ne viccelj hat nem olvasod eleget akkor a topicot'shutterisland írta: en mondjuk fideszesrol nem igazan tudok itt, de dk szavazorol megkevesbe.
szerintem a kutyak v momentum nepszerubb a forumon, mint ez a ketto egyutt.
Politika
Re: Politika
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
en mondjuk fideszesrol nem igazan tudok itt, de dk szavazorol megkevesbe.
nem nehez kitalalni a tobbit sem amugy'shutterisland írta: szerintem a topic tetejen levo szavazasok anonimak.
mi hazankosaink mar vannak
valamelyik univerzumban:
- 'shutterisland
szerintem a topic tetejen levo szavazasok anonimak.
hehetheoriginal írta:ki a faszom merné itt bevallani, hogy egy fideszes aberralt balfasz.kivancsi lennek egy forum szavazasra.
nevtelen a szavazas
valamelyik univerzumban:
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
ki a faszom merné itt bevallani, hogy egy fideszes aberralt balfasz.kivancsi lennek egy forum szavazasra.
thereisonly1ronaldo
jo eg fasza...Apáti mostanában rakott ki egy videót, hogy mi történne, ha Budapestet atomtalálat érné
valamelyik univerzumban:
- 'shutterisland
fidesz 40
tisza 30
dk 15
mi hazank 5
osszea tobbi egyutt 10
kb ezt tippelnem, nem lehet meg mindig annyira roncstarsadalom, h orszag 70 szazaleka fidesz-dk
kivancsi lennek egy forum szavazasra.
tisza 30
dk 15
mi hazank 5
osszea tobbi egyutt 10
kb ezt tippelnem, nem lehet meg mindig annyira roncstarsadalom, h orszag 70 szazaleka fidesz-dk
kivancsi lennek egy forum szavazasra.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
BlancoMark írta: Szerintem is lesz pofára esés júni 9-én, de nem MP eredményét illetően. Szerintem ő azt fogja hozni nagyjából, mint amit jósolnak neki.
A pofára esést inkább a Fidesz eredménye fogja jelenteni. Ne feledjük, hogy milyen elképesztő hálózattal rendelkeznek, plusz a nyilvántartásaik (Kubatov lista) is rohadt sokat nyomnak latba. Több ezer (vagy tízezer?) emberrel megy majd a kopogtatás (pontosan tudják hogy ki a Fideszes és hol lakik), a buszoztatás, osztogatás. Ezekből a TISZA semmit nem tud felmutatni. Valószínűsíthető, hogy pár százalékkal rávernek még a legoptimistább (Fideszes szempontból) közvéleménykutatásokra is. Ezt a folyamatot láthatjuk lassan 20 éve.
De reméljük ez nem vezet letargiába, hanem inkább mindenki a tendenciákat értékeli majd pozitívan.
Erre gondoltam én is.
Mostmár ahogy haladunk inkább azt gondolom, hogy 45-50%-a lesz a fidesznek simán, és akkor a Tisza féla 30%-ot meg a DK 20-at el is lehet felejteni:D
Nem tudom mi a legoptimistább közvéleménykutatás a fideszre nézve, de én is a nyakamat teszem rá, hogy több lesz nekik.
Egyszerűen úgy beszaratták a híveiket az atomháborúval, hogy rohanni fognak szavazni. Apáti mostanában rakott ki egy videót, hogy mi történne, ha Budapestet atomtalálat érné
Vágom.Balazs írta:
Nyilvánvaló, hogy nem véletlenül influenszerekkel épít kapcsolatot. De mondom mégegyszer, hogy ezt nem úgy kell értelmezni, hogy ők akkor beépített ügynökök. Kis barátkozás, kicsit terelgetik a közvéleményt, soft power.
De nálunk ez abszolút nem működik. Ha működne, már rég nem fidesz kormány lenne egyébként.
Persze hozhat szavazatokat, lehet nem is keveset, de azt a 2-2,5 milliós monolit tömböt nem tudják influenszer kampánnyal eltüntetni. Lehetetlen.
Főleg azért nem mert a megafon, és a saját fideszes influenszerek ezt tudják ellensúlyozni.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Pedig már maga a megnevezés is igencsak beszédes:csababarca írta:
Btw, semmiféle hatalmi befolyása nincsen semmire, meghív néhány influenszert, mi fog történni? Ha ezen múlna, már nem a fidesz lenne hatalmon, de semmit nem jelent, hogy ezek az influenszerek Pressmannel vacsoráznak és kormányellenesek.
"Az influenszer vagy influencer (eredete az angol influence ige „hatással van, rábír, befolyásol” → ebből képzett influencer melléknévi igenév „befolyásoló, rábíró”."
Ezen felül pedig azt is tudjuk, hogy a Biden admin. rendszeresen használ influenszereket Amerikában a saját propagandájuk terjesztésére. Link: https://www.politico.com/news/2024/01/2 ... s-00136389
Plusz egy videó, ahol egy TikTok/Onlyfans modell meséli el, hogy fizettek neki a hirdetésekért
https://www.youtube.com/watch?v=e9TQG-zo_aU
Nyilvánvaló, hogy nem véletlenül influenszerekkel épít kapcsolatot. De mondom mégegyszer, hogy ezt nem úgy kell értelmezni, hogy ők akkor beépített ügynökök. Kis barátkozás, kicsit terelgetik a közvéleményt, soft power.
- BlancoMark
Szerintem is lesz pofára esés júni 9-én, de nem MP eredményét illetően. Szerintem ő azt fogja hozni nagyjából, mint amit jósolnak neki.
A pofára esést inkább a Fidesz eredménye fogja jelenteni. Ne feledjük, hogy milyen elképesztő hálózattal rendelkeznek, plusz a nyilvántartásaik (Kubatov lista) is rohadt sokat nyomnak latba. Több ezer (vagy tízezer?) emberrel megy majd a kopogtatás (pontosan tudják hogy ki a Fideszes és hol lakik), a buszoztatás, osztogatás. Ezekből a TISZA semmit nem tud felmutatni. Valószínűsíthető, hogy pár százalékkal rávernek még a legoptimistább (Fideszes szempontból) közvéleménykutatásokra is. Ezt a folyamatot láthatjuk lassan 20 éve.
De reméljük ez nem vezet letargiába, hanem inkább mindenki a tendenciákat értékeli majd pozitívan.
- csababarca
Óóó, hagyjuk már ezt, hogy ha más csinálná, fel lenne háborodva az ország:D Hát hol van felháborodva az ország az orosz konkrétan bizonyított választási beavatkozásban, vagy amikor a kínai hatóságok vegzálják a magyarokat?kiserik írta: Csaba: egyrészt nem csak influenszerek járnak hozzá. Elég sok politikus is. Másrészt nekem az a fő bajom ezzel, hogy ha az USA nagykövete csinálja ezt, akkor az rendben van, ha más csinálná, akkor meg fel lenne háborodva a fél ország.
Egyébként az influenszerekben óriási potenciál van. Bebizonyosodott az influenszer tüntetésen és Magyar Péternél is.
És ha már itt tartunk, ne legyen már olyan elfogadott, ha egy idegen ország, és még csak nem is uniós, befolyásolni akarja a belügyeinket, esetleg a választásokat még ha az az ország az USA is.
Én meg pont azt látom, hogy ha konkrétan idejönne a CIA, és magyarokat kezdenének felkérdezni, meg számonkérni magyar állampolgárokat, akkor mi menne itt?
Mert ugye a kínaiak ezt csinálták itt, csak hogy tiszta sor legyen.
Mi bizonyosodott be az influenszer tüntetésen? Semmi, kiment 100ezer ember, tök mindegy mennyi, és ennyi.
Magyar Péternél se bizonyosodott be még semmi, majd június 9-én várjuk meg a számokat, lesz itt pofáraesés úgy érzem.
Utolsó mondatoddal egyet értek, abszolút. Csak legyünk felháborodva ha az oroszok teszik, ha a kínaiak vagy ha az USA. Ha mindig csak az egyiken háborodunk fel, a másik kettőnél félrenézünk, és "vendégjogra" hivatkozik a coca, ami nem létezik egyébként, akkor had éljek a gyanúperrel, hogy itt nem a szuverenitást féltjük, hanem az USA-val szemben védjük a szuverenitásunknak, a másik kettőnek kiszolgáltatjuk.
Természetesen az is elfogadhatatlan a számomrarealfan írta:azzal együtt, hogy egyetértek, nem véletlen hívnak meg oda embereket, nem kell naívnak lenni de választási befolyásolási kísérletre eddig (hazánkban) még mindig csak az oroszok felől van bizonyíték, nem más ország felölkiserik írta: Csaba: egyrészt nem csak influenszerek járnak hozzá. Elég sok politikus is. Másrészt nekem az a fő bajom ezzel, hogy ha az USA nagykövete csinálja ezt, akkor az rendben van, ha más csinálná, akkor meg fel lenne háborodva a fél ország.
Egyébként az influenszerekben óriási potenciál van. Bebizonyosodott az influenszer tüntetésen és Magyar Péternél is.
És ha már itt tartunk, ne legyen már olyan elfogadott, ha egy idegen ország, és még csak nem is uniós, befolyásolni akarja a belügyeinket, esetleg a választásokat még ha az az ország az USA is.
Ezt meg nem értem. Egy idegen ország soha nem a másik ország érdekeit nézi, képviseli. Ahogy Magyar is mondta Puzsernak: soha nincs ingyen ebéd. Soha.cart írta: Elég furcsa ezt pont itthon felhozni, amikor a kormány közvetlenül pénzel vagy 10 influencert a Megafonnál hogy központi utasításra gyártsák a tartalmat.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder
Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder
Elég furcsa ezt pont itthon felhozni, amikor a kormány közvetlenül pénzel vagy 10 influencert a Megafonnál hogy központi utasításra gyártsák a tartalmat.
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio
azzal együtt, hogy egyetértek, nem véletlen hívnak meg oda embereket, nem kell naívnak lenni de választási befolyásolási kísérletre eddig (hazánkban) még mindig csak az oroszok felől van bizonyíték, nem más ország felölkiserik írta: Csaba: egyrészt nem csak influenszerek járnak hozzá. Elég sok politikus is. Másrészt nekem az a fő bajom ezzel, hogy ha az USA nagykövete csinálja ezt, akkor az rendben van, ha más csinálná, akkor meg fel lenne háborodva a fél ország.
Csaba: egyrészt nem csak influenszerek járnak hozzá. Elég sok politikus is. Másrészt nekem az a fő bajom ezzel, hogy ha az USA nagykövete csinálja ezt, akkor az rendben van, ha más csinálná, akkor meg fel lenne háborodva a fél ország.
Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder
Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder
- csababarca
Pressman egy idegen ország idegen érdekeit képviseli.Balazs írta:
Toroczkai videói rendszerint levannak egyszerűsítve és clickbaitesek, ennek az az oka, hogy a legtöbb választópolgár egyszerű és csak az ilyen üzeneteket képes feldolgozni. De ha ezt elengeded, és megvizsgálod a kérdést, szerintem még te is beláthatod, hogy Pressmen egy idegen ország, idegen érdekeit képviseli, és ez nem túl pozitív.
Nyilvánvalóan ezt nem úgy kell elképzelni, hogy ezeket a személyek már a CIA-nak dolgoznak, viszont Pressmen sem a két szép szemükért vacsorázgat velük, hanem ez egy befolyásszerzési kísérlet. Van erre egy angol kifejezés, a soft power. Ebben az amerikaiak élen járnak, keress rá nyugodtan. És ugyanígy az orosz vagy kínai nagykövettel sem kéne vacsorázni.
Ez a mondat azt jelenti amire ki lett nevezve.
Neki az a feladata, hogy hazánkban az USA érdekeit képviselje.
Nem csak Pressmanre igaz ez, hanem bármilyen nagykövetre.
Btw, semmiféle hatalmi befolyása nincsen semmire, meghív néhány influenszert, mi fog történni? Ha ezen múlna, már nem a fidesz lenne hatalmon, de semmit nem jelent, hogy ezek az influenszerek Pressmannel vacsoráznak és kormányellenesek.
Ezt most fújták fel, mert kell az ellenségkép és az fbsz erre szólított fel.
Egy marginális emberből gyártanak le ellenségképet, aztán célzottan ütik-vágják.
Számoljuk fel az USA-val a kétoldali kapcsolatokat, nagykövetség beszántása és csókolom. Ameddig ez nem történik meg, addig csak szájtépés az egész ügy.
Nem kimondottan a követőikre gondoltam, inkább akik mögöttük vannak (mindenféle összeesküvés és minősítés nélkül).Marky írta:Ez szerintem nem is kerdes, a Vona-fele Jobbik es MZP tamogatoinak nagy resze megegyezik azokkal, akik most eljarnak Magyar Peter gyuleseire. Annyi a kulonbseg, hogy azota volt 2 bukott valasztas, kiderult, hogy a DK altal hangoztatott nagy osszebujas is egy halva szuletett otlet, de meg cserebe hatba is tamadjak a "kozos" jeloltet. Na MP ezt ugyesen megoldja ugy, hogy egyszeruen nem megy el a Gyurcsany partok hazibulijaiba. Nem lehet tenylegesen osszegyurcsanyozni, ha nem csak szavakban all tavol toluk, de fizikailag se all mellejuk.kiserik írta: Egyébként egyre jobban beigazolódik, hogy a Magyar Péter jelenség az kb ugyan az, mint a '18-as Jobbik vagy a '22-es MZP jelenség. Vagyis ezek utódja, folytatása. Tőlem korábban mindkettő megkapta a voksot (és sajnos földbe is álltak). Most még agyalok, de ez a vita cirkusz nagyon nem tetszik.
Emiatt van kegyetlenul beszarva most mindket szekta, mert egy harmadik ero epul, amit nemsokara egy nagy mintas kozvelemenykutatas fog megtamogatni. Nagyon nem mindegy, hogy a 26-os valasztasra ragordulva papiron a DK milyen pozicioban fog allni.
En egyedul emiatt fogok a Tiszara szavazni, mert elegem van ebbol a ketpolusu hanyingerbol, amit itthon politikanak csufolnak.
Előbb a Jobbik ment be középre, de a balosok, liberálisok nem hitték el a szélső jobbosok meg csalódtak. Aztán MZP és az összefogás, ami ugyan ez, csak a szélsőjobb nélkül, de Gyurcsánnyal ez is bedőlt. Most feltűnt egy újabb lehetőség.
Egyébként mivel Magyar nagyon sok minden átvesz a régi Jobbiktól vagy a mostani Mi hazánktól, ezért nekem szimpatikus. A baj csak az vele, hogy eddig nem tűnik szavahihetőnek, de még messze van az, hogy igazából meg lehessen ítélni.
Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder
Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder
A jo oreg "jobboldali" viselkedes, amit te megengedsz magadnak az rendben van, de ha mar visszakapod felhaborodsz. Ugye az a bizonyos baj a bizonyos toronyban.kiserik írta:Csak szólok, hogy mostantól ne nagyon törd magad azon, hogy válaszolj nekem, mert nem fogom látni. Arra a stílusra és hangnemre amit megengedsz magadnak én nem vagyok kíváncsi.zsuninnyo írta: Torockai mindenbe belepofazik es videot csinal rola, hogy bebizonyitsa mekkora agy (igaz hazudni kell hozza sokat, de az mar kit erdekel), Magyar Peter viszont nem. Ezert varja a torockai videot es nem a magyar petereset.
Ugy tunik a kepesseg, hogy megkulonboztesd az egeszsegugy / oktatas rombolasat egy idegen allam altal elkovetett lopassal (amirol tudatosan BIZONYITOTTAN - bar latom ez a szo semmilyen sulyt nem ad ennek az ugynek - hazudtak es eltitkoltak, es tudj belole kovetkeztetest levonni es meg tudd erteni egyik miert sokkal nagyobb problema mint a masik, ugy tunik a mihazank szimpatizansai kozott nem igazan adatik meg.
De egyszeruen lehet azt mondani, hogy minden politikus hazudik, szoval nincs ebben semmi ujdonsag. Meg azt is lehet mondani, hogy a mihazank es laci rajongoi csak egy marok szocske kozul se nagyon tunnek ki intelligenciaban. Na bumm.
Csak szólok, hogy mostantól ne nagyon törd magad azon, hogy válaszolj nekem, mert nem fogom látni. Arra a stílusra és hangnemre amit megengedsz magadnak én nem vagyok kíváncsi.zsuninnyo írta: Torockai mindenbe belepofazik es videot csinal rola, hogy bebizonyitsa mekkora agy (igaz hazudni kell hozza sokat, de az mar kit erdekel), Magyar Peter viszont nem. Ezert varja a torockai videot es nem a magyar petereset.
Ugy tunik a kepesseg, hogy megkulonboztesd az egeszsegugy / oktatas rombolasat egy idegen allam altal elkovetett lopassal (amirol tudatosan BIZONYITOTTAN - bar latom ez a szo semmilyen sulyt nem ad ennek az ugynek - hazudtak es eltitkoltak, es tudj belole kovetkeztetest levonni es meg tudd erteni egyik miert sokkal nagyobb problema mint a masik, ugy tunik a mihazank szimpatizansai kozott nem igazan adatik meg.
De egyszeruen lehet azt mondani, hogy minden politikus hazudik, szoval nincs ebben semmi ujdonsag. Meg azt is lehet mondani, hogy a mihazank es laci rajongoi csak egy marok szocske kozul se nagyon tunnek ki intelligenciaban. Na bumm.
Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder
Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder