palesz77 írta: ...
Jól rémlik, hogy Rivaldot is ő penderítette ki a Barcából?
Nekem csak az rémlik, hogy őt penderítették ki pár hónap alatt
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. szeptember 2., szerda 18:33
palesz77 írta: ...
Jól rémlik, hogy Rivaldot is ő penderítette ki a Barcából?
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. szeptember 2., szerda 18:28
Te is agyfaszt kapsz már Baletől nem? Úgy rémlik, hogy ki szoktál rá fakadni.. Na, ez egész biztos, hogy Péreznek köszönhető. Azért az ilyen húzásait szerintem egy legyintéssel nem lehet elintézni, mert ezekkel nem a klubnak tesz jót.. (Mondjuk nekem tetszik ez a hozzáállása. :Đ )sentry írta:...
Mondjuk ezekkel a húzásokkal szerintem egyre inkább azt éri el, hogy nem is fognak tudni még ennyire se komoly játékosokat igazolni a jövőben. Nem csak azért, mert fejőstehenek, hanem mert esze ágába se lesz senkinek odamenni, ha hívja más is. Arra meg kíváncsi vagyok, hogy meddig marad ott a holland..ericco írta:és normális játékost már így sem tudnak igazolni, ráadásul mindenki fejőstehénnek nézi őket.
Jól rémlik, hogy Rivaldot is ő penderítette ki a Barcából?Van Gaal pont az az edző, akit nem érdekel az egész és szemrebbenés nélkül jegelheti DDG-t.
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. szeptember 2., szerda 18:22
Ha decemberben ott fognak vitézkedni valahol az EL helyek környékén, hidd el nekem, hogy DDG visszakerül a kapuba még akkor is, ha konrkétan rászarik az orra alá nyomott szerződésre. Az MU nagyon teper, hogy újra a Reallal és a Barcaval említsék egy lapon, nem engedhetik meg maguknak, hogy ismét presztizst veszítsenek egy kihagyott BL-lel. PL-re amúgy sem lesz esélyük még egy jó darabig, és normális játékost már így sem tudnak igazolni, ráadásul mindenki fejőstehénnek nézi őket.Van Gaal pont az az edző, akit nem érdekel az egész és szemrebbenés nélkül jegelheti DDG-t.
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. szeptember 2., szerda 18:13
Ilyenkor bezzeg a sok károgó kussol. Persze ez alap és elvárható egy normális embertől. Nem kell ezért érdemrendet adni neki, de sokan alaptalanul fikázzák, nem is egyszer.José Ángel Sánchez és Pérez meglátogatták Navast Valdebebasban és elnézést kértek tőle az utolsó napi események miatt.
HozzászólásSzerző: Thiago11 » 2015. szeptember 2., szerda 17:11
R.M.C.F írta:De ezt nem értem....miért lenne ez biztos? A MU boldog hogy maradt.....mivel a legjobbjuk....örülnek,felugrottak,kérik a pádövivizőn bábilánt.........fizetik a nettó 6 millás bérét,majd örömükben 6 hónapig nem játszatják? Ugyan....ez egy kurva nagy blöff.....egy nagy baszakodás,egy nagy lufi....de akkor De Gea félévet biztosan nem játszhat
Romero bakizott a hétvégén....majd lehet megint fog.....a közönség nem fogja hagyni hogy ez a hófehér boltizsír fejű holland jegelje azt akinek sokat köszönhettek.
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. szeptember 2., szerda 16:41
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. szeptember 2., szerda 16:34
Akkor szerencsére lesz mit enni a gyerekeknek. :ĐRealista24 írta:Mendes nyári akciói:
Martial €50m + €30m variables
Di María €63m
Otamendi €45m
J. Martínez €35m
Turan €34m
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 2., szerda 14:57
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. szeptember 2., szerda 14:17
Most ez kicsit ugy jon le,mintha De Gea ilyen lenne...amire meg nem emlèkszem.Navas nem egy média szereplő típus, nem vesz részt nyilatkozatháborúban, nem mutogat senkire.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. szeptember 2., szerda 13:57
Azért elég nagy szó, hogy a Real és Costa Rica egy mondatban megjelenhet. Főleg, hogy Navas az első számú kapusunk és még ezzel a kis szerencsétlenkedéssel is tele voltak a lapok.BBeno írta:Navasnak nem kell a válogatotthoz utaznia, ugyanis úgy döntöttek a szövetségnél, hogy jobban tud fókuszálni a Realra, ha maradhat Madridban.
igaza volt a faternak. tényleg imádja costa rica a realt
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. szeptember 2., szerda 13:55
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. szeptember 2., szerda 13:53
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2015. szeptember 2., szerda 13:19
Nyilván lesznek neki is malőrjei, de egyelőre sokunkat megvett azzal, ahogyan hozzááll a dolgokhoz, a csapathoz... nem beszélve arról, hogy remek formában is van. Hogy ez meddig tart, vagy mi lesz később nem tudod, de jár neki ez az év ,,mutasd, meg mit tudsz" címen.Vosztok írta:Casillast ugyanúgy kifütyülték 3-4 rossz meccs után, DDG-t is kifogják. Ilyen a közönség, most a tenyerükön hordozzák Keylort, ami teljesen érthető, Navas nem egy média szereplő típus, nem vesz részt nyilatkozatháborúban, nem mutogat senkire. Tisztes családapa sztárallürök nélkül, él-hal a csapatért, és mellé ráadásul még jól is játszik, ennyi elég egy átlag madridistának.
HozzászólásSzerző: Vosztok » 2015. szeptember 2., szerda 13:14
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. szeptember 2., szerda 12:52
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. szeptember 2., szerda 12:27
Nyugi.lesz mèg olyan a meccs topicban is,nem kell azèrt madridig menniLemerem fogadni,ha Navas bepotyázna vagy benne lenne több gólban egyből fütyülnék utána.
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. szeptember 2., szerda 11:02
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. szeptember 2., szerda 10:55
Nekem az egyetlen Atletis ismerosom azt meselte, hogy regen nem nezett focit, de egyszer valami ismerosevel elkapott egy Villarreal elleni meccset, ahol Falcao tanitott. Ezutan, ha jatszott az Atleti, legtobbszor odakapcsolt, hamar megtetszett neki a csapat mentalitasa es hozzaallasa.R.M.C.F írta:Ha egy AM .nak magyarországon fanjai lettek....akkor a szandálomnak és a lyukas zoknimnak is drukkolnak valahol.....még most sem fér a piciny agyamba hogy lesz valaki/valakik AM drukkerek.
Egy valencia nagyobb sikerrel és ehető stilussal sem fogott meg 10-15 éve senkit sem....
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. szeptember 2., szerda 10:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 2., szerda 10:48
Jelenlévő fórumozók: 39 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem