tubatibi írta:GT, miért lenne egyáltalán Neymar-nak esélye a TOP5-re?
Rúgott pár gólt a VB-n, aztán a megalázó elődöntőn nem is lépett pályára. Nem nyert semmit, érdekes ez annak tekintetében, hogy Bale nincs ott az esélyesek között a te felsorolásodban a top 5-re(Aki eldöntött egy spanyol-kupát, a BL-ben is az ő góljával szereztük meg a vezetést, ezenkívül több gólt is rúgott, mint Neymar), de a brazil igen.
oroszisti írta:Neymar ott lesz a top 5-ben.
Erre az idézetre (is) reagáltam, csak elfelejtettem bemásolni, elnézést.
Amúgy, ha esetleg nem volt egyértelmű, nem azt írtam, hogy kinek kellene ott lennie a top5-ben, hanem hogy szerintem kik lesznek ott. Neymarnak pedig már csak a média támogatása miatt is nagyobb esélye lenne erre, mint Bale-nek, aki ugyebár a vébén sem volt, ez is csökkenti az esélyeit Neymarhoz képest, aki azért egyáltalán nem játszott rosszul a sérülése előtt. Igaz, hogy a klubszezonban eredményesebb volt Bale, mint a brazil, de szvsz a top5 nem lesz meg neki, a top10-be valószínűleg be fog férni.
Nem ide tartozik, csak úgy eszembe jutott: szép dolog ez a Messi - Ronaldo versengés, és mindketten nagyon sokat adtak és adnak a futballnak, csak azért sajnálom, hogy ennyire körülöttük forog minden, mert így szegény Iniesta valószínűleg Aranylabda nélkül fog visszavonulni.