Nyilvan nem veletlenul mentek bele. ezzel csak lejaratjak magukat megjobban.'shutterisland írta:ez arra volt talan jo, hogy a kutyak, momentum es a mi hazank lemeccselje egymas kozott a meg epp a kuszob fole celzo partok kulon kis csatajat.Ez a vita botrány volt
ezt elnezve nem tudom elkepzelni, hogy ne fulladjon kudarcba az m1-es vita, nem lehet annyi embert belesuriteni meg 3 oraba sem.
Politika
Re: Politika
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ez arra volt talan jo, hogy a kutyak, momentum es a mi hazank lemeccselje egymas kozott a meg epp a kuszob fole celzo partok kulon kis csatajat.Ez a vita botrány volt
ezt elnezve nem tudom elkepzelni, hogy ne fulladjon kudarcba az m1-es vita, nem lehet annyi embert belesuriteni meg 3 oraba sem.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Ez neked hogy maradt ki?ferni írta: Vitézy Dávidot nem fűzi vérrokonság Orbán Viktorhoz, viszont van egy közös rokonuk, Vitézy Zsófia, a Budapesti Fesztiválközpont volt ügyvezető igazgatója és a Brüsszeli Magyar Intézet vezetője, 2022-től pedig magyar nagykövet Kolumbiában.Vitézy Zsófiának apai ágon féltestvére Vitézy Dávid, anyai ágon pedig unokatestvére Orbán Viktor miniszterelnök.
Szóval Vitézy Dávid Orbán Viktor mostoha unokatestvére?
Pedig olvasol minden szar hirt te is. Sokan emiatt nem szeretik Vitezyt es fideszezik 0-24.
Vitézy Dávidot nem fűzi vérrokonság Orbán Viktorhoz, viszont van egy közös rokonuk, Vitézy Zsófia, a Budapesti Fesztiválközpont volt ügyvezető igazgatója és a Brüsszeli Magyar Intézet vezetője, 2022-től pedig magyar nagykövet Kolumbiában.Vitézy Zsófiának apai ágon féltestvére Vitézy Dávid, anyai ágon pedig unokatestvére Orbán Viktor miniszterelnök.
Ez a vita botrány volt, Le Marietta volt egyedül értelmezhető meg Toroczkai egy-két belekérdezése is vicces volt, amire csak hümmögött Donáth meg Dobrev...
Jól döntött MP nagyon hogy nem jött el, a köztévés vitából kíváncsi leszek mi lesz.
Ez az agyatlan visongás meg szurkolás meg egyenesen nevetséges volt.
roncstársadalom, kajak azt érzem hogy menthetetlen az egész
amikor Marci elköszönt a vita után, mögötte a háttérben majdnem összeverekedtek....
Ez meg a legutóbbi pottyondyból, whisperton, a NER Thanosza....
Jól döntött MP nagyon hogy nem jött el, a köztévés vitából kíváncsi leszek mi lesz.
Ez az agyatlan visongás meg szurkolás meg egyenesen nevetséges volt.
roncstársadalom, kajak azt érzem hogy menthetetlen az egész
amikor Marci elköszönt a vita után, mögötte a háttérben majdnem összeverekedtek....
Ez meg a legutóbbi pottyondyból, whisperton, a NER Thanosza....
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
A legtöbb laposföldhívő is így vélekedik magáról.gutihaz14 írta: nekem mondod? en vagom a legjobban talan mi megy itt es milyen az orszag nagyresze
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Modric, Ramos, Benzema, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ebben mind biztosak vagyunkgutihaz14 írta:nekem mondod? en vagom a legjobban talan mi megy itt es milyen az orszag nagyreszeferni írta:
röhöghetsz itt, de az emberek nagy része ilyen, még azok is, akik értelmesebbek közé tartoznak
sokszor elmondasz valamit azt elhiszik az emberek, főleg ha nem foglalkoznak a politikával, ezt hallják, elhiszik
nekem mondod? en vagom a legjobban talan mi megy itt es milyen az orszag nagyreszeferni írta:röhöghetsz itt, de az emberek nagy része ilyen, még azok is, akik értelmesebbek közé tartoznakgutihaz14 írta:
az kom, a sotetek
sokszor elmondasz valamit azt elhiszik az emberek, főleg ha nem foglalkoznak a politikával, ezt hallják, elhiszik
valamelyik univerzumban:
röhöghetsz itt, de az emberek nagy része ilyen, még azok is, akik értelmesebbek közé tartoznakgutihaz14 írta:az kom, a sotetek
Epret akartam ma venni utcai árusnál, egy hasonló félszerzet arról értekezett az elvtársával előttem, ha a baloldal nyer, akkor végünk, az unokáik mehetnek a háborúba. Ott is hagytam a gecibe őket az eperrel együtt.
Megszámolhatatlan az ilyen ember, igen is célba ért ez a propaganda újra....
az kom, a sotetek
Epret akartam ma venni utcai árusnál, egy hasonló félszerzet arról értekezett az elvtársával előttem, ha a baloldal nyer, akkor végünk, az unokáik mehetnek a háborúba. Ott is hagytam a gecibe őket az eperrel együtt.
Megszámolhatatlan az ilyen ember, igen is célba ért ez a propaganda újra....
valamelyik univerzumban:
Sajnos ez a propaganda újra működik, látták magát MP-t nem voltak képesek elnyomni, emiatt rákezdtek a háborús témára még jobban.csababarca írta:Pont mint Dobrev.ferni írta:
Legnagyobb populista politikus, csak olyat mond, amit az emberek hallani akarnak.
Hiába harácsol vele a DK, nem fognak belebukni egy gyengébb eredménybe. Nem is lesz gyengébb eredményük btw.
2009-es eu választások eredményeit érdemes tanulmányozni, amikor ilyenekről ábrándozik Dobrev.
Itt egy reddit komment, ami megmaradt a fejemben, vissza is kerestem.
Megszámolhatatlan az ilyen ember, igen is célba ért ez a propaganda újra....Epret akartam ma venni utcai árusnál, egy hasonló félszerzet arról értekezett az elvtársával előttem, ha a baloldal nyer, akkor végünk, az unokáik mehetnek a háborúba. Ott is hagytam a gecibe őket az eperrel együtt.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
kozben mp eloben érden jelenti be az elmult 20 ev politikai elitjenek es csaladtagjainak meggazdagodasi elszamoltatasat.
nagy szavak, nyilvan nem lesz belole semmi.
lehet érdemesebb élőben nézni, ahogy bjennings meg gilbert élőben nba2k-znak:
https://www.youtube.com/watch?v=Zcacvzc ... NoChillGil
nagy szavak, nyilvan nem lesz belole semmi.
lehet érdemesebb élőben nézni, ahogy bjennings meg gilbert élőben nba2k-znak:
https://www.youtube.com/watch?v=Zcacvzc ... NoChillGil
thereisonly1ronaldo
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
nyomorult donáth meg klára taknyosra vannak szopatva
Donáthnak ez az affektáló arcmimikai játéka valami hihetetlenül irritáló.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Pont mint Dobrev.ferni írta:
Legnagyobb populista politikus, csak olyat mond, amit az emberek hallani akarnak.
Hiába harácsol vele a DK, nem fognak belebukni egy gyengébb eredménybe. Nem is lesz gyengébb eredményük btw.
2009-es eu választások eredményeit érdemes tanulmányozni, amikor ilyenekről ábrándozik Dobrev.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- hehetheoriginal
de amugy ezeknek nincsen családja?
mármint aki szégyelli ezeket , mint a szart
vasárnapi ebédnél felképelném mindet vmi szülő módra, hogy már megint szégyent hozol ránk na takarodj a szobádba.
mármint aki szégyelli ezeket , mint a szart
vasárnapi ebédnél felképelném mindet vmi szülő módra, hogy már megint szégyent hozol ránk na takarodj a szobádba.
thereisonly1ronaldo
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Bosznia beintett nekünk
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
Legnagyobb populista politikus, csak olyat mond, amit az emberek hallani akarnak.gutihaz14 írta: only kp toronak meg nem kell elhinni mindent csak mert elvileg szamszeruen bizonyitja igazat
Vicc az egész, de sokan beveszik ezt a sok kamu maszlagot.
Konkrétan már harmadjára hozza fel, hogy most nem lehet a fideszt leváltani, csak két év múlva, igen igaza van, de ezt miért kell már harmadjára kihangsúlyozni? Picit se gyanús
- hehetheoriginal
a lenyugvo napnak is van erejegutihaz14 írta:pedig korban a klarahoz vagy kozelebbhehetheoriginal írta: mert a többi mind nő.
engem amugy a krála meggyőzött, én furcsányra szavazok!!!!!!
öreg szépenartikuláló picsaorrú donátot sunáznám
thereisonly1ronaldo