemzet gyakran ránt elő valami extraklasszist(Pl.: Brazilok), addig az ő játékosaik mindig nagyon jók, de mégsem az a kategória amiről beszélek.
Ott van az Argentínoknál meg a Portugáloknál a 2 megkérőjelezhetetlen világ legjobbja és mégse mennek vele semmire 10év alatt se.
Jó de a Portugáloknál most kb csak CR van, az se megoldás, Argentínát majd most meglátjuk, VB-t vagy tökéletes csapattal, vagy egy világklasszissal és egy jó csapattal mögötte...Mind1 szerintem a spanyoloktól nagyon hiányzik már egy "aranylabdás" forma, ahhoz képest ,hogy milyen erőt képviselnek a világ futballjában.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

DenielGunner
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: DenielGunner » 2014. június 19., csütörtök 12:27

dzsi91 írta:A spanyolokkal mindig is az volt a baj,hogy nem képesek kinevelni egy úgymond Zseni-t, egy extraklasszis-t aki a képes a világ legjobbja lenni, tele voltak mindig nagyon jó játékosokkal Mint Raúl,Iniesta stb, de egy megkérdőjelezhetetlenül világ legjobbja játékost sosem tudtak előrántani, aki képes egyedül vinni őket...Itt olyanokra gondolok mint Zidane,R9,CR stb... Ezért a spanyolok csak akkor nyerhetnek nagy tornákat ,ha a csapatuk tökéletes összhangban van,nekik csakis csapatjátékkal van esélyük, ezért kellett 2010ig várjanak az első vb-címre, mert addigra állt nekik össze egy igazi csapat.
Míg a többi nemzet gyakran ránt elő valami extraklasszist(Pl.: Brazilok), addig az ő játékosaik mindig nagyon jók, de mégsem az a kategória amiről beszélek.
Ott van az Argentínoknál meg a Portugáloknál a 2 megkérőjelezhetetlen világ legjobbja és mégse mennek vele semmire 10év alatt se.
"If you do not believe you can do it then you have no chance at all." - Arséne Wenger

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. június 19., csütörtök 12:20

A spanyolokkal mindig is az volt a baj,hogy nem képesek kinevelni egy úgymond Zseni-t, egy extraklasszis-t aki a képes a világ legjobbja lenni, tele voltak mindig nagyon jó játékosokkal Mint Raúl,Iniesta stb, de egy megkérdőjelezhetetlenül világ legjobbja játékost sosem tudtak előrántani, aki képes egyedül vinni őket...Itt olyanokra gondolok mint Zidane,R9,CR stb... Ezért a spanyolok csak akkor nyerhetnek nagy tornákat ,ha a csapatuk tökéletes összhangban van,nekik csakis csapatjátékkal van esélyük, ezért kellett 2010ig várjanak az első vb-címre, mert addigra állt nekik össze egy igazi csapat.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

DenielGunner
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: DenielGunner » 2014. június 19., csütörtök 12:16

RealRaúl77 írta:Spanyoloknál egy bajt láttam.
Mentek, csinálták, hajtottak is, de... szív nélkül. Nem volt bennük tűz, nem volt bennük semmi. Szarunk az egészbe benyomást keltettek. Hiányzott az átütő erő emiatt, nem értek oda, illetve nagyon ritkán értek oda a kapu elé. Lelketlen bagázs lett az egész. Nagy változás kell. Fiatalítás, újraépítés, minden átgondolás.

Egyébként a franciáknál is ezt a tüzet hiányoltam, ami lehet csak azért nem volt meg, mert Honduras az ellenfél. Ez majd kiderül, hosszútávon.
Szerintem ha a szokásos felállás helyett Mata,Cazorla,Fabregas stb játszott volna nem esnek ki.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. június 19., csütörtök 12:13

Spanyoloknál egy bajt láttam.
Mentek, csinálták, hajtottak is, de... szív nélkül. Nem volt bennük tűz, nem volt bennük semmi. Szarunk az egészbe benyomást keltettek. Hiányzott az átütő erő emiatt, nem értek oda, illetve nagyon ritkán értek oda a kapu elé. Lelketlen bagázs lett az egész. Nagy változás kell. Fiatalítás, újraépítés, minden átgondolás.

Egyébként a franciáknál is ezt a tüzet hiányoltam, ami lehet csak azért nem volt meg, mert Honduras az ellenfél. Ez majd kiderül, hosszútávon.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

DenielGunner
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: DenielGunner » 2014. június 19., csütörtök 12:06

Barca drukkerek... :D:D
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 6307_n.jpg

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. június 19., csütörtök 11:28

hehe írta: Itt kire/kikre gondolsz elsősorban?
nem ismerem mindet név szerint, a touloni u20 tornát simán nyerték az európa legjobbjai franciák ellen. egyrészt ott nagyon durván nyomta szinte az egész csapat, másrészt a kommentátor is mondta, hogy jó lesz figyelni az elkövetkező években, mert több brazil korosztályos csapat is tele van minőségi arcokkal.
Lucas Piazon meg Marquinhos játékát láttam, csiszolatlan gyémánt mind a két játékos.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. június 19., csütörtök 11:21

Végett érte egy korszak! ami valahol természetes is! egyszer mindennek vége lesz! nulla motiváltság és éhség a Spanyol csapaton nagyon érződött , plusz fásultság ,Portugália is hamarosan követi őket .. Brazilia továbbjut de nem jók , vagyis nem elég jók, legalább van 3 erősebb csapat , ők is ki fognak zúgni .. Csille is jobb jelenleg csapatként mint Brazilia , egységesebbek , Horvátok nagyon meggyőzőek , sokáig menetelhetnek .. Németek a nagy favoritok! Hollandia is jó, de szerintem hiányzik belőlük az a pici plusz ami kellene egy vb győzelemhez .

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 19., csütörtök 11:20

ikarus93 írta:
hehe írta: céronaldo-típusú fizikálisan tökéletes, mégis technikás játékosokkal -,
Itt kire/kikre gondolsz elsősorban?
nem ismerem mindet név szerint, a touloni u20 tornát simán nyerték az európa legjobbjai franciák ellen. egyrészt ott nagyon durván nyomta szinte az egész csapat, másrészt a kommentátor is mondta, hogy jó lesz figyelni az elkövetkező években, mert több brazil korosztályos csapat is tele van minőségi arcokkal.

franciák igen, ha a varane-pogba vonulathoz csatlakozik még pár arc, illetve az angoloknál a wilshere, ox, sztöridzs ( :mrgreen: ) típusú arcok jönnek fel a gerrard-lampard-milner típusú old-school örökvesztes favágó balfaszok helyett.
Kép
Kép
Kép

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. június 19., csütörtök 11:11

hehe írta:...
Héé, a franciákról ne feledkezz meg. :D Szerintem bőven ott lehetne majd a tűz közelében a 2016-os EB-n, és a 2018-as VB-n. Jó az utánpótlás, kimennek az Evra típusú nagyképű játékosok, aztán jönnek a fiatalok. Meglátjuk, szerintem jók lehetnek.

Most még nem. (persze ettől függetlenül VB-t nyernek :mrgreen: )

+ még az angolokat sem írnám le, az EB-n jók lehetnek. :hmmm:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Vissza: