Elektronika
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Elektronika
Windows 10-en kikapcsoltam a Cortanat a gépházban, de a feladatkezelőben még ugyanúgy fut "keresés" néven. Ez azért aljas. :Đ és csak úgy lehet véglegesen kikapcsolni, ha átírod a nevét. Igaz annyira nem terheli a procit, de nem szeretem, ha fölösleges dolgok futnak a háttérbe.
a ziro4vr is valami hibakód lehet, a génjeidben amúgy valami durván tetszik nekem ez a 10-es, főleg, hogy önmagát készre csinálja és nem kell cseszekedni semmivel... bár a szemetet ki kellene pucolnom, de majd keresek rá valami jó megoldást
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Hibakód volt, parancssorból kellett futtatnom. Nyugi, már a fájlokat másolja...
Nem illik.
Ha falun elértem, akkor nem tudom, hogy Veszprémbe mit szerencsétlenkedsz. (főleg, hogy a megyében vagyok)ziro4vr írta:Zsír, köszi. Kb 90%-ban jót hallottam róla, bepróbálom majd. Bár még nem ért ide a távoli Veszprémbe a frissítés.Kerlon írta: Egyedül a deamon toolst kellet lekapni, mert azzal nem kompatibilis, amúgy minden maradt. Az első újraindítás előtt volt kicsit fura, de azóta semmi, fut szépen. Eddig bátran merem ajánlani, nekem nagyon adja, bár a csempéknek a számomra nincs értelme a start menüben. Vagy még nincs.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Zsírkígyó a tízes.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Valaki leírná, hogy kábeles digi esetén hogy lehet elővarázsolni az M4 sportot?
Köszi
Köszi
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Először frissítd fel a 8.1-et és úgy aktiválva lesz. Utána már telepítheted újra. Utána már aktivált marad. Ahol kérni fog kódot az újratelepítésnél ott a kihagyásra kell menni.Alul van úgy emlékszem majd az a lehetőség.Mi van akkor, ha én totál le akarom gyalulni a c meghajtómat, amin most win8 van?
Lassul, lehet vírusom is van pár, inkább formáznám...
Hogyan tegyem rá egyből a 10-et?
Vagy újra kell raknom a 8-at és majd csak arra tudok ráfrissíteni?
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
nem. Kiírod dvdre, biosban beállítod hogy lemezmeghajtóról bootoljon, aztán szépen telepíted, és majd felkínálja neked a formázást, hogy letörölhess mindent.
Ezt hogy érted? Windows oldaláról is letudod kapni.ziro4vr írta: Bár még nem ért ide a távoli Veszprémbe a frissítés.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Mi van akkor, ha én totál le akarom gyalulni a c meghajtómat, amin most win8 van?
- ziro4vr
Zsír, köszi. Kb 90%-ban jót hallottam róla, bepróbálom majd. Bár még nem ért ide a távoli Veszprémbe a frissítés.Kerlon írta: Egyedül a deamon toolst kellet lekapni, mert azzal nem kompatibilis, amúgy minden maradt. Az első újraindítás előtt volt kicsit fura, de azóta semmi, fut szépen. Eddig bátran merem ajánlani, nekem nagyon adja, bár a csempéknek a számomra nincs értelme a start menüben. Vagy még nincs.
Nem illik.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Egyetértek én ki is vettembár a csempéknek a számomra nincs értelme a start menüben.
Egyedül a deamon toolst kellet lekapni, mert azzal nem kompatibilis, amúgy minden maradt. Az első újraindítás előtt volt kicsit fura, de azóta semmi, fut szépen. Eddig bátran merem ajánlani, nekem nagyon adja, bár a csempéknek a számomra nincs értelme a start menüben. Vagy még nincs.ziro4vr írta:Minden fájlod/programod megmaradt? Bugot találtál benne?Kerlon írta:Nekem kb. 1 óra alatt letöltötte, aztán még 1,5-2 óra alatt felrakta magát úgy, hogy minden olyan volt, mint az előző (win7 ulti) rendszeren. Külalakra tetszik és valamivel gyorsabb is szerintem. Szerintem nagyon jól összehozták a win7-8-at ezzel így. Kicsit szokni kell, de pofás lett.
K
K
Még annyi,hogy van benne Internet Explorer is.
Akinek kell csak rá kell keresni a keresőben a tálcán.
Nekem ez nagyon bejön.Csak be írod ami kell és már ott is van.
Meg maga az egész rendszer nekem bejön.
Akinek kell csak rá kell keresni a keresőben a tálcán.
Nekem ez nagyon bejön.Csak be írod ami kell és már ott is van.
Meg maga az egész rendszer nekem bejön.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Nah ez jó ötlet, neki is kezdek. Köszi szépen.
- hamesz
vezérlőpult\felügyeleti eszközök\szolgáltatások itt jobb szerintem, mert több lehetőséged van. Le is tilthatod, de kézire is átállíthatod. Pl a windows update sokat eszik, ha frissít vagy fut a háttérben. Azt átnyomtam kézire, hogy manuálisan induljon. Minden este rányomok és ha talál valamit frissít. De igazából mindenki azt veszi ki, amire nincs szüksége. Én még vezérlőpult\programok és szolgáltatások\windows szolgáltatások be ki kapcsolásánál is kivettem ami nem kell pl az xps szolgáltatások emg megjelenítő stb... Illetve itt tudod bekapcsolni a net framework 4.5-t és nem kínlódik vele az Update. Akkor feladatkezelő\indítás onnan meg kivettem ami nem kell, hogy gyorsabban induljon a windows. Pl a onedrive-t rögtön kilőttem, mert nem kell hogy automatikusan induljon a rendszerrel és csak lassuljon tőle + az msconfigba átraktam a windows indítását 4 magra, mert alapból kettőre van állítva valamint az időkorlátot ráraktam 10 másodpercreNorbii írta:msconfig ablaknál vagy merre kapcsoltad ki?
- Norbii
msconfig ablaknál vagy merre kapcsoltad ki?
- hamesz
Én formáztam és úgy raktam fel. De amúgy én tört win 10-el nyomom de eddig nem volt semmi hiba meg leállítottam a felesleges szolgáltatásokat is így mégy gyorsabb lett.Norbii írta:edge az új internet explorer, viszont letisztultabb és valamennyivel gyorsabb, de még így is köröket ver rá a firefox és a chrome.
Az hogy minden drivert megtalál valóban kincs. Bugokat észrevettem én is, pl nem tudtam kiválasztani semmit képernyőfelbontásnál, majd kinyomtam és újra kikerestem a menüpontot utána már megoldódott. Ami még zavar, de mondtam is hogy aero témát nem tudod kiszedni max egy teljesen butított tálcára.
"Minden fájlod/programod megmaradt? Bugot találtál benne?"
amit meghajtón tároltál azt megtartotta egy old.windows mappában, mivel ha letöltöd és egyből telepíted, nincs formázási lehetőség-
- Norbii
edge az új internet explorer, viszont letisztultabb és valamennyivel gyorsabb, de még így is köröket ver rá a firefox és a chrome.
Az hogy minden drivert megtalál valóban kincs. Bugokat észrevettem én is, pl nem tudtam kiválasztani semmit képernyőfelbontásnál, majd kinyomtam és újra kikerestem a menüpontot utána már megoldódott. Ami még zavar, de mondtam is hogy aero témát nem tudod kiszedni max egy teljesen butított tálcára.
amit meghajtón tároltál azt megtartotta egy old.windows mappában, mivel ha letöltöd és egyből telepíted, nincs formázási lehetőség-
- ziro4vr
Köszönjük a fizetett hirdetést.hamesz írta:A Windows 10 sokkal gyorsabb és stabilabb és a Microsoft állítása szerint biztonságosabb is. Játékoknál is vettem észre + FPS-t. Ami tetszett, hogy minden drivert megtalált és feltelepített. Mindenből a legfrissebet. Eddig még sose volt ilyen valamit mindig telepítenem kellett, de itt nem. Illetve akinek van Xbox One konzolja azt illik tudnia, hogy nemsokára tud Xbox one-os játékokkal játszani PC-n. Valahogy képes lesz streamelni és a Microsoft azt mondta egér+billel is lehet irányítani majd. Az Edge böngésző pedig szerintem most a leggyorsabb jelenleg. Nagyjából ennyit sikerült még felfedeznem belőle. Jah és végre nincs ez a táblagépes felület.
Nem illik.