Pad'em írta:Vártam a véleményed róla, gondoltam hogy láttad már parszor. Hát igen agyfaszt kapnánk az biztos ha a 16oson belül leáll cselezgetni meg labdát veszteni. Illetve gyanús, hogy egy Zenit vitte el. Majd kiderül, sanszosan nem mi leszünk a következő klubja de kíváncsi leszek rá.realmadrid95 írta:
Ot speciel viszonylag sokszor lattam jatszani. Ez a video jol megmutatja, hogy szeret es tud is cselezni, viszont nincsenek benne azok a bakik, amikkel jatszik. Utolso emberkent sokszor elveszti a labdat, amibol golt kaptak. R24 irt egy hirt meg rola majdnem 1 eve, azutan gondoltam bele-bele nezek par meccsebe. Utanpotlas vbn azt csinaltak vele, amit akartak, raadasul piroslapot is kapott egy nagyon buta szabalytalansagert. Szoval nagyon csaloka ez a video, nem mondom, hogy rosszul sulne el, ha vegul jonne, de amik a videokban az erossegei, ugyanennyire a hatranyai is.
Most raneztem ujbol, elmult 10 meccsebol 5 szor padon volt, 3 szor nem volt keretben,(ebbol az egyiken utanpotlas valogatott meccsen volt.)
ANDS, nincs bajom a rombusszal, csak se Vininek nem fekszik illetve úgy tűnik Rodrygónak se, ami persze változhat. Meg vannak az előnyei, hátrányai. Én azt szeretném, hogy ne csak egy legyen nyomatva, tudjuk használni ezt is, a 433-at is,vagy 4231-et. Mikor melyikre van szükség.
Konnyen lehet, hogy csak egy profi stab kell neki, aki elmondja neki a dolgokat, mert amugy egy nagyon eros, gyors, magas vedorol beszelunk. A brazil ver nala sajnos tobbszor elojon, ami nem a legjobb egy kozephatvednel, de ahogy irtad is, nagyon ugyes labbal is. Ha fejben megkomolyodna picit egy Lucioszeru vedo bomba lenne!