Fotmobon szoktam nézni. Elérhető Appstore-on, Play Store-on és weben.sonic írta: Ezek a statok amugy hol fellelhetoek?
Értékeld a legutóbbi meccset
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Ezek a statok amugy hol fellelhetoek?dortev írta:Bocs, hogy "outsiderként" idepofátlankodom, de miért kapja ennyiszer az xG a savat? Az előző oldalon még sokat olvastam a fórumot, de az utóbbi pár évben már főleg a meccs topicra jut érkezésem, hogy legyen egy kis közösségi érzés a szurkolásban és a menetrendszerinti anyázásban.dzsi91 írta: igen ezt valaki visszakereshetné,hogy a három párharcban mi volt az ikszgé aztán jól becsomagolni és feldugni az összes mágnestáblapunditnak
Amúgy az első meccs xG-je:
2,70 a Citynek, 1,62 a Realnak. Ami jól mutatja, hogy a Cityben egyáltalán nem volt benne az, hogy kitömje a csapatot, jó minőségű helyzetük nem volt sok, és azokat is elbénázták, viszont az alacsony minőségű helyzeteiket értékesítették, így végül az xG on targetjük 2,56-ra jött ki, míg ugyanez a mutató a mi esetünkben 2,38-at lett, és valóban jobbak voltunk a helyzeteink végrehajtásában.
A tegnapi meccsen nekünk volt 2,61-es xG-nk, a City-nek pedig 1,57-es. Az xG on target pedig 2,17 vs. 1,84. Szerintem szintén reális, nem voltunk élesek a helyzeteink kihasználásában, a City jobban hajtotta végre őket, így ők voltak azok akik felhúzták az xGOT statjukat az xG-jük viszonylatában, míg mi alulteljesítettük az xG-nket.
A párharc egészét tekintve a City xG-je 4,27 volt, a miénk 4,23. Az xG on targetünk 4,55 lett, a City esetében 4,40.
Szerintem egész korrekt képet ad a kapuk előtti eseményekről a két statisztika kombinálása. Nyilván jóval több rétege van egy-egy meccsnek annál, minthogy csak xG és xG on target alapján értékeljük, de ez szerintem bőven jobb, mint a közönséges kapura lövési statok. Nálam igazából annak hiányosságai adják az xG és xGOT létjogosultságát.
Végül pedig üdv mindenkinek, ha már így ajtóstul rontottam a házba.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- ___Samy___
Igen, azt a KDB cseret en sem ertettem, sztem eleg eros volt, kb a legjobb jatekosukat vette le.hehetheoriginal írta: Amugy igy, hogy gvardiolla megint elbaszta - nem ertem azt a kdb cserét..... - kp-ra hoznam a tucsipöcs, kdb duot, nincs szarozas. Kapnank egy fittebb direktebb kroszt, tegnap a nemet baszta a csorom megint sajnos....
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
Bocs, hogy "outsiderként" idepofátlankodom, de miért kapja ennyiszer az xG a savat? Az előző oldalon még sokat olvastam a fórumot, de az utóbbi pár évben már főleg a meccs topicra jut érkezésem, hogy legyen egy kis közösségi érzés a szurkolásban és a menetrendszerinti anyázásban.dzsi91 írta: igen ezt valaki visszakereshetné,hogy a három párharcban mi volt az ikszgé aztán jól becsomagolni és feldugni az összes mágnestáblapunditnak
Amúgy az első meccs xG-je:
2,70 a Citynek, 1,62 a Realnak. Ami jól mutatja, hogy a Cityben egyáltalán nem volt benne az, hogy kitömje a csapatot, jó minőségű helyzetük nem volt sok, és azokat is elbénázták, viszont az alacsony minőségű helyzeteiket értékesítették, így végül az xG on targetjük 2,56-ra jött ki, míg ugyanez a mutató a mi esetünkben 2,38-at lett, és valóban jobbak voltunk a helyzeteink végrehajtásában.
A tegnapi meccsen nekünk volt 2,61-es xG-nk, a City-nek pedig 1,57-es. Az xG on target pedig 2,17 vs. 1,84. Szerintem szintén reális, nem voltunk élesek a helyzeteink kihasználásában, a City jobban hajtotta végre őket, így ők voltak azok akik felhúzták az xGOT statjukat az xG-jük viszonylatában, míg mi alulteljesítettük az xG-nket.
A párharc egészét tekintve a City xG-je 4,27 volt, a miénk 4,23. Az xG on targetünk 4,55 lett, a City esetében 4,40.
Szerintem egész korrekt képet ad a kapuk előtti eseményekről a két statisztika kombinálása. Nyilván jóval több rétege van egy-egy meccsnek annál, minthogy csak xG és xG on target alapján értékeljük, de ez szerintem bőven jobb, mint a közönséges kapura lövési statok. Nálam igazából annak hiányosságai adják az xG és xGOT létjogosultságát.
Végül pedig üdv mindenkinek, ha már így ajtóstul rontottam a házba.
- mocsok
Fasza kis meccs volt.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
nekem már több infarktusra nincs kapacitásom idén, szóval megértem ha kell a nyomás a srácoknak, és csak akkor tudnak focizni, ha rendesen ég a ház, de bazmeg, ma keresnem kell egy kardiológust, mert a tegnap este tuti szétbaszott az adrenalin valamit bennem
amúgy meg:
¡Esto es el Real Madris!
amúgy meg:
¡Esto es el Real Madris!
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Amugy igy, hogy gvardiolla megint elbaszta - nem ertem azt a kdb cserét..... - kp-ra hoznam a tucsipöcs, kdb duot, nincs szarozas. Kapnank egy fittebb direktebb kroszt, tegnap a nemet baszta a csorom megint sajnos....
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Ez egy kibaszott makacs brigád!
Könnyű sorsolásunk volt mondjuk.....
Könnyű sorsolásunk volt mondjuk.....
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nemtudok aludni énse igen ezt valaki visszakereshetné,hogy a három párharcban mi volt az ikszgé aztán jól becsomagolni és feldugni az összes mágnestáblapunditnakThePilgrim írta: Csak egy kérdésem lenne:
Hány volt az ikszgé?
Amúgy ez már simán mehet filozófiának,hogy altatjuk az ellenfeleket aztán amikor elhiszik kivégezzük őket.
Viccet félretéve az egész menetelés során látszott,hogy amíg szoros volt addig mindig ment a buzizás amikor meg már minden veszve van akkor felkapcsoltunk egy fokozatot nincs veszteni való címszó alatt.
Döntőt megpróbálhatnánk buzizás nélkül.Bár lehet már nem is élveznék egy remontada nélküli győzelmet.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Döntőben vagyunk.
Ki a faszom hiszi ezt el!?
Teljesen szürreállis. Teljesen.
Ki a faszom hiszi ezt el!?
Teljesen szürreállis. Teljesen.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Hat en leszoptam magam keresztbe gyerekek. Nincsenek szavak. Orommamor, nem tudom felfogni, mi tortenik. Ez egy csoda. Nem tudok mit irni. Halalomon vagyok, felfoghatatlan, increible. Dontoben vagyunk. WTF
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Szarok én a Liverpoolra. Nálam ez a csapat, ezzel a kerettel már mindent megnyert.Dupláztunk, végső eredménytől függetlenül
- haszi
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo, Marcelo, C.Ronaldo, Benzema
Hatalmas +1!Ramioli írta: Szerintem az öreg se alszik hajnalig én is 3 -ig nézem a falat az tuti pedig reggel meló
Egyszerűen még most is csak nézek ki a fejemből és nem hiszem el, hogy ez a szezon tényleg megtörténik... Bármi is legyen, tényleg... Nekem már BL győzelemmel ér fel ez az idei menetelés! Akiket és főleg ahogyan kiejtettünk... Arra nincsenek szavak egyszerűen!
Köszönöm Real Madrid!
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Csak egy kérdésem lenne:
Hány volt az ikszgé?
Hány volt az ikszgé?
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, R9, Ramos, Marcelo, Raúl, Modric, Kroos, Valverde
Nimcsenek szavak...
Inkabb itt hagyom ezt:
A teljes vagatlan unneples a lefujas utan. 3:10 korul libabor.
https://youtube.com/watch?v=uGzDKU7gxho&feature=share
Inkabb itt hagyom ezt:
A teljes vagatlan unneples a lefujas utan. 3:10 korul libabor.
https://youtube.com/watch?v=uGzDKU7gxho&feature=share
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Akarok ide írni valamit, de bassxameg nem tudok..
Továbbra is sokkos állapotban vagyok.
Sok faszságot megcsinált már a csapat, de ez??!!
Előzző meccsen is túléltünk, de néha volt foci. Most 90perc semmi, majd Carlo papa miután berakta a fiatalokat azok kivégzik a csillárdokból felépített, amúgy rohadt jó és stabil cityt.
Mindezt hidegvérrel, profin, SZÍVVEL!
Hihetetlen ez a csapat!
Továbbra is sokkos állapotban vagyok.
Sok faszságot megcsinált már a csapat, de ez??!!
Előzző meccsen is túléltünk, de néha volt foci. Most 90perc semmi, majd Carlo papa miután berakta a fiatalokat azok kivégzik a csillárdokból felépített, amúgy rohadt jó és stabil cityt.
Mindezt hidegvérrel, profin, SZÍVVEL!
Hihetetlen ez a csapat!
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Szerintem az öreg se alszik hajnalig én is 3 -ig nézem a falat az tuti pedig reggel meló
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Csak amihez szoktatva vagyunk egész évbenBabinho írta:Ez megint mi volt...Pipita írta: Nem olvastam vissza de hehe jött már hogy kiesünk és mindenki kutyaszar?
Mi ez a csapat te jó kurva élet úristen atyaélet hát mi volt ez.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Remélem, ha felébredek alvásból, nem derül ki, hogy csak álmodtam.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
ki gondolta, hogy a fenti 5-ösből Vallejo tesz hozzá a legtöbbet a bl döntőbe jutáshoz?halamadrid írta: Imádom ezt a csapatot, imádlak titeket. Púpos Vallejostól, bolond Marianostól, golfos-kopaszodó Bélástól, Dagiscóstól és hamburger Edenestől is.