Premier League
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
Jó ez a Kepa, remélem ellenünk is ő kezd
Chelsea eddig 2-2-re áll a hatalmas Everton ellen, Kepa szerintem mind a két kapott gólban benne volt.
Chelsea eddig 2-2-re áll a hatalmas Everton ellen, Kepa szerintem mind a két kapott gólban benne volt.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
az mondjuk picit meleg statRealista24 írta: No player has scored more goals against the Premier League “big 6” than Karim Benzema over the last 12 months.
valamelyik univerzumban:
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
No player has scored more goals against the Premier League “big 6” than Karim Benzema over the last 12 months.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Csak azert, mert Pep beszelt vele, hogy nyaron elengedik Haalandot es fix kezdo lesz!Realista24 írta: Alvarez annyira boldogtalan Haaland mögött, hogy szerződést hosszabbított a Citynel.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Alvarez annyira boldogtalan Haaland mögött, hogy szerződést hosszabbított a Citynel.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
apro kis erdekesseg, hogy a brighton-palace meccsen tegnap, marcius 15-en epp march 15. percben lott goljaval lett a 3 pont a hazaiake
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Csak a kedvedert, nem kovetem, fogalmam sincs mit irt Kazmerrol, de lehet negativ kritikat fogalmazni ertelmesen meg nem kovetni nezni ha nem erdekel, meg lehet ugy ahogy te csinalod. Orulok higy szerinted tudod engem mi nem erdekelgolrick írta:No offense, de szerintem téged nem érdekel ki milyen tartalmat gyárt, csak ez a nő jót írt Casemiroról. Az meg távol áll a tartalomgyártástól, hogy kiírkálja az adatokat livescoreról és mémeket, vidiket oszt meg.wZoLee7 írta:
ezekszerint szért követed a munkásságát Én pl annyit tudok h egy csaj aki imádja a focit, ezzel utat mutat más nőknak is, hogy ez nem csak a férfiak sportja. Arsenal drukker nem? Vagy united? Abszolút fogalmam sincs, még szerintem sosem láttam őt, de valszeg 10 perc keresgélés után tudnék 5 hivatalos sporttal foglalkozó oldalt mutatni ami sokkal szarabb.
Kis ország, kevés ember, nem szabadna a tartalom gyártókba így beleszállni, ha valaki nem elég jó neked, ne nézd, nem kötelező. Ez olyan mint amikor valaki a tiktokot kritizálja de eltölt rajta napi 1 órát minimum. Jah és kiemelem, mondandóm abszolút nem személyesen neked szól, csak reagáltam a témára, tőlem aztán utálhatod
Nem kis túlzás hogy követnem, néha, évi pár alkalommal belefutok, mint most.
No offense, de szerintem téged nem érdekel ki milyen tartalmat gyárt, csak ez a nő jót írt Casemiroról. Az meg távol áll a tartalomgyártástól, hogy kiírkálja az adatokat livescoreról és mémeket, vidiket oszt meg.wZoLee7 írta:
ezekszerint szért követed a munkásságát Én pl annyit tudok h egy csaj aki imádja a focit, ezzel utat mutat más nőknak is, hogy ez nem csak a férfiak sportja. Arsenal drukker nem? Vagy united? Abszolút fogalmam sincs, még szerintem sosem láttam őt, de valszeg 10 perc keresgélés után tudnék 5 hivatalos sporttal foglalkozó oldalt mutatni ami sokkal szarabb.
Kis ország, kevés ember, nem szabadna a tartalom gyártókba így beleszállni, ha valaki nem elég jó neked, ne nézd, nem kötelező. Ez olyan mint amikor valaki a tiktokot kritizálja de eltölt rajta napi 1 órát minimum. Jah és kiemelem, mondandóm abszolút nem személyesen neked szól, csak reagáltam a témára, tőlem aztán utálhatod
Nem kis túlzás hogy követnem, néha, évi pár alkalommal belefutok, mint most.
Jók ezek a 80-100 milliós igazolások mint Sancho meg Antony. Ezeket a számokat Asensio is hozna szerintem simán
Nagy clutch player az egyhelyben forgó AntalRealista24 írta: Antony told Casemiro after his red card: “I will win this game for you. I will.” He had 0 goals, 0 assists, 0 shots on target and 0 shots of target.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
És hogy fel volt háborodva a nép hogy nem hoztuk el.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Realista24 írta: Antony told Casemiro after his red card: “I will win this game for you. I will.” He had 0 goals, 0 assists, 0 shots on target and 0 shots of target.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Antony told Casemiro after his red card: “I will win this game for you. I will.” He had 0 goals, 0 assists, 0 shots on target and 0 shots of target.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
ezekszerint szért követed a munkásságát Én pl annyit tudok h egy csaj aki imádja a focit, ezzel utat mutat más nőknak is, hogy ez nem csak a férfiak sportja. Arsenal drukker nem? Vagy united? Abszolút fogalmam sincs, még szerintem sosem láttam őt, de valszeg 10 perc keresgélés után tudnék 5 hivatalos sporttal foglalkozó oldalt mutatni ami sokkal szarabb.golrick írta:Hogy ettől a buta nőtől még egy Blikk Nők bejegyzés is érdemesebb a linkelésreRemy írta:
?? Mi nem tetszik?
A blogolása annyi, hogy kiírkál liverscoreról eredményeket, statokat, és focis videókat, mémeket oszt meg. Egy gagyi, buta fos az egész, akinek ennek ellenére vannak követői, és meghívják néha műsorokba, mert nő.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
az komoly, hogy Case 4 fordulót pihen mehet a CS party
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!
mekkora szerencsétlség vagy, te gólricsi
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!
mekkora szerencsétlség vagy, te gólricsi
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
a video a lenyeg nem a szoveg. azt sem tudtam hogy ki ez a csaj csak igy linkeltem.golrick írta: kislánynagyfoci, te jó ég
a video a lenyeg megegyszer mondom.
valamelyik univerzumban:
- h3x0r
Nagyjabol tudom kirol van szo, de nem kovetem. En is vegig porgettem kicsit a fb oldalat.
Miben mas az, ha R24 vagy barki mas ide irja a multkori Kvara - Guti mezes hirt vagy hogy Haaland 28 golnal jar 26 bajnoki utan (esetleg jon melle egy link is a golrol), mint hogy o posztolja ki ugyanezt fb-on, twitteren? Vagy hogy mult heten Mbappe lett a PSG legtobb golt szerzo jatekosa?
Persze ha valaki a Brest - PSG meccsrol akar 3 oldalas taktikai elemzest, az nyilvan ne ot kovesse, de arra boven jo, ha nagyjabol kepben akarsz lenni a nagy csapatokkal kapcsolatos fobb hirekkel.
Miben mas az, ha R24 vagy barki mas ide irja a multkori Kvara - Guti mezes hirt vagy hogy Haaland 28 golnal jar 26 bajnoki utan (esetleg jon melle egy link is a golrol), mint hogy o posztolja ki ugyanezt fb-on, twitteren? Vagy hogy mult heten Mbappe lett a PSG legtobb golt szerzo jatekosa?
Persze ha valaki a Brest - PSG meccsrol akar 3 oldalas taktikai elemzest, az nyilvan ne ot kovesse, de arra boven jo, ha nagyjabol kepben akarsz lenni a nagy csapatokkal kapcsolatos fobb hirekkel.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem kovetem, most atporgettem par posztot. Egyszeru user, aki regen tobb volt. Egy fociszereto csajnak tunik, aki ennek "hangot" ad es bizonyitja ezt a bejegyzeseivel. Most, hogy ez az evek alatt atalakult sajat tartalomgyartas helyett a kornak megfelelo hirkozlesse, az nem csak az o hibaja.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema