Elektronika
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, CR, Zlatan
- Kedvenc csapatod: RMCF
Re: Elektronika
Mivel a D850 által ismert LTE frekvenciák nem teljesen fedik a magyarországon használtakat, így működne az LTE, de nem tudnád mindenhol használni (csak ott, ahol a telefon által is ismert frekvenciát használják). Ennél lassabb kapcsolattal semmi probléma nem lenne.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Egyik ismerősöm tudna hozni amcsiból egy LGG3-t kártyafüggetlenül elég jó áron.
Annyi, hogy ez D850, amerikai független modell, nem az europai.
Szerintetek tudna csatlakozni az itteni eu-s hálozatra?
Azt leszarnám, ha a 4g-t nem érzékeli csak azért el lehessen rajta érni meg 3g jöjjön már....
Annyi, hogy ez D850, amerikai független modell, nem az europai.
Szerintetek tudna csatlakozni az itteni eu-s hálozatra?
Azt leszarnám, ha a 4g-t nem érzékeli csak azért el lehessen rajta érni meg 3g jöjjön már....
ZIDANE
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, CR, Zlatan
- Kedvenc csapatod: RMCF
Én is azt mondom, hogy csak akkor vedd meg, ha használtat veszel, és 60-70-nél többet nem adsz érte. Máskülönben hiába jó kis telefon (4,5-ös kijelző a mai világban kész megváltás), azért a snapi 400-as proci már necces. Ha én vennék androidos telót, a nagy gyártókat kerülném (HTC kivétel), és inkább a nevesebb kínai gyártók termékét nézegetném (Meizu, Xiaomi, Huawei, HONOR!!). De én WP-t használok, szóval biztosan van bennem egy kis elfogultság...
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Miért pont ezt a telefont szeretnéd megvenni? nincs vele semmi gond mert minden teljesen rendben van, prociból nem a kínai szart rakták bele, kamera jó, anyaghasználat tökély, viszont ennyi pénzért sokkal jobb telefont is kaphatnál és még finom voltam.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Kollégák!
Telefonváltás előtt állok, de azért megkérdezném a véleményeteket, hátha nektek v. valami ismerősnek/rokonnak van tapasztalata ezzel kapcsolatban. Egy almásom van, 5, még akkor vettem meg, amikor kijött, tehát már több, mint két és fél éves. Szeretem, de addig szeretnék túladni rajta, amíg van értéke. Az új telefon viszont nem iphone lenne, hanem egy HTC one mini 2. Ha valakinek van tapasztalata vele kapcsolatban, az ne habozzon leírni. Nem összehasonlítást várok az iphone-okkal, mert nem szeretnék azt venni. Az 5S jövőre adná meg magát, a 6 meg nem tetszik. Igazából telefonálásra, sms-ezésre, használnám, meg persze a facebook-twitter-instagram szentháromságra. Mellette pedig rengeteget spotify-ozok, épp ezért is esett erre a választásom, a sztereó hangszórók elég sokat nyomnak a latba. Más telefonban nem igazán gondolkodom, szóval ha lehet, ne ajánljatok más készülékeket, csak erre az egy telóra lennék kíváncsi.
Ha valaki tud valamit, megköszönnném, jöhet PÜ-be is, vagy akár ide is dobhatjátok.
Telefonváltás előtt állok, de azért megkérdezném a véleményeteket, hátha nektek v. valami ismerősnek/rokonnak van tapasztalata ezzel kapcsolatban. Egy almásom van, 5, még akkor vettem meg, amikor kijött, tehát már több, mint két és fél éves. Szeretem, de addig szeretnék túladni rajta, amíg van értéke. Az új telefon viszont nem iphone lenne, hanem egy HTC one mini 2. Ha valakinek van tapasztalata vele kapcsolatban, az ne habozzon leírni. Nem összehasonlítást várok az iphone-okkal, mert nem szeretnék azt venni. Az 5S jövőre adná meg magát, a 6 meg nem tetszik. Igazából telefonálásra, sms-ezésre, használnám, meg persze a facebook-twitter-instagram szentháromságra. Mellette pedig rengeteget spotify-ozok, épp ezért is esett erre a választásom, a sztereó hangszórók elég sokat nyomnak a latba. Más telefonban nem igazán gondolkodom, szóval ha lehet, ne ajánljatok más készülékeket, csak erre az egy telóra lennék kíváncsi.
Ha valaki tud valamit, megköszönnném, jöhet PÜ-be is, vagy akár ide is dobhatjátok.
Srácok, van esetleg valakinek vmi ötlete, hogy Chrome-ban (44.0.2403.130 m) miért nem működik sem az Acestream, sem a SopCast webes felületen? Mert most már nem nagyon találok sima progis streameket Köszi!
Cortanara nekem is ezt írja, de a Chrome nálam épp ellenkezőleg, mintha gyorsabb lenne. Főleg első belépéskor előbb betölt.Tádám írta:Nekem egyébként erre a Cortana-ra alapból azt írta, hogy nem működik a régiómban, és ki is van kapcsolva.hamesz írta:Windows 10-en kikapcsoltam a Cortanat a gépházban, de a feladatkezelőben még ugyanúgy fut "keresés" néven. Ez azért aljas. :Đ és csak úgy lehet véglegesen kikapcsolni, ha átírod a nevét. Igaz annyira nem terheli a procit, de nem szeretem, ha fölösleges dolgok futnak a háttérbe.
Nem tudom esetleg másnak feltűnt-e, de nekem a chrome kicsit belassult a win10 óta.
Lehet ezzel akarja sugallni, hogy váltsak az új böngészőre?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Az ilyen gyerekbetegségek miatt érdemes új rendszernél várni az első service pack megjelenéséig, mielőtt felrakjátok.
Just sayin'
Just sayin'
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Valakinél még gondot okozott a mikrofon egyébként a win10-en?
Amikor rámennék a beállításaira, kiírja, hogy "The wizard could not start" és hogy ellenőrizzem az audio beállításaimat...
Amikor rámennék a beállításaira, kiírja, hogy "The wizard could not start" és hogy ellenőrizzem az audio beállításaimat...
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
cskcsa windows 10 tegnap jól megszivatott. Rámentem arra az ikonra ami mutatja hogy hány %on van a laptop aksija. rámentem, előhozott egy ablakot, bal alsó sarokkal fent a %al. Látom hogy rá lehet kattintani..mondom na vajon mit csinálhat. Fekete kijelzőt csinált. újraindítottam a gépet, de boot után szintén fekete..addig indítgattam újra amíg ki nem dobta az op rendszer javítása menüpontot, visszalehetett állítani a rendszert alapállapotra, de ez egy hosszú folyamatnak ígérkezett mivel 45perc után csak 35 %nál tartott..aztán inkább ment vissza a win 7..utána pedig megint win10, de most legalább formázhattam a merevlemezt.
win10
win10
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Nekem egyébként erre a Cortana-ra alapból azt írta, hogy nem működik a régiómban, és ki is van kapcsolva.hamesz írta:Windows 10-en kikapcsoltam a Cortanat a gépházban, de a feladatkezelőben még ugyanúgy fut "keresés" néven. Ez azért aljas. :Đ és csak úgy lehet véglegesen kikapcsolni, ha átírod a nevét. Igaz annyira nem terheli a procit, de nem szeretem, ha fölösleges dolgok futnak a háttérbe.
Nem tudom esetleg másnak feltűnt-e, de nekem a chrome kicsit belassult a win10 óta.
Lehet ezzel akarja sugallni, hogy váltsak az új böngészőre?
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
VARANE
VARANE
Ha csak TV-t akartok, akkor én bátran ajánlom a műholdas szolgáltatásuk is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Ez engem is érdekelne... 12-ben csak a Telekom játszik, pedig most szabadulnánk a hűségből, jó lenne váltani Mikor írtam nekik annyit válaszoltak, hogy...Marci írta:Ti tudtok arról valamit, hogy a DIGI milyen stratégiával terjeszkedik? Kicsit kezdem unni a UPC-t, de látom hogy az 5. kerület teljesen kiesik a szórásukból.
KösziJelenleg nincs információnk arról, hogy mikor lesznek elérhetőek kábeles szolgáltatásaink (kábel tv, internet, telefon) az Ön címén.
Hálózatunk folyamatos bővítés alatt áll, amennyiben kiépítésre kerül sor lakókörnyezetében, szórólapokat fognak kapni.
- Marci
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ti tudtok arról valamit, hogy a DIGI milyen stratégiával terjeszkedik? Kicsit kezdem unni a UPC-t, de látom hogy az 5. kerület teljesen kiesik a szórásukból.
- P. Krisz
Lehetséges . Én nem vagyok Master Chief , de még Spartan se . :ĐCsak én szoktam Cortanahoz beszélni?
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Csak én szoktam Cortanahoz beszélni?
Imádom a windows 10-et amúgy! Én a 8.1-et is szerettem, csak lett valami, egy hibakódot írt ki, kékhalál szerüség volt, és vissza kellett térjek a win 7-re junius körül. Jaj hogy utáltam. A 10-es megváltás volt nekem, eddig nagyon bejön, szép, letisztult, gyors.
Imádom a windows 10-et amúgy! Én a 8.1-et is szerettem, csak lett valami, egy hibakódot írt ki, kékhalál szerüség volt, és vissza kellett térjek a win 7-re junius körül. Jaj hogy utáltam. A 10-es megváltás volt nekem, eddig nagyon bejön, szép, letisztult, gyors.
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Köszi srácok, a TTC-t kipróbálom,a gyári visszaállítástól mindig is féltem..
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Ez van, ha elfogy a memória. Tedd fel a total commander-t, és azzal válaszd ki a beállításoknál a csengőhangot.miro írta:Srácok,Lenovo S850-em van.
Már meg van egy 4-5 hónapja,eddig baj nem volt vele,de most akartam csengőhangot változtatni,és amikor rámegyek a több csengőhangra,ezt írja ki: sajnos az android.process.media folyamat leállt.
Óriási,mert a méda lejátszóból meg nem lehet külön beállítani,illetve nincs meg külön a fájl se.
Nyilván annyira nem fontos,de azért érdekel hogy mi lehet a megoldás rá..
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Esetleg próbálj meg egy gyári beállítást ami alaphelyzetbe állítja a telefont hát ha segít. Csak előtte mentsd le róla a fontos dokumentumokat, képeket.miro írta:Srácok,Lenovo S850-em van.
Már meg van egy 4-5 hónapja,eddig baj nem volt vele,de most akartam csengőhangot változtatni,és amikor rámegyek a több csengőhangra,ezt írja ki: sajnos az android.process.media folyamat leállt.
Óriási,mert a méda lejátszóból meg nem lehet külön beállítani,illetve nincs meg külön a fájl se.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Srácok,Lenovo S850-em van.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale