Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Szalai
- Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls
Re: Kommentáld a híreket
Helyetekben max. 10 milliót adnék DDG-ért. Jővő nyáron úgyis ingyen jöhetne, addig meg van 2 kiváló kapusotok. MU csak azzal tudna fenyegetőzni, h LVG nem játszatja idén, ha nem pengetitek ki a kívánt összeget.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Hungarokatalán 2015. augusztus 20., csütörtök 22:53-kor.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
De kell miatta aggódni. Mert CR akkor ér valamit, ha rúg 40+ gólt. Ha csak 25 gólra lesz képes, akkor bizony van jobb opció már a keretben is.Mike írta:a világ legjobb(?) játékosát, a Real Madrid történelmének legjobb góllövőjét nem fogják leültetni csak mert az előszezonban szar volt. Ez nonszensz
Ha van játékos aki miatt nem kell aggódni az Cé
Realista jól leírta a problémát, ez már gond volt tavaly is, részben ez volt az oka az ívelgetős focinak. Kevés emberünk van elől, aki érzi a bugit. CR-rel addig nincs gond, amíg 2 csellel levesz 2 embert, és tempóelőnyt szerez a támadásokban, de ezzel felhagyott úgy 2 éve. Annyi játékintelligenciája azért van, hogy visszaadjon egy kényszerítőt, de olyan támadásokat nagyon ritkán látni, amelynek ő központi figurája. Ő már inkább csak befejez. Nem mozog tkp-hoz eleget, támadás vezetésben sosem nyit oldalt, szélességben nem játszik, sem tempót, sem területet nem szerez. Továbbra is az a véleményem, hogy nem padra kell rakni, hanem feltolni középcsatárnak. Benzemát meg vagy mögé vagy a balszélre kivezényelni. Mindenestre én megnéznék egy James-Isco-Benzema tkp sort, előttük egy CR-rel.Elég sok támadás Cén halt el az előszezon során, Bale-t ide sem veszem.
Igen a Juve ellen valóban jó volt, mondjuk azért az odavágón fejelt kapufáját nehéz feldolgozni. Azonban ami bennem nagyon megmaradt, azok az Atma elleni meccsek. Egy cselt nem tudott csinálni. Nem volt azokon a meccseken konstruktív előre játéka. Ha nem alibi megoldást választott, labdát vesztett. Ez sok. Ettől függetlenül nálam is előbb kezdene Balenél.tavaky james jo volt a juve ellen oda es vissza is
Azonban Baletől láttunk már odarakott teljesítményt komoly csapatok ellen, veszélyt jelentett. Ha formában van, nehezebb megállítani, mint Jamest. Nálam nem kérdés, hogy ha mindketten formában vannak, akkor inkább a walesi lenne a kezdő.
Vicces, de amikor eltűnt a két nagyágyú, akkor Isco és Jesé vezetésével a csikócsapat összehozott pár pofás támadást az előszezonban. Könnyebben alakítanánk ki támadásokat kreatív játékosokkal. Úgy gondolom, hogy jelenleg nem vagyunk elég élesek elől, ezért inkább arra kellene bazírozni, hogy sok helyzetet alakítsunk ki, és ezekből 1-2 berúgni, amivel nyerünk. Arra építeni, hogy majd 2 helyzetből 2-t bevágunk, jelenleg nem realitás. Ha meg ki tudunk meccsenként 10-15 helyzetet dolgozni, akkor azért valaki csak bevág egyet. De igen Benzema hiányában amúgy sem lenne racionális indok CR padoztatására.hát mivel a támadók közül nem hozza senki sem a gólokat, ezért nem lenne okos döntés pont cr-t kihagyni a buliból
jelenleg egyik támadónk sincs top formában, mindegy ki játszik, ráadásul ahogy olvasom, a támadásokban sincs semmi átütő erő
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Teljesen egyetertek hehevel, csak annyit fuznek hozza, h Isconak meg helye lenne elol Bale helyett CR es Benzema mogott.
Mondhatjuk, h Jamesnek jo szezonja volt a szamok ezt mutatjak, de az igaz, h keves volt az erosebb csapatok ellen.
Mondhatjuk, h Jamesnek jo szezonja volt a szamok ezt mutatjak, de az igaz, h keves volt az erosebb csapatok ellen.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
És nem lehet, hogy azért sem működik olyan jól a támadójáték, mert ilyen támadóitok vannak, mint CR és Bale? Teszem azt ha egy Hazard-Lucas-Reus hármasból 2 játszana nálatok - ha már Neymar nem lehet - , és úgy küldenétek fel a gárdát, lehet gördülékenyebben mennének a támadások - előre látom, hogy a neveken akadtok majd fent, nem tudom kit írhatnék, a lényeg, hogy mezőnyben aktívabb, hasznosabb játékosokról van szó, mint a két jómadár. Jó dolog, hogy CR annyi gólt lő, pótolni őt egy az egyben nem is lehetne, de az előszezon alapján az egyik fő oka a gyenge támadójátékotoknak pont a portugál volt, aki sokszor egy 2 m-es passzt képtelen volt kivitelezni, és már csírájában el is haltak a támadások..___Samy___ írta: ráadásul ahogy olvasom, a támadásokban sincs semmi átütő erő
És most ne értsetek félre, nem azt mondom, hogy haszontalan már nektek CR, meg hogy mindig így fog játszani, de én nem hiszem, hogy több szintet visszaesnétek, ha valakivel pótolnotok kéne - persze csak akkor, ha a nagyobbik fék is kikerülne a csapatból. Max egyéni számokban nem lenne ilyen kiugró játékosotok, de csapatként még lehet gördülékenyebben is funkcionálnátok - ha más nem, a csapatvédekezés tuti.
Örülök, hogy nem nekem kellett megkérdeznem.. Amúgy kemény a MU, gondolom miatta megvétózzátok majd az üzletet..hehe írta:az ki?
a vegso ar megmondja. de attol tartok pereznek max a penztarcaja nagyobb... en azt mondom egy utolso eveben levo kapusert aki maradni sem akar 20nal tobbet nem kell adni.
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
A Real Madrid Castilla felbontotta Eero Markkanen szerződését. A finn csatár tavaly nyáron érkezett, sosem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, idén nyáron pedig 18 kilós túlsúllyal érkezett meg az előszezonra.
Az igen
Az igen
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha a MU diktálná a tempót, akkor most nem szenvednének. A végső ár majd megmondja, hogy kinek a cerkája volt nagyobb.BBeno írta:tovabbra sem ertem miert a mu diktalja a tempot... tegyuk fel hogy letezik 16 a millios bunti akkor is beljebb vagyunk ha csak jovore jon mintha iden. elkernek erte 30 milliot es mi kepesek vagyunk pengetni mikor ket ilyen jo kapusunk van. nem ertem
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Szerintem jonni fog De Gea, itt mar csak a talalgatasok mennek, huzzak az idot, kell a reklam, fogyjanak a pletykalapok.
Nemhiszem, hogy Casillast elengedtek volna ugy, hogy nemjon De Gea.
Nemhiszem, hogy Casillast elengedtek volna ugy, hogy nemjon De Gea.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Mendes azért kapálózik most, még a végén becsúszna egy elégedetlen ügyfél...
Nem illik.
tovabbra sem ertem miert a mu diktalja a tempot... tegyuk fel hogy letezik 16 a millios bunti akkor is beljebb vagyunk ha csak jovore jon mintha iden. elkernek erte 30 milliot es mi kepesek vagyunk pengetni mikor ket ilyen jo kapusunk van. nem ertem
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kíváncsi vagyok ha meglesz DeGea a goal.com ír egy szokásos cikket: where will De Gea fit to Real Madrid címmel?
Legyen aaa kapuba, vagy mondjuk aaa kapuba?
Legyen aaa kapuba, vagy mondjuk aaa kapuba?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Navashoz odaírtam, hogy szerintem. Arra már megvan az embere LvG-nek a hírek szerint.BBeno írta:tehat nem kell nekik egy penge kapus hanem egy tinigyerek elore. oke
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
tehat nem kell nekik egy penge kapus hanem egy tinigyerek elore. oke
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
micsoda skalp
jobb nem jutott eszükbe? Isco, Jesé, Pepe, Illarra, Coentrao....Bale?
jobb nem jutott eszükbe? Isco, Jesé, Pepe, Illarra, Coentrao....Bale?
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ne szopassá má kora este.
Az új Raúl 7.0 amúgy.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
de kibacnak velünk
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
az ki?Realista24 írta:A ManU úgy néz ki, hogy DDG-t eladja nekünk, de skalpot akarnak. Navas szerintem nem kell nekik, Ramosról lecsúsztak, Karim nem megy, most a legújabb, hogy Mayoralt akarják.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A ManU úgy néz ki, hogy DDG-t eladja nekünk, de skalpot akarnak. Navas szerintem nem kell nekik, Ramosról lecsúsztak, Karim nem megy, most a legújabb, hogy Mayoralt akarják.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
a világ legjobb(?) játékosát, a Real Madrid történelmének legjobb góllövőjét nem fogják leültetni csak mert az előszezonban szar volt. Ez nonszensz
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane