Bundesliga
Re: Bundesliga
hivatalos. tolisso. bm.
ez itt félig off, de valoszinuleg Forsberg megy a Milanba ennek függvényében.BBeno írta:lipcse leigazolta 14 millió fontért brumát a galatából. penge kis szélső csak a török bajnokság elég peremen kívül van. most majd leteheti a névjegyét a németeknél.
lipcse leigazolta 14 millió fontért brumát a galatából. penge kis szélső csak a török bajnokság elég peremen kívül van. most majd leteheti a névjegyét a németeknél.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Danilo meg Rafinha az olyan mint a royal flush, ki kéne zárni őket annyira erősek lennének.
Nem illik.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
ziro4vr írta:Csodálom hogy nem Weiglt rabolták le, Gó Recska akkor gondolom nem megy jövőre, szerintem jobban jártak volna vele. Kimmich azért jó jhv-nek, mert oda kb lehetetlen minőséget találni manapság, pláne egy Lahm után.
Danilo
50+ ért vihetik.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Csodálom hogy nem Weiglt rabolták le, Gó Recska akkor gondolom nem megy jövőre, szerintem jobban jártak volna vele. Kimmich azért jó jhv-nek, mert oda kb lehetetlen minőséget találni manapság, pláne egy Lahm után.
Nem illik.
- Mickey
Aztán majd csak várd ki a végét, mikor kázmér-jorente-vázqéz mayoral és morata összeáll.
Majd behúzzák a klubvébét.....
Majd behúzzák a klubvébét.....
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
kevés volt a hamburger meg az apatej ahhoz, hogy a jorente gyerek itt alapember legyen.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
- Mickey
H.E.H.E. írta:mondjuk én krósz után kimikket is elhoznám 35 milláért
elégedetlen a drágám a játékperceivel
elég univerzális, fasza kis játékos, lukács balkéz helyett nem kis erősítés lenne.
El vagy te tévedve szörpös.
Jön Llorente a középpályára és ő fog beépülni.
én is azt írom hogy a bm hova akarja tenni a lényeg hogy szélsőként egyáltalán nem számolnak vele. amúgy pep alatt belsővédőként is nagyon biztos volt.
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Az biztos, hogy mindegy, hogy én mit látok benne, de az már mérvadó, hogy a Bayern vezetősége is jobboldalra szánja.BBeno írta:az mindegy hogy te mit látsz benne. főleg kp-n játszott meg szűrt. talán kétszer ha volt szélső és amúgy meg ja ancselotti elvileg lahm helyére szánja.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára peto.isti 2017. június 14., szerda 14:36-kor.
Mia san mia
-
Én se nagyon értem miért kell betolni hátulra, mert amikor játszott középen akkor elég jó volt, simán lehetett volna ő is Alonso utódja, és egy jobb védőt kellett volna hozni. Mondjuk az is biztos, hogy tényleg univerzális, hisz a tavalyi eb-n ő lett a torna jobb védője, úgy hogy előtte nem is játszott szélen, mert Pep alatt középvédőt játszott, mivel ott nem voltunk meg.H.E.H.E. írta:főleg hogy nem szélsővédő a gyerek, hiába akarnak azt csinálni belőle.
Mia san mia
az mindegy hogy te mit látsz benne. főleg kp-n játszott meg szűrt. talán kétszer ha volt szélső és amúgy meg ja ancselotti elvileg lahm helyére szánja.
- H.E.H.E.
főleg hogy nem szélsővédő a gyerek, hiába akarnak azt csinálni belőle.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
-
Ő az új Lahm. Megy be védőbe így állandó kezdő leszH.E.H.E. írta:mondjuk én krósz után kimikket is elhoznám 35 milláért
elég univerzális, fasza kis játékos, lukács balkéz helyett nem kis erősítés lenne.
Mia san mia
-
Pontosan ez az oka, az ÁR. 100 millió is kevés érte, mert állítólag a Barca adna ennyit a kis digóért, de a PSG visszalökte. A franciák nincsenek rászorulva a pénzre, így meg is tehetik ezt. Azért 120-130 M € eurók nem röpködhetnek egy játékosért, nem hülyék Münchenben a vezetők. Azt nem vitatom, hogy a középpálya közepe mennyire fontos, de oda 120 millióért igazolni ordas nagy hülyeség lenne. Simán lehet oda találni fele ennyiből is jó játékost. Első blikkre akik eszembe jutnak, s még fele annyiba se kerültek: Thiago, Kroos, Modric, Vidal, Kante, Javi Martinez, Casemiro. Mint ahogy írod te is, tökéletes rendszert kell kidolgozni és akkor bőven elég egy "Tolisso" is oda.M1Ö írta: Nyílván jobban értenek hozzá, mint én, de náluk is csak B megoldás, mert nem akarnak licitháborúba kezdeni a Barcával Verratiért. Legalábbis más ésszerű magyarázat nincs arra, hogy miért nem az olaszra mennek rá. Nekem mindegy, hogy kit igazolnak, mert nem a szívem csücskei, de egy mezei szurkoló is megmondja, hogy Tolisso nem az a szint, mint a top játékosok. Mondjuk még fiatal és egy jó rendszerben tényleg beválhat. Csak szerintem hülyeség ez, hogy egye fene, jó lesz nekünk ő is, aztán vagy durrant vagy nem.
Mia san mia
- H.E.H.E.
mondjuk én krósz után kimikket is elhoznám 35 milláért
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem licitháborúba nem akarnak belemenni, a Bayern egyszerűen nem igazol ilyen összegekért. A PSG kijelentette, hogy 80-100 millióért sem eladó, a Barca hajlandó lenne 100 körül is fizetni érte.
A Bayern nem ilyen, vesznek - nevezzük - B verziókat, akiket tavaszra úgy beépítenek, ahogyan azt kell. A foci meg akkor kezdődik.
Aztán jön a Real meg Kassai.
A Bayern nem ilyen, vesznek - nevezzük - B verziókat, akiket tavaszra úgy beépítenek, ahogyan azt kell. A foci meg akkor kezdődik.
Aztán jön a Real meg Kassai.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Nyílván jobban értenek hozzá, mint én, de náluk is csak B megoldás, mert nem akarnak licitháborúba kezdeni a Barcával Verratiért. Legalábbis más ésszerű magyarázat nincs arra, hogy miért nem az olaszra mennek rá. Nekem mindegy, hogy kit igazolnak, mert nem a szívem csücskei, de egy mezei szurkoló is megmondja, hogy Tolisso nem az a szint, mint a top játékosok. Mondjuk még fiatal és egy jó rendszerben tényleg beválhat. Csak szerintem hülyeség ez, hogy egye fene, jó lesz nekünk ő is, aztán vagy durrant vagy nem.peto.isti írta:Ezt majd az idő eldönti, de nekem első blikkre ígéretesnek tűnik Az biztos, hogy Franciaországban értenek a fiatalok neveléséhez, illetve a Bayernnek is jó emlékei vannak a francia játékosokról (Ribéry, Sagnol) Pl tavaly azt se tudta senki ki az a Dembelé, "csak" a Francia ligában villogott, aztán idén a fél világ őt akarja... Illetve a Bayern vezetőinél kevesen igazolnak jobban. Ha valamiért ők ennyire akarják akkor tudhat ez a srác ezt azt. De mint írtam az elején, ezt majd az idő eldönti.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
Ezt majd az idő eldönti, de nekem első blikkre ígéretesnek tűnik Az biztos, hogy Franciaországban értenek a fiatalok neveléséhez, illetve a Bayernnek is jó emlékei vannak a francia játékosokról (Ribéry, Sagnol) Pl tavaly azt se tudta senki ki az a Dembelé, "csak" a Francia ligában villogott, aztán idén a fél világ őt akarja... Illetve a Bayern vezetőinél kevesen igazolnak jobban. Ha valamiért ők ennyire akarják akkor tudhat ez a srác ezt azt. De mint írtam az elején, ezt majd az idő eldönti.M1Ö írta:
De egy Bayern München-hez sem. Alonsohoz képest előre lépés lesz, mert bármekkora kedvenc, azért ő így a végére már elég rendesen meg volt kopva, még nálunk is, nemhogy nálatok. Szóval hozzá képest javulás, de köze nincs a top védőkhöz. Egy jó játékos és ennyi. Mindenben jó, de semmiben sem kiemelkedő. Ahogy mondani szokták, egy tökéletes rendszerben lehet tökéletes fogaskerék, de nem egy Verratti, Vidal, Thiago, Pogba, Kroos, Modric szint az tuti.
Mia san mia