Pont ez a baj. Én nem látom magam előtt, hogy váltunk 4-2-3-1-re a 4-3-3-ról. Mármint Ödegaard szempontjából, én nem bánom. Szerintem még mindig a 4-3-3 a csúcs felállás. Szóval nálunk 3 kpályás felállásban nem élne így meg. Sokan Modric szerepkörbe gondolják, de fele akkora mezőnymunkát nem tenne bele. Röviden, nem kkp, hanem tipikus tkp. Hülyeség mást rá erőltetni. Pedig nagy fanja voltam/vagyok, de miatta nem éri meg rendszert váltani.'shutterisland írta: nem tudom, milyen poszton jatszik egeszen pontosan az arsenalban ebben a szezonban, de ugy remlik, hogy pont olyan szerepkorben, ami nalatok nem igazan van.
Premier League
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Majd a dzsúd megoldja.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Kvázi focizni akart. A hülyéje, focistaként focizni akart nem padon ülni vagy 5 percekre beállni.KAG írta:Kell a fasznak.Remy írta:
Nincs, ha minden igaz.
Pedig pont beérett volna a kezdőbe...
Kvazi elmenekult innen. Pont jo helyen van az egyel kettovel lentebbi polcon
Hagyjuk. Szarul kezeltük. Mellé még szar időben is volt itt...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ateeemadrid
Öde sztem egyértelműen ZZ faszsága volt. Elférne itt, de szerencsére a kpn azért rendben vagyunk.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nem tudom, milyen poszton jatszik egeszen pontosan az arsenalban ebben a szezonban, de ugy remlik, hogy pont olyan szerepkorben, ami nalatok nem igazan van.
pedig jatekstilusra pont jol kiegeszitene a jovobeli harmasotokat, ha a valverde-tchoua-cama harmasbol ketto daralna mogotte.
na mindegy, nekem ugy remlett, van opciotok, de nem igazan talaltam rola semmit, biztos valaki mast passzoltatok el opcios joggal.
pedig jatekstilusra pont jol kiegeszitene a jovobeli harmasotokat, ha a valverde-tchoua-cama harmasbol ketto daralna mogotte.
na mindegy, nekem ugy remlett, van opciotok, de nem igazan talaltam rola semmit, biztos valaki mast passzoltatok el opcios joggal.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Kell a fasznak.Remy írta:Nincs, ha minden igaz.'shutterisland írta: odegaard-ra van barmi megegyezett arert opciotok ?
mert szerintem felduplazhatta az arat iden.
Kvazi elmenekult innen. Pont jo helyen van az egyel kettovel lentebbi polcon
ZIDANE
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nincs, ha minden igaz.'shutterisland írta: odegaard-ra van barmi megegyezett arert opciotok ?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- 'shutterisland
odegaard-ra van barmi megegyezett arert opciotok ?
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
palace-nál most volt edzőváltás, akár fel is tüzelhette volna őket, úgy látszik most ez sem volt elég az arsenal ellenlestat írta: Arsenal nagyon patika ma is. Ez a Trossard gyerek vagyki jo vetel volt.
Oke oke palace nincs elete formajaban az is igaz.
De megerdemelt lesz nagyon ha az Arsenal behuzza az idei bajnoksagot.
Öde elott meg le a kalappal. Sajnaltam nagyon mikor elment meg nem èrtettem de ugy latszik elhallgatattja a kritikusait iden.
Azert egy Realbol elmenni egy kozepes Arsenalba majd ott bajnoki cimert menni… kapitánykènt.
Saka-t nem akarjuk elhozni?
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Arsenal nagyon patika ma is. Ez a Trossard gyerek vagyki jo vetel volt.
Öde elott meg le a kalappal. Sajnaltam nagyon mikor elment meg nem èrtettem de ugy latszik elhallgatattja a kritikusait iden.
Azert egy Realbol elmenni egy kozepes Arsenalba majd ott bajnoki cimert menni… kapitánykènt.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Kiegészítés:BlancoMark írta: Antonio Conte: “We are not a team. We are eleven players that go into the pitch. I see selfish players, players that don't want to help each other and don't put their heart”. #THFC
“Until now I try to hide the situation but now, not anymore”.
"...de hát ehhez itt már hozzászoktak. Itt nem küzdenek semmilyen fontos érdemért. Itt nem akarnak nyomás alatt, nem akarnak stressz alatt játszani. Így könnyű. Ez a Tottenham története. 20 éve van itt a tulajdonos, és semmit nem nyertek, miért? Csak és kizárólag a klub tehet erről, vagy az összes mendzser, aki itt maradt."
Bármennyire is gyenge edző Conte, azért magáról a klubról és játékosairól csak igazat mondott.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Komolyan nem is értem akinek real pad aspiráns. Hajbeültetett tasmán ördög. Pörög, mint a csiga, aztán minden híd leég körülötte a végére..BlancoMark írta: Antonio Conte: “We are not a team. We are eleven players that go into the pitch. I see selfish players, players that don't want to help each other and don't put their heart”. #THFC
Hihetetlen, hogy minden allomashelyen ugyanugy megcsinalna a balhet. Keptelen egy csapatot menedzselni, innen is ki fogjak utalni gyorsan.
Amúgy ez az utolsó pár hónapja, kifut a kontraktja, lehet ezért is köpköd (ami szintén totál szimpi...). Az egyetlen, amit fel tud mutatni, hogy volt, amikor a Son-Kulu-Kane 3as volt kb a pl legjobbja (pár meccsen). Nagyon nem csípem.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Egyedül Haaland miatt tartok idén a Citytől. Vele azért komolyan erősödtek, mentalitásban is. Ő simán az a faktor lehet, aki kellett nekik a BL-hez. De ne legyen igazam.
Igen, meg csak gyenge csapatoknak lo golokat, meg jatekban nulla, meg majd kipukkad, meg a faszom.ateeemadrid írta:De a szakértők megmondják, hogy miatta gyengébb a city.'shutterisland írta: kozben a viking ma is eltett harmat a kupaban, 42. golja a szezonban.
az az osero ahogy berobban es az a labda magnes a kipattano/lecsorgoknak az tiszta cr-messi mashup.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Teljesen elmebeteg az ember. Világ balfaszai vagyunk, hogy nem mentünk rá tavasszal.'shutterisland írta: kozben a viking ma is eltett harmat a kupaban, 42. golja a szezonban.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ateeemadrid
De a szakértők megmondják, hogy miatta gyengébb a city.'shutterisland írta: kozben a viking ma is eltett harmat a kupaban, 42. golja a szezonban.
az az osero ahogy berobban es az a labda magnes a kipattano/lecsorgoknak az tiszta cr-messi mashup.
- 'shutterisland
kozben a viking ma is eltett harmat a kupaban, 42. golja a szezonban.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Nem indulnek ki ebből.Anthony írta: Jó ez a Kepa, remélem ellenünk is ő kezd
Chelsea eddig 2-2-re áll a hatalmas Everton ellen, Kepa szerintem mind a két kapott gólban benne volt.
Tavaly is minden vilagtalan gólt lőtt nekünk. Werner, Havertz, Mount. Tavalyelőtt meg Pulisic is asszem.
Ezek 3 havonta hoztak akkor is jó meccset.
Kante most tért vissza sérülésből, gondolom ő is god mode lesz.
- BlancoMark
Antonio Conte: “We are not a team. We are eleven players that go into the pitch. I see selfish players, players that don't want to help each other and don't put their heart”. #THFC
Hihetetlen, hogy minden allomashelyen ugyanugy megcsinalna a balhet. Keptelen egy csapatot menedzselni, innen is ki fogjak utalni gyorsan.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Meg is érdemelték. Meddő mezőnyfölény, semmi más. Az a Havertz 11es meg mi volt? Megtorpan, MEGÁLL, utána lövi el. Ha a kapus meg csak 1 centire elmozdul a vonalról, újra lövetik. Fair play, az a lényeg.Anthony írta:Chelsea eddig 2-2-re áll a hatalmas Everton ellen
Biztos más meccs lesz a BL, de fájna ha egy ilyen Chelsea ellen esnénk ki.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero