Sosem volt célom a fórum hergelése. Viszont van egy véleményem a dolgokról, ami sokszor nem egyezik az átlag véleményével, vagy sokan sértőnek találják, mert éppen a kiskedvencüket találja meg az írásom. Ha valaki ezt hergelésnek veszi, sajnálom, nem szándékos.
Szerintem nem a mondanivalóddal van a probléma, hanem a mikéntjével.
Ha te valamit leírsz, vagy úgy vélsz, akkor az szerinted úgy is van, még csak véletlenül sem állhat fent a lehetőség, hogy tévedsz, vagy csupán hülyeséget beszélsz.
Sokáig provokátornak voltam tartva, a CR-fanok kifordultak a hitükből, és orrvérzésig vitatkoztak velem. Realista is adta alájuk a lovat. Aztán hirtelen idén megváltozott a szél fújása, mert Realista is elkezdte finoman CR-t ekézni. Most már nem gáz, hogy a fél éve provokációnak tartott dolgokat hirtelen más leírja? Fél éve még provokáció volt, most már nem az?
Többek között ebből is az jön le. És szerintem itt nem fél éves távlatról kellene beszélni, mert te már jóval azelőtt is adtad neki az ívet, mikor még abszolút nem szolgált rá. Mindig csak a kritikát, meg a negatív dolgokat próbáltad vele kapcsolatban megkeresni. Egyszer nem olvastam azt, hogy valamiben elismered.
De egyébként ne csodálkozz rajta, hogy provokátorként vagy beállítva, hisz te magad mondtad, hogy csak akkor írsz ide, ha valamiben hibát találsz. Ha minden klappol a színed sem látni.
Összességében jó dolgokat szoktál írni, de a körítéssel nagy gondok vannak.