Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. szeptember 2., szerda 18:33

palesz77 írta: ...
Jól rémlik, hogy Rivaldot is ő penderítette ki a Barcából? :hmmm:

Nekem csak az rémlik, hogy őt penderítették ki pár hónap alatt :lol:
ZIDANE

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. szeptember 2., szerda 18:28

sentry írta:...
Te is agyfaszt kapsz már Baletől nem? Úgy rémlik, hogy ki szoktál rá fakadni.. Na, ez egész biztos, hogy Péreznek köszönhető. Azért az ilyen húzásait szerintem egy legyintéssel nem lehet elintézni, mert ezekkel nem a klubnak tesz jót.. (Mondjuk nekem tetszik ez a hozzáállása. :Đ )
ericco írta:és normális játékost már így sem tudnak igazolni, ráadásul mindenki fejőstehénnek nézi őket.
Mondjuk ezekkel a húzásokkal szerintem egyre inkább azt éri el, hogy nem is fognak tudni még ennyire se komoly játékosokat igazolni a jövőben. Nem csak azért, mert fejőstehenek, hanem mert esze ágába se lesz senkinek odamenni, ha hívja más is. Arra meg kíváncsi vagyok, hogy meddig marad ott a holland..
Van Gaal pont az az edző, akit nem érdekel az egész és szemrebbenés nélkül jegelheti DDG-t.
Jól rémlik, hogy Rivaldot is ő penderítette ki a Barcából? :hmmm:

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2015. szeptember 2., szerda 18:22

Van Gaal pont az az edző, akit nem érdekel az egész és szemrebbenés nélkül jegelheti DDG-t.
Ha decemberben ott fognak vitézkedni valahol az EL helyek környékén, hidd el nekem, hogy DDG visszakerül a kapuba még akkor is, ha konrkétan rászarik az orra alá nyomott szerződésre. Az MU nagyon teper, hogy újra a Reallal és a Barcaval említsék egy lapon, nem engedhetik meg maguknak, hogy ismét presztizst veszítsenek egy kihagyott BL-lel. PL-re amúgy sem lesz esélyük még egy jó darabig, és normális játékost már így sem tudnak igazolni, ráadásul mindenki fejőstehénnek nézi őket.
Merci Zizou!

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. szeptember 2., szerda 18:13

José Ángel Sánchez és Pérez meglátogatták Navast Valdebebasban és elnézést kértek tőle az utolsó napi események miatt.
Ilyenkor bezzeg a sok károgó kussol. :lol: Persze ez alap és elvárható egy normális embertől. Nem kell ezért érdemrendet adni neki, de sokan alaptalanul fikázzák, nem is egyszer.

Nézzétek, teljesen őszintén. Perez néha megérdemli a kritikát, mert rá is szolgál. De most komolyan, mondjon már valaki jobb elnököt. Bárkit! Főleg aki ennyit tenne ezért a klubbért. Nem Perez a tökéletes elnök, nem hibátlan, lehet jobb is volt már a Real Madridban. De az öreg nagyon hajt, kepeszt, és megteszi amit kell, tőle telik. Lehet néha beleszól olyanba amibe nem kéne. DE szerintem sokan nagyon könnyen elítélik őt álhírekre vagy fantáziákra alapozva. De ez igaz sok játékosra is. Ez meg nincs nagyon jól így. Szerintem.

Thiago11
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Thiago, Rivaldo
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: Thiago11 » 2015. szeptember 2., szerda 17:11

R.M.C.F írta:
de akkor De Gea félévet biztosan nem játszhat
De ezt nem értem....miért lenne ez biztos? A MU boldog hogy maradt.....mivel a legjobbjuk....örülnek,felugrottak,kérik a pádövivizőn bábilánt.........fizetik a nettó 6 millás bérét,majd örömükben 6 hónapig nem játszatják? Ugyan....ez egy kurva nagy blöff.....egy nagy baszakodás,egy nagy lufi....

Romero bakizott a hétvégén....majd lehet megint fog.....a közönség nem fogja hagyni hogy ez a hófehér boltizsír fejű holland jegelje azt akinek sokat köszönhettek.

Azért ezt így nem jelenteném ki. A MU-nak, ha annyira számított volna a pénz és tényleg akarták volna a transzfert találtak volna köztes megoldást. Ebben az átigazolási időszakban bohócot csináltak belőlük.
Van Gaal pont az az edző, akit nem érdekel az egész és szemrebbenés nélkül jegelheti DDG-t. (az utóbbi meccseken sem volt ott) Nagy összegben ne fogadjatok, hogy nem teszi meg. A szurkolók nem kedvelik ezután túlságosan De Geat, szóval nem hiszem, hogy lázadás törne ki, ha Romero bekap egy-egy potyát. És lehet, hogy ingyen sikerül majd nyáron megszerezni a spanyolt, de bármennyire is jó kapus egy év pad után, jó időnek el kell telnie, hogy azt tudja nyújtani, amire képes.
Nem túl esélyes, de ott van még az a forgatókönyv is, hogy hosszabbít, mert ha tényleg Romero marad az első számú a nyári EB-nek is jó eséllyel búcsút mondhat.
Ha pedig télen menne a Bl-nek is vége, plusz fizetni is kéne és ha addig tényleg nem véd, akkor sem lesz egyszerű.

Szóval sok forgatókönyv van, de igazából egy ideális van számotokra, ha De Gea ismét első számú kapus lesz a MU-ban és a szerződése sem módosul. Ezért nem gondolom, hogy ti annyira jól jártatok azzal, hogy nem igazoltátok most le. És tényleg sanszos lenne, hogy nem húzná meg azt a MU, de ne felejtsétek, hogy ki ott az edző.

És ha az angolok szempontjából nézitek ez a 20-30 misi (nem tudom mennyi pontosan) eltapsolása nem tudom, hogy megérné azt, hogy minden maradjon a régiben, főleg, hogy hajlottak nyáron az eladásra, még ha irreális összegért is.

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. szeptember 2., szerda 16:41

Azért örülök, hogy LvG kapja az ívet. Igazából meg is érdemli.

Mondtam már én is, hogy ennek remélem lesz visszhangja, és Van Gaal is kupát csak más kezében lát.
Nagyon érne egy BL találkozás, és bár sajnálnám De Geát de nagyon jól esne ki kitömnénk őket, de úgy rendesen, megalázóan. Főleg mekkora lenne egy fricska Beníteztől akit lesajnál az egész világ egy olyan Van Gaalnak aki meg agyon van sztárolva hogy úristenmekkoraedző. :)

Remélem összejön :luck:

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2015. szeptember 2., szerda 16:34

Realista24 írta:Mendes nyári akciói:
Martial €50m + €30m variables
Di María €63m
Otamendi €45m
J. Martínez €35m
Turan €34m
Akkor szerencsére lesz mit enni a gyerekeknek. :Đ

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 2., szerda 14:57

Mendes nyári akciói:
Martial €50m + €30m variables
Di María €63m
Otamendi €45m
J. Martínez €35m
Turan €34m
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. szeptember 2., szerda 14:17

Navas nem egy média szereplő típus, nem vesz részt nyilatkozatháborúban, nem mutogat senkire.
Most ez kicsit ugy jon le,mintha De Gea ilyen lenne...amire meg nem emlèkszem.
Jobban jártunk volna,hidd csak el,ha sikerul a transzfer,mert lehet csurni meg csavarni,DDG egy szintel jobb kapus,arrol nem szolva hogy kb egy èvtizedik a portásproblèmával nem kellett volna foglalkozni.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. szeptember 2., szerda 13:57

BBeno írta:Navasnak nem kell a válogatotthoz utaznia, ugyanis úgy döntöttek a szövetségnél, hogy jobban tud fókuszálni a Realra, ha maradhat Madridban.

igaza volt a faternak. tényleg imádja costa rica a realt
Azért elég nagy szó, hogy a Real és Costa Rica egy mondatban megjelenhet. Főleg, hogy Navas az első számú kapusunk és még ezzel a kis szerencsétlenkedéssel is tele voltak a lapok.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. szeptember 2., szerda 13:55

biztosan nevezik vagy nevezték
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. szeptember 2., szerda 13:53

Nevezték De Gea-t a bl-re?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2015. szeptember 2., szerda 13:19

Vosztok írta:Casillast ugyanúgy kifütyülték 3-4 rossz meccs után, DDG-t is kifogják. Ilyen a közönség, most a tenyerükön hordozzák Keylort, ami teljesen érthető, Navas nem egy média szereplő típus, nem vesz részt nyilatkozatháborúban, nem mutogat senkire. Tisztes családapa sztárallürök nélkül, él-hal a csapatért, és mellé ráadásul még jól is játszik, ennyi elég egy átlag madridistának.
Nyilván lesznek neki is malőrjei, de egyelőre sokunkat megvett azzal, ahogyan hozzááll a dolgokhoz, a csapathoz... nem beszélve arról, hogy remek formában is van. Hogy ez meddig tart, vagy mi lesz később nem tudod, de jár neki ez az év ,,mutasd, meg mit tudsz" címen.

Vosztok
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Ibrahimovic, Cantona, Griezmann
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea

HozzászólásSzerző: Vosztok » 2015. szeptember 2., szerda 13:14

Casillast ugyanúgy kifütyülték 3-4 rossz meccs után, DDG-t is kifogják. Ilyen a közönség, most a tenyerükön hordozzák Keylort, ami teljesen érthető, Navas nem egy média szereplő típus, nem vesz részt nyilatkozatháborúban, nem mutogat senkire. Tisztes családapa sztárallürök nélkül, él-hal a csapatért, és mellé ráadásul még jól is játszik, ennyi elég egy átlag madridistának.
https://youtu.be/nmOE4AtDRDk
https://youtu.be/35_YJNHFkWA

Navas - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - James/Bale, Modric, Kroos, Isco - Benzema, Griezmann

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. szeptember 2., szerda 12:52

Navasnak nem kell a válogatotthoz utaznia, ugyanis úgy döntöttek a szövetségnél, hogy jobban tud fókuszálni a Realra, ha maradhat Madridban.

igaza volt a faternak. tényleg imádja costa rica a realt
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. szeptember 2., szerda 12:27

Lemerem fogadni,ha Navas bepotyázna vagy benne lenne több gólban egyből fütyülnék utána.
Nyugi.lesz mèg olyan a meccs topicban is,nem kell azèrt madridig menni :mrgreen:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. szeptember 2., szerda 11:02

...és így lesz iker casillasból kezdőkapus a 2016-os eb-n. :mrgreen:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. szeptember 2., szerda 10:55

R.M.C.F írta:Ha egy AM .nak magyarországon fanjai lettek....akkor a szandálomnak és a lyukas zoknimnak is drukkolnak valahol.....még most sem fér a piciny agyamba hogy lesz valaki/valakik AM drukkerek.
Egy valencia nagyobb sikerrel és ehető stilussal sem fogott meg 10-15 éve senkit sem....
Nekem az egyetlen Atletis ismerosom azt meselte, hogy regen nem nezett focit, de egyszer valami ismerosevel elkapott egy Villarreal elleni meccset, ahol Falcao tanitott. Ezutan, ha jatszott az Atleti, legtobbszor odakapcsolt, hamar megtetszett neki a csapat mentalitasa es hozzaallasa.

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. szeptember 2., szerda 10:53

Lemerem fogadni,ha Navas bepotyázna vagy benne lenne több gólban egyből fütyülnék utána. :)

Ezzel a DDG üggyel meg a Manchester jól kicseszett magával szerintem.
25+Navas volt az ára valószínüleg.
Azért az nem gyenge.
A kérdés számomra az,hogy Navas hogy reagálta le azt,hogy egyből adtuk volna a Manchesternek.Bár lehet hogy őt erről tájékoztatták már réges régen.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 2., szerda 10:48

A Bernabéu megítélése is hogy tud változni itt egyik napról a másikra.
Pedig ezek csak ugyanazok a dagadt spanyolok meg kínai turisták, akiket szidni szoktatok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: