Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric, Vinicius jr., Casemiro
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
"A győzelem mindig jobb, mint a döntetlen.”
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”
Benitez
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”
Benitez
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Esetleg ha lehetne inkább Reus az X lábú Llorente helyett akkor én is sikeresnek ítélném meg ezt a nyarat.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ha mindhárom teljesül egy hónapig az lesz az avatarom amit BBeno akar.tubatibi írta:A Marcán van egy cikk, ha jól értelmeztem, akkor Kovacic zsebben van és hamarosan hivatalos, De Gea idén nyáron fog érkezni, amiben Keylor Navas lehet a kulcs és Benitez nem mondott le Llorente-ről sem.
Támogatom mind a 3 érkezőt.
Nem illik.
A Marcán van egy cikk, ha jól értelmeztem, akkor Kovacic zsebben van és hamarosan hivatalos, De Gea idén nyáron fog érkezni, amiben Keylor Navas lehet a kulcs és Benitez nem mondott le Llorente-ről sem.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szerdára tervezték a bemutatását, de ahhoz ma be kéne jelenteni. Elvileg arra vár a játékos, hogy utazhasson az orvosira.kupak17 írta:lehet tudni mik a legújabb hírek Kovacic-ról?:)
update: jönnek a hírek sorban, hogy done deal. Még a végén a meccs előtt be lesz jelentve.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
lehet tudni mik a legújabb hírek Kovacic-ról?:)
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ördögimorientes
Posztok: 6666
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Mondjuk azt irta hogy szerinte,de benne van kulonben amit kerlon ir.De ha tènyleg megfeleloen rotál Rafa,akkor tuzben lehet tartani a srácot.Alap ember nem lesz emiatt attol nem kell tartani hogy elkènyelmesedik,de ha csak perceket kap majd,akkor elkèpzelheto az amit R24 is ir,hogy egy ido után beleszarik.Remy írta:Esetleg a hétvégi nyerő lottószámokat is tudod? Nincs kizárva, de így szezon elején ezt kijelenteni, amikor új edző érkezett a csapathoz. Kissé meredek.Kerlon írta:Szerintem meg Jesé leeresztett az utolsó edző meccsekre. Ő akkor is el fog kényelmesen, ha nyeregben érzi magát...
Neki kellenek a golok,akkor èrzi jo magát,az spanolja mint ahogy Ronaldot
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
ezt mondtam en mindig is hogy csak igy lehet kolcsonbe kuldeni ha megszabunk egy min fix jatekpercet
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Kíváncsi vagyok milyen kezdőt látunk majd este, ami biztos és hiba, hogy Bales és Danilo kezdeni fog, azért rám cáfolhatna Benitez
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Real Madrid have released their squad list for the Bernabéu Trophy against Galatasaray that will be played tonight.tubatibi írta:Asensio keretben van? Kíváncsi lennék a játékára, remélem fog játszani egy fél órát minimum.
Goalkeepers: Keylor Navas, Casilla and Rubén Yáñez.
Defenders: Sergio Ramos, Nacho, Marcelo, Carvajal, Arbeloa and Danilo.
Midfielders: Kroos, James, Bale, Casemiro, Modric, Cheryshev, Isco and Illarra.
Attackers: Cristiano Ronaldo, Lucas Vázquez, Jesé and Borja Mayoral.
Mégis van, kimaradt. És elvileg döntöttek a sorsáról, megy kölcsönbe. Betis tűnik a befutónak, ha belemennek a részletekbe. Garantált játékidőt akarnak és januári esetleges visszahozatalt(?).
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szerintem ez az olcsobb megoldás.madridronie írta:Szerintem is. A legfrissebb pletykák szerint tegnap volt egyeztetés az ügyben a vezetőségen belül, hogy akkor mi legyen az átigazolással; hozzák De Gea-t már idén vagy várjanak vele még 1 évet (?); nos a pletykák szerint Perez apó döntött, még idén hozni akarja a kapust!Most azt írják, hogy jövőhét végén fog érkezni. Sztem továbbra is ő lesz az augusztus 31-ei transzferünk.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Szerintem is. A legfrissebb pletykák szerint tegnap volt egy egyeztetés az ügyben a vezetőségen belül, hogy akkor mi legyen az átigazolással; hozzák De Gea-t már idén vagy várjanak vele még 1 évet (?); nos a pletykák szerint Perez apó döntött, még idén hozni akarja a kapust!Most azt írják, hogy jövőhét végén fog érkezni. Sztem továbbra is ő lesz az augusztus 31-ei transzferünk.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
23 47 50 51 86Remy írta:Kerlon írta:Szerintem meg Jesé leeresztett az utolsó edző meccsekre. Ő akkor is el fog kényelmesen, ha nyeregben érzi
Esetleg a hétvégi nyerő lottószámokat is tudod? Nincs kizárva, de így szezon elején ezt kijelenteni, amikor új edző érkezett a csapathoz. Kissé meredek.[/quotemagát...
Jesé... Tudjuk milyen és a víz nem válik vérré...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Úgy írnám, hogy az egész csapat leeresztett. Legalábbis én az Audi kupa első félidőt leszámítva nem láttam már értelmes focit nagyon.Kerlon írta:Szerintem meg Jesé leeresztett az utolsó edző meccsekre. Ő akkor is el fog kényelmesen, ha nyeregben érzi magát...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Esetleg a hétvégi nyerő lottószámokat is tudod? Nincs kizárva, de így szezon elején ezt kijelenteni, amikor új edző érkezett a csapathoz. Kissé meredek.Kerlon írta:Szerintem meg Jesé leeresztett az utolsó edző meccsekre. Ő akkor is el fog kényelmesen, ha nyeregben érzi magát...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Szerintem meg Jesé leeresztett az utolsó edző meccsekre. Ő akkor is el fog kényelmesen, ha nyeregben érzi magát...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem volt kerethirdetés, se nyilatkozat.tubatibi írta:Asensio keretben van? Kíváncsi lennék a játékára, remélem fog játszani egy fél órát minimum.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Asensio keretben van? Kíváncsi lennék a játékára, remélem fog játszani egy fél órát minimum.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem tudom. Nekem az idei Jesé úgy tűnik, mint aki harcol és küzd. Ez volt az első évében is, aztán a sérülés után látta, hogy nincs esélyes és szarik bele stílusban tolta.Kerlon írta:Jesét agresszív... Mesélj valamit még.
Ez mondjuk nálam arra enged következtetni, hogy ha jegelve lesz, akkor megint az utóbbi Jesét fogjuk látni egy idő után.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema