Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)
Egyébként, ha jönne Pogba Ti, hogy állítanátok fel a kp-t?
----------------Casemiro------------------
------Pogba---------------Kroos-----------
vagy
-----------------Kroos-------------------
-----Modric---------------Pogba--------
vagy
---------------Modric----------------
----Kroos------------------Pogba----
Egyébként Modric valószínűleg nem tudna egy szezont fullba lehozni, Én akkor az elsőt favorizálnám, Casemiro sepreget hátul és Kroos meg Pogba segíti a támadásokat.
----------------Casemiro------------------
------Pogba---------------Kroos-----------
vagy
-----------------Kroos-------------------
-----Modric---------------Pogba--------
vagy
---------------Modric----------------
----Kroos------------------Pogba----
Egyébként Modric valószínűleg nem tudna egy szezont fullba lehozni, Én akkor az elsőt favorizálnám, Casemiro sepreget hátul és Kroos meg Pogba segíti a támadásokat.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Vagy éppen buknak a honi kupadöntőben, még csak ki sem kell lépni a határon túlra.doncsontos írta: Párizsban örök tehetség marad, Mbappé is hasonló sorsa juthat akár ha Ő is ott ragad.(bár ez ugye tárgytalan->Mbappé 2020 )egyszerűen nincs ott fejlődési lehetőség, lazáznak, kitömnek mindenkit a bajnokságban, aztán mikor jön egy komoly csapat európából akkor néznek nagyot, hogy itt már nem elég azt a szintet hozni mint a bajnokságban. verrattin ezt főleg sokat észre vettem, egy frusztrált kisgyerek lett a pályán. egy csapat váltás jót tenne neki, én nálunk is eltudnám képzelni Modric helyén.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Párizsban örök tehetség marad, Mbappé is hasonló sorsa juthat akár ha Ő is ott ragad.(bár ez ugye tárgytalan->Mbappé 2020 )egyszerűen nincs ott fejlődési lehetőség, lazáznak, kitömnek mindenkit a bajnokságban, aztán mikor jön egy komoly csapat európából akkor néznek nagyot, hogy itt már nem elég azt a szintet hozni mint a bajnokságban. verrattin ezt főleg sokat észre vettem, egy frusztrált kisgyerek lett a pályán. egy csapat váltás jót tenne neki, én nálunk is eltudnám képzelni Modric helyén.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
sebydani írta: Amúgy Veratti él még? Ő már nem menő, elmúlt a hype?
Nekem az a bajom vele hogy a nagy meccseken eltunt vagy epp kipirosozta magát. Nem lett rosszabb jatekos de jobb sem.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Amúgy Veratti él még? Ő már nem menő, elmúlt a hype?
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nekem nem kell Eriksen sehogyse.
Akkor Benyát visszük csatár mögé, előre Jovity, hátul meg ima.
Akkor Benyát visszük csatár mögé, előre Jovity, hátul meg ima.
Nem illik.
Amúgy az is lehetséges hogy Pogba nem jön, meg akkor eriksen se akkor mi lesz?
- Pad'em
Casemiro (Valverde) - Kroos (Isco) - Pogba (Modric). Talán ebben gondolkodhat Zidane. Isco miatt karcsú, ha őt lecserélnénk mondjuk egy Ndombelére még, akkor azt mondom atom lett a kp is. Vagy ingyen egy Rabiot, vagy akár marasztalnám Kovát. Így valóban kicsit vékonynak tűnik, de még lefolyik sok víz a Dunán augusztus végéig + ki tudja Zidane milyen felállást álmodott meg. Pl Pogba-Casemiro kettős előttük egy támadóbb 4-essel könnyebb meccseken stb.Kera írta: Most ti hogy látjátok, elég lesz egy nagy név oda? Én személy szerint kevésnek érzem.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Kera
- Kedvenc játékosaid: CR7, SR4, M12, Xabi Alonso, Kroos, Modric, R9, ZZ, Roberto Carlos, Raúl, Hierro, Lampard, Terry, Maldini, Cubasza kapitány
Én egy dolgot nem tudok megálmodni (a csodálatos jövő évi jobb szélünkön kívül), hogy mi a pék lesz jövőre a középpálya?
Mindenki a csatárokkal foglalkozik, de hátország nélkül nehéz, lásd PSG.
3-an stabilan megvannak: Kroos, Case, Modric, oké. Abból Modric fél szezonos már, Case-t és Kroos-t ismerjük.
Van egy fogalmatlan Isco aki még csak nem is középpályás, hanem támadókp.
És van egy Valverde, akinek még nem látom a posztját. Ügyes gyerek nem vitatom, ZZ is bízik benne, szurkolok neki.
És akkor jön vagy egy Pogba, vagy Eriksen. Eriksen megintcsak támadókp, védekezésben nagyon kevés, főleg Kroos-szal együtt, Case ott aztán szaladgálhatna.
Szóval, így lesz kőkemény 6 középpályásunk, amiből 1 vagy 2 támadókp lesz.
Nem tudom, hogy elég lesz-e ez három frontra, vagy esetleg, ha átváltunk néha 4-4-2-re, vagy 4-3-1-2-re, akkor hogyan lesz a rotáció.
Utoljára amikor két frontot hoztunk (BL,bajnokság), atom középpályánk volt. James, Isco, Kova pakkal a padon. Ez IS volt akkor a kulcs.
Most ti hogy látjátok, elég lesz egy nagy név oda? Én személy szerint kevésnek érzem.
Mindenki a csatárokkal foglalkozik, de hátország nélkül nehéz, lásd PSG.
3-an stabilan megvannak: Kroos, Case, Modric, oké. Abból Modric fél szezonos már, Case-t és Kroos-t ismerjük.
Van egy fogalmatlan Isco aki még csak nem is középpályás, hanem támadókp.
És van egy Valverde, akinek még nem látom a posztját. Ügyes gyerek nem vitatom, ZZ is bízik benne, szurkolok neki.
És akkor jön vagy egy Pogba, vagy Eriksen. Eriksen megintcsak támadókp, védekezésben nagyon kevés, főleg Kroos-szal együtt, Case ott aztán szaladgálhatna.
Szóval, így lesz kőkemény 6 középpályásunk, amiből 1 vagy 2 támadókp lesz.
Nem tudom, hogy elég lesz-e ez három frontra, vagy esetleg, ha átváltunk néha 4-4-2-re, vagy 4-3-1-2-re, akkor hogyan lesz a rotáció.
Utoljára amikor két frontot hoztunk (BL,bajnokság), atom középpályánk volt. James, Isco, Kova pakkal a padon. Ez IS volt akkor a kulcs.
Most ti hogy látjátok, elég lesz egy nagy név oda? Én személy szerint kevésnek érzem.
akkor én veled értek egyetCsabi írta: ziróval egyetértek amúgy (mínusz a pogbás sztori)
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ziróval egyetértek amúgy (mínusz a pogbás sztori)
- ziro4vr
Rodrygot nem láttam eleget, összevágott videók alapján én nem akarok véleményt formázni. Az előszezonban remélhetőleg tesztelve lesz, aztán kiderül.
Ödét kihagytam ez jogos, Iscot eladnám és a perceit neki adnám. A valóságban meg Isco nyomatva lesz, a norvég meg kölcsönadva valahova.
Ödét kihagytam ez jogos, Iscot eladnám és a perceit neki adnám. A valóságban meg Isco nyomatva lesz, a norvég meg kölcsönadva valahova.
Nem illik.
- RealMadridFanatic
Kizarolag invertalt szelsok jatszhatnak?
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Nem is értem én ezt a Rodrygo jobb oldalon dolgot.
A gyerek annyira jobb lábas hogy az valami hitetetlen. 3-4 meccsen amikor jobb oldalon játszott, csak azt lehetett látni, hogy tolja vissza a jobb lábára a labdát.
Ez a brazil ligában okés, de azért itt kicsit komolyabb szinttel fog találkozni.
Balon lehet használni őt is jól, meg Vinit is. Jobbra nem raknám egyiket se.
A gyerek annyira jobb lábas hogy az valami hitetetlen. 3-4 meccsen amikor jobb oldalon játszott, csak azt lehetett látni, hogy tolja vissza a jobb lábára a labdát.
Ez a brazil ligában okés, de azért itt kicsit komolyabb szinttel fog találkozni.
Balon lehet használni őt is jól, meg Vinit is. Jobbra nem raknám egyiket se.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Odegaard? En megtartanam mar, kp ra Isco helyett is akar es a jobb oldalra is jo lehet. Vini szerintem ha atkerul a jobbosra bukni fog, neki az nem fog menni, ahogy szerintem Rodrygo sem a jobb oldalon lesz a leghatekonyabbziro4vr írta: ...
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Meg arra is van esely, h Rodrygo ugy robban be mint Vini es meg van oldva a jobboldalunk hosszutavon. A hirek alapjan Rodrygot tehetsegesebbnek tartjak Vininel, mar ha igaz. Ez adhat kis remenyt arra, h lesz egy eros jobboldalunk is.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
A rejszolás, a beseggelés, a home made video vagy a lotyo utal R24re? nem tudok dönteni, nem az enyém a hot dog.
Egyébként jó írás de késő van reagálni. Folytassuk a témát holnap talán
Egyébként jó írás de késő van reagálni. Folytassuk a témát holnap talán
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Végre megtértél.ziro4vr írta: . Realistán gondolkodva,
Kecsöp, mustár, majomnéz és csípős is jöhet a hotdogba.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
Pogbával képességben nem lesz baj, Bale kapcsán az is probléma, nem csak a hozzáállás. Benne van, hogy flop lesz, de ha nyerünk vele, akkor az egy hatalmas plusz. Ndombele remek játékos, de nekem a kp-ra több kell előrefele, amíg az elülső részlegünk annyit tud, amennyit.
Jobboson nálam Sancho lenne, de őt nem fogjuk megvenni. Realistán gondolkodva, Asensio és Vini lesz oda, igen. A spanyolt én se szeretem, de amit írtam is, lehetne használni még talán, persze idén megvolt az esélye, nem élt vele, de ilyen szempontból kicsit elhet becsapós ez az idény. Benzemát nem tenném ki oda, lassú, plusz Carvajal mellette nem tudja úgy bejátszani az oldalt. Még talán Odri, ha fejlődne egy szintet.
Pepe nem rossz, de akkor meg inkább nyomatnám Vinit amíg ki nem lyukad a valaga, mert addig ő is eljuthat.
Jobboson nálam Sancho lenne, de őt nem fogjuk megvenni. Realistán gondolkodva, Asensio és Vini lesz oda, igen. A spanyolt én se szeretem, de amit írtam is, lehetne használni még talán, persze idén megvolt az esélye, nem élt vele, de ilyen szempontból kicsit elhet becsapós ez az idény. Benzemát nem tenném ki oda, lassú, plusz Carvajal mellette nem tudja úgy bejátszani az oldalt. Még talán Odri, ha fejlődne egy szintet.
Pepe nem rossz, de akkor meg inkább nyomatnám Vinit amíg ki nem lyukad a valaga, mert addig ő is eljuthat.
Nem illik.