Tehat mindenki annyit er, amennyi a kivasarlasi ara?kiserik írta:Nope! Senki nem mondta, hogy szálljunk ki belőle 30-ért. Kubo nem 30 milliós játékos. 60 millió a kivásárlási ára.kodo írta: Egyszezonos, nevuket sem birom megjegyezni jatekosokert adnak 100 millakat, mi meg szalljunk ki Rodrygobol 30-ert. Nem tul kecsegteto, 60-ert sem. Aztan akit lehetne venni helyette meg triple digitnel kezdodik. Tudom Kubo nem, elferne a keretben 30ert, de nem lesz mindig ennyi serultunk. Brahim-Guler-Kubo, ebbol a 3-bol max 2 kell.
Rodrygobol nekem a madridizmus tukrozodik vissza, amit bar sokszor figyelmen kivul hagytok itt, nem olyan kicsi dolog. Nem lehet csak ugy potolni valami random arccal, aki ketto egyeneset rugott a labdaba.
Egyertelmuen nagy a kabat most meg Rodrygora, Benzema tavozasaval is mar az volt, hat meg amikor Vini kiesett. Ugye azt is tudjuk, hogy csucsformaban sem szeptemberben kell lenni ket Fifa break kozott.
Mindig kell valakit kritizalni, ez hajtja a fejlodest, en ertem, meg akkor is ha ez csak egy forum. De azert azon igy tobb mint 15 ev tavlatabol is jokat rohogok, hogy ha valaki gyengebb format mutat, egybol az a megoldas, hogy adjuk el.
Rodrygon meg nem tudsz keresni 50-60 milliot, mert 45 millioert vettuk.