Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. augusztus 17., hétfő 18:49

morientes írta:vezze mint Pirlo 10 ève...mondjuk szabadot nem láttam mèg rugni,merthogy Abrakaibra azt nem hagyja senkinek se nagyon :D
Mondjuk ez nem is csoda, hogy ő nem áll oda, ebben sajnos nem az öregre ütött, a lövőkéje elég gyenge. Pont pár napja néztem meg, az utóbbi 2 bajnokságban 8-8 kapu felé tartó lövése volt - a blokkoltak nem voltak benne -, ez az egyetlen nagy hátránya a srácnak, egy átlagos középhátvéd veszélyesebb a kapura, mint ő.
M1Ö írta:Néztem tegnap a meccsüket. Megint Modric szerepkörében játszott, nem is akárhogy! :sly:
Mondjuk szerintem tegnap pont nem volt kiemelkedő meccse, én is néztem. És meg is állapítottam ismét, hogy nem Modric utód ő, nem sok megindulása volt tegnap sem. Baromi jó játékos, de inkább keresztben mozog a pályán, mint hosszában. Kovacic ellenetek inkább emlékeztetett Modricra, de az olasznál szerintem sem jobb - bár őt eleget nem láttam, de Verrattit igen -, nem nagyon van olyan fiatal középpályás, akinek nagyobb jövőt jósolnék, mint neki.

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2015. augusztus 17., hétfő 18:36

Sunsky írta:Nem rossz az, hogy végre valaki tempót tud váltani és feltud gyorsítani középpályán ha kell.
CR,Isco,Marcelo,Benz,Modric. Ők képesek erre. Kovacic egyel hátrébb, Modricék mellé jön. Hála istennek már nem illarákat kellesz nézegetni ott. Nagyon jó igazolás lesz, ha jön. Be kell nevelni, fokozatosan hátrébb hozni, mint Lukát. Bíztató a csapat jövője is, már csak valahogy Bale-től kellene megszabadulni.

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. augusztus 17., hétfő 18:28

Azért ez a Kovacic gyerek nem rossz, végre olyat hozunk, aki nem csak alibi. Gyors, robbanékony, szerintem ő be fog válni. Csak aztán nehogy itt meg elfelejtsen focizni. De neki most örülök én is. :luck:

Nem rossz az, hogy végre valaki tempót tud váltani és feltud gyorsítani középpályán ha kell. :)

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 17., hétfő 18:21

gólvonal írta:
MorataMartin írta:Srácok milyen játékos ez a Kovacic? Olvasgattam az inter fórumot és elég megoszlóak a vélemények. Valaki sajnálja, hogy eladják, más szerint sosem volt akkora játékos.
Nagy tehetség, fiatal, de nagyon hullámzó a formája. Szerintem tipikus Modric, jó, de világklasszis csak 27-30 éves korára lesz, van olyan érzésem, hogy ezt mi nem várjuk meg.

De jelenleg rohadt jó igazolás lenne, remélem megússzuk 30 alatt. Technikás, gyors, fürge, lát a pályán, bátor, Modric cseréjének jobb se kell.

Most egy jó pont a vezetőségnek... :agree:
Ezt a Jóslást
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 17., hétfő 18:21

M1Ö írta:
morientes írta:Hát nem sokat láttam a gyereket,de az olaszt annál inkább.Szal vannak kètsègeim
Szintén zenész. Én is jóval többet láttam Verratti-t, de az azért látszik, hogy az olasz jobb. Legalábbis én már most simán bedobnám Kroos meg Modric mellé/helyett, Kovacic-ot még nem.

Néztem tegnap a meccsüket. Megint Modric szerepkörében játszott, nem is akárhogy! :sly:
Nem láttam tegnap a PSG-t,de valoban,ahogy megtartja,odateszi,kihozza,elinditja...vezze mint Pirlo 10 ève...mondjuk szabadot nem láttam mèg rugni,merthogy Abrakaibra azt nem hagyja senkinek se nagyon :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. augusztus 17., hétfő 17:57

morientes írta:Hát nem sokat láttam a gyereket,de az olaszt annál inkább.Szal vannak kètsègeim
Szintén zenész. Én is jóval többet láttam Verratti-t, de az azért látszik, hogy az olasz jobb. Legalábbis én már most simán bedobnám Kroos meg Modric mellé/helyett, Kovacic-ot még nem.

Néztem tegnap a meccsüket. Megint Modric szerepkörében játszott, nem is akárhogy! :sly:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. augusztus 17., hétfő 17:55

Amúgy a fiatalabb Modrichoz szerintem sokkal közelebb áll Kovacic játéka, mint Verrattié.
Elképzelhető, hogy Kova is arrafelé mozdulgat nagyjából eddig is ezt tette, csak sokkal gyorsabb ütemben, mint anno Luka

De szvsz Verratti tehetségesebb játékos összességében.
ZIDANE

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. augusztus 17., hétfő 17:55

en szerintem kovacic feljebb jatszik mint modric. valogatottban nem tudom hohy jatszanak egyutt de ott is szwrintem modric a hatso ember
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 17., hétfő 17:53

Jobb lesz mint Verratti sokkal
Hát nem sokat láttam a gyereket,de az olaszt annál inkább.Szal vannak kètsègeim :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. augusztus 17., hétfő 17:48

Ronaldo da Lima írta:Jobb lesz mint Verratti sokkal,ha most nem is jobb.Kapura veszelyesebb,jobb fizikummal,Pogba az aki hozzá mérhető de ő 100milla Kovacic meg 35rt ajandek.
Főleg ez a része elég meredek nekem. Nem érzem nagyobb tehetségnek, nálam Verratti lenne az igazi kincs. :)
Már csak azért is, mert szerintem közelebb áll az Ő játéka a Modric-éhoz, meg az Ő stílusa jobban kellene most a csapatnak.
35ért sem olyan olcsó, főleg, hogy szabadulniuk is kell tőle. Abban viszont egyet értek, hogy inkább Ő, mint 100ért Pogba.
De ha miatta még csak meg sem fogunk próbálkozni Verratti-nál, akkor mérges leszek. :mrgreen:
Ettől függetlenül váljon be, szurkolok neki, csak nem érzem, hogy lesz a megoldás a k.pályára.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2015. augusztus 17., hétfő 17:33

Nekem tetszik a játéka,és egyfelől Modric-Kroost lehet pihentetni,viszont szerintem nem (csak) Ő kellene.
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

Ronaldo da Lima

HozzászólásSzerző: Ronaldo da Lima » 2015. augusztus 17., hétfő 17:32

tubatibi írta:A cikk azt is megemlíti, hogy elvileg ma véglegesítik az átigazolását és be is lesz jelentve hivatalosan.

Egyébként kétlem, hogy ma bejelentenék, mára Ramos volt, esetleg holnap. De Gea-ról milyen hírek vannak? Utolsó napon érkezni fog?
Azt szerintem nem lehet megmondani,csak Perez tudja,vagy ő se.:)Szószerint mindent elolvasok,most kicsit afele tendal,hogy nem,ezzel a karpotlasi penzes hírrel,de a józan ész és mindenki érdeke azt kivánná jöjjön,szoval szerintem fog(ha mindenkepp le akarjuk igazolni iden)

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. augusztus 17., hétfő 17:25

A cikk azt is megemlíti, hogy elvileg ma véglegesítik az átigazolását és be is lesz jelentve hivatalosan.

Egyébként kétlem, hogy ma bejelentenék, mára Ramos volt, esetleg holnap. De Gea-ról milyen hírek vannak? Utolsó napon érkezni fog?
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Ronaldo da Lima

HozzászólásSzerző: Ronaldo da Lima » 2015. augusztus 17., hétfő 17:09

tubatibi írta:„Mit tehetünk? Tiszteletben kell tartanunk a szabályokat. Ott a pénzügyi fair play, és egyikünk sem akart ilyen helyzetbe kerülni, de alá kell vetnünk magunkat az UEFA előírásainak. Mindannyian csalódottak vagyunk, az elnök, én, az igazgatósági tagok és a játékostársak is. Kovacic és Shaqiri ugyanazért megy el az Interből”

Mancini.
Köszönöm,olvastam,csak már fosok a tavalyi Falcaos mutatvány után(nem mintha utólag siratnám),hogy jó elmegy mert el kell adni,de valaki ránkigér az utolsó pillanatban,mostanában divat ez,rég volt valakinek így örültem,ráadásul a semmiből jött,én meg már régóta kinéztem magunknak a gyereket:)De azért kösz,erősit ez is,csak mostmar hogy Ramos lement nyomhatnanak egy hivatalost..

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. augusztus 17., hétfő 17:08

Örülök nagyon, hogy igazoltunk egy ilyen középpályást.
Láthattuk tavaly, hogy mire megyünk, ha kiesik Modric, nem volt aki megfelelően pótolja, most ha rotálni szeretnénk, vagy ne-adjisten megint sérülés lesz, talán nem lesz akkora minőségi visszaesés a csapat játékában.
Aztán picit előrébb, nagy harc lesz megint Isco és James között sajnos, holott mindkettőnek játszani kellene, mindenki tudja kinek a kárára. :hmmm:

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. augusztus 17., hétfő 16:59

„Mit tehetünk? Tiszteletben kell tartanunk a szabályokat. Ott a pénzügyi fair play, és egyikünk sem akart ilyen helyzetbe kerülni, de alá kell vetnünk magunkat az UEFA előírásainak. Mindannyian csalódottak vagyunk, az elnök, én, az igazgatósági tagok és a játékostársak is. Kovacic és Shaqiri ugyanazért megy el az Interből”

Mancini.
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Ronaldo da Lima

HozzászólásSzerző: Ronaldo da Lima » 2015. augusztus 17., hétfő 16:51

Most akkor hivatalos Kovacic vagy nem??Jobb lesz mint Verratti sokkal,ha most nem is jobb.Kapura veszelyesebb,jobb fizikummal,Pogba az aki hozzá mérhető de ő 100milla Kovacic meg 35rt ajandek.Persze ez igy most erős leírva,de Nostradamus a masik nevem...;)

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. augusztus 17., hétfő 14:37

igen valoszinuleg akkor ezt irtam volna. mint ahogy babara is ezt irtam es remyre is es falcaora is. :coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. augusztus 17., hétfő 14:17

BBeno írta:lattam jopar inter meccset de en nem voltam elajulva kovacictol. nem tudom nalunk milyen szereoet fog bejatszani de egyelore nem varok tole semmit. azt legalabb hizni fogja mint benitez. remelem mar iden villogni fog mikor lehetoseghez jut mateo. horvatok valamit tudnak utanpotlas szinten az biztos.
Bezzeg ha Chelseabe menne, akkor jövőre Mourinho a zseni, aranylabdást faragna belőle és ez a 30 millió is ajándék lenne érte. :coffee:

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. augusztus 17., hétfő 14:11

lattam jopar inter meccset de en nem voltam elajulva kovacictol. nem tudom nalunk milyen szereoet fog bejatszani de egyelore nem varok tole semmit. azt legalabb hizni fogja mint benitez. remelem mar iden villogni fog mikor lehetoseghez jut mateo. horvatok valamit tudnak utanpotlas szinten az biztos.

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

Vissza: